ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΝΤΙΑ....Ο "εκβιαστής" Ντάισελμλουμ δίνει την "ευχή" του στον Τσιπρα για τις εκλογές που έρχονται!



Παράξενα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί προ μερικών εβδομάδων η προκήρυξη των εκλογών να ήταν για τα ΜΜΕ και τους πολιτικάντηδες "μαχαιριά" στην θνήσκουσα ελληνική, καταρακωμένη οικονομία και μια πράξη τελείως ανεύθυνη που βάζει σε κίνδυνο τη χώρα και τη σχέση της με τους Ευρωπαίους εταίρους, ωστόσο όλα αυτά έχουν αλλάξει άρδην.

Ο ΔΟΛ εμμέσως πλην σαφώς με "αφιέρωμά" του στον Τσίπρα επικροτεί την κίνησή του και αναγνωρίζει ότι ήταν η μόνη διέξοδος, ενώ και οι υποτιθέμενοι "χαμένοι" της υπόθεσης, διεθνείς τοκογλύφοι - εταίροι τους αναφέρουν ορισμένοι -, δήλωσαν απερίφραστα τη συμπαράστασή τους στον Mr Alexis και του έδωσαν και την ευχή τους για επιτυχή αποτελέσματα!!!

Και όχι όποιοι και όποιοι αλλοί οι....πλέον σκληρότεροι με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, Ντάισελμπλουμ και Βίζερ, αμφότεροι Πρόεδρος του Eurogroup και επικεφαλής του EuroWorking Group, των θεσμών που μας επέβαλλαν, με τη σύμφωνη γνώμη και του Τσίπρα το επαχθέστερο Μνημόνιο που αποτελεί την ταφόπλακα της Εθνικής μας κυριαρχίας και της ελληνικής οικονομίας και οικογένειας.

«Η ανακοίνωση των εκλογών δεν αποτελεί από μόνη της παραβίαση της συμφωνίας» σημείωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος σε σύσκεψη του ολλανδικού υπουργικού συμβουλίου το πρωί της Παρασκευής. Ενώ ο Βίζερ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα σχετικά με τις εκλογές στην Ελλάδα και είπε στο αυστριακό ραδιόφωνο ORF: 

«Όχι, αυτό ήταν ένα αναμενόμενο βήμα και για πολλούς ένα επιθυμητό βήμα για να υπάρξει μια πιο καθαρή δομή μέσα στην ελληνική κυβέρνηση. Τον Οκτώβριο θα έχουμε μια συνάντηση για την πιθανή ελάφρυνση του χρέους και μετά τις εκλογές ελπίζουμε για μεγαλύτερη πρόοδο στο πρόγραμμα».

Τα παραπάνω λεγόμενα των "στυγνών εκβιαστών" όπως τους αποκαλούσε μέχρι και μερικές μέρες πριν ο Τσίπρας έρχονται να τελειώσουν μια για πάντα 2 μεγάλους μύθους. 

Πρώτον ότι ο Τσίπρας αναγκάστηκε σε συμφωνία - 3ο Μνημόνιο με το όπλο στον κρόταφο, και δεύτερον η "αντισυτημικότητα" του καθώς αποκαλύπτεται ότι αποτελεί το πλέον ισχυρότερο "εργαλείο" του παγκόσμιου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος στην Ελλάδα για να μετατρέψουν τη χώρα σε μια αποικία χρέους, ρευστοποιώντας όλο τον πλούτο της.

Απέναντι σε Ευρωπαίους τυράννους και υποχείριά τους στην Ελλάδα που προέρχονται είτε από την Αριστερά, είτε από τη Δεξιά, οι Έλληνες οφείλουν να πράξουν όπως έκαναν και την ημέρα του δημοψηφίσματος.

Να πουν το μεγάλο "ΟΧΙ" σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους και να στηρίξουν τη μοναδική γνήσια, εθνικιστική Δύναμη για μια Νέα Ελλάδα.

Αινείας


Η "βεντάλια" των σταλινικών.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 
ΑΠΟ ΤΟ <<ΑΚΕΦΑΛΗ ΕΛΛΑΣ>>
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ





........Ο τρόπος με τον οποίο οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τους σταλινικούς είναι πάντα ο ίδιος. Με αυτούς πιάνουν όλες τις δυνατές επιλογές τού λαού, για να μην μπορεί κανένας να "παρακάμψει" τα "τζάκια". 

