ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης : Με 30 υπογραφές πέφτει ο Σαμαράς...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.



Ηλίας Κασιδιάρης - Καταπέλτης στη Βουλή: "Η σιωπή όλων σε αυτή την ομολογία της συνταγματικής εκτρωπής είναι στήριξη στην κυβέρνηση της Χούντας.. Με 30 υπογραφές πέφτει ο Σαμαράς...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Δείτε το βίντεο...



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ,ΔΕΝΔΙΑ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ.



Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, ώστε να ελεγχθούν οι παρεμβάσεις τους στην Δικαιοσύνη και να οδηγηθούν ενώπιον του νόμου.
Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά πως στην χώρα κυριαρχεί μια φασιστική κλίκα που έχει καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα. Μετά την ομολογία Μπαλτάκου έχει αποδειχθεί πως το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.
Η δήθεν αντιπολίτευση της αριστεράς έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο δεκανίκι της μνημονιακής προδοτικής κυβέρνησης. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτήν την στιγμή ο μόνος θεματοφύλακας του Πολιτεύματος.
Θα κατατεθεί άμεσα πρόταση για να στηθούν κάλπες, ώστε να οδηγηθούν σε ειδική προανακριτική επιτροπή ο Σαμαράς, ο Δένδιας και ο Αθανασίου, οι οποίοι με αποδεικτικό υλικό έχουν τελέσει το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν βαρύνονται με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.
Αυτήν την στιγμή παρακωλύεται η λειτουργία της Βουλής με την παράνομη προφυλάκιση εκπροσώπων του ελληνικού λαού, του Αρχηγού και των εγκλείστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Τέλος, απηύθυνε την ερώτηση - καταγγελία προς τον δοτό πρωθυπουργό: Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, στον οποίο δεν αναφέρεται με το όνομά του, ώστε να μεταβιβαστούν μέσω τρίτων οι εντολές προς αυτόν, αλλά τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια";
Χ.Α

Η διενέργεια άμεσων εθνικών εκλογών είναι πλέον μονόδρομος.

Νέα παραδοχή Μπαλτάκου: Είχα ενημερώσει για όλα το Μαξίμου!» "Εμείς δημιουργήσαμε τους αποστάτες της Χρυσής Αυγής..."

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας υπογράφει σήμερα στην Ελευθεροτυπία ένα κείμενο, το οποίο στην ουσία αποδεικνύει την παρέμβαση της κυβέρνησης στην περίπτωση των δύο πρώην βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Συγκριμένα ο Ντάσκας κάτω από τον τίτλο «Μπαλτάκος: Είχα ενημερώσει για όλα το Μαξίμου!» γράφει τα εξής:


«Ε, βέβαια και είχα συνεργασία με το Μαξίμου και γνώριζε όλες τις επαφές μου με την Χρυσή Αυγή. Θα δούμε πως θα αμυνθώ… Αύριο θα αποφασίσω τι θα πω…». Αυτά είπε σε στενό συνεργάτη του χθες στις 8:20 το βράδυ ο Τάκης Μπαλτάκος και άνθρωποι που τον γνωρίζουν θεωρούν πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε δεύτερο χρόνο, ίσως σήμερα, θα πει τα ίδια πράγματα και δημόσια…


Ο κ. Μπαλτάκος είπε σχεδόν ευθέως ότι «είχα τις επαφές γιατί δεν.......μπορούσα να αφήσω μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκλωβισμένους στην Χρυσή Αυγή. Αναζητούσα, λοιπόν, κάθε τρόπο για να τους απεγκλωβίσω με προσπάθεια εκ των έσω της Χρυσής Αυγής». 


Με τον στενό συνεργάτη του είχε τον εξής διάλογο χθες βράδυ:
-Πότε έγινε αυτή η συνάντηση με τον Κασιδιάρη και η βιντεοσκόπηση;


ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Τον περασμένο Οκτώβρη.


-Να υποθέσω ότι εσύ έκανες τις επαφές και την προετοιμασία για αν αποχωρήσουν από την Χρυσή Αυγή οι βουλευτές Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Στάθης Μπούκουρας;


ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Με τον βουλευτή Λάρισας (Αλεξόπουλο) οι επαφές έγιναν με ένα βουλευτή Λάρισας. Με τον βουλευτή Κορινθίας (Μπούκουρα) δεν ξέρω.


