ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΚΛΕΙΔΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Γράφει ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης


Ας είμαστε σαφείς: Το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ισραήλ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, αν οι ηγέτες και στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν θα ευρίσκοντο προφυλακισμένοι πριν γίνει το ταξίδι. 

Ήταν γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγήςστην Ελλάδα αποτελούσε το αγκάθι στην ανάπτυξη των καλών σχέσεων Ελλάδος – Ισραήλ, οι οποίες τελευταία είχαν οδηγηθεί σε τέλμα, με εξαίρεση την στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών. 

Οι πιέσεις που ασκούσε η Ιερουσαλήμ ήταν ισχυρές και θα λέγαμε απροκάλυπτα φανερές. Στον Ισραηλινό τύπο φιλοξενούνταν τακτικά η «δράση και οι ενέργειες» του Ελληνικού αυτού κόμματος. Στον διπλωματικό τομέα η πίεση ήταν συνεχής και ισχυρή παντού και με κάθε τρόπο. Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε επαφή του με Έλληνες αξιωματούχους, τόνιζε την ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων κατά της Χρυσής Αυγής και ότι η οριστική αντιμετώπισή της ( δηλαδή της εξάλειψής της) θα εκτόξευε προς το καλύτερο τις ήδη εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών. 

Και από τις ΗΠΑ, το πανίσχυρο Εβραϊκό λόμπυ «απαιτούσε» έντονα, την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, ώστε να βοηθήσει επιτέλους την Ελλάδα σε πολλούς τομείς, απόφαση που είχε ληφθεί προ μηνών, αλλά ακόμη δεν είχε εφαρμοσθεί. Τυχαίο είναι ότι μετά την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου και του Υπαρχηγού του Παππά, αμέσως ανακοινώθηκε η επίσημη επίσκεψη Σαμαρά στο Ισραήλ; 

Έτσι κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ εκτός του πρωθυπουργού Νετανιάχου, που θα συναντήσει και θα έχει ιδιαίτερες συνομιλίες , ο Έλληνας πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, εμβληματική μορφή και ζώσα ιστορία του Ισραήλ, θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, θα συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Υπουργικού Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ με τη συμμετοχή δώδεκα υπουργών από τις δύο χώρες και θα κηρύξει την έναρξη του Ελληνο-Ισραηλινού Επιχειρηματικού Συνεδρίου στο οποίο θα συμμετάσχουν και πάνω από 100 έλληνες επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο Ισραήλ. 

Εκτιμούμε ότι η επίσκεψη αυτή είναι μεγάλης εθνικής σημασίας, καθόσον τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πολλά και σημαντικά, όπως οι εμπορικές σχέσεις, ο τουρισμός και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας. Αυτά όμως που θα βρεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών θα είναι τα ενεργειακά και τα της στρατιωτικής συνεργασίας. Θέματα όπως η ΑΟΖ της Ελλάδος, τα ενεργειακά κοιτάσματα , ο ενεργειακός άξων Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος-Ιόνιο-Ευρώπη και ειδικότερα τα θέματα ασφάλειας και άμυνας θα αποτελέσουν την βάση για την ενεργοποίηση και την εκτόξευση της ήδη υφιστάμενης μυστικής στρατηγικής συμφωνίας των δύο χωρών από το 2011 και την περαιτέρω ενδυνάμωσή της και ενίσχυσής της με νέα δεδομένα. 


Όπως αναφέραμε η αμυντική συνεργασία των δύο χωρών ευρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και αναμένεται να προωθηθεί ακόμη περαιτέρω. Ήδη δύο αεροπορικές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν, η μία στις 8 και 9 Οκτωβρίου, ημέρες που οι δύο πρωθυπουργοί θα συνομιλούν και η άλλη στις 16 Οκτωβρίου. Τυχαίο και αυτό;

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή των δύο χωρών και ιδιαίτερα στον ενεργειακό, διπλωματικό, εμπορικό και αμυντικό τομέα να είναι προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων, να μην είναι ετεροβαρής και δη εις βάρος μας, καθόσον εμείς χρειαζόμαστε ισχυρούς συμμάχους σε αυτούς τους τομείς, χωρίς όμως η συνεργασία αυτή να αντιβαίνει στις υφιστάμενες καλές σχέσεις της Ελλάδος με τα αραβικά κράτη (ιδιαίτερη προσοχή στο Παλαιστινιακό θέμα), που πρέπει να διατηρήσουμε με κάθε τρόπο. 

