ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σε κάθε περίπτωση, η Δίκη του Αιώνα θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ του σάπιου καθεστώτος!

Βρώμικο παιχνίδι με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες  
Θα τολμήσουν να τους εμφανίσουν στη δίκη ή μήπως φοβούνται... ατύχημα;


Βόμβα στα θεμέλια της Δίκης του Αιώνα, πάνε να βάλουν τα σαμαρόσκυλα πριν καν ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, «διαρρέονται πληροφορίες ότι οι λεγόμενοι «προστατευόμενοι μάρτυρες» δε θα παραστούν στη δίκη (σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να μη φαίνονται – λες και δεν τους ξέρουμε…), παρά μόνον θα διαβαστούν οι αρχικές καταθέσεις τους (για τις σφαγές των αμνοεριφίων κ.τ.λ.)!

Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα του capital.gr:

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα “προστατευθούν” στη δίκη της ΧΑ;
Θέμα νομικής και ηθικής τάξης αναμένεται να εγερθεί σε περίπτωση που γίνουν πράξη οι πληροφορίες που φέρουν τις διωκτικές αρχές, έτοιμες να «προστατεύσουν» τους  πέντε προστατευόμενους μάρτυρες και να μην τους καλέσουν να καταθέσουν μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και να υποστούν το βάσανο των ερωτήσεων της υπεράσπισης».

Και βέβαια, είναι προφανές ακόμα και στις… πάπιες αυτού του τόπου, ότι οι συγκεκριμένοι επίστρατοι του καθεστώτος ψευδομάρτυρες, είναι μεγάλα ΣΟΥΡΓΕΛΑ, και αν εμφανιστούν στη δίκη και αναγκαστούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των συνηγόρων, θα...
πέσουνε από τα πρώτα πέντε λεπτά τα… ροζ κυλοτάκια της σκευωρίας του βρωμερού καθεστώτος! Από την άλλη, αν τελικά τολμήσουν οι σκατοσφούντηδες του… ξώπορτου και δεν τους εμφανίσουν, θα υποστούν ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα. Μπρος ξεφτίλα-πίσω ξεφτίλα! Αλλά, ο ξεφτιλισμένος την ξεφτίλα δεν τη φοβάται!

(ΥΓ) 1: Θέλω να υπενθυμίσω, ότι προ διμήνου περίπου, κυκλοφόρησε «διαρροή», ότι οι ψευδομάρτυρες θα καταθέσουν από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της… ΓΑΔΑ (μέσω… skype!!!), τάχατες για λόγους… ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, ήθελαν να βάλουν στη θέση τους δασκαλεμένους δικηγόρους, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με κάποια αξιοπρέπεια στις αναμενόμενες καταιγιστικές ερωτήσεις της υπεράσπισης. Αλλά, επειδή φοβήθηκαν μήπως αυτά τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ εμφανιστούν σε καμιά… καφετέρια την ώρα που υποτίθεται πως θα καταθέτουν στη δίκη και βιντεοσκοπηθούν, έκαναν πίσω.

(ΥΓ) 2: Σε κάθε περίπτωση, η Δίκη του Αιώνα θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ του σάπιου καθεστώτος!

Το φωνάζουν και οι..."αριστεροί": "Ο Ντογιάκος θέλει να επιβάλλει φίμωση και δικτατορία με το πόρισμά του για τη Χρυσή Αυγή"

