ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η Ρωσία το κυριότερο εμπόδιο στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης



Οι ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης προσπαθούν να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους για τον εξανδραποδισμό του κράτους - έθνους και να επιταχύνουν τις διαδικασίες αυτές με αιχμή τους επιθετικούς πολέμους που διεξάγουν στην Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Οι μη δυτικές κοινωνίες προσπαθούν να εμποδίσουν την επέλαση των ΗΠΑ και υποδηλώνουν την ετοιμότητά τους για αντίσταση. Ιδιαίτερα η Ρωσία αποτελεί το κυριότερο γεωπολιτικό εμπόδιο για την Ουάσιγκτον, επεκτείνοντας την σφαίρα επιρροής της και δείχνοντας στον κόσμο ότι δεν μπορεί κανείς να την υπερκεράσει.
Σε αυτό το πλαίσιο η λεγόμενη Ευρασία αποτελεί την μεγαλύτερη γεωπολιτική πρόκληση για άσκηση παγκόσμιας δυναμικής πολιτικής. Η στρατηγική σημασία της Ευρασίας στο παγκόσμιο στερέωμα συγκρίνεται με αυτήν που έχει η Γερμανία στην  Ευρώπη. Γεωγραφικά η Ευρασία περιορίζεται από τα φυσικά εμπόδια της Σιβηρίας, των Ιμαλάϊων, της ερήμου Γκόμπι και του Θιβέτ ενώ τα πολιτικά σύνορά της είναι η Δυτική Ευρώπη, η Μέση και Άπω Ανατολή και η Νότιος και Ανατολική Ασία.
Η θεωρία περί της γεωπολιτικής σημασίας της Ευρασίας, που πρώτος έχει παρουσιάσει ο βρετανός μελετητής της γεωπολιτικής Halford J. Mackinder (1861-1947), αναφέρει δυο βασικά πράγματα. Πρώτον δεν μπορεί να υπάρξει η Ευρώπη ως μεγάλη δύναμη χωρίς την Γερμανία, σημειώνουμε ότι μετά το 1945 ως σήμερα η Γερμανία βρίσκεται υπό την επιρροή των ΗΠΑ, και δεύτερον δεν μπορεί να υπάρξει ισορροπία έναντι της αμερικανικής παγκοσμιοποίησης χωρίς μια ισχυρή Ρωσία.
Οι ΗΠΑ μέσω της εξωτερικής και αμυντικής τους πολιτικής εκπληρώνουν τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για παγκόσμια κυριαρχία και μετατροπή των κοινωνιών σύμφωνα με τα πρότυπα του αμερικανικού λιμπεραλισμού, την επιβολή παγκόσμιας θρησκείας παράλληλα με την διάλυση των εθνών. Έως το 1947 οι ΗΠΑ επιθυμούσαν την σύμπλευση με την ΕΣΣΔ για μια παγκόσμια κυβέρνηση, παρ’ όλο ότι η σοβιετική παγκοσμιοποίηση με την αμερικανική δεν είχαν κοινά χαρακτηριστικά. Μετά το 1947 διαπιστώθηκε από τους Αμερικανούς ότι οι Σοβιετικοί δεν ήταν διατεθειμένοι να ενστερνιστούν την «φιλελεύθερη» παγκοσμιοποίηση και έτσι περιόρισαν τα σχέδιά τους γεωγραφικά. Ο λεγόμενος Ατλαντισμός (ΝΑΤΟ) αντικατέστησε προσωρινά την Παγκοσμιοποίηση.
Όταν το 1989 άρχισε να διαλύεται η Σοβιετική Ένωση, τα όνειρα για παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ επανεμφανίστηκαν και οι Αμερικανοί με τους συμμάχους τους ξεκίνησαν την εφαρμογή των σχεδίων για παγκοσμιοποίηση. Στο νεκροκρέβατο του κομμουνισμού εμφανίστηκε ένας καινούργιος «εχθρός» που έδινε την ευκαιρία στους Αμερικανούς να εξαπλώσουν την κυριαρχία τους. Ο καινούργιος εχθρός ονομαζόταν ισλαμική τρομοκρατία. Κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου οι ΗΠΑ είχαν επιτρέψει σε αυτόν τον «εχθρό» να αναπτυχθεί ώστε να αποτρέψει την διείσδυση των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν και άλλες χώρες που ήθελαν να συμμαχήσουν με την ΕΣΣΔ. Ο σουνιτικός ισλαμισμός στο Αφγανιστάν ήταν η μήτρα που γέννησε την Αλ Κάιντα και γενικά τους ισλαμιστές τρομοκράτες.
