ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μια έκθεση-φωτιά «υψηλόβαθμου στελέχους της λεωφόρου Κατεχάκη» -ήτοι κάποιου στρατηγού- «διέρρευσε» στο καθεστωτικό «Βήμα». Και οι αποκαλύψεις που κάνει είναι σοκαριστικές!

Πρώτη αποκάλυψη, που έχει να κάνει με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εντοπίζονται να εισβάλλουν καθημερινώς στα νησιά μας και καταγράφονται στα επίσημα στοιχεία: «Φτάσαμε να μπαίνουν περίπου 3.500 κάθε ημέρα από τα νησιά».

Δεύτερη αποκάλυψη, που αφορά –στο περίπου- τον αριθμό των λαθρομεταναστών που δεν εντοπίζονται από το Λιμενικό και την Αστυνομία και που αποφεύγουν να καταγράφονται στα «κιτάπια» και στα επίσημα στοιχεία – ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και φανατικοί τζιχαντιστές: 

«Δεκάδες χιλιάδες, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κ.α., που εισήλθαν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας δεν εμφανίστηκαν στις υπηρεσίες της Αττικής να «ταυτοποιηθούν» και μας είναι άγνωστο ποιοι μπορεί να είναι ανάμεσά τους. Οι διαμαρτυρίες ξένων πρεσβειών μας και άλλων παραγόντων μάς οδήγησαν να στείλουμε ομάδα τουλάχιστον 60-70 εξειδικευμένων αστυνομικών στα νησιά να ελέγχουμε πάλι αυτούς που έρχονται… Το πρόβλημα είναι ωστόσο με τους πρόσφυγες από χώρες όπως το Αφγανιστάν και άλλες χώρες όπου δρα ο ISIS  ή η Αλ Κάιντα. Αυτοί  συνήθως  δεν εμφανίζονται – όπως κάνουν οι σύροι πρόσφυγες – για να νομιμοποιηθούν.

Το πρώτο επτάμηνο του 2015 μπήκαν περίπου 50.000 μετανάστες από χώρες όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και η Σομαλία, εκ των οποίων φαίνεται να ελέγχθηκε σχετικά μικρό ποσοστό». Πόσο είναι το «μικρό ποσοστό» αυτών που είναι καταγεγραμμένοι; Ας πούμε –λίαν επιεικώς- ο ένας στους πέντε. Εφόσον, λοιπόν, υπολογίζεται ότι έχουν εισέλθει καμιά 50αριά χιλιάδες από δαύτους, στον συνολικό αριθμό των 156.000 εισερχομένων λαθρομεταναστών το επτάμηνο του 2015, προσθέστε και καμιά 40αριά χιλιάδες που δεν έχουν καταγραφεί!

Τρίτη αποκάλυψη, που αφορά τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται ημερησίας από το τμήμα του φράχτη του Έβρου που κατέρρευσε λίγες ημέρες μετά την άνοδο στην εξουσία των Τσίπρα και Καμμένου, λόγω «κακοκαιρίας» όπως είπαν και που δεν επισκευάστηκε: «Έχουμε  αναφορές ότι περίπου 700-800 επιχειρούν κάθε ημέρα να περάσουν τον Έβρο στο σημείο όπου δεν υπάρχει ο φράχτης».

Τέταρτη αποκάλυψη, που απαντά στο ερώτημα τι γίνονται οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα – μένουν εδώ ή… «εξαφανίζονται», όπως ισχυρίστηκε η κυρά-Τασία: «Ελάχιστοι από τους περίπου 150.000 μετανάστες που εισήλθαν στην Ελλάδα εφέτος έχουν αναχωρήσει».


Απίστευτα κι όμως αληθινά και εφιαλτικά! Που κάνουν την επιλογή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, επιτακτική ανάγκη!

Αντίοχος


Τούτο το Κράτος είναι απολύτως εχθρικό προς τους Έλληνες.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 
ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ 
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ



Αγαπητέ Έλληνα,

1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ": Σωστά! 



Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα 
καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν οτι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;

2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν απο Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν απο ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.

3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε οτι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.