Η απαράδεκτη απ’ όλες τις απόψεις πρόταση Ντογιάκου, η οποία αποτελεί την προφητεία για ένα ζοφερό μέλλον που ετοιμάζει το ανθελληνικό σύστημα σε όσους δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις του, προκάλεσε ένα ενδιαφέρον σχόλιο από την αριστερίστικη εφημερίδα «ΠΡΙΝ», που εκφράζει τις απόψεις του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ), συνιστώσας του αλλοπρόσαλλου, ανεκδιήγητου και ανύπαρκτου πολιτικού μορφώματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Το σχόλιο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, λέει κάτω από τον τίτλο «Εγκληματίες» κάθε κόμμα!» τα εξής:
"Αναβρασμό, αναστάτωση και θύελλα διαμαρτυριών θα έπρεπε να είχε προκαλέσει στα κόμματα και στις οργανώσεις της Αριστεράς, συστημικής και ριζοσπαστικής, η θέση του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην πρότασή του: «Σε περίπτωση που ....
συντρέχουν οι απαιτούμενες από τον νόμο προϋποθέσεις κάθε πολιτικό κόμμα ασφαλώς και είναι δυνατό να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση, είτε στο σύνολό του είτε ως προς τα επιμέρους εκείνα πρόσωπα τα οποία με την κάλυψη του πολιτικού μανδύα ενεργούν κατά τρόπο ποινικά κολάσιμο»! Κάθε πολιτικό κόμμα μπορεί να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση! Κι εμείς που νομίζαμε ότι το γεγονός πως το Σύνταγμα δεν προβλέπει κανένα τρόπο με τον οποίο να μπορεί να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα οποιοδήποτε κόμμα διασφαλίζει τουλάχιστον τη λειτουργία τους ήμασταν προφανώς αφελείς! Ανησυχούμε όμως πολύ από την έλλειψη αντιδράσεων των κομμάτων και των οργανώσεων της Αριστεράς. Δεν έχουν απλώς καταλάβει ότι, αν επικρατήσει αυτή η θέση, οποιοδήποτε κόμμα ή οργάνωση του αριστερού χώρου μπορεί να απειληθεί να χαρακτηρισθεί «εγκληματική οργάνωση» και να κλειστεί η ηγεσία του στη φυλακή; Νομίζουν ότι μοναδικός στόχος είναι η Χρυσή Αυγή; Αν ναι, ας διαβάσουν καλύτερα στην Καθημερινή το σχολιασμό της εισαγγελικής πρότασης: «Ο Ισίδωρος Ντογιάκος όμως επισημαίνει με νόημα, απευθυνόμενος προς πάσα κατεύθυνση, ότι εγκληματική οργάνωση μπορεί να χαρακτηρισθεί υπό προϋποθέσεις και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός σχηματισμός ή κομματικός φορέας»! Κατάλαβαν τώρα;".
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι από την ευρεία πολιτική δεξαμενή της αριστεράς που αντιλαμβάνονται το προφανές, έστω και με έμμεσο τρόπο, ότι δηλαδή η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει στην ουσία πολιτικό και όχι ποινικό χαρακτήρα, ενώ μπορεί άνετα να λειτουργήσει ως ο οδηγός κατασταλτικής συμπεριφοράς και σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς στο (άμεσο;) μέλλον. Μιας, όμως, και το «ΠΡΙΝ» δηλώνει ότι «Ανησυχούμε όμως πολύ από την έλλειψη αντιδράσεων των κομμάτων και των οργανώσεων της Αριστεράς», ας τους πούμε ότι δεν χρειάζεται να κοιτάξουν και πολύ μακριά.
Στο σχήμα-συνονθύλευμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που συμμετέχει το ΝΑΡ, θα δουν κάποιους «συντρόφους» οι οποίοι όχι μόνο «δεν παίρνουν χαμπάρι» ότι η κατάπτυστη πρόταση Ντογιάκου αποτελεί ξεκάθαρη δίωξη φρονηματικού χαρακτήρα, αλλά πλειοδοτούν στην κυβερνητική καταστολή και την δικαστική αυθαιρεσία με την ελεεινή πολιτικά και ηθικά στάση τους, αφού μετατρέπονται σε συνεργάτες της μνημονιακής κυβέρνησης  που έχει στήσει αυτή την σκευωρία, καθώς και κάποιων συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών που εξυπηρετούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντα του Σαμαρά. Οι θλιβεροί αυτοί τύποι εθελοτυφλούν,  γιατί γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αποτελούν μια γραφική περίπτωση στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, καθώς μπορεί να είναι αγαπητοί στους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες, αλλά είναι λαομίσητοι από τους Έλληνες.
Οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» έχουν καθορίσει ως αποκλειστικό σκοπό στην ύπαρξη τους το να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην ανήθικη και παράνομη πολιτική δίωξη των ξένων κέντρων αποφάσεων, της εντολοδόχου κυβέρνησης και των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης κατά του μόνου Γνήσιου αντισυστημικού Κόμματος, δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως σήμερα ο Ντογιάκος ποινικοποιεί, άρθρα, ομιλίες και βιβλία (έχοντας μάλιστα και το θράσος να λέει ότι το φρόνημα δεν διώκεται!) αύριο θα μπορούσε να ποινικοποιήσει την εξής θέση, η οποία επί χρόνια κοσμεί τις σελίδες κάποιας αριστερίστικης φυλλάδας«Ο καπιταλισμός δεν παίρνει διορθώσεις. Πρέπει να ανατραπεί με την εργατική δράση. Δεν υπάρχει κοινοβουλευτικός δρόμος προς μια τέτοια αλλαγή. Το κοινοβούλιο, ο στρατός, η αστυνομία, η δικαιοσύνη, όλο το αστικό κράτος λειτουργεί για να προστατεύσει τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης».
Ας μην ανησυχούν, όμως, αδίκως. Οι πολιτικοί μέντορες των δικαστικών που κινούν τα νήματα στις ανάλογες πολιτικές σκευωρίες ασχολούνται με πραγματικά αντισυστημικά και αντιπλουτοκρατικά Κόμματα και όχι με ακίνδυνους και φαιδρούς τύπους, οι οποίοι μισούν την Πατρίδα τους και τον Λαό που την αποτελεί, ευρισκόμενοι πάντοτε στην κοινωνική απομόνωση και την πολιτική ανυπαρξία.


Αλέξανδρος Βέλιος....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ που θα μπορούσε να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή!

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είναι ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που λένε τα πράγματα με τα όνομά τους και χωρίς φόβο για τις "συνέπειες"... και μάλιστα ως γνωστόν ανήκει στον αριστερό πολιτικό χώρο. 