Η μοιρασιά είναι πάντα απλή ...Δίνουν τα σωστά πράγματα στους λάθους ανθρώπους και τα "καίνε" ...Δίνουν τη σωστή επιχειρηματολογία στα λάθος "στόματα" και κανένας δεν "ακούει" ...Δίνουν δηλαδή στις "λάθος" επιλογές για τους λαούς τη νομιμότητα των "τζακιών" και τις "σωστές" επιλογές τις μετατρέπουν σε "λάθος", εφόσον τις δίνουν σε επαγγελματίες φασίστες ...Σε φασίστες, οι οποίοι βολεύονται από την εξουσία ...Σε φασίστες, οι οποίοι μπορούν και να "υπογράψουν" - όπως το ΚΚΕ - ότι μπορούν να συμμετέχουν στην εξουσία και να μην την διεκδικούν.

Όταν αυτοί οι ειδικά εκπαιδευμένοι χαφιέδες "διασκορπίζονται" στον χώρο, τον διατηρούν πάντα όπως τους έχει παραδοθεί. Δεν φαίνεται παράξενο που εδώ και εβδομήντα χρόνια κυριαρχούν στο πολιτικό τοπίο τρεις - τέσσερις οικογένειες; Πώς το καταφέρνουν αυτό; 

Δικό τους επίτευγμα είναι αυτό; ...Υπόκοσμος κανονικός είναι όλοι τους ...Πολύ κάτω τού μέσου επιπέδου, για να αποδοθεί η επιτυχία τους στις προσωπικές τους ικανότητες. Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι κοντά στο όριο του κρετινισμού, εξαιτίας γονιδιακού εκφυλισμού ...Κρετίνοι πραγματικοί, όπως ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Αντωνάκης, η Ντορούλα ή ο Κούλης.

Όλοι αυτοί μας "δουλεύουν" επειδή είναι ικανοί; ...Όχι βέβαια ...Μας δουλεύουν τα αμερικανικά αφεντικά τους, επειδή έχουν σταλινικά "μαντρόσκυλα" ικανά. Αυτούς όλους τους έχουν από έναν "φάκελο" στην πρεσβεία, για να τους εκβιάζουν και εκείνοι, οι οποίοι κάνουν το "παιχνίδι", είναι οι σταλινικοί συνεργάτες τους ...Τα "σκυλιά" με το pedigree του ΚΚΕ. Αυτοί παίζουν play station και οι σταλινικοί "κυβερνούν" στη θέση τους ..."Χαλαρά" ...Γιατί να ανησυχεί ο Καραμανλής για την πολιτική; ...Αρκεί που ανησυχούσε ο Ρουσόπουλος. Ο Ρουσόπουλος δεν θα τον ανατρέψει ποτέ, γιατί χωρίς αυτόν δεν είναι τίποτε ...Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο.

Αυτό, δηλαδή, που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα ...Μονά ζυγά δικά τους ...Και πάλι όλες οι επιλογές τού λαού στα χέρια των δικών τους ανθρώπων. Σε μια εποχή που η Ελλάδα - λόγω Μνημονίου - έχει φτάσει στο απόλυτο αδιέξοδο μπροστά σε ένα απόλυτο δίλημμα, που αφορά το εθνικό μας νόμισμα, οι σταλινικοί είναι οι εκφραστές καί των δύο επιλογών. Ο σταλινικός Τσίπρας - αφού "πολέμησε" πολύ τους φανατικούς τού ευρώ Θεοδωράκηδες, οι οποίοι ήθελαν ευρώ με κάθε κόστος - έφερε το ευρώ με όλο του το κόστος. Κατά "σύμπτωση" οι "αντίπαλοί" του και κύριοι πρεσβευτές τής επιλογής τής δραχμής είναι οι επίσης σταλινικοί Λαφαζάνης και Λεουτσάκος. Βασικοί εκφραστές τής δραχμής στην κοινωνία όλοι οι ανένταχτοι σταλινικοί ...Αλαβάνος, Καζάκης κλπ.