4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Πρίν το 1980 τα καταφέρναμε χωρίς μετανάστες . Τότε το Γυμνάσιο δεν ήταν υποχρεωτικό και όποιος έβλεπε οτι δεν έχει μεράκι για τα γράμματα, στρεφόταν στην γεωργία, την κτηνοτροφία , τις οικοδομές . Σήμερα ακόμη και μηδέν να γράψεις στις εξετάσεις, περνάς σε κάποιο ΤΕΙ. Ποιός κατέστρωσε αυτό το σχέδιο για να διώξει τους Έλληνες απο τα "ταπεινά" επαγγέλματα. Ποιός έκανε το Γυμνάσιο υποχρεωτικό; Ήταν τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε!

5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυρρανικά καθεστώτα. Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυρρανικά καθεστώτα. Οι "αντιρατσιστές" να σπάνε τις πρεσβείες των "κακών" χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.

6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία.

7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Σωστά! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους, Αρμένιους, Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βαλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς!

8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν μπορεί ο Στρατός στα σύνορα να πυροβολεί άοπλους φουκαράδες που προσπαθούν να μπούν στη χώρα.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο Στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Ο Στρατός υπάρχει για να πυροβολεί. Αν πάρουν χαμπάρι οτι δεν πυροβολούμε, πολλοί άοπλοι κατάσκοποι και δολιοφθορείς θα εισβάλλουν στη χώρα. Αν κάποιος δεν θέλει να τον πυροβολήσουν να μπεί νόμιμα στη χώρα με όλα τα χαρτιά που απαιτούνται.

9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται απο Έλληνες και οχι απο αλλοδαπούς.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα απο Έλληνες. Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ απο αλλοδαπούς!

10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείσθε απο τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων. Οχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων.

11) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες εργάτες είναι αδέλφια!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο λαθρομετανάστης έρχεται γνωρίζοντας οτι θα στερήσει την δουλειά απο κάποιον Έλληνα εργάτη. Είναι αυτό "αδελφική" συμπεριφορά;

12) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες. Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες. Στο Πακιστάν οι Καλάς - Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι. Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν απο τους "αγνούς δημοκράτες".


ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ ! ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!



Φαίνεται πως η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει αποφασίσει να κάνει εκλογές οπωσδήποτε (εντός του Σεπτεμβρίου…), όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της ψήφου εμπιστοσύνης, κι αυτό φαίνεται από τις συνεχείς δηλώσεις μελών της, που μόνο την ημερομηνία των εκλογών δε μας έχουν πει ακόμα.

Όπως, του «συντονιστή» -τρομάρα του!- Φλαμπουράρη (και στελέχους της λεγόμενης «προεδρικής φρουράς», για συντομία… «πρου-φρου») που μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ξεκάθαρα ότι «Δεν θα χρειαστεί να πάμε σε εκλογές αν οι 162 ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης».

Επιπλέον, ο Κουρουμπλής ήταν πιο σαφής, δηλώνοντας στον ΒΗΜΑ 99,5 πως «Εκλογές θα γίνουν σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης».

Ομοίως σαφής ήταν και ο Σκουρλέτης (επίσης στέλεχος της «πρου-φρου»), ο οποίος δήλωσε με στόμφο, πως: «Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν εκλογές».

Τέλος, σε δηλώσεις που έκαναν το βράδυ στο MEGA «δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού» (μήπως ήταν οι Φλαμπουράρης και Σκουρλέτης;), είπαν: «Θέλουμε και τους 162 βουλευτές στην ψήφο εμπιστοσύνης. Η κυβέρνηση δεν στέκεται με 118 ψήφους. Άλλωστε έρχονται 6 εφαρμοστικοί νόμοι. Θα τους ψηφίσει η πλευρά Λαφαζάνη; Απίθανο. Άρα;».

Ενώ σε ερώτηση αν από τις Βρυξέλλες έχουν βάλει «βέτο» για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, οι «δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού» απάντησαν ως εξής: «Καθόλου. Μάλιστα αν δείτε τις δηλώσεις Σόιμπλε, μάλλον το έχουν αποδεχτεί».

