ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ! BBC: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Έτσι, το BBC αναφέρεται σε εκτενές αφιέρωμά του, υπό τον τίτλο «Η αόρατη μειονότητα της Ελλάδος – Οι Μακεδόνες Σλάβοι», στην ύπαρξη καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, υπολογίζοντάς την σε 100.000!

Επισημαίνει δε, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει τον δρόμο «για να απαντηθούν δύσκολα ερωτήματα για την μακεδονική μειονότητα»!

Το αφιέρωμα παρουσιάζει έναν 92χρονο, ονόματι Φωκά, για τον οποίο λέει πως μιλά άπταιστα τα ελληνικά, του οποίου «η γλώσσα της μητέρας του είναι Μακεδονικά, μια σλαβική γλώσσα που σχετίζεται με τα Βουλγαρικά και μιλιέται σ’ αυτή την περιοχή των Βαλκανίων για αιώνες», που λέει πως για σχεδόν έναν αιώνα οι «Μακεδόνες» στην Ελλάδα είναι αντικείμενα καχυποψίας και -κατά περιόδους- διώξεων, ακόμη και η ύπαρξή τους έχει αρνηθεί σχεδόν από όλους».

Σύμφωνα πάντα με το BBC αυτή η μειονότητα είναι γνωστή ως «οι ντόπιοι» που μιλούν μια γλώσσα που αποκαλείται «ντόπια», προσθέτοντας πως «Λείπουν εντελώς από τα σχολικά βιβλία ιστορίας και δεν εμφανίζονται στις απογραφές από το 1951… Οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν την ύπαρξή τους. Αυτή η εξάλειψή τους ήταν ένας από τους λόγους της πολύχρονης διαμάχης με την πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία που τώρα επίσημα λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Επιπροσθέτως, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για διώξεις, εμφανίζοντας ως διώκτη των «Μακεδόνων» τον Ι. Μεταξά: «Οι σλαβομακεδόνες βρήκαν τους εαυτούς τους μοιρασμένους ανάμεσα στα τρία κράτη. Στην Ελλάδα κάποιοι εκδιώχθηκαν. Όσοι απέμειναν αναγκάστηκαν να αφομοιωθούν. Όλα τα χωριά και οι πόλεις που δεν είχαν ελληνικά ονόματα απέκτησαν νέα που επελέγησαν από επιτροπή μελετητών τη δεκαετία του 1920… Το 1936 ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς (ένας θαυμαστής του Μουσολίνι) απαγόρεψε την μακεδονική γλώσσα και ανάγκασε τους «μακεδονόφωνους» να αλλάξουν τα ονόματά τους σε ελληνικά».

Φυσικά, υπάρχει αναφορά και στις «διώξεις» που υπέστησαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες «Μακεντόνσκι» κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου, ενώ δικαιολογείται το φρικτό Παιδομάζωμα: «Δεκάδες χιλιάδες μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού, οι μισοί από τους οποίους σλαβόφωνοι, πήγαν στην εξορία στο Ανατολικό μπλοκ… Περίπου 20.000 παιδιά τα πήραν από τα σύνορα οι κομμουνιστές, είτε για να τα προστατεύσουν, είτε να τα έχουν ως εφεδρικό στρατό σε μελλοντική επίθεση«.

Τέλος, υποστηρίζεται πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πρόοδος, καθώς αναγνωρίζει Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, αλλά ζητείται η επέκτασή της, για αναγνώριση και της «Μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα!


Αποκάλυψη από τα “Παραπολιτικά”: Στο 19% η Χρυσή Αυγή στην Α΄ Αθηνών! Διψήφια ποσοστά σε όλη την Επικράτεια


Μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προς την Χρυσή Αυγή λόγω της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών

Εκκωφαντικά ηχούν πια οι καμπάνες που προειδοποιούν για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Χώρα, ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που σπέρνει πανικό στο σύστημα και στα παπαγαλάκια του.

Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" με δυο αναφορές καταγράφει την ευρεία απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος και την επερχόμενη επέλαση σε αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Αρχικά, στην πολιτική ανάλυση του δημοσιογράφου Νίκου Σίμου για εκλογές στον Δήμο Αθηναίων και την μαζική διαρροή ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:

"Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσκόπηση, η οποία είχε διενεργηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην Α' Αθηνών η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται με ποσοστό 19%... Σε αυτό ασφαλώς έχει συμβάλει και η μεγάλη λαϊκή αντίδραση στην Συμφωνία των Πρεσπών (άνω του 70%), ενώ έχει καταγραφεί ότι άνω του 40% και πρώην ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της συμφωνίας αυτής.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι ένα 95,6% έχει δηλώσει σε έρευνα ότι το κόμμα που θα ψηφίσει στις εκλογές πρέπει να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι, σε μια ακραία αντίδρασή τους ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να δείξουν τα πιο έντονα εθνικοπατριωτικά τους αισθήματα, προτιμώντας ως αντίδραση στα όσα διέπραξε η κυβέρνηση τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής".

Σε άλλο άρθρο του Μενέλαου Τασιόπουλου για τις διασταυρωμένες εκτιμήσεις των ξένων πρεσβειών καταγράφεται: "Χωρίς να εντάσσουν οι εκθέσεις την Ελλάδα στις χώρες του "ευρωσκεπτικιστικού πυρήνα" εκτιμάται ως εξόχως πιθανό η ακροδεξιά έκφραση της Χρυσής Αυγής να πετυχαίνει υψηλά ποσοστά (8%-11%), διατηρώντας την τρίτη θέση σε αριθμό εδρών στο επόμενο Κοινοβούλιο".

Είναι σαφές και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση ότι η Χρυσή Αυγή καλπάζει και ότι θα πετύχει μια ακόμη μεγάλη νίκη πρώτα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές και στην συνέχεια στις εθνικές εκλογές τρομοκρατώντας το σύστημα!