ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011


Καταγγελία για λογαριασμούς βουλευτών στην Ελβετία


Λογαριασμούς στην Ελβετία διατηρούν Έλληνες Βουλευτές, σύμφωνα με τον Ελληνοελβετό συνάδελφό τους Ι. Ζησιάδη. Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή. Το θέμα έφτασε και στο ελληνικό κοινοβούλιο.



"Φωτιές" άναψε ο Έλληνας βουλευτής της ελβετικής Βουλής Ιωσήφ Ζησιάδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Ελβετία έχει προτείνει από το 2005 φορολογική συμφωνία στην Ελλάδα, η οποία όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε τίποτα.

Μιλώντας στην εκπομπή "Έρευνα", στο MEGA, ο κ. Ζησιάδης υποστήριξε ότι η συμφωνία δεν προχώρησε, γιατί "οι πιο πολλοί βουλευτές δεξιοί και του ΠΑΣΟΚ έχουν πολλά χρήματα στην Ελβετία και τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοικτοί λογαριασμό όπως εμείς θέλουμε να είναι με όλες τις χώρες του κόσμου".

Ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών

Οι καταγγελίες του κ. Ζησιάδη έφτασαν και στη Βουλή, καθώς οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος και Κώστας Τζαβάρας ανέφεραν τις καταγγελίες στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Φίλιππο Πετσάλνικο.

Επίσης κατέθεσαν ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, σημειώνοντας ότι ότι εγείρεται μείζον θέμα διαφάνειας των περιουσιακών στοιχείων Ελλήνων βουλευτών.

Οι βουλευτές της ΝΔ, ζητούν από τον υπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν έχει διατυπωθεί τέτοια πρόταση από την Ελβετή υπουργό Οικονομικών από το 2005, καθώς και να κατατεθούν όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας μεταξύ Ελβετίας – Ελλάδας από το 2005 μέχρι σήμερα για τη σύναψη φορολογικής συμφωνίας για την φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων πολιτών σε ελβετικές τράπεζες, όπως και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο είτε προέρχεται από την ελβετική από την ελληνική πλευρά.

Επίσης, ζητούν να επικοινωνήσει ο πρόεδρος της Βουλής με τον Ελβετό ομόλογό του, ώστε να κληθεί ο κ. Ζησιάδης να παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Πετσάλνικος: Έχει γίνει ήδη έλεγχος

Ο κ. Πετσάλνικος από την πλευρά του, απάντησε ότι η Βουλή ήδη και πριν τη μετάδοση της εκπομπής στο πλαίσιο του ελέγχου για το "Πόθεν Έσχες" έχει προβεί στις αναγκαίες ενέργειες.

Επίσης, έχει ζητηθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προσκομίσει όλα τα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής, Βαγγέλης Αργύρης, έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, με την οποία ζητά "κάθε διαθέσιμο στοιχείο για κατοχή τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό από πολιτικά πρόσωπα, τα οποία τυχόν προέκυψαν από τους ελέγχους του υπουργείου Οικονομικών".

Στο Κοινοβούλιο υπάρχουν σταγονίδια Δημοκρατίας ??



Ψάχνουν για χουντικά «σταγονίδια» μέσα στον ελληνικό στρατό, μπας και ξεγελάσουν τον κόσμο και κατ αντιδιαστολή φανούν αυτοί ως δημοκράτες. 

Μπας και τον τρομοκρατήσουν και πάλι για το δήθεν χειρότερο, ενώ το χειρότερο ήδη το έχουν κάνει. 

Τα χουντικά «σταγονίδια» δεν είναι πια σταγονίδια. 

Είναι ένα τσουνάμι που πνίγει, όχι μόνο τη μικρή μας χώρα, αλλά και ολόκληρη την πάλαι ποτέ δημοκρατική και πολιτισμένη Ευρώπη..

