ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Με την Ελλάδα δεν παίζουμε»!



Δημιουργούμε αληθινά πατριωτικό μέτωπο, γιατί απευθυνόμαστε και κερδίζουμε ανθρώπους, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις. 


Προσβλέπουν σε μας και άνθρωποι που ψήφιζαν πάντα την παράταξή μας. Και άνθρωποι που την ψήφισαν κάποιες φορές, ενώ άλλοτε ψήφισαν διαφορετικά.

Προσβλέπουν ακόμα σήμερα σε μας και άνθρωποι που δεν μας ψήφισαν ποτέ, αλλά σκέπτονται να μας ψηφίσουν τώρα, για πρώτη φορά.

Αντίθετα απ’ ό,τι συνέβη στις 6 Μαΐου, αυτή τη φορά, στις 17 Ιουνίου η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή. 

Θα κυριαρχήσει η κρίσιμη επιλογή για το μέλλον του τόπου.

Και κάθε πολίτης θέλει να δει ξεκάθαρα τι θα επιλέξει:
Όχι μόνο για να στείλει κάποιο μήνυμα.

Αλλά για να δώσει την πιο κρίσιμη εντολή: 

Να κυβερνηθεί η χώρα από την επόμενη μέρα.







Μαρί ΛεΠεν :Μια μέρα θα έρθει και η σειρά μας.


ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ 
ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! 









Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, δέχτηκε έντονη κριτική και από την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου, Μαρί Λε Πέν.

Η Μαρί ΛεΠεν, χαρακτήρισε “κάπως εύκολη” την κριτική της Λαγκάρντ, κατά των Ελλήνων, λέγοντας πως υπεύθυνοι για την κρίση δεν είναι οι λαοί, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες.

“Η Ευρώπη, φτιάχτηκε για να υπάρχει ειρήνη. Αλλά βλέπω πως οι ηγέτες προσβάλλουν, κακοποιούν και συκοφαντούν τους πολίτες των χωρών μελών. 

Οι Έλληνες βρίσκονται σε κρίση, αλλά έρχεται η σειρά της Πορτογαλίας. Και τι θα γίνει με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς; Μια μέρα θα έρθει και η σειρά μας.”, λέει χαρακτηριστικά η Μαρίν.

“Αυτή η έκρηξη, έχει ως στόχο να αποκρύψει την μεγάλη αλήθεια. 

Δεν είναι υπεύθυνοι οι λαοί, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες που έχτισαν μια Ευρώπη κοινωνικά σε έξαρση, υποβάλλοντας τους ένα ενιαίο νόμισμα, που έπνιξε την οικονομία και τώρα απαγορεύει την ανάπτυξη”, τονίζει.

Ο Βενιζέλος έχει στόχευση να σώσει το κόμμα του από τον «ολετήρα» Τσίπρα και όχι την ενίσχυση του Ευρωπαικού Μετώπου. Απλά προσπαθεί να μας θυμίσει ότι υπάρχει και το … ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ζήσει 
και εκτός κυβέρνησης» 


Προσοχή Ευάγγελε. 

Αυτό θα διώξει και τούς τελευταίους “πελάτες”. 
Δεν παίζουμε με αυτά. Αφού η μοναδική ιδεολογία που συνέδεε τους “συντρόφους”του “κινήματος” ήταν η κατοχή και νομή της εξουσίας.

Ο άνθρωπος δεν βλέπεται και δεν ακούγεται με τίποτα, όσο και να πείς , ας τον ακούσω 5 λεπτά.

Πριν μια βδομάδα το διακήρυττε ο ίδιος ως πλεονέκτημα: εμείς μπορούμε να συνεργασθούμε και πρός τα δεξιά και πρός τα αριστερά. 

Κατάντημα. Να παρουσιάζεται ο πολιτικός γυρολογισμός ως πλεονέκτημα.

Ο καταστροφέας της κοινωνίας.

Απολύτως φυσικο η χώρα να χρεωκοπήσει. 
Με τετοιους που την κυβέρνησαν τι να κανει ?

Και την Ελβετία να έπερνε σε δυο-τρια χρονια Πακιστάν θα την έκανε. 

