ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ… ΝΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ Ζ.Μ. ΛΕΠΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΗ ΓΑΛΛΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»


Όσοι νομίζουν ότι οι διώξεις κατά των εθνικιστών είναι μόνο… ελληνική πατέντα, πλανώνται απλώς, στην Ελλάδα ξεπέρασαν κάθε όριο, με τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και της μισής Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. «Συμβαίνουν και εις Παρισίους», άλλοτε μεταφορικώς κι άλλοτε στην κυριολεξία.

Έτσι, ο ιστορικός ηγέτης του Εθνικού Μετώπου Ζαν-Μαρί Λεπέν, καταδικάστηκε –για πολλοστή φορά!- από δύο γαλλικά δικαστήρια για δηλώσεις του σχετικά με τους θαλάμους αερίων, τους οποίους χαρακτήρισε και πάλι «λεπτομέρεια» της ιστορίας του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς και για «ρατσιστικές» δηλώσεις εναντίον των «ευπαθών» της Γαλλίας.

Ο Λεπέν χαρακτήρισε πριν από έναν χρόνο «λεπτομέρεια» τους θαλάμους αερίων, κάτι που είχε υποστηρίξει και στο παρελθόν. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για αμφισβήτηση εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και τον καταδίκασε σε καταβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ και σε καταβολή «αποζημίωσης» 10.000 σε κάθε μία από τις τρεις σιωνιστικές ενώσεις που τον είχαν μηνύσει.

Στις 2 Απριλίου 2015, σε δημοσιογράφο που τον είχε ρωτήσει αν λυπάται που είχε χαρακτηρίσει «λεπτομέρεια» τους θαλάμους αερίων, ο Ζαν-Μαρί Λεπέν είχε απαντήσει: «Καθόλου. Αυτό που είπα ανταποκρινόταν στη σκέψη μου ότι οι θάλαμοι αερίων ήταν μια λεπτομέρεια της ιστορίας του πολέμου, εκτός αν δεχθεί κανείς ότι ο πόλεμος ήταν αυτός που ήταν μια λεπτομέρεια των θαλάμων αερίων».

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν καταδικάσθηκε επίσης από δικαστήριο της Νίκαιας σε πρόστιμο 5.000 ευρώ για «εξώθηση σε μίσος και εθνοτικές διακρίσεις» για τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2013, για τους «ευπαθείς». Θα πρέπει επίσης να καταβάλει από 1.000 ευρώ σε καθεμιά από τις τρεις ενώσεις που προσέφυγαν εναντίον του.

Ζήτω η… δημοκρατία 
και η… ελευθερία του λόγου!

Αντίοχος


Κράτος εν κράτει οι παρακρατικοί “αλληλέγγυοι” και “αντιρατσιστές” που λειτουργούν υπό κυβερνητική προστασία - ΒΙΝΤΕΟ

Κράτος εν κράτει οι παρακρατικοί “αλληλέγγυοι” και “αντιρατσιστές” που λειτουργούν υπό κυβερνητική προστασία - ΒΙΝΤΕΟ


Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η φανερή εξουσία σ' αυτή την Χώρα, οι πάσης φύσεως “αντιρατσιστές”, “αντιφασίστες”, “αλληλέγγυοι” κ.τ.λ., εντός και εκτός του κομματικού αυτού μορφώματος, αποτελούν την “κρυφή” εξουσία, η οποία είναι και η πραγματική. Οι γνωστοί-άγνωστοι παρακμιακοί και περιθωριακοί τύποι της άκρας αριστεράς και του “αντιεξουσιαστικού” χώρου, οι αρχιτέκτονες του χτισίματος της ισλαμικής εποίκισης της Χώρας, οι εθνομηδενιστές και οι μισητές του Ελληνικού Λαού, είναι αυτοί που κρύβονται γύρω από την επιχείρηση απείθειας και ξεσηκωμού των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάποια καυτά ερωτήματα εδώ και λίγες ημέρες, τα οποία έχουν ως εξής:
α) Ποιοι διένειμαν το φυλλάδιο στην Ειδομένη, έτσι ώστε να υπάρξει μαζική είσοδος προσφύγων και λαθρομεταναστών στα σύνορα με τα Σκόπια από σημείο του ποταμού;
β) Ποιοι μοιράζουν φυλλάδια στο λιμάνι του Πειραιά, έτσι ώστε να αποπροσανατολίσουν τους λαθρομετανάστες και να τους ξεσηκώσουν;
γ) Ποιοι καθοδηγούν το πλήθος των απελπισμένων στο να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα, παραμένοντας εδώ;
Τα ερωτήματα είναι, φυσικά, ρητορικά, καθώς είναι γνωστές οι “μούρες”, οι οποίες κρύβονται πίσω απ' αυτές τις κινήσεις. Μόνο στην Ελλάδα του “συνταγματικού τόξου”, μια Χώρα η οποία έχει μετατραπεί σε μια μπανανία που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και σ' έναν χώρο περισυλλογής και στριμώγματος χιλιάδων λαθρομεταναστών, ο Στρατός, η Αστυνομία και όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες της “κάθονται σούζα” στις παραβατικές συμπεριφορές όλων αυτών των φαιδρών τύπων με τις ξεπερασμένες από τον Χρόνο και την Ζωή ιδεοληψίες, οι οποίοι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Λαό της.
Οι σιτιζόμενες από το Κράτος ΜΚΟ και οι (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) σύντροφοί τους, με τις κοινές “αλληλέγγυες” και “αντιρατσιστικές” απόψεις, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι λειτουργούν ως ένα παρακράτος, το οποίο έχει αναλάβει την πλήρη αποδόμηση του εναπομείναντος Ελληνικού κράτους και την δημιουργία διαλυτικών καταστάσεων στην κοινωνική συνοχή του Τόπου. Η νοοτροπία του “οι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν μόνο δικαιώματα”, σε μια Χώρα στην οποία μπήκαν και συνεχίζουν να μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δρα ως μια (καθόλου βραδυφλεγής) βόμβα στα θεμέλια του Έθνους.
Αλλά το ανύπαρκτο Εθνικής συνείδησης “ελληνικό” κράτος (πόσο επίκαιρη η ρήση του Δραγούμη “Ζήτω το Έθνος, Κάτω το Κράτος”) όχι μόνο δεν συλλαμβάνει αυτά τα ανθελληνικά στοιχεία με τις συνεχείς παράνομες πρακτικές, αλλά φροντίζει να τους κάνει πλάτες και να τους χρηματοδοτεί. 
Αντιθέτως, η αυστηρότητά του εξαντλείται στην θέσπιση ολοένα και περισσότερων νόμων σταλινικής έμπνευσης και περιεχομένου, οι οποίοι στοχοποιούν ποινικά οποιονδήποτε Έλληνα διαμαρτύρεται για τον εποικισμό της Πατρίδας του και την υποβάθμιση της ζωής του.
Θαυμάστε ένα τυπικό δείγμα "αλληλέγγυου":

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ










Ολοκληρώθηκε το φιάσκο: Η Τουρκία καταγγέλλει την συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση!


Είχαμε πει από την αρχή ότι η συμφωνία τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ενώσεως για την επανεισδοχή λαθρομεταναστών ήταν ένα πρωτοφανές φιάσκο, το οποίο δεν επρόκειτο να εφαρμοστεί στην πράξη. Αυτό το είχαμε πει εν μέσω των κυβερνητικών πανηγυρισμών για μία συμφωνία την οποία είχαμε χαρακτηρίσει περιττή, αφού ήδη υπήρχε μία ανεφάρμοστη συνθήκη επανεισδοχής από το 2002 μεταξύ Ελλάδος και τουρκίας.

Εν τέλει ήδη από τις πρώτες μέρες εφαρμογής της συμφωνίας φάνηκε προς τα που πήγαινε το όλο δρώμενο. Την πρώτη μέρα εφαρμογήσ στάλθηκαν στην τουρκία 200 άτομα και μπήκανε στην Ελλάδα πάνω από 400 (σύμφωνα με τα επίσημα «πειραγμένα» στοιχεία). Δεύτερη μέρα εφαρμογής της συμφωνίας δεν υπήρξε, αφού αρχικά οι συριζαίοι «έχασαν» αυτούς που ήταν να στείλουν στην τουρκία και εν τέλει η συμφωνία πάγωσε.

Τώρα έχουμε την επίσημη καταγγελλία της συμφωνίας από πλευράς τουρκίας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Reuters, ο τούρκος πρόεδρος, Ερντογάν, είπε ότι η τουρκία «δεν θα υλοποιήσει τη συμφωνία για το προσφυγικό, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της».

Με βάση τη συμφωνία, η Άγκυρα θα παίρνει πίσω μετανάστες και πρόσφυγες που διασχίζουν το Αιγαίο για να εισέλθουν στην Ελλάδα παράνομα. Ως αντάλλαγμα, η Ευρώπη θα πάρει χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες κατευθείαν από την Τουρκία, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται χρηματοδότηση της Τουρκίας, σταδιακή απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους και πρόοδος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

Προφανώς, η τουρκία θέλει να εισπράξει προκαταβολικά για να μην εφαρμόσει την συμφωνία. Τώρα που δεν έχει εισπράξει προκαταβολικά πάλι δεν εφαρμόζει την συμφωνία.

Αυτά συμβαίνουν όταν συνάπτεται συμφωνία μεταξύ θύματος και θύτη...