ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Έλληνας ξεφτιλίζει τα τσοντοκάναλα: Μας έχουν καταστρέψει, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟ.


Τρύπα να κρυφτεί έψαχνε ο Ευαγγελάτος σήμερα το απόγευμα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν έβγαλε ζωντανά έναν Έλληνα πολίτη που η εφορία χωρίς προειδοποίηση του κατάσχεσε τον μισθό. 

Αυτό που νόμιζε ο Ευαγγελάτος πως θα εξελισσόταν σε μια απλή καταγγελία του ανάλγητου μνημονιακού κράτους και σε μια ανθρώπινη ιστορία, απέκτησε απροσδόκητα πολιτικές προεκτάσεις.

Ο καταγγέλων πέρα από την εξιστόρηση της προσωπικής του ιστορίας, που αποδεικνύει την αλαζονεία και την αναισθησία της μνημονιακής συγκυβέρνησης, πρότεινε την αντίδραση και την λύση στο σημερινό αδιέξοδο: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η δήλωση του καλεσμένου, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση που δεν μπορούσε να μονταριστεί, άφησε εμβρόντητο τον παρουσιαστή που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Ο Ευαγγελάτος προσπάθησε μάλιστα να αποπροσανατολίσει την κουβέντα, τονίζοντας στον καλεσμένο πως είχε χάσει τον παππού του από τους Γερμανούς κατακτητές.

Ο αγανακτισμένος Έλληνας όμως δεν πτοήθηκε από την προβοκάτσια, επιμένοντας πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή για να εκδικηθεί το παράνομο και ανάλγητο καθεστώς του Μνημονίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι υποταγμένος στην μπότα την γερμανική και δεν μπορώ να κάνω κιχ"!









ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ 
ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΙΚΟΥΣ





Ημερίδα κατά της Χρυσής Αυγής με ομιλητές Συριζαίους και στελέχη του Φώτη Κουβέλη διοργανώνει αύριο Τετάρτη στην Παλαιά Βουλή η Νέα Δημοκρατία!.. 

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η γνωστή Συριζαία υβρίστρια όλων των Ελλήνων Πατριωτών (και ειδικευμένη σε θέματα... Ακροδεξιάς) καθηγήτρια του Παντείου Βασιλική Γεωργιάδη, ενώ αμέσως μετά θα μιλήσει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και γνωστός οπαδός της θεωρίας ότι οι Ξένοι Μετανάστες διόλου δεν ευθύνονται για την Εγκληματικότητα, Γιάννης Πανούσης... Εξυπακούεται ότι στην Ημερίδα θα παρέμβει ο Διώκτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Δένδιας!..

Διαβάστε το πρόγραμμα της αυριανής Ημερίδας, όπως την ανακοίνωσε η ίδια η Νέα Δημοκρατία, για να καταλάβουμε πώς η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται.

«Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενάντια στη βία, “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ”, η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει, αύριο, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13), εκδήλωση με θέμα “Βία, πολίτες και θεσμοί”.

Ομιλητές:

- Βασιλική Γεωργιάδου, Αν. Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης, Παντείου Πανεπιστημίου

- Πάσχος Μανδραβέλης, Δημοσιογράφος

- Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Βουλευτής Α’ Αθήνας με την ΔΗΜΑΡ
- Ανδρέας Παπαμιμίκος, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Παρεμβάσεις:

Νίκος Δένδιας, Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη

Χαράλαμπος Αθανασίου, Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συντονιστής:

Σπήλιος Λιβανός, Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας 
της Νέας Δημοκρατία»


«ΤALOS» Οταν o US Army ανακάλυψε το ...«Αρχαιοελληνικό Τεχνολογικό Θαύμα» (video)



Στην Eλληνική μυθολογία, αυτός ο χάλκινος γίγαντας προστάτευε την Κρήτη από τους εχθρούς της. 

Τώρα ο Αμερικανικός Στρατός αναπτύσσει το πρόγραμμα «Tactical Assault Light Operator Suit», του οποίου τα αρχικά προστίθενται ως εκ θαύματος σε «ΤALOS». 