Και λέει το αυτονόητο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ που θα μπορούσε να καταδικάσει κάποιον, τον οποιονδήποτε, ακόμα και τον μεγαλύτερο φερόμενο ως εγκληματία, χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία και αποδείξεις ενοχής εναντίον του οι οποίες πρέπει να στοιχειοθετούνται, αποδεικνύονται και να δένουν νομικά με πραγματικά και όχι θεωρητικά περιστατικά, υποθέσεις και εικασίες. 

Άλλο η προδικασία και ανακριτική διαδικασία όπου μπορεί ένας ανακριτής και εισαγγελέας να κατηγορεί κάποιον απλά και έστω με ενδείξεις ενοχής και να τον προφυλακίζει ακόμα και άλλο η φάση της κυρίως δίκης όπου εκεί για...
να καταδικαστεί κάποιος, χρειάζονται ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ. Γιαυτό και πολύ συχνά ακούτε το νομικό όρο "απαλλάχτηκε λόγω αμφιβολιών". 

Αυτό ακριβώς και θα συμβεί για ολόκληρη την Χρυσή Αυγή. Με γελοιότητες όπως αυτές που γράφει στην πρόταση του περί παραπομπής σε δίκη για τη ΧΑ, κανείς δεν μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και εάν ολόκληρη η κυβέρνηση και ολόκληρο το σύστημα πέσει πάνω στους δικαστές διότι κάθε καταδικαστική απόφαση πρέπει να στοιχειοθετείται να αποδεικνύεται να δικαιολογείται και να στηρίζεται σε ακλόνητα πραγματικά στοιχεία τα οποία όχι απλά δεν υπάρχουν πουθενά για την ΧΑ αλλά πρόκειται ειδικά το πόνημα του Ντογιάκου μάλλον για μία έκθεση ιδεών στο δημοτικό παρά με εισαγγελική πρόταση.

 

Θρύψαλα η προπαγάνδα του καθεστώτος...Μέχρι και ο Λαζόπουλος μιλά για κατασκευάσμενη πολιτική δίωξη: - ΒΙΝΤΕΟ




Απίστευτα αίσχην παρανομίας... Tρέμουν το ξεφτίλισμα - Δεν θα φέρουν τους ψευδομάρτυρες στην δίκη!!!

Ψευδομάρτυρας αγκαλιά με τον Βαρβιτσιώτη...
Είθισται, στα πλαίσια του νομικού πολιτισμού μας, ο εκάστοτε μάρτυρας, κατηγορίας ή υπεράσπισης αδιάφορο, να έρχεται στο δικαστήριο, προκειμένου να υποστεί την βάσανο των ερωτοαπαντήσεων, προκειμένου να αποδείξει το αληθές αυτών που καταμαρτυρεί. Αλλιώς η κατάθεση κρίνεται πλήρως αναξιόπιστη και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Στην περίπτωση των λεγόμενων «προστατευόμενων» μαρτύρων, λαμβάνεται ειδική μέριμνα προστασίας της ταυτότητάς τους, αφού διαμορφώνεται ειδικός χώρος στην αίθουσα του ακροατηρίου, ώστε να δεχτούν κανονικά τις ερωτήσεις των συνηγόρων.
Στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχει καταθέσει ως «προστατευόμενος μάρτυρας» το κάθε «καρυδιάς καρύδι». Από στελέχη της ΝΔ μέχρι ανθρώπους που κακοποιούσαν τα παιδιά τους, ψυχοπαθείς και εμπαθείς, ενωμένοι στον αγώνα της ΝΔ εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Όσον αφορά τις μαρτυρίες εκεί έχουμε τα πραγματικά γέλια! «Οπλοστάσια» που δεν βρέθηκαν, «στάνες με αμνοερίφια» και μπόλικο...
«νομίζω», «εικάζω» και «θεωρώ», ενώ ένας, που είναι και στέλεχος της ΝΔ, φαντασιώθηκε «Κενταύρους», ξεχνώντας προφανώς ότι οι «Κένταυροι» ήταν στη Νέα Δημοκρατία.

Ο ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας αποδομεί την πρόταση φιάσκο του Ντογιάκου - ΒΙΝΤΕΟ


Ο έγκριτος ποινικολόγος κ. Τάκης Μιχαλόλιας μίλησε στην εκπομπή «Θεμιτά και Αθέμιτα της Θέμιδος» της δημοσιογράφου Μαρία Ζαρκάδα σχετικά με την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.
Ο κ. Μιχαλόλιας σε μία σχεδόν ωριαία εκπομπή καταρρίπτει με άριστα εμπεριστατωμένο και επιστημονικό τρόπο όλες τις ανακρίβειες, τις γενικότητες και τις ευφάνταστες θεωρίες που περιλαμβάνονται στην παιδική έκθεση που έγραψε ο εισαγγελέας Ντογιάκος, ο οποίος με μία νομική μπαρούφα προτείνει τη παραπομπή ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης με βασικό στοιχείο τις πύρινες ομιλίες τους!