ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νέοι διαχειριστές του blog "ΑΙΜΟΣ", http://wwwaimos.blogspot.gr.

Αγαπητοί φίλοι, όπως έχετε διαπιστώσει, από τις 26.09.2013 έχουμε σταματήσει τις αναρτήσεις για καθαρά προσωπικούς λόγους, του μέχρι τώρα διαχειριστή του. 

Από σήμερα το “ΑΙΜΟΣ" διαχειρίζεται από ομάδα διαχειριστών με στόχο μη δημοσιογραφικό μη ειδησιογραφικό αλλά με πληροφορίες της τρέχουσας καθημερινής ειδησεογραφίας καταγραφή και πιθανόν σχολιασμός γεγονότων.

Το "“ΑΙΜΟΣ" δεν συκοφαντεί, δεν υβρίζει, δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται. 

Γράφουμε με σεβασμό προς τους αναγνώστες μας. Απευθυνόμαστε σε νοήμονες ανθρώπους, που δεν έχουν παρωπίδες.
 
Τηρούμε τον Κώδικα Δεοντολογίας των blogs. Σεβόμαστε τις πηγές 
και δεν επιθυμούμε τη σπίλωση ανθρώπων και ομάδων.

Κατά την κρίση μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν σφάλμα ή ακόμα και να διαγραφούν στοιχεία από τα αρχεία μας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια θα αναδημοσιεύουμε άρθρα και απόψεις άλλων ιστοσελίδων και bloggers. Στην περίπτωση αυτή θα παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.

Τα ενυπόγραφα άρθρα και δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του blog.

Ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Η ευθύνη των ενυπόγραφων άρθρων και δημοσιεύσεων βαρύνει τους συντάκτες.

Αν η ριζική αλλαγή δε γίνει σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή για την ιστορία αυτού του τόπου, πώς άραγε μπορούμε να έχουμε ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο;

To “ΑΙΜΟΣ" θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εκφράζει την ορθολογιστική σκέψη και την Φωνή των Ελλήνων στο Εθνικιστικό διαδίκτυο. 

Ευελπιστούμε να είμαστε και πάλι κοντά σας 
από 01.10.2013 
έως τότε το blog βρίσκετε υπό ανασκευή.

28.09.2013
Οι διαχειριστές 

Α.Πατρικαράκος

Γ.Πλευράς

Σ.Περδικάρης











Το aimos.blogspot.gr αναστέλλει την λειτουργία του.........

Το aimos.blogspot.gr 
αναστέλλει  την λειτουργία του..

Συγνώμη για την αναστάτωση 

και σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.