Επίσης είναι τόσο δημοκράτης που θεωρεί μεγάλο λάθος του Σαμαρά το ότι κάναμε εκλογές. 

Κατά τον Βενιζέλο του 13%, θα έπρεπε να συνεχίζει να κυβερνά μια κυβέρνηση πασόκ, να μην εκφραστεί ο λαός, γιατί χάλασαν τα σχέδια ορισμένων.

Να κρύβαμε δηλαδή πίσω από τον μπερντέ την δυσαρέσκεια του κόσμου, λες κι΄αυτός ο κόσμος δεν θ΄αντιδρούσε και μάλιστα βίαια.

Ίσα ίσα με τις εκλογές, την πεμπτουσία της δημοκρατίας, εκφράζεται η λαϊκή βούληση, λαμβάνονται τα μηνύματα, γίνεται και η απαραίτητη ζύμωση ανάμεσα στον πολιτικό κόσμο, που υποχρεώνεται ν΄ακούσει τον λαό και ν΄αναπροσαρμόσει την πολιτική του.

Αν κρύψεις ένα πρόβλημα ή μια αρώστεια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΔΥΣΕΩΣ

Τελικά…μήπως ο κ. Τσίπρας 
ανήκει εις την Δύσιν;

Σε προχθεσινές του δηλώσεις στο αγγλικό Channel 4, ο κ. Τσίπρας σε ρόλο … Χρουστσόφ, απειλούσε – μπλοφάροντας πάνω στην κόψη του ξυριαφιού- τους Ευρωπαίους λέγοντας τα έξης:

“Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση ισοδύναμη με εκείνη που αντιμετώπισαν οι ΗΠΑ με τη Ρωσία, κατά τη διάρκεια των ημερών του ψυχρού πολέμου. Και οι δύο πλευρές είχαν πυρηνικά όπλα στα χέρια τους και οι δύο πλευρές απείλησαν να πατήσουν το κουμπί και να το ενεργοποιήσουν. 

Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε έναν ψυχρό πόλεμο, καμία πλευρά δεν θα υποχωρήσει, έτσι και τώρα δεν περιμένουμε την κυρία Merkel ή τον κύριο Cameron να υποχωρήσουν“.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει εφόσον δεν υπάρξει συμβιβασμός, όταν τον Ιούλιο η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να καταβάλλει τις συντάξεις και τους μισθούς στους Έλληνες πολίτες, αν τα χρήματα από το πακέτο διάσωσης αποσυρθούν, ο κ. Τσιπρας απάντησε: 

“Και οι δύο πλευρές διαθέτουν πυρηνικά όπλα στα χέρια τους. Και το μεγάλο ζήτημα είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση, έτσι ώστε καμία από τις δύο πλευρές να πιέσει το κουμπί, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να ωφεληθεί κανείς“.

Μετά την κατακραυγή και όπως συμβαίνει τελευταία με όλες τις “σκληρές” εμφανίσεις του σε χθεσινές δηλώσεις του στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti, ο κ. Τσίπας εμφανίστηκε σαφώς διαλλακτικότερος και φιλοδυτικός λέγοντας: 

«Θα κάνουμε διάλογο στην πανευρωπαϊκή σκηνή, θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα, χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε».

Έκανε δηλαδή στροφή 180 μοιρών, και από εκεί που υποδύονταν τον μέγα κομουνιστή ηγέτη που πάει κόντρα στην Δύση, εμφανίστηκε φανατικότερος του … Τρούμαν . Η Αριστερά όμως δεν ήταν που επέκρινε διαχρονικά το σχέδιο Μάρσαλ ως σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό;

Καλό θα είναι, όταν χρησιμοποιεί κάποιος ιστορικά παραδείγματα, ειδικά αυτός που διεκδικεί την πρωθυπουργία ενός κράτους, να μελετά καλά την ιστορία για να υπάρχει συνάφεια στα λεγόμενά του.