Άρα, ο κύβος ερρίφθη κι ας είμαστε έτοιμοι να στείλουμε στους τριτομνημονιακούς συριζαίους το… κατάλληλο μήνυμα!



ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!

Έξι μήνες έσυραν την Χώρα σε μια ατελείωτη και οδυνηρή πελαγοδρομία, σε μια εκ των προτέρων αποτυχημένη διαπραγμάτευση μέσα από χρονοτριβές και ολιγωρίες για να καταλήξουν τελικά στο τρίτο και ίσως επαχθέστατο μνημόνιο.

Αυτοί, που εκμεταλλευόμενοι τη Λαϊκή απελπισία και απόγνωση, προέβαλαν κίβδηλες ελπίδες μετατρέποντάς τις σε πολιτική υπεραξία, αποδείχθηκαν χειρότεροι από τους προηγούμενους, λόγω του ότι εκείνοι αν μη τι άλλο δεν μπορούσαν να είναι τόσο υποκριτές και ψευτοπαλληκαράδες. Αρχής εξ αρχής είχαν αποσαφηνίσει τον ρόλο τους ως φερέφωνα και πειθήνια όργανα των Ευρωπαίων δανειστών και τοκογλύφων, ως εντεταλμένοι θεράποντες των συμφερόντων της Μερκελικής Ευρώπης.

Αυτοί όμως ενέπαιξαν τους Έλληνες πριν ακόμη ανέλθουν στα εξουσιαστικά βάθρα με υπερφίαλες δηλώσεις και λεονταρισμούς για σκίσιμο μνημονίων, κατάργηση με ένα νόμο των επαχθών οικονομικών μέτρων, απαίτηση πολεμικών αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου και έξοδο της Χώρας από την ανθρωπιστική κρίση.

Χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς συμμάχους επενδυτές, χωρίς αναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις,  χωρίς καν εσωκυβερνητική κοινή πορεία πλεύσης, με καιροσκόπους και αλαζόνες όπως ο κύριος Βαρουφάκης και αιθεροβάμονες όπως ο κύριος Λαφαζάνης και η αριστερή πλατφόρμα του, οδήγησαν την διαπραγμάτευση και μαζί και τη Χώρα σε τέτοιο αδιέξοδο, σε τέτοιο πανικό και απελπισία που η αποδοχή του τρίτου μνημονίου φάνταζε σαν η μόνη σανίδα σωτηρίας, από την άμεση κατάρρευση.

Και αφού μας έδεσαν με νέα επιπλέον δεσμά πίσω από το άρμα της κυρίας Μέρκελ και του κυρίου Σόιμπλε, άρχισαν να ξιφουλκούν μεταξύ τους ως άθλια έρμαια της απόλυτης εσωτερικής αδυναμίας και της ιδεοληπτικής σύγχυσης που χαρακτηρίζουν την αριστερά από τη γέννησή της, και να αλληλοκατηγορούν οι μεν τους δε ως μηδενιστές και οι δε τους μεν ως λιγότερο του δέοντος αριστερούς .

Φανταστείτε λοιπόν τι μέλλει γενέσθαι, όταν αυτό το ανεπανάληπτο και απερίγραπτο συνονθύλευμα αποφασίσει να κυβερνήσει τη Χώρα.

Άλλωστε τα πρώτα δείγματα διακυβέρνησης, τα έχουμε ήδη λάβει  από κάποια κυβερνητικά στελέχη που απαλλαγμένοι από τον κυκεώνα των διαπραγματεύσεων όσον αφορά την Οικονομία, μπόρεσαν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

Παραδείγματος χάριν, η χαρισματική υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής. Το ολιγόμηνο έργο και η επαγγελματική «ευσυνειδησία» της έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται και με το παραπάνω. Το πολύ σε ένα έτος, αν δεν βρεθεί κάποιος να την απομακρύνει από τα καθήκοντά της, θα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε Μογκαντίσου ή Καμπούλ.

