ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Με την αριστερά να τάζει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να περιορίσει το εύρος της ήττας της και να συγκρατήσει τα εκλογικά της ποσοστά και την ψευτοδεξιά να υπόσχεται καλύτερες μέρες τόσο στην οικονομία όσο και στα ζητήματα ασφάλειας και τήρησης της έννομης τάξης, βαδίζει η χώρα προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου. 

Εν αντιθέσει προς τους υπεύθυνους και διαχειριστές της δυστυχίας του Λαού μας που μονοπωλούν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς εξαπατώντας τους αφελείς η Χρυσή Αυγή και οι συναγωνιστές μας σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος μάχονται για να ξαναγίνει η Ελλάδα ελληνική! 

Μπορεί να απέμειναν λίγες μόνο ημέρες μέχρι την ερχόμενη Κυριακή κατά την οποία οι Έλληνες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στην τοπική αυτοδιοίκηση ωστόσο η… μεγαλόψυχη «δημοκρατία» αρνείται πεισματικά να καθίσει στο τραπέζι του πολιτικού διαλόγου και της αντιπαράθεσης δια των επιχειρημάτων με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. «Φοβάται η δημοκρατία το διάλογο;», θα ρωτήσει κάποιος. 

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής η πραγματικότητα είναι πως όχι απλώς τον φοβάται αλλά τον τρέμει! Και έχει κάθε λόγο να τρέμει… 

Δεν αρκούνται όμως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στην επιτακτική άρνηση να αντιπαρατεθούν μαζί μας στο πεδίο των επιχειρημάτων. Χρησιμοποιούν το κόκκινο παρακράτος σε μια απέλπιδα επιχείρηση πολιτικής τρομοκράτησης η οποία ξεκινά από τον αποκλεισμό του Κινήματος στα μέσα ενημέρωσης και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκλογικά του περίπτερα ή ακόμη και σε ψηφοδέλτια(!) τα οποία παραδόθηκαν στο Κράτος για να καλυφθούν οι ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας. 

Εξίσου αξιοσημείωτο της προεκλογικής περιόδου το γεγονός ότι όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΝΔ με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, φρόντισαν να εκτοπίσουν από την δημόσια συζήτηση το μείζον ζήτημα της προδοσίας της Μακεδονίας. 

Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε λόγο να επιθυμεί να ξεχαστεί το ξεπούλημα, ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τηρεί σιγήν ιχθύος; 

Είναι βεβαίως το γεγονός ότι ο Κούλης Μητσοτάκης και η ΝΔ βοήθησαν με κάθε τρόπο στην μεθόδευση που εν τέλει οδήγησε στην οδυνηρή εθνική προδοσία, υλοποιώντας το δόγμα του κόμματος για απόλυτο σεβασμό στην επαίσχυντη και αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών. 

Για τη ΝΔ βλέπετε δεν είναι καιρός για αντίσταση στον ανθελληνισμό και εθνομηδενισμό αλλά καιρός για… Καιρίδηδες! 

Για τους φιλελεύθερους οπαδούς του διεθνισμού άλλωστε, ισχύει ότι και για τους σοσιαλδημοκράτες και τους μαρξιστές: «μια μαύρη σκιά πλανάται πάνω από την Ευρώπη». Όπου μαύρη σκιά βεβαίως, οι εχθροί των Λαών και των Πατρίδων εννοούν τις εθνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στον εξανδραποδισμό και στον αφανισμό της εθνικής ταυτότητας. 

Στην Ελλάδα, οι εθνικές αυτές δυνάμεις που μάχονται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, συνασπίζοντας τον Αγώνα τους με τον αντίστοιχο των υπολοίπων ευρωπαϊκών εθνικών Κινημάτων συμπυκνώνονται σε δυο λέξεις: 

ΧΡΥΣΗ     ΑΥΓΗ. 


Κανένας πατριώτης εντούτοις δεν πρέπει να τρέφει αυταπάτες: η οικοδόμηση της Ευρώπης των Σημαιών και των Πατρίδων, της Ευρώπης της Παράδοσης και του Πολιτισμού περνά υποχρεωτικά από την αφύπνιση των Λαών. 

Το όραμα αυτής της Ευρώπης μπορεί να υλοποιηθεί με την Ελλάδα στην πρωτοπορία της και όχι ουραγό. Για να συμβεί όμως αυτό απαιτείται πρωτίστως η Πατρίδα μας να ξαναγίνει Μεγάλη, η Πατρίδα μας προπαντός να μείνει Ελληνική! 

Τούτος είναι ο δικός μας Αγώνας, τούτο και το εθνικό κάλεσμα που απευθύνει το Κίνημά μας σε όσους αισθάνονται πως ήρθε η ώρα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους νοσηρούς διεθνιστικούς εγκεφάλους των Βρυξελλών και των παράκεντρων παγκόσμιας εξουσίας. 

Ευάγγελος Καρακώστας,

βουλευτής Βοιωτίας