ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Πούτιν βοηθάει την Ελλάδα..Επανασχεδιασμός.του αγωγού south stream,με ταυτόχρονο αποκλεισμό της Τουρκίας!!!




Ρώσοι διπλωμάτες πηγαινοέρχονται απο την Βουλγαρία,θα περάσει και από Ελλάδα αν συμφωνηθεί..αποκλειστικός χάρτης..

Άνω κάτω η Βαλκανική!!!

Πληροφορίες θέλουν την Ρωσία να επεξεργάζεται εκ νέου το σχέδιο του αγωγού φυσικού αγωγού south stream,με ταυτόχρονο αποκλεισμό της Τουρκίας!!!

Το μεγάλο κόλπο,η Ρωσία έχει αρχίσει να το στήνει και πάλι,μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στην Βόρεια Συρία.

Ήδη πληροφορίες απο την ρωσική πρωτεύουσα αναφέρουν πως,Ρώσοι διπλωμάτες και τεχνοκράτες,έχουν μεταβεί ήδη στην Σόφια,αρκετές φορές και έχουν συζητήσει το όλο σχέδιο σε νέα βάση.

Ακόμα και η φιλοδυτική ελίτ της χώρας,έχει αρχίσει να αποβάλει τον αρνητισμό της,μετά την υποστήριξη της Γερμανίας σε έναν δεύτερο αγωγό του northstream,με άλλα λόγια γιατί οι νότιοι να είναι μονίμως τα κορόιδα;Aν ο southsteam τελικά λάβει σάρκα και οστά,θα είναι ότι καλύτερο για τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα,με τους Ρώσους να είναι έτοιμοι να δώσουν μεγάλα ανταλλάγματα.

Ο αγωγός θα περάσει από την Μακεδονία-Ήπειρο-Ιταλία και απο κεί στην Νότιο Ευρώπη.

Ο αποκλεισμός της Τουρκίας θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πλήγμα για την προσπάθεια της Άγκυρας να καταστεί κέντρο ελέγχου των αγωγών μεταφοράς,ενώ ένα είναι σίγουρο,οι Αμερικανοί θα προσπαθήσουν να τορπιλίσουν την όποια συμφωνία,όπως έκαναν στο παρελθόν στην χώρα μας,είτε ανατρέποντας,είτε ΄΄κτίζοντας΄΄νέες πειθήνιες κυβερνήσεις.

Η πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση στην Ν.Δ και η νίκη του νεοφιλελευθερισμού είναι η καλύτερη αμερικανική εφεδρεία για τον τορπιλισμό των Ρωσικών σχεδίων.

ΠΗΓΗ: dioptra-news


Πάλι μόνη κερδισμένη από τις εξελίξεις θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Έτοιμο το κόμμα των...
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-Λεβέντη...
Το αποκάλυψε ο Γρηγοράκος  ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάζοντας τη σημερινή ειδησεογραφία έπεσα πάνω σε δηλώσεις διάφορων στελεχών σχετικά με την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στον προεδρικό θώκο της ΝΔ και τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει.

Ο Λ. Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, και ένα από τα εναπομείναντα βασικά στελέχή του, δήλωσε ενώπιον των ΜΜΕ ότι η εκλογή Κ. Μητσοτάκη μπορεί να επιφέρει...εξελίξεις στο "δημοκρατικό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο", αναφέροντας ότι παρουσιάζεται η ευκαιρία να συνομιλήσει επί τους ουσίας η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και ο Λεβέντης για...κοινή συμπόρευση σε πολιτικά φλέγοντα ζητήματα!