Αλήθεια, πού να φαντάζονταν οι πατέρες του φιλελευθερισμού, ο Λόκ και ο Σμίθ, οι επαναστάτες του 1789 και οι μεγάλοι διαφωτιστές, ο Βολταίρος, ο Ρουσσώ και ο Καντ, οι σοσιαλιστές του 20ου αιώνα και όλοι αυτοί που έχυσαν το αίμα τους για μια ανθρώπινη κοινωνία, τέτοια ντροπή και κατάντια; Ότι, ύστερα από αιώνες αγώνων, δημοκρατικών κατακτήσεων και προόδου, ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός θα έφτασε σε τέτοια παρακμή ώστε κάποιες «αγορές», δηλαδή μια φούχτα διεθνών αλητών, τραπεζιτών και τοκογλύφων, θα κατέλυαν δημοκρατίες και εθνικές ανεξαρτησίες, θα έγραφαν συντάγματα και κοινοβούλια στα «τέτοια» τους, θα μετέτρεπαν τους εκλεγμένους του λαού σε κότες και δοσίλογους και θα αποφάσιζαν αυτοί για τις τύχες ολόκληρων κρατών και λαών; 

Πού να φαντάζονταν ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης, Ο Κολοκοτρώνης και ο Ελύτης ότι η χώρα τους θα έφτανε να εκλιπαρεί για τη «δόση» της, την 1η , την 2η, την 6η, την 7η, και δεν έχει πάτο αυτή η δοσολογία; Που να φαντάζονταν ότι θα βρίσκονταν Γιωργάκηδες και δοσίλογες εξουσίες που, δήθεν για τη «δόση» μας θα έδιναν τα πάντα, όχι τα δικά τους, αλλά τα δικά μας, τον ιδρώτα μας, τις οικονομίες μας, τα όνειρα μας, ακόμα και την αξιοπρέπεια μας; 

Ήδη έχουμε αρχίσει να συμπεριφερόμαστε σαν στερημένα πρεζάκια με καταρρακωμένη την περηφάνια μας και χιλιοτρυπημένο το ηθικό μας από τις ενέσεις των «δόσεων», ανίκανοι να αντιδράσουμε στην μεθοδευμένη καταστροφή της χώρας μας και στην χρεοκοπία του εαυτού μας και των αγαπημένων μας

Ψάχνουν λοιπόν για χουντικά «σταγονίδια» στον ελληνικό στρατό, για να φανούν αυτοί ως δημοκράτες και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με το δήθεν χειρότερο, ενώ ήδη το χειρότερο το έχουν κάνει.

Έχουν καταλύσει κάθε έννοια Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Ευρώπη αρχίζοντας από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. 
Αυτό που κάποτε γίνονταν με τις ερπύστριες σήμερα γίνεται με δηλώσεις στα μίντια.. Ζούμε μέρες για τις οποίες, αν δεν ντρεπόμαστε εμείς, θα ντρέπεται η ιστορία.. Και ας μη γελιούνται μερικοί αφελείς ότι έχουμε να κάνουμε με κάποια οικονομική κρίση.

Έχουμε να κάνουμε με την πιο βαθειά παρακμή του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Με την επιβολή δηλαδή μιας βάρβαρης δικτατορίας της αγοράς η οποία θεωρεί φυσικό και λογικό να ευημερούν τα νομίσματα και να υποτιμώνται οι άνθρωποι και οι κοινωνίες τους.

Φτάσαμε στο λυκαυγές της τρίτης χιλιετίας για να δούμε τους ανθρώπους να μετατρέπονται σε αριθμούς για χρηματιστηριακούς τζόγους και τις κοινωνίες σε αγέλες καταναλωτών και φορολογουμένων..

Ήδη ο κόσμος περπατά σκυφτός.. Σε λίγο θα περπατά στα τέσσερα και η ιστορία θα γράψει, <<οι μαλάκες αντέχουν σαν Έλληνες..>>

Έτσι για να «ηρεμήσουν οι αγορές» ρε γαμώτο..

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ.