Όπου και να πας, πάνω τους θα πέσεις. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν μαθηματικά, να συμβεί αυτό σε μια χώρα και μια κοινωνία φανατικά ελληνική και άρα εκ πεποιθήσεως αντικομμουνιστική; 


Σε μια χώρα που ο σταλινισμός μετά βίας πιάνει τα όρια της εισόδου στη Βουλή; Ολόκληρες πόλεις και χωριά περιδιαβαίνεις στην ελληνική επικράτεια και σταλινικό μπορεί να μην βρεις ούτε για δείγμα. Εκεί ακόμα ισχύει η συμβουλή που έδωσε στον Μάνο Χατζηδάκη ο πατέρας του. 

Όμως, στη "γειτονιά" τής πολιτικής, των ΜΜΕ ή του συνδικαλισμού - και γενικά όπου έχει ανάγκες η εξουσία - οι σταλινικοί είναι "βουβές" κι ανεξήγητες πλειοψηφίες.

Ποια είναι η λογική εξήγηση γι' αυτήν την "επιτυχία" πέρα από τη "βοήθεια" των μυστικών "ιδρυμάτων"; Μόνον η κατ' εξαίρεση προώθησή τους μπορεί να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο. 

Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς όλα αυτά τα χρόνια ...Ό,τι επιλογή και να έχει μπροστά του ο λαός να ακολουθήσει, πάντα θα βρει έτοιμο έναν σταλινικό να τον "καπελώσει". Οποιοσδήποτε απλός πολίτης και δημοκράτης επιχειρηματολογήσει υπέρ είτε της μιας άποψης είτε της άλλης, θα πρέπει να "υποταχθεί" στον σταλινικό "υπεργολάβο" αυτής της "τάσης". Θα πρέπει αναγκαστικά να "στοιχηθεί" πίσω από αυτόν, τον οποίο έχουν επιλέξει οι Αμερικανοί και ο οποίος είναι πάντα σταλινικός ...Πίσω απ' αυτούς αναγκαστικά και αυτοί οικειοθελώς πίσω από τα "τζάκια".

Έτσι έχει "χτιστεί" η αναξιοκρατία στη χώρα. Η αυλή των σταλινικών πάντα θα προστατεύει τους "γαλαζοαίματους" κρετίνους και αυτοί πάντα θα υποτάσσουν την πατρίδα στους Αμερικανούς. Πάντα ο Κωστάκης θα έχει "κύκλους" που θα εκφράζουν τον "Βούδα" και θα επιδέχονται ερμηνείες. Πάντα ο Αντωνάκης θα έχει τον σταλινικό "θεωρητικό" του για να κάνει τις πολιτικές του "κινήσεις". Οι άνθρωποι ήταν πάντα τέλεια εκπαιδευμένοι. Αναλάμβαναν να εκφράσουν τους επί Σοβιετικής Ένωσης ηγέτες της και ποτέ δεν ήξερες αν αυτοί ζουν ή αν έχουν πεθάνει. Μια χαρά εύκολη δουλειάείναι γι' αυτούς να εκφράσουν τους δικούς μας, εφόσον μπορούν κι αναπνέουν ...Εύκολη δουλειά έχει ο Ρουσόπουλος ή ο Λαζαρίδης κλπ..

Αυτοί οι σταλινικοί είναι τα "υποστηρίγματα" του προδοτικού δικομματισμού. Κανονικοί "ευνούχοι". Αυτό, δηλαδή, το οποίο είπαμε παραπάνω ...Κανένα "αφεντικό" δεν νιώθει απειλή απ' αυτούς. Γνωρίζοντας όλοι αυτοί οι δούλοι ότι - λόγω καταγωγής και προέλευσης - ποτέ δεν θα αφεθούν οι ίδιοι να διεκδικήσουν την "κορυφή", επιλέγουν τα αφεντικά τους με τον γνώμονα αυτόν. Όποιο από τα "αφεντικά" έχει - λόγω καταγωγής και ΗΠΑ - τις δυνατότητες να πιάσει "κορυφή", πάντα θα βρει σταλινικούς "ευνούχους" να τον υπηρετήσουν ...Με τους προδοτικούς γόνους τού προδότη Ζαχαριάδη συντηρούνται στην κοινωνική πυραμίδα οι γόνοι των δωσίλογων.