Ο Γρηγοράκος αποκάλυψε δε ότι 
αν δεν αποδώσουν καρπούς τα παραπάνω τότε είναι πιθανό ένα μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΠΑΣΟΚ μαζί με ορισμένους από το ΠΟΤΑΜΙ να κατευθυνθούν με τον Κυριάκο καθώς...απελευθερώθηκαν με την εκλογή του στην Προεδρία της ΝΔ και μπορούν να διατρανώσουν τα αισθήματά τους για το φιλελεύθερο σύστημα διακυβέρνησης.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Λ.Γρηγοράκος υπονόησε σαφώς ότι ετοιμάζεται το κόμμα των....κομμάτων(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-Λεβέντης) με τις ευλογίες της Οικογένειας Μητσοτάκη ώστε να αντιμετωπιστούν οι ακραίες φωνές της πολιτικής.

Ποιές είναι αυτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή!

Οι Νεοδημοκράτες που ψήφισαν Κυριάκο και θα πάρουν....Λεβέντη και Φώφη πώς να αισθάνονται άραγε;!


Το γεγονός ότι ο άλλοτε γραφικός, γελοίος Λεβέντης γίνεται ισότιμος συνομιλητής με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ τι σας λέει για το "ποιόν" των τελευταίων..;!

Πάλι μόνη κερδισμένη από τις εξελίξεις θα είναι η Χρυσή Αυγή


Βόμβα: 154.000.000 πληρώνουμε σε συντάξεις ‘’αντιστασιακών’’…

Στην Ελλάδα η συνήθεια της πληρωμής <<σημαντικών>> προσώπων συνεχίζεται ακόμη και σήμερα .

Παρά τα οικονομικά προβλήματα της χώρας έχουν αποφασίσει να δίνουν στους ‘’ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ’’ του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80 και του ’90 υπέρογκα ποσά για την πληρωμή των συντάξεων τους και την απονομή <<φόρου τιμής>>.

Συγκεκριμένα, μόνο φέτος οι συντάξεις των <<αγωνιστών>> του Έθνους έφτασαν τα 154.000.000 ευρώ …


Διθύραμβοι νταβατζήδων για Μητσοτάκη και φόβοι για μεγάλη ενίσχυση της Χρυσής Αυγής

Διθύραμβοι νταβατζήδων για Μητσοτάκη και φόβοι για μεγάλη ενίσχυση της Χρυσής Αυγής

Το διαπλεκόμενο σύστημα των καναλαρχών πανηγυρίζει από χθες το βράδυ για την εκλογή Μητσοτάκη. Ταυτόχρονα όμως εκφράζει τους δικαιολογημένους του φόβους για μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής λόγω κεντρώας στροφής της ΝΔ

Όταν ο νέος πρόεδρος της ψοφοδεξιάς ΝΔ χαρακτηρίζεται από την αμερικανική Wall Street Journal ως «αχτίδα φωτός για την Ελλάδα», τότε είναι λογικό επακόλουθο το εγχώριο μιντιακό κατεστημένο να πανηγυρίζει έξαλλα για την επιστροφή της οικογενειοκρατίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό εν γένει.

Όπως ακριβώς έπραξαν το 2007 με τον Γιωργάκη Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, έτσι και τώρα οι νταβατζήδες της ενημέρωσης επιχειρούν απεγνωσμένα να χτίσουν το ηγετικό προφίλ του Κυριάκου, τον οποίο οι ίδιοι οι τοκογλύφοι χαρακτήριζαν ως έναν από τους πλέον πιστούς στο Μνημόνιο υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Τζέφρυ και Κυριάκος, Κυριάκος και Τζέφρυ, βίοι παράλληλοι με έναν κοινό παρονομαστή: το όνομα της οικογένειας (ήτοι οι διαπιστωμένες υπηρεσίες στα διεθνή αφεντικά), το οποίο και αποτελεί το ισχυρότερο -αν όχι το μοναδικό- εχέγγυο της επικρατήσεώς τους στο εσωκομματικό μέτωπο.

Η οικογένεια καθαρίζει το εσωκομματικό μέτωπο, οι νταβατζήδες χτίζουν το ηγετικό προφίλ.