Όσο και αν το θεωρούμε υπερβολικό, χάριν στο έτσι θέλω μιας εξαμβλωματικής και συμπλεγματικής προσωπικότητας που πρωτίστως  μισεί λυσσαλέα την ίδια της τη Χώρα, βαδίζουμε με γοργά βήματα προς ένα Εθνικό και Φυλετικό αφανισμό.  

Όσο ο υπουργός Επικράτειας κύριος Νίκος Παππάς κατηγορεί την αριστερή πλατφόρμα ως μηδενιστές και ο κύριος Λαφαζάνης του ανταποδίδει με κατηγορίες για εκτροπή από το «επαναστατικό» ιδεώδες, από τα διάτρητα σύνορα της Χώρας περνούν καθημερινά χιλιάδες τριτοκοσμικοί εισβολείς και η θεία Τασία τους ετοιμάζει εγκαταστάσεις υποδοχής και φιλοξενίας  με επαρκές προσωπικό για να μην κακοπέσουν και δεν μας προτιμούν στο μέλλον.   

Δικαίως λοιπόν προαναφέραμε το τι μέλλει γενέσθαι όταν αποφασίσουν επιτέλους να αναλάβουν τις αρμοδιότητες τους και να εργασθούν (οι περισσότεροι για πρώτη φορά στη ζωή τους) και οι υπόλοιποι υπουργοί και τα κυβερνητικά στελέχη.

Το παραμύθι που μας προβάλει εδώ και καιρό ο κύριος Τσίπρας εξελίσσεται. Ξεκίνησε όπως αναφέραμε με διαπραγμάτευση του χρέους και κατάργηση των επαχθών οικονομικών μέτρων, συνεχίστηκε με νέο μνημόνιο το οποίο τον υποχρέωσαν και καλά να δεχθεί, θα συνεχιστεί με ψήφο εμπιστοσύνης, ίσως και με εκλογές και θα καταλήξει στην παραδοχή ότι είναι απόλυτα απαραίτητος ως πρωθυπουργός, αφού το σκληρό μνημόνιο μόνο αυτός μπορεί να το διαπραγματευθεί ως αριστερός. Με άλλα λόγια μην προτιμήσετε ως δήμιους τους προηγούμενους γιατί σφίγγουν πολύ τον βρόχο της αγχόνης, αλλά εμένα διότι σας τον περνάω στο λαιμό πιο χαλαρά.


Ήταν τότε που ο κ. Τσίπρας αγόρευε περί της ..."αυτογελοιοποίησης". 



Ειλικρινά τέτοιον εμπαιγμό ως Λαός, 

δεν έχουμε μέχρι σήμερα βιώσει ξανά.

Ο Αλέξης τελικά εξελίσσεται καθ εικόνα και ομοίωση του προκατόχου του, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνος απλά μας κορόιδευε, ενώ αυτός εκτός από την κοροϊδία μας περιγελά κιόλας.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Αλέξη, για πόσο μαλάκες μάς περνάς;


Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι.Απ’ όλο το Αιγαίο συρρέουν στον Πειραιά οι λαθρομετανάστες

Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλιΌταν ακόμη και ο επικρατέστερος εκ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, επισημαίνει πως η λαθραία μετανάστευση θα παταχθεί στην περίπτωση που εκείνος εκλεγεί στο αξίωμα του Προέδρου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως η Ελλάδα αποτελεί το μοναδικό παγκοσμίως Κράτος όπου οι εισβολείς φιλοξενούνται με όλες τις ανέσεις και ακολούθως προς επιβράβευση, λαμβάνουν και την ελληνική ιθαγένεια!
Ο Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν, ο επικρατέστερος μέχρι τούτη τη στιγμή υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, υπήρξε σαφής και ξεκάθαρος αναφορικά με τις προθέσεις του στο μεταναστευτικό: «πρέπει να φύγουν... ή έχουμε χώρα ή δεν έχουμε»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση προκάλεσε σάλο στα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης και στους κύκλους των Δημοκρατικών. Απηχεί εντούτοις την ολοένα και αυξανόμενη πεποίθηση στις τάξεις των απλών Αμερικανών ότι πρέπει να τεθεί ένα τέρμα στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση την οποία ενθάρρυνε στο μέγιστο βαθμό η διακυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Κι ενώ η συζήτηση για το μεταναστευτικό έχει ανοίξει για τα καλά στις ΗΠΑ, στην σκληρά δοκιμαζόμενη από την ανέχεια και την ανεργία Ελλάδα, η αντίθεση στις αθρόες μεταναστευτικές ροές προς την ελληνική επικράτεια αποτελεί σχεδόν ποινικό αδίκημα.

Το Κράτος των Αθηνών όχι μόνο δεν προστατεύει τα σύνορα της χώρας αλλά αντιθέτως διαμορφώνει για τους λαθρομετανάστες συνθήκες ικανές για την πολυετή παραμονή τους στην χώρα. 

Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η Ελλάδα είναι -εξαιτίας εκείνων που την κυβερνούν- το μοναδικό ίσως ξέφραγο αμπέλι σε όλη την γη!

ΧΑΟΣ! Άγριες συμπλοκές λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης -ΒΙΝΤΕΟ


Άγριο ξύλο, βρισιές, συμπλοκές και συνεχόμενες επιθέσεις από τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες είναι η καθημερινή εικόνα στα λιμάνια των ελληνικών νησιών.


Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι λαθρομετανάστες, προσπάθησαν να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας και να περάσουν μπροστά από άλλους, για να κερδίσουν χρόνο. Οι «αδικημένοι» αντέδρασαν έντονα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι συμπλοκές επεκτάθηκαν. Μάλιστα, σημειώθηκαν και κάποιοι τραυματισμοί.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών οι λαθρομετανάστες θεώρησαν ως υπαίτιους της καθυστέρησης της καταγραφής τους τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, στους οποίους επιτέθηκαν.

ΑΙΣΧΟΣ: Ανακλήθηκαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κω στην Αθήνα - Στο έλεος των λαθρομεταναστών το νησί!


Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης της Αριστεράς και σύσσωμου του αντισυνταγματικού τόξου να συντηρήσουν τους μύθους της πολυφυλετικής κοινωνίας και του «αντιρατσισμού», τίθενται υπό αδιαμφισβήτητη απειλή οι ζωές τόσο των Ελλήνων πολιτών της Κω (αλλά και των τουριστών του νησιού), όσο και των ολιγάριθμων ανδρών και γυναικών των σωμάτων ασφαλείας στο νησί, που επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες να διαφυλάξουν την έννομη τάξη, την οποία καταλύουν πρωτίστως η κυβέρνηση Τσίπρα και ακολούθως οι χιλιάδες λαθρομετανάστες!


Η Ένωση Αστυνομικών Βορείας Δωδεκανήσου ζητά την παρέμβαση Εισαγγελέα: 

Θα θρηνήσουμε ζωές!


Η Ένωση Αστυνομικών Βορείας Δωδεκανήσου ζητά την παρέμβαση Εισαγγελέα: Θα θρηνήσουμε ζωές!
Ηχηρό χαστούκι σε κυβέρνηση, κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και βεβαίως προς τους λακέδες της δημοσιογραφίας, αποτελεί η δραματική αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορείας Δωδεκανήσου προς την αρμόδια Εισαγγελία, με την οποία προειδοποιούν πως μόνο από θαύμα δεν έχουμε ακόμη θρηνήσει ζωές, θαύμα το οποίο όμως δεν θα διαρκέσει επ' αόριστον!

Στην αναφορά επισημαίνεται ότι «θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας υποβάλουμε την παρούσα, ζητώντας από την Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα ώστε αφενός μεν να αποτρέψει την άμεση και ευθεία απειλή για τα νόμιμα δικαιώματα της ζωής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της υγείας ημών των αστυνομικών και των λοιπών πολιτών της Κω, που συνεπάγεται ητραγική κατάσταση που επικρατεί στην Κω το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών λόγω της αθρόας προσέλευσης παράτυπων μεταναστών και της αδυναμίας των κρατικών υπηρεσιών να ανταποκριθούν στην ταχεία διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε να απομακρυνθούν από την Κω, που έχουν ως συνέπεια ολόκληρη η πόλη της Κω (και οσονούπω και ολόκληρο το νησί) να έχουν κατακλυσθεί από χιλιάδες παράτυπους μετανάστες».

Και συνεχίζει: «όλο και πιο συχνά εκδηλώνονται φαινόμενα αντικοινωνικών συμπεριφορών που αποδίδονται σε μετανάστες και, δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να προκληθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που θα κλονίσει τις εύθραυστες κοινωνικές ισορροπίες μεταξύ του τοπικού πληθυσμού (που μέχρι τώρα συμπεριφέρεται απολύτως φιλόξενα) και των μεταναστών και, φυσικά, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον τουρισμό της Κω. Δυστυχώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν να βιώσουμε περιστατικά κινδύνου ανθρώπινης ζωής, σοβαρών σωματικών βλαβών, εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ζωής, κατά της περιουσίας και πάσης φύσεως άλλων εγκλημάτων».

Έργα και Ημέρες «κατατρεγμένων προσφύγων»

Η αναφορά περιλαμβάνει και συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία και καταδεικνύουν το μέγεθος της απειλής: «Περί την 10:00'  ώρα της σήμερον τέσσερις Αστυνομικοί προσκολλημένοι στην Β' Δ/νση Αστ/μίας Δωδ/σου  από την Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής μετέβησαν στο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας»  (στην ενταύθα Βασ. Γεωργίου) προκειμένου να ξεκινήσουν την διαδικασία ταυτοποίησης των παράτυπων αλλοδαπών που στεγάστηκαν σήμερα (11-08-2015) εκεί για διαμονή και διεκπεραίωση των εγγράφων τους. Στον χώρο βρισκόντουσαν κατ' εκτίμηση δύο χιλιάδες (2.000) άτομα οι οποίοι όταν οι τέσσερις Αστυνομικοί εισήλθαν στο γραφείο του γηπέδου για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ταυτοποίησης, το μεγαλύτερο μέρος των αλλοδαπών τους απέκλεισε εντός του γραφείου διαμαρτυρόμενοι για γρηγορότερη διαδικασία χορήγησης του προσωρινού Υπηρεσιακού Σημειώματος. Οι εν λόγω Αστυνομικοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα Κω για να ζητήσουν βοήθεια και τρεις Αστυνομικοί του Α.Τ.Κω μετέβησαν εκεί με αποτέλεσμα όμως να εγκλωβιστούν και αυτοί και να μην μπορούν να αποχωρήσουν. Τότε με τη σειρά τους επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Α.Τ.Κω και κάλεσαν εκ νέου σε βοήθεια. Άμεσα οχτώ Αστυνομικοί του Τ.Α. Κω και του Α.Τ. Κω μετέβησαν στο Γήπεδο και μετά από πολύωρη προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους επτά συναδέλφους μας. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής οι αλλοδαποί ενεργώντας ως ομάδα και οργανωμένα έσπασαν παράθυρα, σωλήνες οικοδομικά υλικά (τούβλα, τσιμέντα), τα οποία έριχναν κατά των συναδέλφων απειλώντας ουσιαστικά τη ζωή τους. Κατά τα επεισόδια άγνωστοι αλλοδαποί αφαίρεσαν από τους αστυνομικούς προσωπικά είδη (ρολόι χειρός και γυαλιά ηλίου). Επίσης οι συνάδελφοι αστυνομικοί κατά την άτακτη αποχώρηση τους δεν κατέστη δυνατό να πάρουν τον υπηρεσιακό υλικοτεχνικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.λπ.) καθώς απεχώρησαν άρον - άρον από το σημείο καταδιωκόμενοι από το μεγαλύτερο μέρος των δύο χιλιάδων (2.000) μεταναστών, με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους»!

Η γεμάτη απόγνωση αναφορά των αστυνομικών υπαλλήλων στην Κω, καταλήγει με την αγωνιώδη έκκληση:

«Για τους λόγους αυτούς σας γνωστοποιούμε τα ανωτέρω και ζητούμε να παρέμβετε άμεσα και να λάβετε τα απαιτούμενα μέτρα για την αποκατάσταση της στοιχειώδους ομαλότητας, ώστε να είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε σε συνθήκες αξιοπρέπειας και στοιχειώδους τάξης, τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις μας, άλλως αδυνατούμε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που επιβάλει ο ρόλος μας ως οργάνων μιας δημοκρατικής και πολιτισμένης κοινωνίας εν έτει 2015. Τέλος παρακαλούμε να διερευνήσετε αν από τα προαναφερόμενα συντρέχουν προϋποθέσεις αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια».

Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, η δραματική κραυγή αγωνίας των αστυνομικών στην Κω, βρίσκεται εκτός πλαισίων της επιβαλλόμενης «πολιτικής ορθότητας» και των «αντιρατσιστικών κηρυγμάτων», ως εκ τούτου δεν χρήζει προβολής από τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ως Χρυσή Αυγή, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε το προφανές: οι αστυνομικοί καταγγέλλουν αυτεπάγγελτα διωκόμενα ποινικά αδικήματα στα οποία η κυβέρνηση της Αριστεράς και το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου, κλείνουν επιδεικτικά τα μάτια. Χρειάζεται άλλη απόδειξη για να χαρακτηρίσει κάποιος το Κράτος αυτό ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων;



Απ’ όλο το Αιγαίο συρρέουν 


στον Πειραιά οι λαθρομετανάστες

Όσοι θεωρούσαν ότι η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών θα βούλιαζε μονάχα τα νησιά του Αιγαίου, διαψεύδονται πανηγυρικά! Παρά την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ, τα οποία σκοπίμως επικεντρώνουν την προσοχή τους στην Κω και στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» το οποίο ναύλωσε η κυβέρνηση της Αριστεράς για να μεταφέρει λαθρομετανάστες, τα δρομολόγια πλοίων από τα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά είναι ασφυκτικά γεμάτα από λαθροεισβολείς!


Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το πλοίο «Νήσος Ρόδος», το οποίο αναχώρησε από τη Σάμο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. 

Όπως διαπιστώνει κανείς από τις φωτογραφίες, το πλοίο είναι γεμάτο λαθρομετανάστες οι οποίοι θα αποβιβαστούν στον Πειραιά, δίχως κανένα έλεγχο από το Κράτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο επιβαίνουν άνω των 500 λαθρομεταναστών, οι οποίοι αφού επιβιβαστούν στον Πειραιά θα είναι ελεύθεροι να διασκορπιστούν σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.


Ο Βοτανικός και η Κως, είναι μέρος μόνο του συνολικού προβλήματος που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστευση. 

Επί της ουσίας και δίχως καμία διάθεση υπερβολής, πρόκειται για πραγματική εισβολή και εποικισμό της Πατρίδος μας, την οποία η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποτρέπει αλλά ενθαρρύνει με κάθε τρόπο. 

Στις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα, το αντισυνταγματικό τόξο απαντά με χορήγηση στέγης, τροφής και ειδικών ανέσεων όπως air condition, την ίδια ώρα που για τους Έλληνες επιφυλάσσει ακόμη σκληρότερα μνημονιακά μέτρα! 

Κατά τα λοιπά, όχι, το Κράτος δεν είναι ρατσιστικό απέναντι στον Ελληνικό Λαό...


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ

Κράτος εν κράτει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών στον Βοτανικό 

Με ανέσεις “σεΐχη” οι κατατρεγμένοι


Κράτος εν κράτει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών στον Βοτανικό - Με ανέσεις “σεΐχη” οι κατατρεγμένοι

Προνόμια και ανέσεις που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί και τα οποία κανένα κράτος στη γη -πλην της ελληνόφωνης Μπανανίας- δεν πρόκειται ποτέ να τους εξασφαλίσει, απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με κυβερνητική εντολή στο Βοτανικό.

Σε έναν χώρο ο οποίος στην πραγματικότητα θα αποτελούσε πολυτέλεια για μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού που διαβιεί στην εξαθλίωση, οι λαθροεισβολείς απολαμβάνουν πέραν της στέγης, του κλιματισμού, του δικτύου αποχέτευσης, υδροδότησης και ηλεκτρικού ρεύματος, τρία γεύματα την ημέρα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, υπό την εξόχως «αυστηρή» προϋπόθεση να εισέρχονται στον καταυλισμό συγκεκριμένη ώρα η οποία θα αποφασιστεί!