-Πως θα αμυνθείς, λοιπόν, στις κατηγορίες εναντίον σου;


ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Απλά πράγματα. Έκανα τις επαφές γιατί δεν μπορούσα να αφήσω μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χρυσή Αυγή και αυτό το έκανα σε συνεργασία με το Μαξίμου φυσικά. Δεν θα μπορούσα άλλωστε ποτέ να το κάνω χωρίς γνώση και συνεργασία…


Ο στενός συνεργάτης του Τάκη Μπαλτάκου χθες το βράδυ εξέφρασε φόβο ότι ο Τάκης Μπαλτάκος φοβάται μήπως στοχοποιείται στην δικαιοσύνη με ενδεχόμενο να διωχτεί ο ίδιος σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.


Με το αδίκημα του σχηματισμού και της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης διώκεται η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δικαστικοί κύκλοι που πρόσκεινται στην ηγεσία του Αρείου Πάγου, μας έλεγαν χθες ότι με βάση τα όσα εμφανίζεται να λέει στο βίντεο ο κύριος Μπαλτάκος θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι μετέχει και ο ίδιος στην οργάνωση αυτή και να διωχθεί και ο ίδιος για συμμετοχή.


Τα θέσαμε αυτά στον στενό συνεργάτη του κ. Μπαλτάκου και ο αντίλογος ήταν ότι κατά την δική του προσωπική εκτίμηση και ανεξάρτητα από το τι είπε ο κ. Μπαλτάκος, στις επαφές Μπαλτάκου με τους χρυσαυγίτες οφείλονται όχι μόνο οι αποχωρήσεις βουλευτών από την Χρυσή Αυγή αλλά και η παραδοχή αυτών των βουλευτών ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε εν αγνοία τους ως εγκληματική οργάνωση.»


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Μπαλτάκος παραδέχεται ότι στην ανεξαρτητοποίηση του πρώην βουλευτή Λαρίσης παρενέβη βουλευτής της ΝΔ στον ίδιο νομό (η ΝΔ έχει εκλέξει στην Λάρισα τους Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα). 

Επίσης, στενός συνεργάτης του Μπαλτάκου ομολογεί ότι εξαιτίας των επαφών του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης είχαμε τις αποστασίες των πρώην βουλευτών αλλά και την «παραδοχή» τους ότι η «Χρυσή Αυγή λειτουργούσε εν αγνοία τους ως εγκληματική οργάνωση». Μια ξεκάθαρη όσο και φρικιαστική ομολογία ότι η κυβέρνηση σιγοντάρισε αυτή την αλλαγή πλεύσης των συγκεκριμένων βουλευτών.


Ο Σαμαράς, ο οποίος έχει βγάλει πανεπιστήμιο στην αποστασία, έβαλε τον Μπαλτάκο, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα του Ντάσκα, να προετοιμάσει το έδαφος για την μετέπειτα συμπεριφορά των δύο πρώην βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εάν (και) αυτό το κείμενο δεν αποτελεί περίτρανη απόδειξη της απαράδεκτης και υπονομευτικής παρέμβασης της ΝΔ στην δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την ξεκάθαρα πολιτική της διάσταση και σε καμία περίπτωση ποινική, τότε τι άλλο μπορούμε να πούμε;


Όταν, μάλιστα, αυτές οι αποκαλυπτικές ομολογίες γίνονται από εφημερίδα σφόδρα αντιτιθέμενη προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά. Η κυβέρνηση, είτε με εκφοβισμό είτε με «δέλεαρ», παρεμβαίνει στα εσωκομματικά ζητήματα άλλου κόμματος, με μεθόδους οι οποίες είναι όχι μόνο ανήθικες αλλά και παράνομες. Ο καθένας, διαβάζοντας το κείμενο του Ντάσκα, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.


Γιώργος Μάστορας



Κάνατε ένα σοβαρό λάθος.

