ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κυνηγούν την Χρυσή Αυγή, για να σωθούν αυτοί που κατέστρεψαν τη Χώρα



Ακόμη και εφημερίδες που πρόσκεινται στη ΝΔ παραδέχονται ευθαρσώς, όχι μόνο ότι η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ανήθικη και παράνομη, αλλά και ότι αποσκοπεί στο να αποπροσανατολίσει τον Λαό, προκειμένου να σωθούν αυτοί που πραγματικά κατέστρεψαν την Χώρα.
Στην «Δημοκρατία» της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος, με την εντιμότητα και το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει, γράφοντας για τα αδιέξοδα με την τρόικα και την ανικανότητα των πολιτικάντηδων στην τελευταία παράγραφο του άρθρου του παραθέτει τα εξής τα οποία είναι απολύτως αποκαλυπτικά, χωρίς να χρειαστεί να σχολιαστεί κάτι από την μεριά μας:
«Και επειδή αυτά που πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος είναι πολλά, πάντα βρίσκεται το κατάλληλο υπνωτικό, για να το δίνουμε στους πολίτες και να τους κουμαντάρουμε ανάλογα με τα κέφια μας. Στην προκειμένη περίπτωση το καλό υπνωτικό που συνιστούν και οι «επαγγελματίες» του είδους είναι η Χρυσή Αυγή. Στην αρχή την είπαμε εγκληματική οργάνωση, με όπλα, μαχαίρια, κ.λπ. που έρχεται να καταλύσει τη χώρα. Αλλά επειδή η ιστορία αυτή, παρά την προσπάθεια του «σκηνοθέτη», μάλλον δεν βγαίνει, πήγαμε παραδίπλα.
Λέμε ότι είναι ναζιστές, οπαδοί του Χίτλερ και άλλα παρόμοια, και βέβαια δείχνουμε στην τηλεόραση ως πειστήρια ακόμα και ιστορικά βιβλία για να φορτίσουμε την κοινωνία και να προσάψουμε το αδίκημα της γνώμης… Αν δεν πιάσει κι αυτό, θα βρεθεί κάτι άλλο στη συνέχεια. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στην προκειμένη περίπτωση ο στόχος είναι να σωθούν αυτοί που καταλήστεψαν και κατέστρεψαν τη χώρα».
Γιώργος Μάστορας

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ «Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ» ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ… ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!



Το τραβάει πολύ το σχοινί o Samaras –μέσω της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» και των εξωνημένων ΜΜΕ -, οδηγώντας τη χώρα σε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Μέσα, λοιπόν, στο κλίμα που διαμορφώνουν για τη νέα «χρυσαυγειάδα», διαβάσαμε σε καθεστωτική ιστοσελίδα και το εξής:

«Το καθεστώς της χούντας υμνεί ο Ν. Μιχαλολιάκος, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες

Να υμνεί το καθεστώς της 21ης Απριλίου ακούγεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, σε βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να μιλά σε μια ταβέρνα πριν από τις περασμένες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακούγεται να λέει: 

«Η 21η Απριλίου τους άφησε με μηδέν χρέος και κατάντησαν τα πράγματα εκεί που τα κατάντησαν. Τα λένε οι ίδιοι, τα ομολογούν, η γενιά του πολυτεχνείου». Το βίντεο αυτό περιλαμβάνεται στο υλικό που απεστάλη από την αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες».

Η αλήθεια έγινε ποινικό αδίκημα! 

Τι άλλο θα δουν ακόμα τα ματάκια μας με τη χουντάρα που μπλέξαμε;


Αντίοχος.


Τι είπε ο Ανδρέας στον Παττακό 
κατά την ανάκρισή του για..."επανάσταση" 
και οικονομική πολιτική Παπαδόπουλου!

Ένα βίντεο που θα σοκάρει κάθε Έλληνα ή μήπως δε μας σοκάρει τίποτα πια από αυτά που αποκαλύπτονται για όλους "αυτούς" που μας...κατάστρεψαν ;;;...