Με την ανακοίνωση της επικράτησης του Κυριάκου επί του Βαγγέλα το βράδυ της Κυριακής, επικράτησε στα μέσα ενημέρωσης μια ατμόσφαιρα η οποία δεν παρέπεμπε σε εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση, αλλά μάλλον στον τερματισμό της εποχής των Μνημονίων, στο τέλος της σκληρής λιτότητας, των δυσβάσταχτων φορολογικών μέτρων, της εξαθλίωσης των Ελλήνων, της σε δυσθεώρητα ύψη ευρισκόμενης ανεργίας.

Έτσι ήθελαν οι καναλάρχες να προβληθεί η νίκη του Κυριάκου στις εσωκομματικές της ΝΔ, ενώ για το γεγονός της κατά 30% μειωμένης συμμετοχής των ψηφοφόρων σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών, έφταιγαν οι. δυο ψιχάλες που έπεσαν και «αποθάρρυναν» τον κόσμο!

Τα «μεγάλα» της διαπλοκής κανάλια, πανηγύρισαν κατά τρόπο τέτοιο ώστε να αδυνατεί κανείς να ισχυριστεί μετά βεβαιότητος εάν χάρηκε περισσότερο ο επίτιμος της ΝΔ και πατέρας του νικητή ή οι μεγαλοεκδότες και καναλάρχες! Με την ψυχή τους φυσικά, το πανηγύρισαν οι δανειστές σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες καθώς και οι παλιοί φίλοι της οικογένειας από τη Siemens: η ψευτοδεξιά βρίσκεται ξανά στα δοκιμασμένα στο πέρας του χρόνου χέρια του μητσοτακέικου!

Το πλέον υποτιμητικό για τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού όμως, είναι η κοινή δημοσιογραφική διαπίστωση πως «η ΝΔ γύρισε σελίδα, η ΝΔ ανανεώθηκε»! Ανανεώθηκε δηλαδή επιστρέφοντας στο Μητσοτακέικο, με την οικογενειοκρατία να βαστά γερά τα ηνία του πολιτικού συστήματος της χώρας εδώ και 70 χρόνια!

Ή μήπως δεν τα βαστά γερά;

Μέσα στο παραλήρημα της αποθέωσης του. «αυτοδημιούργητου ηγέτη» Κυριάκου, άρχισαν ήδη να προκαλούνται οι πρώτοι τριγμοί. «Η συντήρηση των παλαιών πολιτικών τζακιών στις πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων, ανοίγει εκ νέου τον δρόμο της εκλογικής ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής», σχολίασαν λίγοι οξυδερκείς αναλυτές, μη συμμεριζόμενοι το κλίμα ευφορίας του μιντιακού κατεστημένου. Άλλοι δε, προχώρησαν και σε πολιτικές προβλέψεις: «η δεδομένη στροφή της ΝΔ του Κυριάκου προς το κέντρο, θα προκαλέσει ροή απογοητευμένων δεξιών ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή». Τούτο όμως δεν απασχολεί, τουλάχιστον για την ώρα, τον Κυριάκο και το επιτελείο των βαρώνων της ψευτοδεξιάς: εκείνοι βρίσκονται υπό την μέθη της εξουσίας στην οποία βρισκόταν και ο Τζέφρυ Παπανδρέου από την εσωκομματική του νίκη το 2007 και μέχρι την υπογραφή του Μνημονίου.

Στο χέρι του Ελληνικού Λαού είναι να μην ξαναγίνουμε στο ίδιο έργο θεατές: η απάντηση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων στα υπαλληλάκια των τοκογλύφων, στους υποτακτικούς της Μέρκελ και στους ευεργετηθέντες της Siemens, Τσίπρα, Καμμένο και Μητσοτάκη, είναι μια πανίσχυρη Χρυσή Αυγή!

Ούτε Τσίπρας-ούτε Μητσοτάκης, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Χ.Α