Πρόβλημα γι' αυτούς δεν υπάρχει ούτε ηθικό ούτε ιδεολογικό ...Φασίστες από επιλογή είναι. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η αξιοκρατία ούτε η Δημοκρατία Τη Δημοκρατία τη μισούν και η αξιοκρατία τούς απειλεί. Αυτούς τους ενδιαφέρει η εξουσία και η νομή της ...

Τους ενδιαφέρει να επιβιώνουν τα αφεντικά, τα οποία μοιράζουν την εξουσία αυτήν ...Τους ενδιαφέρει να πιάνουν τα πόστα οι "σύντροφοι", ώστε να μπορούν ως συμμορία να μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους χωρίς απειλές από τρίτους ...Οι σταλινικοί φασίστες είναι το αίτιο όλης της αναξιοκρατίας, που χαρακτηρίζει τη Μεταπολίτευση. Από τους φασίστες που φώναζαν "...Εδώ Πολυτεχνείο" - και τους έβαλαν εκεί μέσα οι Αμερικανοί - έχει "χτιστεί" ένα κύκλωμα πρακτικά ανίκητο ...Ένα κύκλωμα που παράγει "Τσίπρες", έτοιμους να διαδεχθούν τους προηγούμενους.

Όπως και να τους εξετάσεις, το ίδιο συμπέρασμα θα βγάλεις. Ο Λαζαρίδης δηλαδή τού Σαμαρά δεν είναι εξαίρεση, αλλά ο κανόνας ...Είχε προηγηθεί ο Ρουσόπουλος του Καραμανλή, ο Λοβέρδος τού Παπανδρέου και βέβαια ο Βούλτεψης του Μητσοτάκη. 

Αυτοί οι "ανάπηροι" άνθρωποι είναι που σε συνθήκες παρασκηνίου και υπό την επίβλεψη Ασφαλειών και Πρεσβειών κάνουν όλο το υπόγειο "παιχνίδι". Τα χαϊβάνια τού νεποτισμού εξασφαλίζουν τη σίγουρη επιτυχία χάρη στην καλή εκπαίδευση των δούλων. Ο Καραμανλής πήγαινε στο γραφείο του στις δέκα για να φάει τυρόπιτα, την ώρα που ο Ρουσόπουλος "κυβερνούσε" τη χώρα από το χάραμα. Ο Παπανδρέου πρόδιδε και ο Λοβέρδος απειλούσε με "μακελειά" όποιον τολμούσε να τον κατηγορήσει. Τον εκφοβισμό τού εμφυλίου κανένας δεν ξέρει να τον χειρίζεται καλύτερα από τη συμμορία που τον προκάλεσε και μπορεί να το επαναλάβει αν το απαιτήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών της.

Αυτοί οι σταλινικοί συνωμότες - ως ξεχωριστό ανθρώπινο "είδος" - έπρεπε να μεριμνήσουν και για την "αναπαραγωγή" τους. Στα συμφέροντα των ιδίων και των αφεντικών που τους έχουν ανάγκη αναζητούμε το αίτιο της επιβίωσης του ίδιου του ΚΚΕ. Καραμανλής, Μητσοτάκης, Παπανδρέου γνώριζαν ότι το ΚΚΕ πάντα θα ήταν το σίγουρο "δεκανίκι" τους σε οποιαδήποτε επιλογή τους και βέβαια η εγγύηση ότι δεν θα κινδυνεύσουν όταν θα προδώσουν. Τα ίδια ακριβώς συμφέροντα έχουν και οι σταλινικοί, οι οποίοι μονοπωλούν τα πάντα, εξαιτίας αυτών των "δεινοσαύρων". Γνωρίζουν όλοι αυτοί οι "ευνούχοι" ότι η επιτυχία τους είναι συλλογική υπόθεση και αυτήν την επιτυχία προσπαθούν να τη διατηρήσουν με όλα τα μέσα. 

