ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η σταδιακή μεταμόρφωση των «αντιμνημονιακών» σε νέα μνημονιακά πιόνια



Η αυτοπαρουσιαζόμενη ως «αντιμνημονιακή» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με την ανεδαφική και αλλοπρόσαλλη τακτική με την οποία διαχειρίζεται την εξουσία εδώ και 5 μήνες, το μόνο που κατάφερε είναι να βυθίσει ακόμη περισσότερο την Χώρα στον βούρκο του Μνημονίου.

Με τα πεπραγμένα της, δημιούργησε ένα τεχνητό δίλημμα, δίχως καμία εναλλακτική πρόταση, ότι δηλαδή ή θα υπάρξει αποδοχή νέων σκληρών μνημονιακών μέτρων για να μείνει η Χώρα στην ευρωζώνη ή θα οδηγηθούμε σε μια ρήξη με τους δανειστές, χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες, η οποία θα σημάνει μια άμεση όσο και γενικευμένη καταστροφή.

Η προεκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανεδαφική, άνευ στρατηγικής και ως εκ τούτου πλήρως καταστροφική ως προς την τωρινή εφαρμογή της. 

Αντί να προετοιμαστεί καταλλήλως για την ανάληψη της εξουσίας (κάτι το οποίο αποτελούσε αναπόφευκτο μονόδρομο), αντί να φροντίσει να επεξεργαστεί ένα ρεαλιστικό πλάνο αντιμετώπισης των διεθνών τοκογλύφων, αντί να σχεδιάσει εναλλακτικούς τρόπους διαφυγής από την μέγγενη του Μνημονίου, προτίμησε την ψηφοθηρική δημαγωγία, μόνο και μόνο για να γευθεί την εξουσία και να κορέσουν έτσι την πείνα τους διάφορα αριστερά λιγούρια. 

Αντί να εντοπίσει και να περιγράψει τον βαθύ πυρήνα της μνημονιακής κατοχής και να επιχειρήσει να δώσει ως κυβερνητική εξουσία το «φιλί της ζωής» σε μια Χώρα με τεράστια εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά, δημογραφικά προβλήματα, προτίμησε αυτούς τους πέντε μήνες να ευχαριστήσει μόνο κάποιες συγκεκριμένες συντεχνίες (π.χ. ΕΡΤ) και να περάσει νομοσχέδια (ιθαγένεια, τζαμί) τα οποία αποτελούν βόμβα στον εθνικό κορμό της Χώρας.

Οι νυν κυβερνώντες, κυλιόμενοι ολοένα και πιο πολύ στα βρώμικα βαλτόνερα της μνημονιακής κατοχής, μεταμορφώνονται σε πιστά αντίγραφα των προηγούμενων δωσιλογικών κυβερνήσεων, έχοντας απωλέσει κάθε πιθανό ηθικό πλεονέκτημα που θα τους άφηνε ο πρότερος αντιμνημονιακός βίος. 

Τώρα, 
στην «καλύτερη» των περιπτώσεων,εκλιπαρούν τους διεθνείς τοκογλύφους για την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία θα οδηγήσει σ΄ένα νέο Μνημόνιο, με ακόμη χειρότερους όρους και προϋποθέσεις, που θα κάνουν περισσότερο δυσβάσταχτες τις αλυσίδες της σύγχρονης σκλαβιάς.

Γιώργος Μάστορας


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ



Φαίνεται πως ξεκαθάρισε το πράμα και –κατά πάσα πιθανότητα- το Σάββατο πέφτει η αυλαία του θεατρικού έργου «σκληρή διαπραγμάτευση με κόκκινες γραμμές». Έτσι, βέβαιος ότι θα επέλθει συμβιβασμός, δήλωσε ο… σκληρός mister Tsipras

«Η Ευρωπαϊκή ιστορία είναι γεμάτη από διαφωνίες και διαπραγματεύσεις που στο τέλος επέρχεται συμβιβασμός. Μετά τις συνολικές ελληνικές προτάσεις είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε σε συμβιβασμό που θα βοηθήσει την Ελλάδα και την ευρωζώνη να ξεπεράσουν την κρίση».

Η δε φράου Μέρκελ, έθεσε το ακριβές χρονικό όριο για την επικύρωση του νέου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: «η συμφωνία για την Ελλάδα πρέπει να κλείσει πριν ανοίξουν οι αγορές τη Δευτέρα».