Κατά τα άλλα, αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα μίας αριστερής κυβέρνησης, το οποίο αλλάζει καθημερινά, ο κ. Τσίπρας είπε στο Vesti πως «τo πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα για “σφίξιμο του ζωναριού”. 

“Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις βάζοντας πρόσθετο φόρο στα πλούτη”. υπογράμμισε.

Επί της ουσίας, δηλαδή, μία αντιγραφή των θέσεων του Σαμαρά, καμουφλαρισμένης όμως με “αριστερή” ρητορική. Όπου, η ανάπτυξη που υπόσχεται ο κ. Σαμαράς μεταφράζεται στην ακύρωση του προγράμματος λιτότητας, ενώ για την αύξηση των συντάξεων, ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει ήδη δεσμευθεί από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο.

ΕΔΩ ΤΟ VIDEO:

ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ.!!!!


ΕΝΟΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 
Ή ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;










Ουδείς αμφιβάλλει για το δίκαιο και αντιπροσωπευτικό του  πολιτεύματος μας.

Όλοι οι εχέφρονες και υπεύθυνοι πολίτες μιας χώρας επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην επιλογή, εκλογή, χάραξη και πραγμάτωση μιας ορθής εθνικής πολιτικής. 

Η Δημοκρατία παρέχει στον ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη το δικαίωμα με τη δύναμη της ψήφου να ρυθμίζει αλλά και να μετέχει και συμμετέχει των πολιτικών δρώμενων.

Αυτή η διαδικασία τα τελευταία χρόνια έχει ριζικά στρεβλωθεί. Τούτο επιτείνεται και επιτυγχάνεται με την καθιέρωση της εποχής της πληροφορίας και της εικόνας. 

Όποιος έχει πρόσβαση μεγάλη στα Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας) ή μετοχές και σχέση κυριότητας προς αυτά, έχει τον πρώτο λόγο στη νομή της εξουσίας. Φροντίζει για την μεγαλύτερη προβολή του και την συκοφάντηση ή και τον αποκλεισμό του αντιπάλου του. Πάντα ταύτα ποιεί με το πρόσχημα και το μανδύα του δημοκράτη. 

Με την επικράτηση της υψηλής τεχνολογίας όλα μετατράπηκαν σε μια ψυχρή ψηφιακή και εικονική πραγματικότητα. 
Η πληροφορία μεταδίδεται με απίστευτη ταχύτητα μέσω των ηλεκτρονικών μηχανισμών ενημέρωσης και η αλήθεια δύσκολα ανιχνεύεται πλήρως. 
Ο κακός πολιτικός μετατρέπεται σε καλό και το αντίστροφο. 
Επιπλέον τα τρωτά σημεία και οι αδυναμίες κάποιων προσώπων χρησιμοποιούνται για το στιγματισμό μιας ενδεχομένως και κατά το δοκούν «επικίνδυνης» ιδεολογίας.

Η Δημοκρατία διατείνεται και κηρύττει ορθώς την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

Πολλές φορές όμως κάποιοι ανερμάτιστοι και αδίστακτοι προκειμένου να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους ακόμη και σε βάρος των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων, δεν διστάζουν να καταργήσουν αυτήν την ελευθερία , καταργώντας ουσιαστικά την Δημοκρατία της οποίας δηλώνουν υπέρμαχοι.

Λησμονούν ότι ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, κατά τον β Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησαν συνειδητώτατα τον Γερμανό κατακτητή. 

Λησμονούν ότι μέχρι πριν ξεσπάσει ο αιματηρός πόλεμος όλοι οι ισχυροί του πλανήτη συναλλάσσονταν και είχαν άριστες σχέσεις με τον Χίτλερ. 

Επιπλέον οι διεθνείς Τραπεζικοί Κολοσσοί ουδέν πρόβλημα είχαν για τις οικονομικές συναλλαγές τους με τον Γερμανό ψηφισμένο Καγκελάριο. Η μόνη διαφορά μεταξύ Δύσεως και Γερμανίας εστιάζονταν στα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και μόνον. 

Συνεπώς για την κήρυξη και διεξαγωγή του Μεγάλου Πολέμου συνετέλεσαν όλοι οι πρωταγωνιστές του.