Γνωρίζουν ότι η "μακροβιότητα" εξαρτάται από τη "διασπορά" των ομοίων τους και άρα προσπαθούν να εξασφαλίσουν τέτοιους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν όλοι λόγο να διατηρήσουν παραγωγικό το "εκκολαπτήριο" της προδοσίας και της συνωμοσίας ...Να διατηρήσουν ενεργό τον μηχανισμό τού Εβραίου Μπεναρόγια, που, όπως συνέβη σε όλα τα κράτη, δημιουργήθηκε, για να τα "αλώσει" από μέσα.

Το "απολαύσαμε" το ΚΚΕ στον γνωστό του προβοκατόρικο ρόλο ακόμα και σήμερα στην εποχή των Μνημονίων ...Τώρα, που το έχουν ανάγκη τα αφεντικά. Στο πρώτο Μνημόνιο το ΚΚΕ είχε αναλάβει ρόλο περιφρούρησης της Βουλής, που ψήφιζε το Μνημόνιο. Το ίδιο ΚΚΕ επανέλαβε τον προβοκατόρικο εαυτό του με απόλυτη "επιτυχία" και στο πρόσφατο Δημοψήφισμα ..."Συμμετείχε" σε ΟΛΑ, χωρίς να συμμετέχει σε ΤΙΠΟΤΕ ..."Συμμετείχε" στο δημοψήφισμα, αλλά με "άκυρο" ..."Συμμετείχε" δηλαδή στον βαθμό που εξυπηρετούσε τους Αμερικανούς - οι οποίοι το εμπνεύστηκαν—, αλλά δεν βοηθούσε με το "ΟΧΙ", που τους ενοχλούσε. Αυτόν τον ρόλο έπαιζε πάντα το ΚΚΕ ...Ένα μόνιμα ερεθισμένο "απόστημα", το οποίο παράγει συνεχώς "πύον", που δηλητηριάζει τον ελληνικό πολιτικό "κορμό".

Θέμα απλής αριθμητικής είναι να το καταλάβει κάποιος αυτό. Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα, το οποίο παράγει σταλινικά στελέχη περισσότερα απ' ό,τι απαιτούν οι κομματικές του λειτουργίες και τα οποία στελέχη στη συνέχεια τα διοχετεύει σε όλες τις "παρατάξεις" ...Ένα πραγματικό "σούπερ μάρκετ" στελεχών, όπου όλοι "ψωνίζουν" απ' αυτό ...Έμπειροι σταλινικοί συνωμότες και μυστικοσύμβουλοι ...Ειδικοί στο "τίποτε" και γνώστες των "πάντων". Αυτοί και οι όμοιοί τους ελέγχουν πίσω από τις "σκιές" τα πάντα στην Ελλάδα. Χρηματοδοτείται το ΚΚΕ γι' αυτήν την "παραγωγή". Ιδρύθηκε από τοκογλύφους, για να παράγει τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι από την ιδεολογία τους δήθεν είναι "διεθνιστές", κατ' επάγγελμα οπορτουνιστές και συστηματικά ανθέλληνες.

Για του λόγου το αληθές προκαλούμε τον οποιονδήποτε να μας πει ποια είναι η επίσημη "θέση" τού ΚΚΕ για το νόμισμα. Γι' αυτό δεν έγινε το περίφημο Δημοψήφισμα; Σε μια εποχή λοιπόν που η Ελλάδα πληρώνει τα Μνημόνια των προδοτών και των σταλινικών χαφιέδων τους, μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το νόμισμα; Εφόσον όλη η κουβέντα γίνεται για το ευρώ - και το ΚΚΕ είναι όλη μέρα στα κανάλια - δεν πρέπει να γνωρίζουμε όλοι τη θέση του; Ποιος γνωρίζει τη θέση του ΚΚΕ για το νόμισμα; Οριστική ρήξη θέλει με την Ευρωζώνη και άρα απορρίπτει το ευρώ. Έτσι δεν είναι; Την ίδια ώρα είναι αυτό που καταγγέλλει τη "συμμορία" τής δραχμής.

