ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Οι Αλβανοί έψαχναν θύμα για να εκτελέσουν!


Σε σημαντικές καταγγελίες προχωράει με ανάρτησή της η βορειοηπειρωτική εφημερίδα Ηimara.gr, η οποία καταρρίπτει την αλβανική προπαγάνδα περί ανταλλαγής πυροβολίσμων και αποκαλύπτει ότι η σημερινή στυγερή δολοφονία είναι τμήμα προμελετημένου σχεδίου τρομοκράτησης της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή ώστε να μην διατρανώνει την ελληνικότητά του.


Να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μας 

μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας 



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε μετά την λήξη της στρατιωτικής παρέλασης από την Θεσσαλονίκη:

«28η Οκτωβρίου ξημέρωμα, ο Στρατηγός Μεταξάς απορρίπτει το ιταλικό τελεσίγραφο και λέει το μεγάλο ΟΧΙ ως άξιος αρχηγός όλων των Ελλήνων. 

Ακολουθεί το θρυλικό πολεμικό ανακοινωθέν “Αι ημέτεραι δυνάμεις, αμύνονται του πατρίου εδάφους” και έπειτα τα ιταλικά τανκς κολλάνε στις λάσπες του ποταμού Καλαμά και γίνονται κομμάτια από το βαρύ πυροβολικό της 8ης Μεραρχίας του Στρατηγού Χαράλαμπου Κατσιμήτρου.

Της 8ης Μεραρχίας που αν και είχε διαταγή να υποχωρήσει οι άντρες της αποφάσισαν να παραμείνουν στο Καλπάκι, αψηφώντας τις σφαίρες, τους πάγους και τον θάνατο για να πάρουν όλη την δόξα ότι αυτοί σταμάτησαν τους Ιταλούς στην Πίνδο και έσωσαν την Ελλάδα.

Αυτό είναι το έπος του ’40, όταν μπήκαμε μέσα στην Βόρειο Ήπειρο και απελευθερώσαμε την Χιμάρα, την Κορυτσά, τα προαιώνια Ελληνικά Εδάφη μέχρι τον Απρίλιο του ’41 ενάντια στην γερμανική εισβολή όταν γράφτηκε η μεγάλη εποποιία της μάχης των οχυρών της γραμμής Μεταξά για την υπεράσπιση της Μακεδονίας.

Της Μακεδονίας που σήμερα απειλείται, όχι τόσο από το κρατίδιο των σλάβων και των αλβανών που πολύ άνετα η Ελλάς θα μπορούσε να υποτάξει στρατιωτικά, όσο από την ιταμή προδοτική στάση των ανάξιων πολιτικών, των εθνομηδενιστών πολιτικών.

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, έχουμε χρέος και καθήκον να υπερασπιστούμε την Μακεδονία όπως ο στρατιωτικός όρκος ορίζει μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας και να πετάξουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας.

Όλοι ενωμένοι να πούμε σήμερα ένα μεγάλο ΟΧΙ. 

Όχι στην προδοσία, όχι στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, ζήτω η 28η Οκτωβρίου.»




Χαστούκι στην Μέρκελ και στην Έσση: Θρίαμβος των Εθνικιστών που κατάφεραν να μπουν στην Βουλή με 12,5%

Χαστούκι στην Μέρκελ και στην Έσση: Θρίαμβος των Εθνικιστών που κατάφεραν να μπουν στην Βουλή με 12,5%
Πανωλεθρία για το CDU της Μέρκελ καταγράφουν τα exit poll, σε μία ακόμα εκλογική διαδικασία στην Γερμανία που δείχνει την ξεκάθαρη άνοδο των Εθνικιστικών απόψεων.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κρατιδίου της Έσσης, όπου το κυβερνών κόμμα της Μέρκελ κατέγραψε πτώση δέκα ποσοστιαίων μονάδων, ενώ αντίστοιχα οι εθνικιστές του AfD ανέβηκαν κατά 9% καταφέρνοντας να μπουν στην Βουλή.

Αντίστοιχη πανωλεθρία με την Μέρκελ υπέστη και το SPD και έτσι η συγκρότηση κυβερνήσεως στο συγκεκριμένο κρατίδιο φαντάζει αβέβαιη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η πανωλεθρία έρχεται στο οικονομικό κέντρο της χώρας, αφού πρωτεύουσα του εν λόγω κρατιδίου είναι η Φρανκφούρτη και είναι το δεύτερο κρατίδιο στην σειρά που αποτυπώνεται η αποδοκιμασία των Γερμανών για την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και της παγκοσμιοποίησης.

Ο Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει και την «αντιφασιστική» Γερμανία της Μέρκελ με τους τόσους νόμους καταστολής της διαφορετικής άποψης, σαφές δείγμα προς όλους τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης πως η οριστική και αμετάκλητη ήττα τους έρχεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.