Ο αείμνηστος καθηγητής,ο μεγάλος Έλληνας, Νεοκλής Σαρρής αποκαλύπτει λίγους μόλις μήνες πριν το θανατό του στην εκπομπή του στο HIGH σοκαριστικό περιεχόμενο από τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο -που άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά - μεταξύ Ανδρέα Παπανδρέου και Στυλιανού Παττακού το '67 (κατά την ανάκριση του πρώτου).

Τι έλεγε για την..."επανάσταση" όπως την αποκαλούσε ο ίδιος ο Ανδρέας και για το οικονομικό πρόγραμμα του Παπαδόπουλου!

Πως φτάσαμε στην οικονομική κατάρρευση...
Δείτε το βίντεο..

Pause
Current Time02:29
/
Duration Time14:56
Loaded: 0%
Progress: 0%
Fullscreen
00:00
Mute
360p


rafailhellas.com

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ "ΣΑΝΙΔΑ" ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Η κυβέρνηση τρέμει το χαστούκι της ευρωκάλπης και ποντάρει στην αποχή.

Κυβέρνηση: 
Ποντάρει στην αποχή των Ευρωεκλογών 
για να αποφύγει τη συντριβή


Συντριβή στις Ευρωεκλογές φοβούνται τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και κατά παράβαση του νόμου τις τοποθετούν στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών, στις 25 Μαίου, ελπίζοντας στην αποχή. Η δυσαρέσκεια των πολιτών από την καταδίκη που τους έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και η τρόικα με μέτρα εξόντωσης είναι τόσο μεγάλη που αναμένεται να εξελιχθεί σε όλεθρο.

Η παραίτηση του Παναγιώτη Σιούφα από το βουλευτικό αξίωμα, που ίσως είναι η μοναδική τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάποια δίωξη σε βάρος βουλευτή, οι αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ. σε κρίσιμα θέματα και νομοσχέδια, όπως αυτό με το φόρο ακινήτων και οι «τορπίλες» του Νικήτα Κακλαμάνη για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, πίσω από τον οποίο στοιχίζονται πολλοί ακόμη, δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κυβερνόντος κόμματος.

Ως όμως πιο σημαντική… διαφοροποίηση στο χώρο της Ν.Δ. εμφανίζεται η στάση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ο οποίος ασκώντας κριτική στην πολιτική του Α. Σαμαρά ξεκαθάρισε πώς δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές αν βρεθεί στα ψηφοδέλτια ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας. Και φυσικά ο κ. Καραμανλής ελέγχει ένα μεγάλο μέρος του κόμματος.

Στο ΠΑΣΟΚ, ο Ε. Βενιζέλος που βλέπει πώς δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή αδυνατώντας να πιάσει το 5% προσπαθεί να βρει διέξοδο στην πρωτοβουλία των «58» για την «Ελιά» και βάζει «ταφόπλακα» στο κόμμα του οποίου ηγείται και μιλάει για «κοινές υποψηφιότητες». Πρωτοφανές για αρχηγό να λέει επί της ουσίας που το κόμμα του απλά… δεν υπάρχει.

Υπό τις συνθήκες αυτές, το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης ανακοίνωσε πώς οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 25 Μαίου, δεν πρόκειται να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για την κυβέρνηση. Αυτή έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ίσα ίσα τέτοιου είδους κινήσεις πανικού ενισχύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή. Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Δ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε πραξικοπηματική και παράνομη τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών.

«Η κυβέρνηση τρέμει το χαστούκι της ευρωκάλπης και ποντάρει στην αποχή. Ο νόμος είναι σαφής. Ευρωεκλογές και α’ γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών στις 25/5», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση του στο twitter.

Όσον αφορά στη Χρυσή Αυγή και ενώ η επιχείρηση της κυβέρνησης κατά του κόμματος και της ηγεσίας της βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι το μόνο κόμμα, όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις που κερδίζει πόντους, αυξάνει τα ποσοστά της, ενώ αυξάνεται και η δημοτικότητα του Ν. Μιχαλολιάκου. Του μόνου αρχηγού κόμματος.