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιλέξει τον ρόλο του έντιμου και έμπιστου ενδιάμεσου και να αποτελέσει την γέφυρα επικοινωνίας Ισραηλινών και Αραβικών κρατών, ώστε να είναι χρήσιμη και απαραίτητη στις επερχόμενες εξελίξεις στην περιοχή.

Έτσι λοιπόν θα λέγαμε: Ναι στην συνεργασία με το Ισραήλ, ναι στην ενδυνάμωση της στρατηγικής σχέσης που έχουμε, ναι, χρειαζόμαστε το Ισραήλ για να αντιμετωπίσουμε τις επερχόμενες μελλοντικές προκλήσεις και απειλές και ιδιαίτερα στο θερμό πεδίο του Αιγαίου Πελάγους και της Ανατολικής Μεσογείου και να μην ξεχνάμε ότι και το Ισραήλ χρειάζεται την Ελλάδα, μετά την πλήρη διάρρηξη των σχέσεων του με την Τουρκία και την προοπτική μιας επερχόμενης Ιρανο-Αμερικανικής «άνοιξης» τελευταία, αν και το Ισραήλ δεν συμφωνεί και αντιτίθεται προς αυτή την εξέλιξη, το Ισραήλ χρειάζεται την Ελλάδα για το στρατηγικό βάθος που του είναι απαραίτητο και για το ότι η Ελλάδα είναι η κυρία και ουσιαστική πύλη εισόδου του στην Ευρώπη για τον ενεργειακό άξονα, που προαναφέραμε, που είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας.

Πως θα καταλάβουμε ότι όλα πήγαν καλά; Μα αν δεν μάθουμε τίποτα σημαντικό από τις επαφές, όπως πράττουν πάντα οι Ισραηλινοί στα σημαντικά θέματα. 



Οψόμεθα ελπίζοντες. 

*Ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης είναι Αντγος (ε.α.) και πρώην ΑΚΑΜ Τελ Αβίβ.

ΠΗΓΗ: Αnalysts for Change




ΡΕΕΕ.... ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!




ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (NORDFRONT): ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!




Επιστολές διαμαρτυρίας για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και την φυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών της, επέδωσαν Σκανδιναβοί εθνικιστές του Nordfront στις ελληνικές πρεσβείες της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας και της Φινλανδίας.

Ιδού και το μήνυμα συμπαραστάσεως που μας απέστειλαν:

We demand the release of Nikolaos Michaloliakos!


Finland.


Norge.


Danmark.


Επιστολές διαμαρτυρίας για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και την φυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών της, επέδωσαν Σκανδιναβοί εθνικιστές του Nordfront στις ελληνικές πρεσβείες της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας και της Φινλανδίας.

Ιδού και το μήνυμα συμπαραστάσεως που μας απέστειλαν:
We demand the release of Nikolaos Michaloliakos!


The Nordic resistance movement are following the situation in Greece with most interest, and that we 2013-10-04 handed over letters to the Greek embassies in Sweden, Norway, Denmark and Finland!
Keep fighting Greece!

Η επιστολή διαμαρτυρίας των Σκανδιναβών συναγωνιστών έχει ως εξής:

Προς τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες πρεσβευτές σε Στοκχόλμη, Όσλο, Ελσίνκι και Κοπεγχάγη:

Από το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου η Ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στις συλλήψεις ηγετικών στελεχών του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή με την κατηγορία ότι ανήκουν σε μια «εγκληματική οργάνωση».

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα δημοφιλές και αντίθετο στο ισχύον καθεστώς στην Ελλάδα κόμμα, που είναι πληρεξούσιο πλουτοκρατών σιωνιστών. Ένα καθεστώς το οποίο έκανε μια πρωτοφανή και επικίνδυνη ενέργεια, προσπαθεί να θεσπίσει μια δικτατορία μ’ ένα δημοκρατικό προσωπείο.

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνάντηση με ισχυρούς Σιωνιστές στη Νέα Υόρκη, δημόσια ορκίστηκε για την εξάλειψη της Χρυσής Αυγής είναι άκρως ενδεικτικό των παραπάνω.

Σε αυτό το χρονικό σημείο, ορισμένα από τα μέλη του Κινήματος που συνελήφθησαν έχουν αφεθεί ελεύθεροι εν αναμονή της δίκης που έρχεται. Αλλά το πιο σημαντικό, ο αρχηγός Νικόλαος Μιχαλολιάκος, εξακολουθεί να κρατείται ως πολιτικός κρατούμενος.

Η σύλληψη και φυλάκιση των εκλεγμένων μελών του κοινοβουλίου και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής είναι μια αποτρόπαια πράξη από ένα δικτατορικό καθεστώς και αποτελεί μια τρομερή απειλή για την ελευθερία του ελληνικού λαού.

