ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Oι Ελληνες έχουν μία εναλλακτική: Το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Αρκεί να πάρουν την απόφαση.

«ΣΙΩΠΗΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»


«Αυτό που συμβαίνει στην ουσία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία και την Ισπανία είναι “σιωπηλό πραξικόπημα”, γιατί γίνονται αλλαγές σε ένα πολιτικό και κοινωνικό σύστημα χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, χωρίς τη συμμετοχή του πληθυσμού στις διαδικασίες» Γιούργκεν Ροτ

Αποκαλώντας «κυρία πρόεδρο» την Μαρίν ΛεΠεν η γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung, δεξιάς αποκλίσεως, ομολόγησε αυτό που πολλοί βλέπουν αλλά αρνούνται να αποδεχθούν, και κάνουν το παν για να ξορκίσουν με νύχια και με δόντια, και, κυρίως, με αθέμιτα μέσα. Όπως οι τρικλοποδιές στο δρόμο του κόμματος της Λεπέν από τις γαλλικές τράπεζες (την στήριξε η Ρωσία με δάνειο από ρωσική τράπεζα), και η επιστράτευση των γνωστών από τα καθ’ ημάς τρυκ με τους «ναζιστικούς χαιρετισμούς» και την προπαγάνδα λάσπης.

Τα γεράκια της διεθνούς διπλωματίας και του πλούτου αντιλαμβάνονται ότι ο παράγων Εθνικιστές έχει ενεργοποιηθεί και θα πρέπει να υπολογίζουν και αυτούς στο παιχνίδι της εξουσίας. Η λαϊκή δυσαρέσκεια και η αδυναμία των πολιτικάντηδων του κατεστημένου να προτείνουν λύσεις που να βγάζουν τις χώρες και τους λαούς από τα αδιέξοδα, ανοίγουν δρόμους για νέες δυνάμεις που φέρνουν λύσεις με στιβαρό υπόβαθρο, βασισμένες όχι σε λεκτικές ακροβασίες αλλά στις ρίζες της μόνης σταθεράς στην οποία ακόμη μπορούν να ελπίζουν οι Ευρωπαίοι: Στη δύναμη των Εθνών.

Η Ευρωζώνη, ένα πείραμα που δεν άρεσε στις κυρίαρχες του μεταπολεμικού σκηνικού ΗΠΑ, ναυαγεί. Η Γαλλία καταγράφει το ένα ρεκόρ ανεργίας μετά το άλλο: 1.983.500 άνεργοι το Φεβρουάριο 2008, 2.888.800 τον Απρίλιο 2012, 3.460.900 τον Οκτώβριο 2014. Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες του ΔΝΤ να υπαγορεύσει την πολιτική Μέρκελ στις χώρες του Νότου, είναι βέβαιον ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα Γαλλία και Ιταλία θα βρεθούν αντιμέτωπες με την Γερμανία. Από την άλλη, χώρες όπως η Ρωσία και η Τουρκία εγκαταλείπουν την πεπατημένη Δολαρίου-Ευρώ και αναζητούν νέες λύσεις που θα εξυπηρετούν τις οικονομίες τους.

Παραδόξως, μόνον η Ελλάδα η οποία πλήττεται βάναυσα και σαδιστικά από τους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών, δεν αντιδρά. Με μαθηματική ακρίβεια, όπως ακριβώς έχουν προφητεύσει οι Εθνικιστές, ένα νέο μνημόνιο είναι έτοιμο και πρόκειται να σερβιριστεί ως γραμμή πιστοληπτικής αρωγής. Όπως και να ονομαστεί από τα ΜΜΕ και τον Σαμαρά, νέο μνημόνιο είναι, δηλαδή νέες περικοπές στα εισοδήματα και νέες αυξήσεις στις πληρωμές. Αυτή είναι η ανάπτυξη των Μνημονίων.

Το επικίνδυνο στην πολιτική αυτή είναι πως όλα συμβαίνουν ερήμην του Λαού. Η κυβέρνηση έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις της, επιμένει όμως να επιχειρεί να πείσει ότι αν δεν ακολουθηθεί η πολιτική της θα έρθει «ο κακός Σύριζα» και ποιος ξέρει, ίσως και ο μπαμπούλας των Εθνικιστών. Επιμένει σε μια εξόφθαλμα αδιέξοδη πολιτική, ισχυριζόμενη ότι διαθέτει το αλάθητο, και πως μετά από αυτήν έρχεται το χάος. Με τον κυβερνητικό στρουθοκαμηλισμό οι δανειστές αποθρασύνονται, το ίδιο και οι γείτονες τούρκοι. Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος αναχωρεί σε αποστολή εξευμενισμού του κτήνους της Ανατολίας, και υφίσταται τις παρενοχλήσεις των τουρκικών αεροσκαφών, ενώ την ίδια ώρα ο τούρκος Πρωθυπουργός ανακοινώνει- γνωρίζοντας ότι προξενεί τρόμο στην από δω πλευρά- ότι όλα τα θέματα θα μπουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σε πείσμα της κυβερνητικής προπαγάνδας, σε ολόκληρη την Ευρώπη σημειώνεται ένα καθοριστικό ρεύμα αλλαγής στο οποίο πρωτοπόρος είναι η Ελλάδα με την Χρυσή Αυγή. Ένα ρεύμα που υπόσχεται να φέρει ξανά αυτοπεποίθηση στον Λαό, πίστη στις δυνάμεις και τις ικανότητές του, να τονώσει την εθνική κυριαρχία και την ισότιμη συμμετοχή μεταξύ εταίρων. Αυτή η εθνική αναγέννηση των Εθνικιστών, σε αντίθεση με το «σιωπηλό πραξικόπημα» των κατ’ επίφασιν «δημοκρατών» είναι που θα κάνει τους Ελληνες κύριους στα σπίτια τους, πραγματικά και μεταφορικά. Αντί να υφίστανται τις απειλές των ίδιων των κυβερνήσεών τους πως θα τους αρπάξουν τα σπίτια οι τραπεζίτες, πως θα χάσουν τις δουλειές τους, πως θα τους φάνε τα πενιχρά κέρδη η εφορία και οι φόροι, οι Ελληνες έχουν μία εναλλακτική: το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Αρκεί να πάρουν την απόφαση.

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός«, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»