Όπως μάλιστα ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους συνεργάτες της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, το μενού των τριών γευμάτων είναι συμβατό με την θρησκεία τους! Όπερ σημαίνει ότι το «ελληνικό» Κράτος όχι μόνο κατά παράβαση του Συντάγματος και των Νόμων ανέχεται τους εισβολείς και τους φιλοξενεί, αλλά προσαρμόζεται στις απαιτήσεις τους λες και είναι οι Έλληνες υπόχρεοι στους λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα!

Εξίσου τραγελαφικό το γεγονός της απόφασης υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων να καθαρίζουν το χώρο δυο φορές την ημέρα! Γιατί δεν πάνε να τους καθαρίζουν οι πολιτικοί τους προστάτες της κυβέρνησης, οι τάχα «ευαίσθητοι» δημοσιογράφοι και οι κατ' επάγγελμα «αλληλέγγυοι»;

Ο λογαριασμός, φυσικά, από τα προνόμια Σεΐχηδων που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, δεν θα βαραίνει ούτε την κυβέρνηση των λαθρολάγνων, ούτε τους α λα καρτ «ανθρωπιστές» δημοσιογράφους και κρατικοδίαιτους αντιρατσιστές αλλά τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.

Για να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα και να εφαρμοστούν οι Νόμοι του Κράτους, επιβάλλεται πρωτίστως να εκλείψουν πολιτικά τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα που επενδύουν το πολιτικό τους μέλλον στους λαθρομετανάστες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ 2.000!

Συνεχίζουν απτόητα τα όργανα του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ να κρύβουν τα πραγματικά στοιχεία για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα, αλλά στην ουσία, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κρύβονται πίσω από το… δάχτυλό τους.

Ιδού η είδηση σχετικά με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινά μόνο στην Λέσβο, από το (κρατικό) Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Ιδιαίτερα αυξημένες οι ροές μεταναστών προς τη Μυτιλήνη

Τις τελευταίες μέρες οι ροές μεταναστών και προσφύγων από τα Μικρασιατικά παράλια στη Λέσβο έχουν αυξηθεί πολύ, φτάνοντας και ξεπερνώντας ακόμα και τον αριθμό των 2.000 προσφύγων σε ένα 24ωρο» 

Όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, και τα διαδικτυακά όργανα του Δριτσώφ έχουν δώσει αυτόν τον αριθμό, των 2.000, την τελευταία εβδομάδα. Όχι ασφαλώς για τους 2.000 (και πλέον…) που αποβιβάζονται καθημερινά στην Λέσβο, αλλά 2.000 για… όλα τα νησιά του Αιγαίου, μέσα σε μια ολόκληρη εβδομάδα (2.035 για την ακρίβεια)!!! Τέτοια ξεφτίλα!

Ωστόσο, από τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινά στην Λέσβο, μπορούμε –βάσει των προηγουμένων στατιστικών στοιχείων- να υπολογίσουμε –στο περίπου- πόσοι λαθρομετανάστες εισέρχονται καθημερινά σε όλα τα νησιά μας. Έτσι, βάσει των στοιχείων επταμήνου 2015 της ΕΛΑΣ

statistics_all_2015_methorio
 προκύπτει το εξής συμπέρασμα:

Στην Λέσβο μπήκαν στο επτάμηνο 61.636 λαθρομετανάστες, από τους 134.986 που μπήκαν συνολικά στο Αιγαίο, ήτοι ποσοστό 45%.

Αν τώρα οι 2.000 (και πλέον…) της Λέσβου –σύμφωνα με το κρατικό ΑΠΕ- εξακολουθούν να είναι το 45% του συνόλου, σημαίνει ότι το σύνολο ημερησίως είναι –κρατηθείτε!- 4.500 λαθρομετανάστες!

Ήτοι, κλάφτα Χαράλαμπε!

Αντίοχος

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
για να ξεβρωμίσει ο τόπος!