Μερικές φορές, όπως φαίνεται, ο Αμερικανικός Στρατός έχει στην αρχή μια ωραία συντομογραφία για ένα πρόγραμμα - και μέχρι να καταλήξει, οι δημιουργοί του θα πρέπει να σκεφτούνε τι ακριβώς θα μπορούσε να είναι. Το πρόγραμμα «Τάλως» θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Και πράγματι, είναι ένα κοστούμι που μπορεί να μετατραπεί σε χάλυβα από τεθωρακισμένο, για την προστασία του ατόμου από τα εχθρικά πυρά.

Η ιστορία της προσπάθειας μετατροπής των απλών στρατιωτών σε σούπερ στρατιώτες με στολές υψηλής τεχνολογίας, είναι τόσο παλιά, όσο και ανεπιτυχής. 

Μέχρι στιγμής, ο Αμερικανικός Στρατός μόλις και μετά βίας κατάφερε να εξοπλίσει τους πεζικάριους με τα επιθυμητά ηλεκτρονικά συστήματα υποστήριξης για να τους δικτυώσει με το κέντρο διοίκησης - και ενώ τέτοιες προσπάθειες χρονολογούνται ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα. 

Το σύστημα «Τάλως» λειτουργεί ως σαν να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τρίτο βήμα πριν από το πρώτο.


Η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (SOCOM) κάλεσε τους ερευνητές σε μια προσπάθεια να υποβάλουν ιδέες για το πρόγραμμα «ΤALOS». Ο στόχος είναι να κατασκευάσουν ένα εξωσκελετό -εξωτερικός σκελετός που αποτελεί κάλυμμα γύρω από το σώμα- που θα επιτρέπει στον πεζικάριο να μεταφέρει βαρύ εξοπλισμό, εξοπλισμένο με όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα για την παρακολούθηση των σωματικών λειτουργειών, όπως τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του σώματος, αλλά και να το προστατεύει από τις σφαίρες του εχθρού.


Το τελευταίο θα πρέπει να επιτευχθεί μέσω μιας «υγρής πανοπλίας» που θυμίζει λίγο την ταινία δράσης «Terminator 2»: Ένα ειδικό υγρό στο κοστούμι που μπορεί να στερεοποιηθεί μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου με την εφαρμογή ενός μαγνητικού πεδίου ή μιας ηλεκτρικής τάσης. Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Στρατό, ερευνητές στο περίφημο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης ( MIT) εργάζονται ακριβώς πάνω σε αυτό το θέμα του προγράμματος.

«Πρόκειται για μια προηγμένη πανοπλία», δήλωσε Κάρλ Μπεργιές του τμήματος Έρευνας, Ανάπτυξης και Μηχανικής του Αμερικανικού Στρατού. Το κοστούμι περιέχει επίσης συσκευές επικοινωνίας και διάφορους αισθητήρες, και το καλοκαίρι του 2014 θα παρουσιαστεί το πρώτο πρωτότυπο.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να επικρατεί παντού η ίδια ευφορία. «Αυτός είναι ένα αναβαθμισμένος Πινόκιο» αστειεύεταιστην αμερικανική εφημερίδα Tampa Tribune ο Σκότ Νέιλ, πρώην στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Στρατού και κάτοχος του Ασημένιου Αστέρα. «Τώρα, ο διοικητής μπορεί να θέσει μια μαϊμού σε ένα κοστούμι και να μας ζητήσει να επιβιώσουμε ταυτόχρονα τα πυρά, τις νάρκες και τις κακές πληροφορίες. Και αν πεθάνεις στο κοστούμι όπως αυτό λιώνει στο σώμα σου, μπορείς να θαφτείς μέσα σε αυτό».

Εν τέλει, ξεναγηθείτε σε μια εξαιρετική επιλογή πενήντα εκθεμάτων του μουσείου αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας του Κώστα Κοτσανά - o Αμερικανικός Στρατός το έπραξε.


ΠΗΓΗ: http://www.fox2magazine.net

Μηνύματα συμπαράστασης του Ελληνικού λαού που αντιδράει μαζικά στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις της Χρυσης Αυγής.

