ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ANTINEWS: ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΝΕΟΝΑΖΙ



Μπορεί ο Αντωνάκης να προσπαθεί να βρει έρεισμα στο λαό εμφανιζόμενος εσχάτως ως… λαθρομεταναστευτοφάγος και… κουκουλοφοροφάγος (λες κι ο ελληνικός λαός δε θυμάται τι… πανηγύρι γινόταν επί των ημερών του…), αλλά τα παπαγαλάκια του δεν έχουν καμιά ψευδαίσθηση για το ποιο κόμμα θα ωφεληθεί από αυτό το χάος που έχει προκληθεί από τον θανάσιμο συνδυασμό κουκουλοφόρων και λαθρομεταναστών. 

Έτσι, οι σαμαρικότεροι του Σαμαρά στο διαδίκτυο, με δημοσίευμά τους υπό τον καθαρά προβοκατόρικο τίτλο «Υπάρχουν καλύτεροι χορηγοί της Χρυσής Αυγής από τους αριστερούς;», προειδοποιούν τα συγκυβερνώντα συντρόφια του… συνταγματικού τόξου, να μαζέψουν τους λαθρομετανάστες και τους κουκουλοφόρους, γιατί αλλιώς θα ωφεληθεί πολιτικά ο κοινός τους εχθρός: οι… «νεοναζί»:

«Για υπολογίστε ποιοι είναι εκείνοι που ευνοούνται από τις εικόνες που έστησε αυτή η κυβέρνηση; Δηλαδή τους χιλιάδες μετανάστες να λιάζονται στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα τους μπαχαλάκηδες να κάνουν Πάσχα στο πανεπιστήμιο και να μην το σηκώνουν ρούπι. Φεύγουν μόνο όταν είναι η ώρα να κάψουν την Αθήνα!

Από τις εικόνες αυτές μόνον οι ακροδεξιοί ευνοούνται. Τρίβει τα χέρια του ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του βλέποντας την Χριστοδουλοπούλου, τον Πανούση και τον Παρασκευόπουλο να παραμένουν στις θέσεις τους. Γελάνε και τα μουστάκια του Παππά που ακούει τις θεωρίες περί «ηλιοθεραπείας». Κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια ο Κασιδιάρης που βλέπει τα κύματα λαθρομεταναστών να καταλαμβάνουν τη χώρα και τον Τσίπρα να μην ξέρει τι να κάνει.

Υπάρχουν καλύτεροι χορηγοί της Χρυσής Αυγής από τους «αριστερούς»; Για σκεφτείτε τους νοικοκυραίους, τους επιχειρηματίες του κέντρου, τους κατοίκους των νησιών που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους να εξελίσσεται η διπλή τραγωδία τι θα κάνουν;

Για σκεφτείτε τι θα λένε όταν ακούνε την κυβέρνηση να καταγγέλλει ότι πρόκειται για τρομο-υστερία και ότι γι’ αυτό φταίνε τα Μέσα Ενημέρωσης και… όπως πάντα ο Σαμαράς.

Στη Χρυσή Αυγή θα στραφούν όλοι αυτοί…


Αν ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει επίτηδες, αν έχει δηλαδή σχέδιο να στρέψει τους κεντρώους και τους δεξιούς στο άκρο, τότε εγκληματεί κατά της χώρας. Διότι δημιουργεί σκηνικό εμφυλίου πολέμου και σε λίγο θα παίζουμε ξύλο με τους ακροδεξιούς στους δρόμους. Πολύ φοβούμαστε ότι το κάνει από απερισκεψία. Οι άνθρωποι έχουν τέτοιες αριστερίστικες εμμονές που δεν υπολογίζουν ότι καταστρέφουν το μέλλον της Ελλάδας.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστεροί επαναστάτες, πριμοδοτούν το Μιχαλολιάκο και τους πραιτωριανούς του.

Ο κ. Τσίπρας θα πετύχει το ακατόρθωτο. Θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της δραχμής και ο αριστερός ηγέτης που βοήθησε στη γιγάντωση της ακροδεξιάς και των νεοναζί».

- Είτε με κουκουλοφόρους και λαθρομετανάστες είτε χωρίς αυτούς, οι… «νεοναζί» θα ’ρθουν και θα’ ναι μέρα μεσημέρι! Γιατί, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, παπαγαλάκια της κακιάς ώρας!

Αντίοχος