ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΔΑΝΙΑ: Έκρηξη γεννήσεων μετά από χρόνια υπογονιμότητας (δεν φαντάζεστε τι βοήθησε σε αυτό) (video)


Τα ποσοστά γεννήσεων της Δανίας αναμένεται να αυξηθούν μετά από μια σειρά από στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για το σεξ, συμπεριλαμβανομένης μίας που καλεί τους Δανούς να το «κάνουν για τη μαμά».

Πέρυσι προβλήθηκαν από την κρατική τηλεόραση μια σειρά από διαφημιστικές εκστρατείες που ενθάρρυναν τους Δανούς να τεκνοποιήσουν.

Η εταιρεία, η Spies Travel, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το σύνθημα“Do it for mom” («Κάν 'το για τη μαμά») το Σεπτέμβριο του 2015, καλώντας τους ανθρώπους να κάνουν παιδιά για να ευχαριστήσουν τους γονείς τους και να συμβάλουν στην αναστροφή της γήρανσης του πληθυσμού της χώρας.

«Το δανέζικο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας είναι υπό πίεση. Ακόμα δεν γεννιούνται αρκετά μωρά, παρά την μικρή πρόοδο. Και αυτό μας αφορά όλους. Αλλά εκείνοι που υποφέρουν περισσότερο είναι ίσως οι μητέρες που ποτέ δεν θα έχουν την εμπειρία ενός εγγονιού», ανάφερε η διαφήμιση, δείχνοντας μια ηλικιωμένη Δανέζα να φαντάζεται το μελλοντικό της εγγόνι.


Λίγο μετά, η πόλη της Κοπεγχάγης παρήγαγε τη δική της εκστρατεία καλώντας τους ανθρώπους να σκεφτούν για τη γονιμότητά τους, με συνθήματα που ρωτούσαν τους άνδρες, αν το σπέρμα τους «κολυμπούσε πάρα πολύ αργά;» και τις γυναίκες, αν "υπολόγισαν τα ωάριά τους σήμερα;"

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας πρόβαλε, επίσης, ένα πρόγραμμα με τίτλο “Knald for Danmark” ή “Screw forDenmark”.


Εννέα μήνες αργότερα οι εκθέσεις έχουν δείξει ότι η Δανία γνωρίζει μια έκρηξη γεννήσεων με 1.200 περισσότερα μωρά να πρόκειται να γεννηθούν αυτό το καλοκαίρι σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, όπως αναφέρει η The Local επικαλούμενη εκθέσεις της Politiken.

Η αντιδήμαρχος της Κοπεγχάγης για την υγεία, Ninna Thomsen, είπε στο TV2 News ότι οι εκστρατείες δεν ήταν συντονισμένες και δεν θα ήθελε να λάβει τα εύσημα για την επικείμενη αύξηση των γεννήσεων.

Η κ Thomsen είπε: «Πιθανότατα δεν μπορούμε να αποδώσουμε την αύξηση των γεννήσεων στην εκστρατεία μας, αλλά είναι ένα έπαθλο για μας, αν η εκστρατεία είχε θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν κάπως έκπληξη για μένα το ότι υπήρχαν τόσες πολλές εκστρατείες για το θέμα μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σίγουρα είχαν ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να πάρουν πολλές συμβουλές για την γονιμότητα».



Τα μνημονιακά θαλασσοδάνεια της Attica Bank και το συνταγματικό τόξο.

Το πάρτι με τα θαλασσοδάνεια της Attica Bank και η μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος με τη... μισή αλήθεια


Την μυνητήρια αναφορά που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με το πάρτι δανείων στην Attica Bank στις 25 Ιανουαρίου του 2016 αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η μηνυτήρια αναφορά κάνει λόγο για τη συστηματική χορήγηση δανείων κάτω του κόστους, με μηδενική ή μερική εξασφάλιση, έκδοση μακροπρόθεσμων ομολογιακών δανείων για την εξυπηρέτηση βραχυπρόθεσμων χορηγήσεων που είχαν δοθεί για κεφάλαιο κίνησης και χρηματοδότηση «ημετέρων» για να συμμετάσχoυν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να μη χαθεί ο έλεγχος της τράπεζας”. 

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας υπάρχει εκτενής αναφορά στα δάνεια που έλαβε ο Καλογρίτσας από την συγκεκριμένη τράπεζα επί συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αλλά και μικρότερες αναφορές στα δάνεια που έλαβαν οι εταιρείες του Κόκκαλη και άλλοι εργολάβοι όπως η J&P Άβαξ.

Ούτε λέξη δεν αρθρώνει η εφημερίδα για τα θαλασσοδάνεια που έχει χορηγήσει η εν λόγω τράπεζα στην ΝΔ και το Πασόκ. 

Θυμίζουμε ότι ο διευθύνοντας συμβούλος της Attica Bank Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή παραδέχθηκε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καταβάλλει το παραμικρό ποσό τα τελευταία πέντε χρόνια για τις οφειλές τους χωρίς η τράπεζα να έχει προβεί σε καταγγελία.

Επίσης, ούτε λέξη δεν λέγεται για τα θαλασσοδάνεια που είχε λάβει ο Καλογρίτσας από τις κυβερνήσεις ΝΔ και Πασόκ. Για να μην είμαστε άδικοι με τον ΔΟΛ είναι εξόχως πιθανό απλώς όλα αυτά να μην αναφέρονται στην μηνυτήρια αναφορά της Τραπέζης της Ελλάδος, της οποίας ο Διοικητής είναι πρώην υπουργός της συγκυβερνήσεως ΝΔ – Πασόκ και πνευματικό παιδί του Σημίτη.

Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα υπάρχουν δύο φράξιες της διαπλοκής. 

Μία που πρόσκειται στην αριστερά και μία που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ. Και οι δύο αυτές φράξιες χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους και έχουν τους ίδιους σκοπούς την υφαρπαγή της εξουσίας και την υπεξαίρεση των χρημάτων των Ελλήνων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η λύσσα των εγκάθετων της μνημονιακής κυβέρνησης

Γιατί λυσσάνε οι σάπιοι 
της μνημονιακής κυβέρνησης;


Ποια είναι η εξήγηση για όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία κατά της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την ΕΡΤ την οποία πληρώνουν υποχρεωτικά ΟΛΟΙ οι Έλληνες, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ;

Εφόσον η… ηρωική έξοδος των τσιπροβλαμμένων (με πρόωρες εκλογές…) δεν πρόκειται να συμβεί, οι σάπιοι ετοιμάζονται...για την επομένη μέρα της προληπτικής νομοθέτησης των νέων αντιλαϊκών μέτρων. 

Κι όταν λέμε πως «ετοιμάζονται», εννοούμε για το πως θα εμποδίσουν την διαρκώς ογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια να καταλήξει στην Χρυσή Αυγή.


Αλλά οι ελπίδες (εγκατάλειψης της Χρυσής Αυγής από μερίδα των ψηφοφόρων της) αποδείχθηκαν φρούδες, καθώς όχι μείωση, αλλά αντιθέτως αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής παρατηρήθηκε στις κρυφές «κυλιόμενες» δημοσκοπήσεις. Έτσι, για εκδίκηση, αμόλησαν τους παρακρατικούς και μας απέκλεισαν κι απ’ την ΕΡΤ.

Αλλά, ότι κι αν κάνουν, οι μέρες τους είναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!

Αντίοχος