ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Aνέξοδη επίδειξη αποφασιστικότητας και επαναστατικότητας ! Όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, λοιπόν! Γατζωμένοι στην εξουσία.




Όλες οι  πληροφορίες για το θέμα της ΕΡΤ οδηγούν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για στημένη κρίση και πως όλα αυτά για «άγνοια Βενιζέλου-Κουβέλη» για το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, «διαφωνίες των κυβερνητικών εταίρων», πιθανότητα άρσης της εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, άρα και πρόωρες εκλογές, κ.τ.λ. είναι «παραμύθι κυρά μου», προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης.



Έτσι, κατ’ αρχάς αποκαλύφθηκε πως έγινε μυστική συνάντηση των τριών  την Κυριακή. 

Κατά δεύτερον, νέα συνάντηση των τριών, επίσημη, θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (αν και δεν αποκλείεται να γίνει και νωρίτερα).

Κατά τρίτον, ο μπαρμπα-Φώτης μπορεί να επιμένει «στην ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και στην άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα», αλλά τόνισε κι όλα πως 

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Όποιος επιχειρήσει να την οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, θα έχει και την απόλυτη ευθύνη αυτής της επιλογής».

Κατά τέταρτον, ο προσωρινός (μέχρι τη νύχτα των εκλογών…) αρχηγός του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να… λιονταρίζει εκ του ασφαλούς, αλλά άμα είχε σκοπό να άρει την εμπιστοσύνη του στον Σαμαρά και να τον ανατρέψει, θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή. 

O  Βενιζέλος έχει σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης για την ΕΡΤ ωστόσο πριν δύο χρόνια δεν έλεγε τα ίδια. Ο νόμος που είχε υπογράψει τότε προέβλεπε την κατάργηση φορέων ανάμεσα στους οποίους ήταν και η δημόσια τηλεόραση. Δηλαδή η ΕΡΤ.

Δείτε στο video (απο 02:13 έως 03:11)


Το συγκεκριμένο άρθρο εκχωρούσε στον υπουργό Οικονομικών δηλαδή τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στον συναρμόδιο υπουργό το δικαίωμα με μια απλή υπογραφή να καταργεί έναν δημόσιο Οργανισμό όπως η ΕΡΤ. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έχει γίνει σήμερα.

Το ίδιο ισχύει και για τη ΡΗΜΑΔ.

Κατά πέμπτον, ο Σαμαράς ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι την εκ των προτέρων συμφωνημένη πρόταση για το άνοιγμα της ΕΡΤ την επόμενη βδομάδα (για να φύγει το… μαύρο από τις οθόνες), με δημοσιογράφους που θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις, μέχρι που να λειτουργήσει κανονικά η νέα ΕΡΤ. 

Μάλιστα, λέγεται πως ήδη έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις προς τα μισθολογικά «ρετιρέ», ότι θα επαναπροσληφθούν. Με τον τρόπο αυτό θα βρεθεί μια δήθεν συμβιβαστική λύση. 

Μια ανέξοδη επίδειξη δήθεν αποφασιστικότητας και τα δύο συνεταιράκια  έκαναν μια ανέξοδη επίδειξη δήθεν επαναστατικότητας! 

Όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, λοιπόν!

Άρα, ούτε γάτα ούτε ζημιά (αντίθετα, και οι τρεις προσδοκούν… κέρδη) κι ούτε πρόωρες εκλογές βεβαίως-βεβαίως, γιατί κανείς δε μπορεί ν’ αντέξει το 15-20% που στα σίγουρα θα πάρει η Χρυσή Αυγή!



ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...!!!


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;;; ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...!!!



Αν τα έλεγε η Χρυσή Αυγή , δεν θα είχε αξία, γιατί είναι δεξιοί και δε γουστάρουν τους δημοσιογράφους. 

Όταν όμως η απάντηση έρχεται από έναν δημοσιογράφο, τότε αποκτά διπλή βαρύτητα. Και μάλιστα, όχι από κανέναν δευτεροκλασάτο, αλλά από τον παρουσιαστή ειδήσεων, κ. Αντώνη Σρόιτερ. 
 
Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο iefimerida.gr ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Αντώνης Σρόιτερ εκφράζει την άποψή του για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ παίρνει θέση και για το θέμα της απεργίας στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης. 
 
«Η Ενωση Συντακτων προκηρύσσει απεργία σε ΟΛΑ τα μεσα ενημερωσης, για συμπαρασταση στην ΕΡΤ. 
 
Οι παραταξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στους δημοσιογραφους, στηριζουν την αποφαση για απεργια και ζητουν μαλιστα απεργια διαρκειας. 
 
Ολα τα ιδιωτικα καναλια υπακουουν στην αποφαση. Την ιδια ωρα, ο ραδιοφωνικος σταθμος του ΣΥΡΙΖΑ και ο τηλεοπτικος σταθμος του ΚΚΕ, ΣΠΑΝΕ την απεργια και μεταδιδουν κανονικα ειδησεις. Δικαιολογια; «Δεν ενημερωνουμε, κανουμε ταξικη παλη!» Τα συμπερασματα δικα σας…», γράφει ο Αντώνης Σρόιτερ.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο παρουσιαστής μιλάει με αυστηρό ύφος για όσα ακολούθησαν το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ:

«Απλα μαθηματα ελληνικης υποκρισιας.

1.Χθες: «Οι εργαζομενοι της ΕΡΤ ειναι αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι». Σημερα: «το λουκετο ειναι ενα μεγαλο πληγμα στην σωστη ενημερωση.»

2. Χθες: «γιατι να πληρωνω την ΕΡΤ με την ΔΕΗ, αφου δεν την βλεπω». Σημερα: «πραξικοπημα, μας στερουν την ΕΡΤ».

3. Χθες: «οι κρατικοδιαιτοι της δημοσιας τηλεορασης προβαλουν μονο την κυβερνηση. Σημερα:»Αισχος, προσπαθουν να φιμωσουν την ενημερωση».

Το εντυπωσιακο; Το χθες και το σημερα, ειναι οι ιδιοι ακριβως ανθρωποι. Πολλοι απο αυτους κρατουν σημαιες, αυτη τη στιγμη, εξω απο την ΕΡΤ…».

rightnews.gr