Κρίνατε εξ ιδίων τα αλλότρια


Τόσα χρόνια οι μεταπολιτευτικές δυνάμεις  μεθόδευσαν ώστε η νεολαία μας, να μην έχει εθνική συνείδηση, να μην έχει εθνικά οράματα. Στην προσπάθεια αυτή χρησιμοποιήθηκαν όλα τα ανθελληνικά μέσα ώστε να χτυπηθεί η παιδεία μας. Ξενομανία, όπως αναφέρει και ο Περικλής Γιαννόπουλος” διαστρέβλωση της εθνικής μας ιστορίας, υλικά αγαθά κ.α. Βλέπετε κύριοι βολεμένοι και παχύσαρκοι προοδευτικοί του 20ου και 21ου αιώνα είναι μόδα να ρωτάτε ένα παιδί τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου, ποιος είναι ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και να σου απαντάει γελώντας δεν ξέρω, είναι μόδα η αναρχία και ο ανθελληνισμός. Για εσάς ναι είναι μόδα, είναι και τελικός  σκοπός, ένας ελληνικός λαός δίχως ιστορία, δίχως ήρωες. Ένας ελληνικός λαός made in america.
Όμως κύριοι φιλελεύθεροι “πατριώτες” δεν έχετε υπολογίσει ένα δίδαγμα της μεγάλης ελληνικής μας ιστορίας οι λίγοι γράφουν ιστορία και είναι αυτοί οι οποίοι βγαίνουν νικητέςλίγοι ήταν και οι οπλαρχηγοί του 1821 που επαναστάτησαν ενάντια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, χωρίς καμία βοήθεια ξένων δυνάμεων, λίγοι ήταν  οι 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς στην μάχη των Θερμοπυλών, λίγοι ήταν και εκείνοι οι Έλληνες του Θεμιστοκλή στην ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Φυλακίσατε τον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο νομίζοντας ότι θα σας διάθεσει δηλώσεις μετανοίας, φυλακίσατε απλούς αγωνιστές νομίζοντας ότι θα φοβηθούν και θα προδώσουν το κίνημα μας, σκοτώσατε αθώους ανθρώπους, σπέρνοντας την τρομοκρατία. Κάνατε ένα σοβαρό λάθος όμως κρίνατε εξ ιδίων τα αλλότρια. Μα κύριοι διαφέρουμε σαν το μαύρο με το άσπρο από εσάς, δεν αγωνιζόμαστε για το προσωπικό μας συμφέρον, για την καρεκλίτσα μας. Ο αγώνας μας είναι σοβαρός και προ πάντων  ιερός. Σε αυτόν τον αγώνα δεν έχουν θέση οι δειλοί, οι προδότες και οι συμφεροντολόγοι. Αγωνιζόμαστε περί Αρετής, αγωνιζόμαστε για την σωτηρία αυτού του έθνους και γνωρίζουμε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή, ότι για να σωθεί αυτή η γη χρειάζεται αίμα, μαρτύρων και ηρώων αίμα. Oπότε κύριοι καταλάβετε επιτέλους, ούτε οι διώξεις ούτε οι θανάτοι ούτε και οι φυλακές δεν θα σταματήσουν τους εθνικιστές! 
Εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες είμαστε απόγονοι εκείνων των ηρώων αγωνιστών  οι οποίοι μας δίδαξαν να αγωνιζόμαστε για την Αξιοπρέπεια μας και το ήθος μας. Εκείνοι  πότισαν την διψασμένη γη με αίμα ώστε αυτός ο τόπος σήμερα να είναι ελεύθερος, ελεύθερος αλλά πολιορκημένος. Ήρθε η σειρά μας, η φωνή του γένους δεν μας παρακαλάει, μας διατάζει να αγωνιστούμε. Εμείς οι τελευταίοι πιστοί της μεγάλης ιδέας του ελληνισμού εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πρέπει να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας διότι αυτό είναι το καθήκον μας, αυτός είναι και ο τελικός μας σκοπός.
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!



Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τον Τάκη Μπαλτάκο, μία αλήθεια, την οποία καθόλου πειστικά διέψευσε, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ τόση αλήθεια το ένοχο καθεστώς, είναι η αρχή του τέλους μιας τερατώδους πολιτικής σκευωρίας.

Όμως οι ΣΚΕΥΩΡΟΙ, περί άλλων τυρβάζουν… Τους φτύνουν και αυτοί λένε πως ψιχαλίζει!
Αντί να απαντήσουν στην ουσία για την ωμή και δικτατορική παρέμβαση στη δικαιοσύνη, για το πως οδηγήθηκαν χωρίς στοιχεία στην φυλακή μέχρι τώρα έξι βουλευτές και αναμένεται συνέχεια, αντί να απαντήσουν με ΣΤΟΙΧΕΙΑ αναμασούν αναθέματα.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω, και μιλούν για… στοιχεία, να πουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, το οποίο να συνδέει άμεσα, όπως προβλέπει ο νόμος, έστω και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

Είμαστε ΑΘΩΟΙ και το γνωρίζουν και επειδή το γνωρίζουν είναι ΕΝΟΧΟΙ και επιβεβαιώνουν πλήρως με τις πράξεις τους τα όσα λέει στο γνωστό βίντεο ο Τάκης Μπαλτάκος.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει, θα ισοπεδώσει τα ανθρωπάκια που η σκιά τους είναι πολλή μικρή για να κρύψει τον Ήλιο της Δικαιοσύνης.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 3 Απριλίου 2014