Εμείς, το Σκανδιναβικό Κίνημα Αντίστασης, απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, καθώς και όλων των άλλων πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει πραγματικά τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους και του λαού.

Αν οι πολιτικοί κρατούμενοι δεν απελευθερωθούν αμέσως, θα πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το κυβερνών καθεστώς και οι πρόθυμοι βοηθοί του εντός του δικαστικού σώματος, αποτελούν την πραγματική εγκληματική και προδοτική οργάνωση στην Ελλάδα.

Το μήνυμά μας προς την κυβέρνηση, τους βοηθούς της μέσα στον κρατικό μηχανισμό και τα μέσα ενημέρωσης που υπερασπίζονται τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος είναι:

Η δίωξη του Νικολάου Μιχαλολιάκου και των άλλων, μπορεί σήμερα να φαίνεται επωφελής για σας. Το σιωνιστικό καθεστώς, ενδέχεται να εμφανιστεί παντοδύναμο, αλλά οι καιροί αλλάζουν και μια νέα εθνική επαναστατική δύναμη αυξάνεται στην Ευρώπη.

Η πολιτική αλλαγή πρέπει και θα έρθει στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μια μέρα, μια νέα δύναμη θα κυβερνά την Ευρώπη και δεν θα ξεχάσει ποτέ τα παραπτώματα όλων όσων συμμετείχαν στη δίωξη της Χρυσής Αυγής.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ 
ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Εγκεφαλικά στο καθεστώς - Πρώτο κόμμα με 39% η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του zougla.gr,VIDEO.

Έσπασε τα κοντέρ και έσκισε τα πτυχία των δημοσκόπων η μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του zougla.gr που παρουσιάστηκε πριν λίγο στο Extra 3 και στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Η οργή των Ελλήνων για τις άδικες και παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής γύρισε μπούμερανγκ στους σχεδιαστές της άθλιας σκευωρίας.


Σε σύνολο πάνω από 50.000 χρηστών του διαδικτύου, στον ιστότοπο zougla.gr, μια ιστοσελίδα που ανέκαθεν διάκειται εχθρικά απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με 39%. Κι αν αυτό ίσως φαίνεται υπερβολικό, αναδεικνύει την τάση του κοινού, όπως παραδέχτηκε και ο παρουσιαστής, που έχει εκνευριστεί με τις γελοιότητες των καναλιών και των ψευδομαρτύρων για γιάφκες σε μοναστήρια, υπαρχηγούς και ταξίαρχους, κέρβερους και πύργους και... κουρεμένα αρνιά, αλλά κυρίως επειδή φαίνονται ξεκάθαρα οι πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τος διώξεις των Συναγωνιστών.
Τα ευρήματα ακόμα και στο σταθμισμένο δείγμα ήταν κόλαφος για το σύστημα, καθώς η μαύρη προπαγάνδα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος καταρρέει με πάταγο! Πάνω από 1 στους 2 Έλληνες έχει καταλάβει πως τα κίνητρα του σόου Δένδια είναι πολιτικά.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη, καθώς τα κόμματα λαμβάνουν:
ΝΔ 19,3%
Σύριζα 19,1%
Χρυσή Αυγή 14,9%
ΑΝΕΛ 5,9%
ΚΚΕ 5,4%
Πασόκ 5,1%
Λαός 4,3%
Δημάρ 1,6%
Σημαντικές τέλος είναι οι κάρτες και με τις συσπειρώσεις των κομμάτων, όπου φαίνεται πως οι διαρροές ΝΔ και Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή συνεχίζονται κανονικά και οι Έλληνες Εθνικιστές ανεβαίνουν συνεχώς. Συγκεκριμένα, 16% εγκαταλείπουν το "μαντρί" του Φον Αντωνάκη, ενώ και το 12,6% των ψηφοφόρων του Σύριζα έρχεται προς την Χρυσή Αυγή.
Δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο. Περαστικά και πολλά μπουκάλια ξύδι σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το αντισυνταγματικό τόξο. Οι Έλληνες αφυπνίστηκαν και στέκονται δίπλα στον αγνό, νόμιμο και απροσκύνητο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ερχόμαστε!



ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ» ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ




Γράφει ο Αντίοχος

Οι απηνείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, βάζουν κάποιους παράγοντες του συστήματος στον πειρασμό να δημιουργήσουν γρήγορα ένα «εναλλακτικό» κόμμα (μαϊμού), το οποίο θα παρουσιάζεται ως «ακροδεξιό» και θα διαφημίζεται νυχθημερόν από τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας, με σκοπό να απορροφήσει τίμιους πατριώτες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και να τους επαναφέρει –την κατάλληλη στιγμή- στις αγκάλες του συστήματος. Μάλιστα, έχουν πέσει και τα πρώτα ονόματα όσων θα μπορούσαν (θεωρητικά…) να αναλάβουν μια τέτοια πρωτοβουλία για λογαριασμό του κατεστημένου και των διεθνών τοκογλύφων.


Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι μια… παλιά ιστορία. Πρόκειται για τον Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο τις τελευταίες ημέρες έχουν «ξεθάψει» τα κανάλια. 

Ωστόσο, όπως εύστοχα παρατηρεί και το καθεστωτικό «Βήμα»: «Ο Γ. Καρατζαφέρης κινείται όλο και πιο έντονα , όπως και ο Κ. Πλεύρης, που όμως δεν κρίνονται από πολλούς ως πρόσωπα που μπορούν να εκφράσουν τους αντιμνημονιακούς δεξιούς». 

Επίσης, έντονα ακούγεται το όνομα του πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, τον οποίο κάποιοι παρουσιάζουν ως τον «Έλληνα Ζούκωφ». 

Ωστόσο, ο στρατηγός δε φαίνεται να αποδέχεται να παίξει το ρόλο της μαριονέττας, ως αρχηγός ενός στημένου κόμματος με ημερομηνία λήξεως. Βέβαια, κάποιοι λένε πως οι φιλοδοξίες του είναι τόσο μεγάλες, που δεν περιορίζονται στην αρχηγία ενός μικρού κόμματος, και μάλιστα «μαϊμού»…

Επίσης, υπάρχει φόβος ότι αν το σύστημα φτιάξει νέο «ακροδεξιό» κόμμα και το διαφημίζει συστηματικά από τα ΜΜΕ, όχι μόνο δεν πρόκειται να πάρει αυτό τίποτα από την Χρυσή Αυγή, αλλά αντίθετα μπορεί να «εισπράξει» από το ημιθανές (αλλά χρήσιμο!) κόμμα Καμμένου κι απ’ την ΝΔ, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το πολιτικό σκηνικό.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες πατριώτες δεν είναι ηλίθιοι και αμέσως θα καταλάβουν, ότι οποιοδήποτε «ακροδεξιό» κόμμα φτιαχτεί από δω και πέρα, θα είναι δημιούργημα του συστήματος και των διεθνών προστατών του. Και θα το αντιμετωπίσουν αναλόγως…

Ουμπέρτο Έκο : "Όταν έχει έρθει ο καιρός για μια ιδέα, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει"


Ενας χρόνος πέρασε από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. 'Ενας χρόνος λάσπης και συκοφαντίας εναντίον της από τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους των καναλιών και τους προδότες πολιτικούς. Επί έναν χρόνο, την πολεμούν με κάθε μέσο. Αρχικά την αγνοούσαν, μη δίνοντας βήμα στους βουλευτές να εκφράσουν τις ιδέες τους, τις πολιτικές τους απόψεις και τις θέσεις του κόμματος.


'Επειτα, αφότου συνειδητοποίησαν ότι αυτό δε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα -δηλαδή τον αφανισμό του κόμματος- αλλά ακριβώς το αντίθετο, άρχισαν να την συκοφαντούν, να κατηγορούν τους βουλευτές της για εγκληματικές επιθέσεις εις βάρος μεταναστών, επιθέσεις που ποτέ δε βρέθηκαν αποδείξεις ότι πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους, να τους κοροϊδεύουν και να τους χαρακτηρίζουν ως φασίστες, νεοναζί , απογόνους και λάτρεις του Χίτλερ αλλά ποτέ δε τους έδωσαν βήμα να απαντήσουν σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

Μετά από έναν χρόνο λασπολογίας, ακόμη δεν κατάφεραν να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή, αντιθέτως την είδαν να πλησιάζει απειλητικά και να γίνεται δεύτερο κόμμα, χαλώντας τα σχέδια αυτών που κυβερνούν τόσα χρόνια αυτή τη χώρα και αποφάσισαν να τη ''σταματήσουν'' φυλακίζοντας τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές της, με την κατηγορία ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κάτι το οποίο δεν έχει αποδειχτεί ακόμη.

Ακούμε τραγελαφικές δηλώσεις από δημοσιογράφους, να λένε ότι είναι πρώτη φορά που χαίρονται να βλέπουν ανθρώπους με χειροπέδες, πως η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της και ότι δεν είναι ώρα για ριάλιτι, αναφερόμενοι στην κόρη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία, όταν αγκάλιασε τον πατέρα της δακρυσμένη.