Μέσα σε μια πολεμική ατμόσφαιρα υπάρχουν πάντοτε παράγοντες ανθρώπινοι που ενεργούν απάνθρωπα και εγκληματικά. Στοιχειοθετεί όμως τούτο για την καταπολέμηση μιας ιδεολογίας και την εξάλειψη της το κριτήριο της αντικειμενικότητας; 

Αν η ιστορικά καταγεγραμμένη προσωπικότητα 
του Α.Χίτλερ, 
όπως ακριβώς έχει καταγραφεί από τους νικητές αυτού του πολέμου, συνεπάγεται την επικινδυνότητα σε κάθε τι Πατριωτικό, για καταγγελλόμενα εγκλήματα του ανδρός , τότε τι πρέπει να ισχύει για τα Φιλελεύθερα και σοσιαλμαρξιστικά καθεστώτα αναφορικά με μια σειρά δραματικών γεγονότων!

Τι έχουν να απολογηθούν οι <δυνάμεις ελευθερίας > για τους βομβαρδισμούς αμάχων και γυναικόπαιδων στη Δρέσδη, στη Χιροσίμα, το Ναγκασάκι;
Τ
ι έχουν να πουν για τις εισβολές στο Βιετνάμ, την Κορέα, τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ (δυο φορές); 

Από ποιους και πότε εξουσιοδοτήθηκαν οι Αγγλοσάξονες για να επεδράμουν σε κυρίαρχα κράτη και με ποιο δικαίωμα;

Οι <καλοί> Κοινωνιστές της Σοβιετικής Ενώσεως πόσα εκατομμύρια ποντίων αδελφών μας και αντικαθεστωτικών Ρώσων εξαφάνησαν; 
Μήπως κι αυτοί είχαν ως ένα σημείο καλές σχέσεις με τον Χίτλερ [Σύμφωνο Ρίπεντροπ-Μολότωφ];

Οι καλοί μας ΄΄σύμμαχοι΄΄στις παραπάνω περιπτώσεις μοίρασαν και αυτοί απλόχερα θάνατο, πόνο και μιζέρια, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπισμού.

Τα δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου στήνονται επιλεκτικά αφήνοντας ασύδοτους τους πραγματικούς εγκληματίες της ανθρωπότητας και δυνάστες των λαών τους. 

Ο έλεγχος της πληροφορίας και η τεχνητή οικονομική ανέχεια ήταν και είναι τα κύρια όπλα τους. Συνακόλουθα ο αντίστοιχος έλεγχος της παιδείας και της καθοδήγησης των λαών.

Σε τελική ανάλυση τα πολιτικά ιδεολογήματα εγκληματούν ή κάποια πρόσωπα που δρουν και κινούνται εν ονόματι αυτών; 
Σαφώς οι όποιες έκνομες πράξεις έχουν ως υπαίτιους και δράστες κάποιους νοσηρούς ανθρώπινους νόες που επινοώντας την σφραγίδα του προοδευτικού και δημοκράτη αρμέγουν τους λαούς αποσκοπώντας στην εφήμερη ανέλιξη τους και την εδραίωση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. 

Σήμερα αυτό συντελείτε ωμά και απροκάλυπτα . 
Η αλαζονεία και η υπερβολική αίσθηση σιγουριάς και κυριάρχου θέσεως έχει οδηγήσει αυτούς τους ανθρωπόμορφους γύπες στην απομυθοποίησή τους και στην αποκάλυψη της αληθινής τους ταυτότητας στα μάτια της κοινής γνώμης.

Οι πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις ανασυντάσσονται και αποκαθίστανται στα μάτια των απλών λαϊκών μαζών. Η διακήρυξη για λαϊκή κυριαρχία, για αποκατάσταση της τιμής των εθνών, για οικονομική αυτοτέλεια στηριγμένη στους εντόπιους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, για ειλικρινή και αμοιβαία σχέση πολίτη-πολιτικού, για ανοικοδόμηση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού παράγοντα συνεγείρουν τα έθνη που βρίσκουν αυτό που επιθυμούν και οραματίζονται.