Το 1979 οι Αμερικανοί δεν απέτρεψαν την σιιτική επανάσταση εναντίον του Σάχη στο Ιράν, αν και ήταν σε θέση να το κάνουν. Ο ψυχρός υπολογισμός τους ήταν ότι ένα σιιτικό Ιράν θα ήταν πάντα αντίπαλο δέος προς την μαρξιστική Σοβιετική Ένωση και επίσης ότι το σιιτικό Ιράν θα ήταν αντίβαρο στους σουνίτες φονταμενταλιστές. Έτσι με την ανοχή και συμπαράστασή τους προωθήθηκε στην Αίγυπτο και την Συρία η Μουσουλμανική Αδελφότητα. Επίσης, η Ουάσιγκτον προέτρεψε το Ιράκ σε πόλεμο εναντίον του Ιράν και αντιστρόφως το Ιράν εναντίον του Ιράκ, σύμφωνα με το δόγμα «let them kill themselves» (αφήστε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους), το οποίο είχαν εφαρμόσει ήδη επιτυχώς στον πόλεμο Γερμανίας-Ρωσίας, με σκοπό αυτή την φορά την εξουδετέρωση του αραβικού εθνικισμού, ο οποίος αραβικός εθνικισμός αντιτίθετο στα ισραηλινά συμφέροντα.
Αυτή η συμμαχία με τους ισλαμιστές και τους ισλαμιστές-τρομοκράτες ήταν πάντα χρήσιμη για τις ΗΠΑ, είτε ως συμμαχία εναντίον των κομμουνιστών του Ψυχρού Πολέμου, είτε ως επίσημος «εχθρός» των ΗΠΑ μετά το πέρας του Ψυχρού Πολέμου. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες βεβαίως και είναι ένας υπαρκτός εχθρός των πολιτισμένων κρατών, αλλά χωρίς την υποστήριξη των Αμερικανών ουδόλως δύνανται να επηρεάσουν την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο. Ο πόλεμος που δήθεν διεξάγουν οι ΗΠΑ εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας είναι ο μανδύας ενός πολύ πιο ρεαλιστικού πολέμου, αυτού εναντίον των δυνάμεων της Ευρασίας.
Μετά την εξαφάνιση από τον χάρτη της ΕΣΣΔ και κατά την περίοδο της αστάθειας που ακολούθησε, οι Αμερικανοί και τα αφεντικά τους οι Αγγλοαμερικανοί Σιωνιστές αντιλήφθηκαν ότι μια ανερχόμενη δύναμη που συνδύαζε δημογραφικό και βιομηχανικό δυναμικό θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους, η Κίνα. Εφάρμοσαν λοιπόν το εξής σχέδιο για αυτόν τον νέο εχθρό. Οι «ανθρωπιστικοί» πόλεμοι και οι πόλεμοι εναντίον της τρομοκρατίας θα ήταν η νέα δικαιολογία που θα έκρυβε την πραγματική τους πρόθεση για κατάκτηση της Ευρασίας. Η Κίνα στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν ο στόχος και η Ρωσία η προϋπόθεση για να κερδίσουν αυτό τον πόλεμο. Η Κίνα ως στόχος διότι σε μια περίοδο εικοσαετίας θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα πρωτεία των ΗΠΑ ως παγκόσμια δύναμη και η Ρωσία ως προϋπόθεση λόγω του στρατηγικού της προσανατολισμού.
Η στρατηγική που εφάρμοσαν οι ΗΠΑ εναντίον της Κίνας βασιζόταν στα εξής σημεία: α )Εξάπλωση του ΝΑΤΟ μέχρι των συνόρων της Ρωσίας και της Δυτικής Κίνας, β) Έλεγχος της ενεργειακής εξάρτησης της Κίνας, γ) Περικύκλωση της Κίνας με τους ιστορικούς της αντιπάλους όπως Ινδία, Βιετνάμ, Κορέα, Ιαπωνία, Εθνικιστική Κίνα και δ) Ενίσχυση των αποσχιστικών τάσεων σε Ρωσία και Κίνα (Τσετσενία, Τουρκεστάν).
Η επέκταση του ΝΑΤΟ ήταν η πρώτη διάσταση αυτού του ευρασιατικού σχεδίου. Οι Αμερικανοί κράτησαν εν ζωή το ΝΑΤΟ, αν και είχε διαλυθεί το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, και μετέτρεψαν αυτό τον οργανισμό από καθαρά αμυντικό σε επιθετικό όπλο των συμφερόντων τους, δίνοντας του την δυνατότητα να επεμβαίνει στα Βαλκάνια, στην Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Για την περαιτέρω εξάπλωση του ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ υποκίνησαν και υποβοήθησαν «επαναστάσεις» στην Γεωργία, Ουκρανία και Κιργιζία. Επίσης, χρηματοδότησαν αφειδώς ΜΚΟ που είχαν ως σκοπό αντιρωσική προπαγάνδα.