Συνωμοσία σε βάρος των Ε.Δ.
Ποιοι θέλουν την πλήρη αποδόμηση των στρατιωτικών;
Ποιοι φοβούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν την απαξίωσή τους; 
Ποιοι επιθυμούν να καταρρεύσει η μοναδική όρθια κρατική οντότητα στην χώρα;
H χούντα υπάρχει ήδη και έριξε το προσωπείο το μεταπολιτευτικό από την «νίκη» του ΓΑΠ.
Δεν υπάρχει Έλληνας πια που να πιστεύει ότι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, Ελλάδα έχει Δημοκρατία. 
Απλά τα πραξικοπήματα πια δεν γίνονται με τανκς αλλά με banks (= τράπεζες).
Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έγινε από το δημοψήφισμα και ως το τσίρκο με την σημερινή «κυβέρνηση» 
Η απειλή για τους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου, είναι στο μυαλό των «ηγετών» της «Ενωμένης» Ευρώπης και στην εθελοδουλία της ελληνόφωνης «ελίτ». Αλλά πρωτίστως στα συμφέροντα που στηρίζουν και προωθούν αυτοί στα αξιώματά τους.
Αυτοί είναι οι πιο στυγνοί δικτάτορες από την εποχή του Χίτλερ!
Αφήστε τον Παπαδόπουλο στον τάφο του,ύστερα από φυλακή 35 ετών ,χωρίς να δεχτεί να χρησιμοποιήσει τις ευνοϊκές διατάξεις που του παρείχαν τη δυνατότητα να βγει από τη φυλακή, είτε κάνοντας αίτηση χάριτος, είτε επικαλούμενος ανήκεστο βλάβη της υγείας του, ρύθμιση που έχουν κάνει χρήση πολλοί από τους χουντικούς.

Προδοσία... κατά λάθος
Παπανδρέου: «Εκανα λάθη - κάναμε λάθη»
Θ. Πάγκαλος: Εμείς αποτύχαμε...


Κάτω από την φράση, «εμείς αποτύχαμε», υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι, άνθρωποι που έχασαν την δουλειά τους, άνθρωποι που θα την χάσουν, υπάρχουν, κλειστά μαγαζιά, διαμαρτυρημένες επιταγές, χρέη, υπάρχουν οικογένειες που δανείζονται και δεν τα βγάζουν πέρα.

Υπάρχει αγωνία, τρόμος, για το σήμερα και το αύριο, υπάρχει γκρίνια, ένταση και τσακωμός, στα σπίτια, υπάρχει ανασφάλεια, υπάρχει μαυρίλα και απαισιοδοξία.


Υπάρχει η μεγαλύτερη μιζέρια, που έχει ζήσει αυτός ο λαός, η οποία συγκρίνεται, με περιόδους πολέμου και εθνικών καταστροφών.
Είναι τεράστια υποκρισία, να βγαίνει ο νούμερο δύο, της αποτυχίας και να δηλώνει, την αποτυχία. 

Είναι αισχρό, γιατί πριν τα πει ο ίδιος, τα έλεγαν πάρα πολλοί άλλοι, τα φώναζαν με έντονο τρόπο, προειδοποιούσαν για τα καταστροφικά μέτρα.

Είναι πρόστυχο, γιατί όλους τους άλλους που τα επεσήμαναν, επί δύο χρόνια τους κατακεραύνωνε, με τον χειρότερο τρόπο και με την γνωστή έπαρση, και τον τσαμπουκά του, «είναι μονόδρομος, αυτό που κάνουμε».

Είναι άτιμο, γιατί η διαπίστωση γίνεται, αφού έχει κλείσει ένας κύκλος, και τώρα πια, είναι της μόδας η κριτική στην κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου.

Και τέλος είναι ανήθικο, γιατί ενώ γίνεται μια διαπίστωση, δεν συνοδεύεται, από μια συγνώμη. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι, στην καθημερινότητα, αλλά είθισται, το λάθος να συνοδεύεται από συγνώμη. 

Αυτό το πολιτικό σύστημα, με αυτούς τους πολιτικούς εκπροσώπους, με αυτή την ποιότητα συμπεριφοράς και λόγων, με αυτή την πολιτική αισθητική, αυτοί οι μικροπρεπείς, οι εγωπαθείς, οι άξεστοι, αγενείς, οι λίγοι, κατέστρεψαν την χώρα και τον λαό της, και αντί να κρυφτούν, για πάντα, στα λαγούμια τους, έχουν το θράσος και συνεχίζουν το δούλεμα, με παρωχημένα και παλαιοκομματικά τερτίπια, τύπου αυτοκριτικής, αυτογνωσίας, και εκ του ασφαλούς διαπιστώσεις. 