 
 
 
Ο Ελληνικός λαός αντιδράει μαζικά στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις του Ν.Ι. Μιχαλολιάκου και τον δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής Χ. Παππά και Ι. Λαγού και την κατάντια των ΜΜΕ:Είναι χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνουμε σχετικά με την πολιτική δίωξη του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο Εθνικιστών βουλευτών, Χ. Παππά και Ι. Λαγού. Παραθέτουμε μερικά από αυτά:
 

  1. Χαρείτε" και πάλι τη "δημοκρατία" τους... Όταν αριστεροί, ακροαριστεροί, κομμουνιστάδες, κλπ κατσαπλιάδες δέρνουν και καταστρέφουν, δεν συμβαίνει απολύτως τίποτε, συμπτωματικώς βέβαια, απαπαπα... Για τον αστυνομικό που οι παραπάνω στείλαν στο νοσοκομείο σε κώμα και απεβίωσε πρόσφατα, δεν έμαθε κανείς τίποτε... Πόσο καιρό νομίζετε ΤΟΜΑΡΙΑ ότι θα σας ανεχτεί ακόμη η υγιής ελληνική κοινωνία; Δημήτρης Γ. 
  2. Οι ''anonymous'' τα τσιράκια της Νεας Τάξης απειλούν την Χρυσή Αυγή! Τί άλλο θα δούμε... Στέφανος Μ.
  3. ΚΥΡΙΟΙ  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΨΗ: ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ 70%. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΙΧΑΝ  ΚΑΙ  ΕΧΟΥΝ  ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ  ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟ  ΟΠΛΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΟΙ  ΠΑΝΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ  ΤΟ  ΠΑΣΟΚ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Ιωάννης Μ.
  4. Συνεχίστε με όλη την δύναμή σας. Εμείς θα είμαστε εδώ. Με εκτίμηση. Νικόλαος Τ.
  5. "Στο μέλλον οι Φασίστες θα κρύβονται πίσω από τον Μανδύα του Aνθρωπιστή και του Αντιφασίστα" Ουίνστον Τσώρτσιλ. Είμαστε όλοι πιο δυνατοί μέχρι την τελική νίκη. Ζήσης Β.
  6. Ο κόσμος τους έχει καταλάβει κ τους έχει σιχαθεί... Θα σας στηρίζουμε μέχρι τέλους. Ζωή Φ.
  7. ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! Ιωάννης Σ.Τ.
  8. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ... ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ... ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Ανδρέας Φ.
  9. Θα πρέπει στο εξής οι ψηφοφόροι της ΧΑ να μην λένε ότι θα ψηφίσουν τον λαικό σύνδεσμο μπας και πάει ποτέ η χώρα σε εκλογές... Γιατί μ' αυτά τα ποσοστά βλέπουμε να καταργούνται κι αυτές... Νίκος - Ειρήνη
  10. Είμαι μαζί σας μέχρι το τέλος... Μέχρι τη νίκη. Αντώνιος Π.
  11. Συνεχίστε την δουλειά που κάνετε, είστε η μόνη αληθινή φωνή ξεσκεπάστε όλους αυτούς που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό. Ο πόλεμος των ελεγχόμενων ΜΜΕ εναντίον των εθνικιστών θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και τότε θα τρέχουν να κρυφτούνε. Αθανάσιος
  12. Παιδιά γερά και λίγο τσαμπουκά δεν πειράζει,  γιατί ως γνωστό ότι δεν σας σκοτώνει σας κάνει ποιο δυνατούς. Λίλα Κ.
  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΝΗΛΘΑΝ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ. Γιάννης Α.
  14. Τα ποσοστά δεν πέφτουν γιατί λέτε την Αλήθεια και το ξέρει ο κόσμος ότι είστε αληθινοί και δεύτερον είναι επειδή ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕ εξ' αιτίας τους. Μιχάλης
  15. Άλλος ένας συνάνθρωπος μας αυτοκτόνησε σήμερα στην Θεσσαλονίκη έξω από την Ερτ3. Και σας ρωτάω, τι κάνουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές, πότε θα τους πάνε για εσχάτη προδοσία τα 2 κόμματα, πόσοι Έλληνες πρέπει να αυτοκτονήσουν ακόμα; Ιγνάτιος Γ.
  16. Καλησπέρα. Θέλουμε τον Αρχηγό και τους δύο αγωνιστές ελεύθερους. Πότε θα κάνετε αίτηση αποφυλάκισης; (Υ.Γ.: Θα έρθω όποτε και αν γίνουν εκλογές να σας ψηφίσω.) Μαρίνα από Ολλανδία
  17. Συνεχίστε τον αγώνα. Να ξέρετε ότι όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών. Πάμε γερά. Επιτέλους να λάμψει η αλήθεια μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας. Σπύρος Π.
  18. Πολλά μπράβο από Γερμανάα, είμαι φοιτητής. Εδώ όλοι οι Έλληνες έχουμε καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. Συνεχίστε έτσι! Είμαστε μαζί σας! Κωνσταντίνος Α.
  19. Σήμερα, με παράδοξο τρόπο, ζούμε τις Θερμοπύλες του 21ου αιώνα με Σπαρτιάτες την Χρυσή Αυγή και συνοπλίτες εμας.  Είναι συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό αυτό που συμβαίνει παιδιά δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Ούτε χιλιοστό πίσω. Αργύρης