Τα σχέδια των Αγγλοαμερικανών Σιωνιστών εξελισσόταν ομαλά όταν στο πολιτικό στερέωμα της Ρωσίας εμφανίστηκε το 2000 ο Πούτιν, ο οποίος είχε ένα καθαρό και σαφές πρόγραμμα. Η βασική παράμετρος αυτού του προγράμματος ήταν να ανορθώσει την Ρωσία με τις εξαγωγές ενέργειας. Για να γίνει αυτό έπρεπε οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας να αποδοθούν στο εθνικό κράτος από τους ολιγάρχες που τις είχαν προσεταιριστεί  κατά την διάρκεια της ηγεμονίας του Γιέλτσιν. Έτσι αναπτύχθηκαν ισχυρότατες εταιρίες όπως η Rosneft και η Gazprom, οι οποίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα ρωσικά εθνικά συμφέροντα.
Ο Πούτιν με την πολιτική του οδήγησε σταθερά την Ρωσία στο βάθρο μια μεγάλης δύναμης. Σημάδια επ’ αυτού ήταν η συμμαχία του με το Ιράν σε θέματα εξοπλισμών και πυρηνικής ενέργειας,  η βοήθειά του στην Συρία για την αναχαίτιση των ορδών των ισλαμιστών τρομοκρατών και η εμφάνιση του ρωσικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο έτοιμος να αναλάβει δράση. Η αμερικανική ευφορία λοιπόν για επικράτηση στην Ευρασία δεν κράτησε πολύ. Ο Πούτιν εξ αρχής έπαιξε ένα καθαρό παιχνίδι. Θα μπορούσε να είχε συμμαχήσει με τους Αμερικανούς για να καταπολεμήσει την τρομοκρατία και τα αποσχιστικά κινήματα που μάστιζαν την χώρα του. Αλλά δεν πρόδωσε τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας. Ανταπέδωσε στα ίσια την αμερικανική πολιτική στο Κόσσοβο υποκινώντας την Νότια Οσσετία και Αμπχαζία να αποσχιστούν από την Γεωργία. Δεν επέτρεψε στην Ουκρανία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, πράγμα που θα αφαιρούσε από την Ρωσία το δικαίωμα ελλιμενισμού του στόλου της στο σημαντικότατο λιμάνι της Σεβαστουπόλεως στην Μαύρη Θάλασσα.
Κατ’ αυτό τον τρόπο η Ρωσία παρέμεινε το κυριότερο εμπόδιο των ΗΠΑ στην κατάκτηση της Ευρασίας. Η πολιτική του Πούτιν, πολύ περισσότερο από αυτή της Κίνας, είναι αυτή που απέτρεψε και εμπόδισε την Ουάσιγκτον να εξαπλωθεί στην Ευρασία. Είναι πολιτική που ενώνει τον άξονα Μόσχα-Κεντρική Ασία-Τεχεράνη-Καράκας. Αυτός ο άξονας είναι το αντίπαλο δέος του ενεργειακού άξονα ΗΠΑ - Αραβικά Εμιράτα.
Ουδείς αμφισβητεί ότι οι Αγγλοαμερικανοί Σιωνιστές θα προσπαθήσουν να τερματίσουν την πολιτική του Πούτιν. Οι ΗΠΑ προσδοκούν (βλ. Συρία και Ιράν) να τον ανακόψουν. Αλλά τι μπορεί να πράξει η Ουάσιγκτον στην καρδιά της Ευρασίας; Η Ρωσία είναι μια πυρηνική δύναμη και δεν είναι φρόνιμη μια αντιπαράθεση μέχρις εσχάτων μαζί της. Οι Ευρωπαίοι όσο και αν έχουν τυφλωθεί από τα σιωνιστικά ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας του μνημονίου και των τοκογλύφων) δεν μπορούν παρά να αναγνωρίσουν ότι όλο και περισσότερο θα εξαρτώνται από το ρωσικό και ιρανικό πετρέλαιο και αέριο. Αυτή η εξάρτηση αργά αλλά σταθερά θα μετουσιωθεί σε συμμαχίες επί  εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για την Ευρασία και την Παγκοσμιοποίηση φαίνεται να αποτυγχάνουν.

ΟΡΓΙΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ Χ.ΞΗΡΟ "Αφήνουν ελεύθερους τους τρομοκράτες για να εκτελούν συμβόλαια του συστήματος"



Την παραίτηση των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ζητεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή,  χαρακτηρίζοντάς τους "ανίκανους και επικίνδυνους", με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. 
«Η ΝΔ είναι η απόλυτη μήτρα της τρομοκρατίας: άφησε 30 επικίνδυνους τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σκοτώνουν (από τον Μαζιώτη και τον Ασπιώτη μέχρι τον Χριστόδουλο Ξηρό)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Να παραιτηθούν επιτέλους οι επικίνδυνοι, ανεύθυνοι και ανίκανοι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου, προτού η ανυπαρξία τους προκαλέσει και άλλα αθώα θύματα», συμπληρώνει η Χρυσή Αυγή.
«Υπενθυμίζουμε ότι τα πολιτικά ανδρείκελα της Ν.Δ., που δίνουν άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες, απαγορεύουν στους παράνομα κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στην Βουλή κατά τις κρίσιμες για την πατρίδα μας ψηφοφορίες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα μήτρα της τρομοκρατίας και εκτελεστής της δημοκρατία», καταλήγει η Χρυσή Αυγή.
Kύκλοι του κόμματος θεωρούν ότι "Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχουν αφεθεί ελεύθεροι τριάντα τρομοκράτες ή ύποπτοι για τρομοκρατικέ ενέργειες τον τελευταίο χρόνο.
"Οι τρομοκράτες είναι το "μακρύ χέρι" του συστήματος, το οποίο το είδαμε εν δράσει την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία του Λαϊκου Συνδέσμου στο Νέο Ηράκλειο.
Τους αφήνουν ελεύθερους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Αυτοί αλλωστε καθόρισαν το νεότερη πολιτική ιστορία στην Ελλάδα μετά το 1974. Να θυμήσουμε τους εμπρησμούς του Μινίον, του Κατράτζου, του Λαμπρόπουλου κλπ που άλλαξαν την πολιτική πορεία του τόπου;
Την δολοφονία του Μομφεράτου της Απογευματινής και του Αθανασιάδη της Βραδυνής;
Την δολοφονία του Μπακογιάννη; Οι τρομοκράτες πάντα εργάζονταν για λογαριασμό του συστήματος και των ξένων υπηρεσιών"...
Την ίδια ώρα διαπιστώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη 17Ν (αρχικά ήταν 19, στο εδώλιο κάθισαν 16 άτομα) πλην του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και του Δημήτρη Κουφοντίνα βρίσκονται εκτός φυλακών ή παίρνουν πολυήμερες άδειες.
Ουσιαστικά μέσα στη φυλακή, πέρα από τους προαναφερθέντες, είναι ο 58χρονος Βασίλης Τζωρτζάτος, ο οποίος επίσης παίρνει άδειες, ενώ ο 51χρονος Σάββας Ξηρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας και ο 46χρονος Ηρακλής Κωστάρης παίρνει εκπαιδευτικές άδειες καθώς σπουδάζει Πληροφορική.
Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός (είχε καταδικαστεί σε έξι φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη) έλαβε άδεια παρ' ότι είχε υποπέσει σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, αφού στις αρχές Φεβρουαρίου 2011 πυρπόλησε το κελί του διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο για την άρνηση της διοίκησης των φυλακών Κορυδαλλού να τον απομακρύνει από τα υπόγεια κελιά της ειδικής πτέρυγας, όπου κρατούνται οι καταδικασθέντες ως μέλη της 17Ν.
defencenet.gr




