ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠ:''Είναι μοναδικός''...


Ο 93χρονος πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ χαρακτήρισε "μοναδική" περίπτωση τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά από συζήτηση που είχε μαζί του. 

Ο Κίσινγεκρ, υπογράμμισε ότι ο Τραμπ μπαίνει στον Λευκό Οίκο χωρίς "αποσκευές", δηλαδή χωρίς να υπηρετεί συμφέροντα και χωρίς υποχρεώσεις, με ένα πρόγραμμα που δεν είχε παρουσιάσει κανένας άλλος. "Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει καμία υποχρέωση για κάποια συγκεκριμένη ομάδα επειδή έγινε πρόεδρος με βάση τη δική του στρατηγική. 

Είναι μια μοναδική περίπτωση,καθώς δεν χρωστά τη νίκη του σε κανέναν αφού κατάφερε με τη δική του στρατηγική και το δικό του πρόγραμμα το οποίο και έθεσε στη διάθεση των πολιτών αλλά και των πολεμίων του’’.