Αν στην κυβέρνηση πιστεύουν πώς θα γλυτώσουν τη συντριβή, ενώ συνεχίζουν στην ίδια πολιτική και ετοιμάζονται να βγάλουν ακόμη περισσότερα σπίτια στο σφυρί, ζουν απλά σε άλλη χώρα και δεν βλέπουν πώς η κοινωνική εξέγερση πλησιάζει.

Φαινόμενα όπως αυτό του φαρμακοποιού στη Χαλκίδα που τράβηξε πιστόλι όταν η εφορία επιχείρησε να του κάνει έλεγχο, ή οι καταστροφές στην εταιρεία των παιδιών του κ. Σιούφα, δείχνουν πως το κοινωνικό «ηφαίστειο» ήδη ετοιμάζεται να εκραγεί.

Ας το πάρουν χαμπάρι επιτέλους. Οδηγούν τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια.

defencenet.gr

Γιατί βούλιαξαν το “Nour” στο οποίο είχαν βρει 55 κοντέινερ με πυρομαχικά μέσα στο λιμάνι της Ρόδου;

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ! 

ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ 
ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 55 ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΜΕ ΟΠΛΑ…
ScreenHunter_21 Dec. 11 04.20

Θυμάστε την πραγματικά περίεργη υπόθεση του πλοίου με την επωνυμία «Νουρ Μ.» που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σύμης και που κουβαλούσε 55 κοντέϊνερ με χιλιάδες όπλα τύπου καλάσνικοφ και πυρομαχικά με προορισμό τη νοτιανατολική Μεσόγειο και που είχε επισκεφθεί και ο Υπουργός εμπορικής Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, γνωστός για τις διασυνδέσεις του με τους ψευδομάρτυρες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;

Το «Νουρ Μ.» τελικά είχε κατευθυνθεί στο λιμάνι της Ρόδου όπου κλιμάκιο ανδρών του Λιμενικού Σώματος και υπάλληλοι του τελωνείου Ρόδου έλεγξαν τα εμπορευματοκιβώτια με τα όπλα και τα πυρομαχικά, παρουσία των εισαγγελέων.

Από χθες όμως το πλοίο δεν υπάρχει πλέον.

Το πλοίο βούλιαξε λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν από νωρίς το πρωί σε όλα τα Δωδεκάνησα και έχουν προκαλέσει… αρκετά προβλήματα κυρίως στις συγκοινωνίες αλλά όλα δείχνουν πως κάποιοι ΉΘΕΛΑΝ το πλοίο να βουλιάξει…

Δείτε τις φωτογραφίες από τη ΡΟΔΙΑΚΗ:

Και το ερώτημα που προκύπτει: Γιατί βούλιαξαν το “Nour” στο οποίο είχαν βρει 55 κοντέινερ με πυρομαχικά μέσα στο λιμάνι της Ρόδου;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ...!!! ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ"...!!



Σαράντα ημέρες πέρασαν από εκείνο το μοιραίο απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο τότε που δυο μελή της Χρυσής Αυγής εκτελέστηκαν εν ψυχρώ. Μαζί τους ήταν ο Αλέξανδρος Γέροντας που γλύτωσε από θαύμα παρά τις σφαίρες που δέχτηκε.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του αλλά και όλη η οικογένεια του εξακολουθούν να ζουν τον εφιάλτη.

«Ο γιος μου βρίσκεται μέσα 40 ημέρες. Ευχόμαστε να τελειώσει η φριχτή ιστορία» λέει ο πατέρας του 29χρονου στο Star.

O Αλέξανδρος υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλες εγχειρήσεις για να γλυτώσει και όταν άνοιξε τα μάτια του είπε στον πατέρα του: «Πατέρα θα αντέξω» και του έκανε το σήμα της νίκης.

Δεκάδες ήταν οι επισκέψεις στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Μεταξύ αυτών βουλευτές αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας ακόμη παλεύει για να σταθεί στα πόδια του. Πατέρας ενός δίχρονου παιδιού περιμένει με αγωνιά την ημέρα που θα το σφίξει στην αγκαλιά του..

freegossip.gr