Αυτοί νομίζουν, ότι κάνοντας αυτονόητες διαπιστώσεις, με συνεντεύξεις και δηλώσεις, απαλλάσσονται από την ευθύνη. Δίνουν δε, την εικόνα, ότι πρέπει να τους δοξάσουμε, επειδή «είχαν την τόλμη και το θάρρος να τα πουν».

Το παραλήρημά τους, εκτός από επικίνδυνους, και αδίστακτους, τους μετατρέπει και σε θλιβερούς. Ποτέ, τόσοι λίγοι, ποσοτικά, τόσο ελάχιστοι ποιοτικά, δεν κατάφεραν τόσο κακό.


Στο Κοινοβούλιο δεν υπάρχουν ούτε καν 

σταγονίδια Δημοκρατίας


Συνωμοσία σε βάρος των Ε.Δ.

Ποιοι θέλουν την πλήρη αποδόμηση των στρατιωτικών;

Ποιοι φοβούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν την απαξίωσή τους; 

Ποιοι επιθυμούν να καταρρεύσει η μοναδική όρθια κρατική οντότητα στην χώρα;


H χούντα υπάρχει ήδη και έριξε το προσωπείο το μεταπολιτευτικό από την «νίκη» του ΓΑΠ.



Δεν υπάρχει Έλληνας πια που να πιστεύει ότι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, Ελλάδα έχει Δημοκρατία. 

Απλά τα πραξικοπήματα πια δεν γίνονται με τανκς αλλά με banks (= τράπεζες).

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έγινε από το δημοψήφισμα και ως το τσίρκο με την σημερινή «κυβέρνηση» 

Η απειλή για τους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου, είναι στο μυαλό των «ηγετών» της «Ενωμένης» Ευρώπης και στην εθελοδουλία της ελληνόφωνης «ελίτ». Αλλά πρωτίστως στα συμφέροντα που στηρίζουν και προωθούν αυτοί στα αξιώματά τους.

Αυτοί είναι οι πιο στυγνοί δικτάτορες από την εποχή του Χίτλερ!

Αφήστε τον Παπαδόπουλο στον τάφο του.


Financial Times: 
Σε δέκα ημέρες καταρρέει η Ευρωζώνη





Για παύση στη λειτουργία της Ευρωζώνης κάνουν λόγο οι Financial Times, μετά τα κρας τεστ Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας στις αγορές ομολόγων την περασμένη εβδομάδα.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Γαλλία και η Ιταλία ίσως ανακοινώσουν εντός των ημερών τα σχέδια δράσης που προετοιμάζουν, για μία στενότερη οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης, σε περίπτωση που η τροποποίηση των ευρωπαϊκών συνθηκών είναι χρονοβόρα.

"Ο χρόνος τελειώνει. Η Ευρωζώνη έχει το πολύ δέκα ημέρες μέχρι να καταρρεύσει", γράφει χαρακτηριστικά ο οικονομικός αναλυτής της εφημερίδας, Βόλφγκανγκ Μίνχαου.
Ως ημερομηνία ορόσημο θέτει την 9η Δεκεμβρίου, τη σύνοδο κορυφής κατά την οποία θα πρέπει να συμφωνηθεί ένα ουσιαστικό πλαίσιο για την αποφασιστική αντιμετώπιση της κρίσης.
Όπως πάντως υποστηρίζει ο ίδιος, υπάρχουν ακόμη κάποιες λύσεις για να λυθεί το πρόβλημα.

Οι επιλογές όμως περιορίζονται σημαντικά και πρόκειται για τις εξής:

1. Η άνευ περιορισμών παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην αγορά ομολόγων αλλά και την παροχή ρευστότητας για τις τράπεζες,

2. Ένα σαφές και οριοθετημένο χρονικά πρόγραμμα έκδοσης ευρωομολόγου,

3. Η άμεση δημοσιονομική ενοποίηση, με ενιαίο υπουργείο Οικονομικών, που εν μέρει θα οδηγήσει σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των κρατών αλλά θα δημιουργήσει ένα αξιόπιστο θεσμικό πλαίσιο.