  20. Προσέξτε την προβοκάτσια! Αυτοί είναι ικανοί να κρύψουν κάπου όπλα και μετά να πουν ότι είναι δικά σας και ότι  βρήκανε το "οπλοστάσιό" σας. Δημήτρης Σ.
  21. Το μόνο που τους μένει μετά την αθώωση των μελών μας, που σίγουρα θα έρθει αργά η γρήγορα, είναι να βάλουν την greenpeace  να μας κατηγορήσει για εγκληματική οργάνωση με τόσες δολοφονίες αμνοεριφίων! Αλεξία Γ.
  22. Έτσι γίνεται η όλη στήριξη του υποθετικού (το συννεφάκι που κινείται συνέχεια σε μμε και βουλή) που ακούγεται 'περί άκρων'; Αυτή είναι η πολιτική του σύριζα; Ζήλεψε την εκτόξευση της Χρυσής Αυγής και θέλει να το παίξει θύμα; Με τα εκατοντάδες θύματα των αναρχικών και όλων όσων έχουν κρύψει στις τάξεις τους (μιλώντας κιόλας μια φορά κι έναν καιρό (πριν 3-4 χρόνια) περί νόμου κουκουλοφόρων) το παραμύθι και το 'γλείψιμο' για την πλάνη του συνόλου του κοινωνικού συνόλου και η όλη προσπάθεια για να πείσει τον κοσμάκη (στο παιχνίδι του σαμαρά πάντα (τι να σημαίνει άραγε; (περί 'άκρων'), δεν γίνεται να κυριαρχήσει απέναντι στην αφυπνισμένη συνείδηση των Ελλήνων που δημιουργήθηκε μόνο λέγοντας την αλήθεια και όχι παίζοντας παιχνιδάκια 'διπλωματικά'. Καλά θα κάνουν να το χωνέψουν και να κρατήσουν τα κροκοδείλια (επί του παρόντος) δάκρυα  για όσο θα βλέπουν τα πραγματικά νούμερα της Χρυσής Αυγής (και στα αποτελέσματα των εκλογών όταν με το καλό τον Μάϊο). Δημήτρης Τ.
  23. ΑΠΟΡΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; Ηλίας Κ.
  24. Χαιρετίσματα από την άλλη άκρη της Ευρώπης, όπου αναγκαστήκαμε να έρθουμε λόγω ανεργίας, την Ολλανδία, που έχει καταντήσει μια πολυφυλετική Βαβέλ! Βαγγέλης Κ. - Εύη 
  25. Καλησπέρα συναγωνιστές, συνεχίστε τον αγώνα σας είμαστε μαζί σας! Ευθυμία
  26. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΤΟΗΣΤΕ.... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ... Περήφανη Μάνα Χρυσαυγίτη
  27. Καλησπέρα από Διαβατά Θεσσαλονίκης (που οι Έλληνες είναι μειονότητα) και καλή δύναμη παιδιά. Βαγγέλης Ε.
  28. Εκτενέστατο άρθρο για την Χρυσή Αυγή, έχει το αμερικανικό CNN. Όπως είναι φυσικό, το άρθρο αυτό δεν ξεφεύγει από την τερατολογία και ναζιστολογία των ημερών: «Σηκώνουν τα χέρια τους σε φασιστικούς χαιρετισμούς, κουνούν σημαίες σε μια επίδειξη φλογερής εθνικής υπερηφάνειας. Είναι μια σκηνή που θυμίζει τη ναζιστική Γερμανία, αλλά εδώ πρόκειται για οπαδούς της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται σε ένα πολύ πιο σύγχρονο πλαίσιο: στην Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος εκμεταλλεύθηκε την οργή των εξαντλημένων ψηφοφόρων και το κόμμα του κέρδισε 7% στις προηγούμενες εκλογές. Όμως τώρα, μετά από ένα χρόνο, είναι στη φυλακή κατηγορούμενος πως διοικεί μια εγκληματική οργάνωση μετά τη δολοφονία ενός αριστερού καλλιτέχνη της χιπ χοπ.». Ποια είναι η πηγή πληροφόρησης των Αμερικανών καουμπόηδων; Ο Δημήτρης Ψαρράς, της ομάδας του «Ιού», της σιωνιστικής ακροαριστεράς, ο οποίος δηλώνει υπερήφανα στο όργανο των παγκόσμιων τοκογλύφων: «Το κόμμα ιδρύθηκε για να προωθήσει την ναζιστική ιδεολογία και δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό». Ηλίας Κ.
  29. Συνεχίστε έτσι, η ώρα έρχεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ώρα της Ελευθερίας. Δεν μας λυγίζει τίποτα... Ζήτω η Νίκη! Βενέδικτος Σ.
  30. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΣΦΑΓΗΣ ΑΥΤΩΝ; ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; Βέτα Σ.
  31. Ο κόσμος στηρίζει την Χ.Α. γιατί από την πρώτη μέρα που μπήκε στη βουλή, δεν επαναπαύτηκε στις καρέκλες και στους μισθούς και ξεκίνησε το έργο της. Ο κόσμος στηρίζεται σε αυτήν. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ! Αμαλία Μ.
  32. Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε τί κόλλημα έχει φάει ο Τσίπρας τελευταία και έχει λυσσάξει με τις παρακολουθήσεις των στελεχών του; Φοβάται κάτι; Αναστασία Σ.
  33. Έχετε το δίκιο και τους ΕΛΛΗΝΕΣ με το μέρος σας, άρα δε φοβάστε τίποτα. Δεσμευτείτε για τις διώξεις ΟΛΩΝ όσων ευθύνονται για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Να δούμε τότε αν ο Πρετεντέρης θα εξακολουθεί να χαίρεται με τις χειροπέδες! Τάκης 
  34. Η μοίρα των Ελλήνων πάντα ήταν να είναι πρωτοπόροι. 
     