Ε, ρε ΜΑΥΡΟ που θα πέσει..........Ξεκίνησαν οι.... μαυρογυαλούροι και μοιράζουν λεφτά - ψωμί και υποσχέσεις στο λαό για να εκλεγούν δήμαρχοι...



Αν ο ελληνικός λαός έχει το... θράσος - γιατί για θράσος θα πρόκειται - να ψηφίσει ξανά όλους αυτούς που του πετούν ένα ξεροκόμματο για τον αλυσοδέσουν για μια ζωή στα δεσμά της φυσικής και πνευματικής σκλαβιάς θα είναι άξιος της τύχη του.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε τα απίστευτα από τους ντόπιους κομματάρχες και μελλοντικούς δήμαρχους που βλέπουν το δικό τους μέλλον και την σωτηρία τους να περνά μέσα από το Δημαρχειακό μέγαρο!

Ιδού ένας από αυτούς! Υποψήφιος Δήμαρχος κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων, πολλά υποσχόμενος, ο οποίος πρωτοτύπησε στις ευχές του για τα Χριστούγεννα και προχώρησε την "πολιτική" θέσεων και απόψεων, ένα βήμα παραπέρα! 

Και δεν έμεινε εκεί! 

Προχώρησε στην πράξη.

Προκειμένου να..... γίνει γνωστή η υποψηφιότητά του και να τον ψηφίσουν οι συντοπίτες του, μοίρασε κουπόνια αξίας 20 ευρώ για κρέας από κρεοπωλείο του νησιού!

Στο ίδιο κουπόνι δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχές του για το 2014. 

Βεβαίως στο νησί, ο πληθυσμός αποτελείται κατά το μισό από εργαζόμενους Αλβανούς!
 
Οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα βιοποριστικό μιας και η ασχολία τους με τον υψηλής ποιότητας τουρισμό τους αποφέρει τα "προς το ζήν". 

Αυτός ο ελεϊνός πολιτικάντης θεωρεί άραγε ότι ο Έλληνας για 20 ευρώ αξίας κρέας θα γίνει.... το "κρέας" που θα τεμαχιστεί από τον μπαλτά του;

Ε, ρε ΜΑΥΡΟ που θα πέσει στους Μαυρογυαλούρους της Μυκόνου....και των υπολοίπων περιοχών!


ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ! Προχωράνε καλώς οι διαδικασίες για τον γάμο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ



“Άδειασε” τον Αθανασίου, ο Δένδιας, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αιτία όπως είπε, o τρόπος που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στο θέμα της χορήγησης αδειών σε κρατούμενους φυλακών. Με το γνωστό του ύφος είπε στον Κάρολο Παπούλια πως “η Αστυνομία κάνει το καθήκον της και συλλαμβάνει του τρομοκράτες, όμως αυτοί μετά κυκλοφορούν ελεύθεροι”.

«Σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε, χρειάζεστε όμως και τη στήριξη της Δικαιοσύνης» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον υπουργό, που σχολίασε: «Δυστυχώς, αρχίσαμε πολύ άσχημα το νέο έτος. Η Αστυνομία κάνει πάντα το καθήκον της, έχουμε πρόβλημα τρομοκρατίας, όχι μόνο εισαγόμενης, αλλά και εγχώριας» απάντησε ο κ. Δένδιας και συνέχισε με βολές προς τη Δικαιοσύνη: «Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη πολλούς από αυτούς, όμως πολλοί τρομοκράτες είναι ελεύθεροι. Είναι πολύ στενόχωρο αυτό που έγινε σήμερα», είπε αναφερόμενος στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και αμέσως έσπευσε να κάνει δηλώσεις πως δήθεν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.



Αλίμονο… 1000 χρόνια φυλακής είχε πάνω του, για 6 δολοφονίες και 6 απόπειρες…



Ο φονιάς Ξηρός δεν ήταν επικίνδυνος, ενώ Αρχηγός και οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν “δείχνουν ίχνη μεταμέλειας” όπως απεφάνθη ο εισαγγελικός λειτουργός, οπότε ας παραμείνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Π Ρ Ο Φ Υ Λ Α Κ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι στις φυλακές του καθεστώτος!

Και θέλετε να μας πείσετε πως δεν είναι οι διώξεις πολιτικές, αλλά ποινικές;

Αιδώς Αργείοι!

xryshaygh.blogspot.gr 


Άφησε ελεύθερο 

και τον Χριστόδουλο Ξηρό η ΝΔ: 

παραιτηθείτε κοπρόσκυλα, είστε επικίνδυνοι!