'Υστερα ακούσαμε πως η ημέρα της φυλάκισης είναι ιστορική και ότι το κράτος δικαίου επιβάλλει τη νομιμότητα προς όλους. Αλήθεια σε ποιο κράτος δικαίου αναφέρονται; Σε αυτό που δεν βρήκε και δεν καταδίκασε ποτέ τους εγκληματίες της Μαρφίν; Σε αυτό που επιβάλλει επί 3 χρόνια, μέτρα εξαθλίωσης στον ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στις αυτοκτονίες; Ποιον τιμώρησε για όλα αυτά τα εγκλήματα (και άλλα πολλά..) το κράτους δικαίου . Κανέναν!

Μάθετε λοιπόν, ότι ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΑΙ.. Οι πραγματικοί προδότες και εγκληματίες είναι ακόμη  έξω.


Οι εθνικιστές δε λυγίζουν και ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη..


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!

Δ.Παναγόπουλος

Σενάριο προβοκάτσιας η δολοφονία Φύσσα, με σκοπό να εξολοθρευτεί η Χρυσή Αυγή.

 
 
 
"Ο δολοφόνος του Φύσσα ήταν κομμουνιστής που διείσδυσε στις τάξεις της ΧΑ με σκοπό να διαπράξει το φόνο και να συλληφθεί" υποστηρίζει ο βουλευτής της ΧΑ, Μιχάλης Αρβανίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Nouvel Observateur.  
 
 
Όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, τα οποία επικαλούνται το Nouvel Observateur, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιμένει στο σενάριο της "προβοκάτσιας με σκοπό να εξολοθρευτεί η Χρυσή Αυγή, η οποία απογειώνεται στις δημοσκοπήσεις".
 
Μιλώντας στον Ζαν-Μπατίστ Νοντέ, ο Μ. Αρβανίτης υπερασπίζεται την οπλοκατοχή και εκφράζει απερίφραστα την αδυναμία του στα όπλα.
 
"Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου" λέει, αναφερόμενος στο συλλεκτικό winchester που έχει στην κατοχή του.
 
Εμείς οι Έλληνες έχουμε μια αδυναμία στα όπλα. Ποιος Έλληνας που έχει υπηρετήσει την πατρίδα του δεν αγαπά τα όπλα; Όλοι έχουμε όπλα. Μπορεί να βρει κανείς όπλο σε κάθε ελληνικό σπίτι".
 
Σε ερώτηση για το πώς  σχολιάζει τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, λέει: "Αν κάποιος σκοτώσει και υποστηρίξει ότι είναι του Εθνικού Μετώπου, θα βάλουν την κυρία Λεπέν φυλακή; Θα πουν ότι ένα κόμμα που αν δεν κάνω λάθος καταγράφει ποσοστό 30% στις δημοσκοπήσεις, είναι εγκληματική οργάνωση;
 
Οι Γάλλοι γνωρίζουν το νόμο και ξέρουν να κάνουν πολιτική. Εμείς δεν είμαστε μια δημοκρατία, αλλά ένα κοινοβουλευτικό-πελατειακό καθεστώς. Οι πολιτικοί μας το μόνο που γνωρίζουν είναι να ικανοποιούν τα ξένα συμφέροντα. Μας οδηγούν στην παρακμή".
 
Ωστόσο, σημειώνεται ότι η Μαρίν Λεπέν σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε ότι το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει καμία σχέση με άλλες οργανώσεις ξεκαθάρισε ότι το δικό της κόμμα δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με ανθρώπους όπως ο νορβηγός Μπρέιβικ ή η Χρυσή Αυγή.
 
Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Nouvel Observateur για το πώς θα αντιδράσει η Χρυσή Αυγή μετά τις συλλήψεις, ο κ. Αρβανίτης δηλώνει ότι η αντίδραση θα είναι αυτή ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος.
 
"Είναι αβάσιμη και άθλια η κατηγορία ότι είμαστε μια εγκληματική οργάνωση. Ακόμα και πριν από τις εκλογές είχε χρησιμοποιηθεί αυτή η απαράδεκτη κατηγορία εις βάρος μας....ο κόσμος όμως καταλαβαίνει. Ο κόσμος βλέπει.  Είναι θυμωμένος και εξοργισμένος. Έχει καταλάβει ότι τον έριξαν σε μια παγίδα. Και τώρα ξύπνησε".
 
defencenet.gr