Δεν θέλει δηλαδή ούτε το ευρώ ούτε τη δραχμή ...Παγκόσμιο ρεκόρ. Παίζει "σκάκι" στην πολιτική σκακιέρα και δεν είναι ούτε στα μαύρα ούτε στα άσπρα. Πληρώνεται όμως σαν "παίκτης". Δεν θέλει έλεγχο σαν μεγάλος "παίκτης", αλλά θέλει όλα τα κέρδη τους. Από πού τόσο θράσος οι ανεπάγγελτοι, άεργοι και παρασιτικοί βρωμοπόδαροι του Περισσού; Από πού τόσο θράσος ο χλεμπονιάρης Γαρδούμπας; ...Από την αμερικανική πρεσβεία φυσικά.

Αυτό είναι όλο το μυστικό και γι' αυτό τους έχουν προστατευμένους. Τα χαϊβάνια του δεξιού φασισμού είναι αήττητα, γιατί έχουν τους καλύτερους αριστερούς "σκύλους". Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι περισσότεροι από τους μισούς ΚΝΙΤΕΣ τής Μεταπολίτευσης ήταν παιδιά φτωχών χουντικών ...Οι φτηνές "εκδόσεις" τής "πολυτελούς "έκδοσης" του κνιτοχουντικού Τσίπρα ...Τα χαϊβάνια της Δεξιάς, που φωνάζουν "...ανήκομεν εις την Δύση" έχουν για "καθοδηγητές" τους αυτούς, οι οποίοι φώναζαν ότι με τα όπλα πρέπει να μπούμε στο ανατολικό "μπλοκ".

...Τραγικό. Ποτέ δεν ξέρεις αν το ΚΚΕ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία ή τη Βουλή, διαδηλώνει ή απλά έχει "βάρδια", έχοντας αναλάβει καθήκοντα φύλαξης ...Απλά πράγματα. Σε όλες τις αντιαμερικανικές διαδηλώσεις το ΚΚΕ μπαίνει επί κεφαλής τής πορείας προς την Πρεσβεία, ώστε, αν τα πράγματα εξελιχθούν άσχημα, να αλλάξει ρόλο και να εκτελέσει χρέη περιφρούρησης των αφεντικών του. Ο αντιαμερικανισμός του ΚΚΕ και των σταλινικών είναι "παροχή" τής πρεσβείας για "ξεκάρφωμα" ...Για να "καπελώνεται" ο λαός κάθε φορά που αντιδρά στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις των Αμερικανών. Οι Αμερικανοί μόνοι τους αποφασίζουν ακόμα και για την ταυτότητα των "εχθρών" τους ...Μόνοι τους αποφασίζουν ποιοι - ελέω πρεσβείας - φανατικοί "αντιαμερικανοί" θα διακριθούν και θα ανταμειφθούν και ποιοι θα τιμωρηθούν. "Ήρωες" κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι θα επιλεγούν από την πρεσβεία μέσω των γνωστών κυκλωμάτων ...Κατά "σύμπτωση" όλοι σταλινικοί ...και πλούσιοι μυστικοσύμβουλοι.




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ <<ΑΚΕΦΑΛΗ ΕΛΛΑΣ>>
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.ΕΛΛΗΝΑ,ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ.


simaies-thermopylesth__article
Εκλογές 
στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν. 

Αυτό σημαίνει με μαθηματική ακρίβεια πως σκοπός των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας είναι να εκτελέσουν την εντολή των διεθνών τοκογλύφων για τον σχηματισμό «βιώσιμης», δηλαδή σταθερής κατοχικής και προδοτικής κυβερνήσεως ψευτορωμιών που θα εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος μας σε όλα τα επίπεδα τής πολιτικής. Σε οικονομικό, σε κοινωνικό και σε εθνικό επίπεδο. Λίγοι και μειοψηφικοί ραγιάδες μέσα σε μικρότερη Ελλάδα.

Για να σχηματιστεί όμως σταθερή προδοτική κυβέρνηση, χρειάζεται απαραιτήτως συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. 

Αν αυτή η συγκυβέρνηση γινόταν τώρα, μετά την ψήφιση τού τρίτου μνημονίου, τα δύο βασικά κόμματα τού Συστήματος θα εγκαταλείπονταν από τούς εναπομείναντες ψηφοφόρους τους που αυταπατώνται πως υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης. 

Γι’ αυτόν τον λόγο η Νέα Δημοκρατία προσποιείται τον θυμωμένο διαφωνούντα, διαισθανόμενη παράλληλα την συνέχεια τής λαϊκής οργής.

Τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου, αντικρίζοντας τα ισχνά εκλογικά ποσοστά που θα καταγράψουν, θα σπεύσουν να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας και σωτηρίας» τού νεοταξικού καθεστώτος τους. Θα πάνε όλοι μαζί οι ανθέλληνες. 

Για να πληρωθεί έτσι ο λόγος που μού είχε πει ο αείμνηστος παππούς μου. «Θα δεις ότι θα μείνουν δύο κόμματα, οι προδότες και οι πατριώτες».

Εκεί θα φτάσουμε. 
Οι Ανθέλληνες και οι Έλληνες. 

Η λύση είναι μία. Σαρωτική Νίκη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού. Και τα μάτια ανοικτά ενάντια στην υποκίνηση των λαθραίων και βάρβαρων φίλων των Σταυρωτήδων. 

Στον δρόμο τής λευτεριάς λοιπόν.

ΘΕΟΣ 
ΕΛΛΑΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

Σπυρίδων Καραχάλιος




















ΕΛΛΗΝΑ, 

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ;


Εκλογές, λοιπόν! Στις 20 Σεπτεμβρίου, γιατί… το γοργόν και χάριν έχει.

Εκλογές, γιατί ο mister Tsipras και η παρέα του, θέλουν να σου ρίξουν την ευθύνη για τον μνημονιακό όλεθρο που θα ακολουθήσει!

Το δοκίμασαν και με το δημοψήφισμα που προκήρυξαν. Γνώριζαν βεβαίως εκ των προτέρων, ότι μόλις θα πουν τη λέξη «δημοψήφισμα», το επόμενο λεπτό θα κλείσουν οι τράπεζες. Και υπό την πίεση του χρόνου και με κλειστές τράπεζες,ήταν σίγουροι πως ο κοσμάκης θα ψήφιζε «ναι»στην πλειοψηφία του, για να του ρίξουν εν συνεχεία την ευθύνη για το τρίτο Μνημόνιο! 

Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, αντισταθήκαμε, μέχρι και δημοψήφισμα τολμήσαμε και κάνουμε, αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία του λαού προτίμησε το Μνημόνιο. Σεβόμενοι, λοιπόν, τη θέληση της πλειοψηφίας πάμε να υπογράψουμε το Μνημόνιο που εσείς ψηφίσατε και το κρίμα στο λαιμό σας». Αυτά είχε σκοπό να πει τη νύχτα του δημοψηφίσματος το Αλεκάκι.

Αλλά, δεν του’ κατσε!

Επανέρχεται, λοιπόν, τώρα και ζητά την ψήφο σου! Κι αν πριν από την 25η Ιανουαρίου δεν ήξερες και είχες μια κρυφή ελπίδα ότι ο Τσίπρας θα… σκίσει το Μνημόνιο, τώρα ξέρεις πολύ καλά τι σε περιμένει! 

Το νέο αριστερό Μνημόνιο έχει ήδη ψηφιστεί από την ελληνική βουλή και τα κοινοβούλια των διαφόρων χωρών της Ευρώπης. Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα! Έχουν δημοσιευθεί όλες οι παράμετροί του, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. 

Τι σου ζητούν, λοιπόν; Σου ζητούν να ψηφίσεις ενσυνείδητα το χαμό σου! Κι αν το πράξεις (ψηφίζοντας οποιοδήποτε συστημικό-μνημονιακό κόμμα, δηλαδή οποιοδήποτε πλην της Χρυσής Αυγής) και αρχίσεις και… γκρινιάζεις όταν θα σου πέφτουν κατακούτελα οι εφαρμοστικοί του νόμοι,θα σου πούνε: «Γιατί διαμαρτύρεσαι τώρα; Δε στο κρύψαμε! Το ήξερες το νέο αριστερό μας Μνημόνιο κι από την όψη κι από την ανάποδη και παρόλα αυτά το ψήφισες! Τώρα σκάσε και… κολύμπα»!

Όπως ξέρεις, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και από την κάλπη, ομοίως! 

Γι’ αυτό: ψήφο στην Χρυσή Αυγή, την μόνη σταθερή αντιμνημονιακή επιλογή!

Αντίοχος