Το παιχνίδι είναι στημένο


Παπαρήγα: Αναπόφευκτη η έξοδος της Ελλάδας από την ΕΕ

'Oποια απόφαση και να ληφθεί, οι συνέπειες για το λαό -μισθούς, συντάξεις, αποταμιεύσεις- θα είναι τραγικές, ενώ οι πιστωτές θα χάσουν πολύ λιγότερα.

Αγωνιά και συσκέπτεται από το πρωί ο Βενιζέλος

Παπαρήγα, Τσίπρα, Κουβέλη, Μπακογιάννη συναντά ο Παπαδήμος

Έρχονται δυσάρεστες εξελίξεις – Μόνη λύση η αποδέσμευση από την ΕΕ

Ασκήσεις για ισοτιμία δραχμής-ευρώ από την ICAP

Oικονομικός Αρμαγεδδώνας θα σαρώσει την Ευρωζώνη

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας είναι άνευ προηγουμένου και βγάζουν μάτια.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Μας στήσανε μια κυβέρνηση συνεργασίας για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να απορροφηθεί έτσι η λαϊκή οργή.

Μας πιέζουν κάθε φορά για τις περίφημες δόσεις (Μνημόνιο, τέταρτη δόση, πέμπτη δόση, έκτη δόση κ.λ.π) και συ λαέ σκάσε πλήρωνε και μη μιλάς.

Λυσσάξανε από τον Οκτώβριο για να μην γίνουν εκλογές, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε λέγανε την έκτη δόση μέσα στον Νοέμβριο γιατί αλλιώς καταστρέφεται η χώρα. Και τι έγινε τελικά , φτάσαμε στην 4η Δεκεμβρίου (μια πιθανή ημερομηνία εκλογών τότε) και ακόμα δεν πήραμε την έκτη δόση , καταστράφηκε η χώρα;
Διώξανε λέει το ΓΑΠ αλλά το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην εξουσία.

Φωνάζουν τα ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να έχει διάρκεια και μετά την 19η Φεβρουαρίου γιατί δεν προλαβαίνουμε και θα καταστραφεί η χώρα.
Δεν θέλουν να γίνουν εκλογές με τίποτα, δεν τους βγαίνουν τα νούμερα.

Επί ένα μήνα πιέζανε τον Σαμαρά να υπογράψει αλλιώς θα καταστραφεί η χώρα μας λέγανε. Γιατί άραγε δεν πιέζανε τον ΓΑΠ και τον Καρατζαφέρη είναι τυχαίο;

Ασχολούνται με τα εσωτερικά της Ν.Δημοκρατίας δημιουργούν δήθεν κόντρες , μαχαιρώματα , σενάρια κ.λ.π. Βγαίνει η REAL NEWS με πρωτοσέλιδο και λέει “Αντώνη διώξε τον Καραμανλή…”. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;

Βγαίνει ο μεγάλος Καρατζαφέρης και μιλάει για σταλινική αριστερά, ότι δήθεν την χώρα θα την κυβερνήσει το Κ.Κ.Ε κ.λ.π είναι τυχαίο;

Βγάζουν γκάλοπ με την ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη (που πριν δύο μήνες είχε 3%) να ξεπερνά και τον ΣΥΡΙΖΑ που κράτησε αντιμνημονιακή στάση .
Δίνουν ποσοστά αποδοχής για Παπαδήμο 80%.

Προσπαθούν να κρατήσουν την κυβέρνηση συνεργασίας όλο το 2012 για να ξεχάσει ο λαός αυτά που πέρασε δυο χρόνια με την καταστροφική οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ (το δήλωσε εξάλλου και ο Πάγκαλος).

Γνωρίζουν καλά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι πρώτο κόμμα και προσπαθούν όμως να το κρατήσουν σε υψηλά ποσοστά.

Η παγκοσμιοποίηση καλά κρατεί, οι τεχνοκράτες τους βολεύουν, οι κυβερνήσεις συνεργασίας επίσης.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.