Άρα την Κυριακή, η μνημονιακή συμφωνία θα ψηφιστεί με διαδικασίες εξπρές και από τη Δευτέρα το πρωί το Μνημόνιο της δυστυχίας μας θα είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

-Τα δε «νέο-καραϊσκάκικα» των παπαγάλων, για την «οργισμένη απάντηση του Τσίπρα όταν ο Τουσκ του είπε: the game is over» και την δήθεν προειδοποίηση προς όλους τους ευρωπαίους ηγέτες «Μην υποτιμάτε μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας λαός όταν αισθανθεί ταπεινωμένος», ας τα φάνε οι κουτοχορτοφάγοι για… ορεχτικό! 

Γιατί από Δευτέρα 
θα χορτάσουν 
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Αντίοχος


Τώρα κατάλαβες γιατί ήθελαν ΟΛΟΙ στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή;



Η αποδοχή εκ των διεθνών τοκογλύφων της πρότασης Τσίπρα και η επικείμενη συμφωνία η οποία αποτελεί όχι μόνο de facto αναγνώριση των Μνημονίων αλλά συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, καταρρίπτει όλους τους «δημοκρατικούς» μύθους που κατασκευάσθηκαν εντέχνως προκειμένου να δικαιολογήσουν την δίωξη της Χρυσής Αυγής από την Δικαιοσύνη.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και εξαπολύθηκε η αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία εις βάρος της, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στο 15-18% και απειλούσε ανοιχτά τόσο τη ΝΔ όσο και το Σύριζα. Η πολιτική δίωξη ξεκίνησε δίχως να υπάρχουν τεκμήρια ενοχής των κατηγορουμένων, εντούτοις σύσσωμο το μνημονιακό τόξο (ναι, μνημονιακό και όχι μόνον αντισυνταγματικό) τις χαιρέτησε και τις χειροκρότησε.

Η ανακριτική διαδικασία και οι παλινωδίες κατά τη διάρκειά της, κατέδειξε ότι τεκμήρια ενοχής δεν βρέθηκαν διότι πολύ απλά δεν υπήρξαν ποτέ: η πολιτική σκευωρία ήταν έργο που εκτέλεσε η Χούντα Σαμαρά με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, των διεθνών τοκογλύφων και φυσικά των εγχώριων διαμορφωτών της κοινής γνώμης που ελέγχουν τις ρυπαροφυλλάδες και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής.

Παράλληλα με την παραδικαστική πλεκτάνη, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ανέλαβαν εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής με έναν και μόνο στόχο: να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό, τόσο αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή το 2012, όσο και εκείνους που προτίθεντο να την ψηφίσουν.

Μετά από ενάμιση έτος λάσπης και με τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη φυλακή, ο Σύριζα βρέθηκε χωρίς αντίπαλο στο πολιτικό πεδίο, ενώ η ΝΔ δεν καταποντίστηκε, όπως αναμφισβήτητα θα συνέβαινε υπό φυσιολογικές πολιτικές συνθήκες και με μια ελεύθερη Χρυσή Αυγή. 

Το αποτέλεσμα συνεπώς των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ήταν στα μέτρα της Χούντας (φιλελεύθερης και μαρξιστικής) των Μνημονίων: ο Σύριζα άγγιξε την αυτοδυναμία, σχημάτισε κυβέρνηση με τους δήθεν αντιμνημονιακούς «Κούγκηδες» του Καμμένου ενώ οι πατριδοκάπηλοι της μασονοδεξιάς του Σαμαρά επενδύοντας στη λάσπη, μπόρεσαν να αναστρέψουν τη μαζική φυγή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή.

Το μνημονιακό τόξο, πέτυχε έστω και πρόσκαιρα τον σκοπό του: την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από την Αριστερά. Τώρα γνωρίζεις τι έκρυβαν οι ψευτοδημοκράτες πίσω από τη δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Το Μνημόνιο της Αριστεράς είναι επίσημα γεγονός, προς ανακούφιση των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων λακέδων τους ΟΛΩΝ δηλαδή εκείνων που χειροκρότησαν την δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Έλληνα και Ελληνίδα, το δίλημμα που ορθώνεται εμπρός σου είναι ένα και μοναδικό: Είτε παραδίδεσαι και υπογράφεις μαζί με τον Τσίπρα το Νέο Μνημόνιο, είτε περνάς στην Εθνική Αντίσταση και στηρίζεις με όλες σου τις δυνάμεις τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη!

Ευάγγελος Καρακώστας