Άφησε ελεύθερο και τον Χριστόδουλο Ξηρό η ΝΔ: παραιτηθείτε κοπρόσκυλα, είστε επικίνδυνοι!
Προχωράνε καλώς οι διαδικασίες 
για τον γάμο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις κραυγές του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δοθούν άδειες στους τρομοκράτες της 17Ν, με αιχμή του δόρατος των «επιχειρημάτων» του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σάββα Ξηρό. Όλα είχαν ξεκινήσει με μία επιστολή που έστελναν «Φίλοι και Σύντροφοι του Δημήτρη Κουφοντίνα», για να ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και να ξεσπάει μία ψευδεπίγραφη κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που εν τέλει οδήγησε στην χορήγηση άδειας στους βαρυποινίτες της 17Ν.Αρχικώς χορηγήθηκε άδεια στον Σάββα Ξηρό και μετά πήρε άδεια και ο αδερφός του Χριστόδουλος Ξηρός.
Πάμε ένα βήμα πίσω την σκέψη μας για να θυμηθούμε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν συλληφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις 54 άτομα, αλλά τα 29 από αυτά κυκλοφορούν ελεύθερα. Είτε μιλάμε για περιπτώσεις, όπως του Μαζιώτη και της Ρούπα που απλά εξαφανίστηκαν μετά από άδεια που πήρανε, είτε μιλάμε για περιπτώσεις όπως ο προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σακκάς, που απλώς αποφυλακίστηκε, αντιλαμβανόμαστε ότι η ΝΔ αποτελεί την μήτρα της τρομοκρατίας, αφού μέσω της ανοχής της και των συνεχών στοχευμένων «λαθών» φροντίζει ώστε οι παρακρατικοί τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να την εξυπηρετούν όποτε αυτό χρειαστεί.
Θυμίζουμε, άλλωστε, τις πρόσφατες δηλώσεις Δένδια, ο οποίος φρόντισε ώστε να κατασκευαστούν ένοχοι στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, αλλά για τους τρομοκράτες που σπέρνουν τον θάνατο είπε ότι «ούτε την «κατασκευή ενόχων» επιθυμούμε ούτε να διαφεύγουν οι πραγματικοί ένοχοι επιζητούμε.»Κοινώς παραδέχτηκε ότι ούτε καν ψάχνουν για να βρουν τους αριστερούς τρομοκράτες, αφού αυτοί τους βολεύουν, όπως στην περίπτωση της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, όπου οι τρομοκράτες έδρασαν ως ο ένοπλος βραχίονας του συστήματος που διώκει την Χρυσή Αυγή.
Σήμερα, λοιπόν, διαβάζουμε ότι οι τρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι πλέον τριάντα και όχι 29. Είχε δοθεί άδεια την Πρωτοχρονιά στον Χριστόδουλο Ξηρό, με την υποχρέωση αυτός να δίνει καθημερινά το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας. Όμως, όπως και ο Μαζιώτης, ο Ξηρός απλά δεν εμφανίστηκε στο τμήμα και πλέον καταζητείται. Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε, επιγραμματικά, την «δράση» του Ξηρού, για να αντιληφθεί ο κόσμος τι «μπουμπούκι» άφησε ελεύθερο η ΝΔ του τριπτύχου Δένδιας – Σαμαράς – Αθανασίου:
Συμμετείχε στις εξής, τουλάχιστον, ενέργειες κατά ανθρώπων:
  • απόπειρα δολοφονίας του λοχία Ρ.Τσαντ (3/4/84)
  • δολοφονία του εκδότη Ν.Μομφεράτου και του οδηγού του Π.Ρουσέτη (21/2/85)
  • έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα το θάνατο του αστυφύλακα Ι.Γεωργακόπουλου (26/11/85)
  • δολοφονία του βιομήχανου Δ.Αγγελόπουλου (8/4/86)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Τζ.Κάρος (21/1/88)
  • δολοφονία του στρατιωτικού ακολούθου Ουίλιαμ Νορντίν (28/6/88)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Γ.Πέτσου (8/5/89)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Β.Βαρδινογιάννη (20/11/90)
  • στη δολοφονία του λοχία Στιούαρτ Ρόναλντ (10/3/91)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Ι.Παλαιοκρασσά, όπου σκοτώθηκε ο Αθ.Αξαρλιάν (14/7/92)
Επίσης, συμμετείχε και σε άλλες ενέργειες της οργάνωσης:
  • κατά των γραφείων της εταιρείας Βιοχάλκο ΑΕ το 1991
  • στην εισβολή στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα (14/8/88)
  • στην κλοπή πολεμικού υλικού από το στρατόπεδο Συκουρίου (24/12/89)
  • στην κλοπή πολεμικού υλικού από το Πολεμικό Μουσείο (3/2/90)
  • στη συμπλοκή με αστυνομικούς στα Σεπόλια (20/11/91)
  • σε σωρεία ληστειών
Φυσικά αν υπήρχε ίχνος τσίπας, θα έπρεπε οι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου να έχουν ήδη παραιτηθεί. Όμως, έχει γίνει αντιληπτό ότι ουδείς στην μνημονιακή συγκυβέρνηση διαθέτει τσίπα. Τουλάχιστον σε λίγο καιρό θα διαθέτουν Τσίπρα αντ' αυτού.
Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση του δολοφόνου-τρομοκράτη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:
Η ΝΔ είναι η απόλυτη μήτρα της τρομοκρατίας: άφησε 30 επικίνδυνους τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σκοτώνουν (από τον Μαζιώτη και τον Ασπιώτη μέχρι τον Χριστόδουλο Ξηρό). Να παραιτηθούν επιτέλους οι επικίνδυνοι, ανεύθυνοι και ανίκανοι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου, προτού η ανυπαρξία τους προκαλέσει και άλλα αθώα θύματα.
Υπενθυμίζουμε ότι τα πολιτικά ανδρείκελα της ΝΔ, που δίνουν άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες, απαγορεύουν στους παράνομα κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στην βουλή κατά τις κρίσιμες για την Πατρίδα μας ψηφοφορίες. Η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα μήτρα της τρομοκρατίας και εκτελεστής της δημοκρατίας.
xryshaygh.blogspot.gr