ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Πρώτο κόμμα στους Έλληνες Αγρότες η Χρυσή Αυγή Δεύτερο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία!


Ρεπορτάζ Pronews: Δυναμική επιστροφή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με δημοσκοπήσεις 
και πορεία 
στο κέντρο της Αθήνας  
ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Pronews.gr για την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, την εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια και την πορεία για την Μακεδονία:
«Στον απόηχο των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνει το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο κατώφλι του 10%, το κόμμα έκανε επίδειξη εκλογικής ισχύος χθες, με την μεγαλύτερη συγκεντρωση μνήμης και τιμής των τελευταίων ετών, μπροστά στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Μεσογείων και εν συνεχεία προχώρησε σε μεγάλη πορεία στους δρόμους της Αθήνας.
Περισσότεροι από 7.000 πολίτες, νέοι στην πλειοψηφία τους, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου βάσει των υπολογισμών της αστυνομίας.
Το εθνικιστικό κόμμα, μετά από μία μακρά περίοδο εγκλωβισμού στα πολιτικά αδιέξοδα που το οδήγησε η υπόθεση Φύσσα, χωρίς να φέρει καν άμεση ευθύνη, δείχνει ότι επιστρέφει δυναμικά, τροφοδοτούμενο από το «δεξιό ρεύμα» που κατακλύζει όλη τη χώρα, βασικά λόγω της εκχώρησης της Μακεδονίας και του τρόπου που αυτή έγινε.»
Δείτε το βίντεο από την πορεία:
Πρώτο κόμμα στους Έλληνες Αγρότες 
η Χρυσή Αυγή  
Δεύτερο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία!

Ως εξαιρετικά ανησυχητικά για το καθεστώς κρίνονται τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως της Metron Analysis, τα οποία προφανώς και δεν θα τύχουν την πρέπουσας δημοσιότητας για... ευνόητους λόγους.
Έτσι, πέρα από το 9,1% που έλαβε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην εκτίμηση ψήφου, αλλά και το 69% στην απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχουμε και την κατανομή των ψηφοφόρων κατά ηλικία και επαγγελματική ενασχόληση για να προβληματίσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας.
Στην πρώτη κάρτα, λοιπόν, που ασχολείται με την ηλικιακή κατανομή των ψηφοφόρων, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ελληνική Νεολαία, δηλαδή στους ψηφοφόρους από 17 έως 34 ετών, λαμβάνοντας 15,9% έναντι 15,4% του Σύριζα που έρχεται τρίτος.
Πρόκειται για την πραγμάτωση, αυτού που εγκαίρως είχε προλέξει η ανάλυση καθεστωτικής ιστοσελίδας όπου σημειωνόταν ότι «δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι το επαναστατικό υπερεγώ της νέας γενιάς στρέφεται προς τη “Χρυσή Αυγή”, όπως ακριβώς μετά τη μεταπολίτευση στρεφόταν προς την αριστερά», δηλαδή ότι ο Εθνικισμός καθίσταται πλέον η επιλογή της Ελληνικής Νεολαίας.
Το δεύτερο στο οποίο αξίζει να εγκύψουμε είναι η κατανομή των ψηφοφόρων κατά επαγγελματική ενασχόληση, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται ΠΡΩΤΟ κόμμα στους Έλληνες Αγρότες με ποσοστό 21,9% έναντι 18,9% της ΝΔ και μόλις 10,3% του Σύριζα.
Τα δύο παραπάνω στοιχεία μας δείχνουν αδιάψευστα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον αυτού του τόπου, αφού παρά την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος πρωτεύει στη Νέα Γενιά και την Ελληνική Αγροτιά, δηλαδή στους δύο τομείς που είναι ευθέως συνδεμένοι με τον πυρήνα του Έθνους μας, το οποίο αρνείται να παραδοθεί σε πείσμα των ταγών της παγκοσμιοποίησης.
Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό αναβιώνει η καθεστωτική λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία μετουσιώνεται σε ύβρεις, λάσπη και κακοστημένες επιχειρήσεις προβοκάτσιας. Η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όμως, είναι αναπόφευκτη, οπότε ας μην κουράζονται αδίκως.
Κώστας Αλεξανδράκης