    Για άλλη μια φορά μέσα στους αιώνες τις Ιστορίας οι Έλληνες αντιστέκονται στους κατακτητές, αυτή την φορά οικονομικούς.

    ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ


    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! 

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ 
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ




    Μετά τον ορυμαγδό των δήθεν σημαντικών αποκαλύψεων για την εγκληματική δράση της Χ.Α , είναι βέβαια δύο πράγματα ότι:


    α) οι Έλληνες Εθνικιστές από τον Γεν. Γραμματέα της Χ.Α μέχρι και τον τελευταίο υποστηρικτή της θα χαλυβδωθούν αντί να πτοηθούν, δίνοντας τον υπέρ πάντων αγώνα όπου απαιτηθεί και


    β) ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι , αν και ευθύνονται στην πλειοψηφία τους, με τις εκλογικές επιλογές τους από την μεταπολίτευση και εντεύθεν , που οδήγησαν άλλωστε στο σημερινό εθνικό πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο , θα ενισχύσουν την Χρυσή Αυγή με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά των αναμενόμενων .


    Το Κύκνειο άσμα του πολιτικού κατεστημένου, μη δυναμένου να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη λαϊκή απήχηση της Χ.Α, εκφράζεται σήμερα κατά τον πλέον ειδεχθή τρόπο, επιστρατεύοντας όλα τα γνωστά μέσα
    (Δημοσιογράφοι, Πολιτικοί, Πράκτορες, γνωστοί ριψάσπιδες ,ειδικοί του ‘’εθνικιστικού χώρου ‘’ κ.λ.π )


    Σε όλα αυτά η εθνικιστική Ιδεολογία θα απαντήσει όπως απαιτείται,εκφραζόμενη μέσω της Χ.Α ,των στελεχών,μελών και υποστηρικτών της , καθοδηγούμενη από την άξια ηγεσία και την εμπειρία αναλόγων διώξεων του Γεν. Γραμματέως της κ..Νικολάου Μιχαλολιάκου.


    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.
     
    ΔΗΜ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