ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Πριν από έναν χρόνο τις ημέρες αυτές δίναμε έναν αγώνα σκληρό μέσα από την φυλακή. Όντας κρατούμενοι πραγματοποιούσαμε προεκλογικές ομιλίες από το καρτοτηλέφωνο ενός διαδρόμου των φυλακών Κορυδαλλού και για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της μεταπολιτεύσεως επιτύχαμε όντας φυλακισμένοι να εκλεγούμε βουλευτές! Ό,τι και να κάνουν αυτό δεν μπορούν να μας το πάρουν πίσω! Γράψαμε Ιστορία, μια Ιστορία της οποίας ο επίλογος δεν έχει γραφεί ακόμα…

Φυσικά και στον αγώνα μας αυτόν ολόθερμοι συμπαραστάτες ήσαν οι χιλιάδες των Συναγωνιστών μας σε ολόκληρη την χώρα και οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. 

Προς όλους αυτούς τρεις ημέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου απηύθυνα το μήνυμα: 

“Η Χρυσή Αυγή ευχαριστεί θερμά τις εκατοντάδες χιλιάδες των υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων που στάθηκαν στο πλευρό της αναδεικνύοντάς τη για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Η ψήφος των Ελλήνων υπέρ της Χρυσής Αυγής αποτελεί και μια ηχηρή απάντηση στην πολιτική σκευωρία, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται στην φυλακή εκλεγμένοι βουλευτές του ελληνικού λαού. Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί αναντίρρητα μια σφοδρή καταγγελία του Μνημονίου, το οποίο ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα καταγγείλει ολοκληρωτικά όπως έχει δεσμευτεί έναντι του Λαού. Η Χρυσή Αυγή θα είναι στη Βουλή η Εθνική Αντιπολίτευση, η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών.” Α.Φ. 913 (28/1/2015)

Τιμήσαμε αυτούς, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και όπως πολεμήσαμε το μνημόνιο της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ έτσι πολεμήσαμε και το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. και ο Ελληνικός Λαός μας τίμησε και πάλι με μεγαλύτερο ακόμη ποσοστό στις 20 Σεπτεμβρίου. Είναι φανερό πως ό,τι και να κάνουν, ένα μέρος του Λαού έχει στην καρδιά του την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει! 

Τις τελευταίες ημέρες όλα δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό αλλάζει. Κομβικό σημείο της αλλαγής αυτής η εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ του μνημονιακού υπουργού της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, Κυριάκου Μητσοτάκη. Πριν καταθέσω την πολιτική μου εκτίμηση για την εκλογή αυτή δύο παρατηρήσεις για κάποιους που λιβανίζουν ως… μεσσία τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. και λένε τερατώδη ψέματα.

Η πρώτη παρατήρηση αφορά την συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Όταν σε έναν λαό με πληθυσμό μεγαλύτερο των δέκα εκατομμυρίων συμμετέχουν σε μία διαδικασία 350.000 άτομα, δηλαδή περίπου το 3%, αυτό σίγουρα και δεν αποτελεί λαϊκό… ξεσηκωμό(!), ούτε και πρόκριμα για μία μελλοντική εκλογική νίκη. Η δεύτερη παρατήρηση έχει να κάνει με το μέσο όρο ηλικίας αυτών, που ψήφισαν στις εκλογές της Ν.Δ. και ο οποίος ήταν στα 61 χρόνια! Αυτό γιατί κάποιοι είδαν, που το είδαν δεν γνωρίζουμε, συμμετοχή των νέων στις διαδικασίες της Ν.Δ.

Από τα πρώτα δείγματα γραφής της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρο ότι θα στρέψει την Ν.Δ. προς το κέντρο και θα ακολουθήσει σκληρή μνημονιακή πολιτική. Αυτό θέτει σε άμεσο κίνδυνο ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων, ενώ το πλέον πιθανό είναι ότι θα ωφελήσει εκλογικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ όλα δείχνουν ότι χάνει συνεχώς έδαφος, αλλά πριν φύγει θα αφήσει πίσω του “καμένη γη”… 

Η “καμένη γη” αυτή ίσως να είναι ένας εκλογικός νόμος, ο οποίος δεν θα επιτρέπει στην Ν.Δ. να κυβερνήσει ακόμη κι αν έλθει πρώτη στις εκλογές.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή