ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!




Κι ενώ “τρέχουν” οι πολιτικές εξελίξεις, αυτές τις ημέρες θα έπρεπε να ασχοληθούμε και με άλλα θέματα, που όλως παραδόξως δεν άγγιξε το “δημοσιογραφικό δαιμόνιο” και η “εκδοτική ανησυχία”.Έτσι, κανείς δεν αναφέρθηκε σε… 


- Λίστες τύπου Λαγκάρντ

- Γερμανικό κατοχικό δάνειο

- Ανεργία

- Νέα ψηφισμένα μέτρα του ασφαλιστικού

- Οικονομικά ΠΑΣΟΚ

- Υπόθεση Παπακωνσταντίνου

- Υπόθεση για το έλλειμμα του 2009

- Ληξιπρόθεσμες οφειλές Δημοσίου

-Ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων

- Νέα ψηφισμένα φορολογικά μέτρα

- Νέος ΕΟΠΥΥ

- Νέα μέτρα που ζητάει η τρόικα

- Αυξανόμενες αυτοκτονίες

- Ετοιμασίες για πώληση του νερού σε ιδιώτες

-Αύξηση της φτώχειας και αντιμετώπιση του φαινομένου της πείνας

Και φυσικά, κανείς δεν έκανε κάποια ουσιώδη αναφορά στα περιεχόμενα των ταξιδιών και των συζητήσεων του Αντώνη Σαμαρά στο δεύτερο ταξίδι του στις ΗΠΑ, αλλά και στο ταξίδι του στο Ισραήλ (που είχε κύριο θέμα τον ενεργειακό ορυκτό πλούτο της Ελλάδας). 

Το “δημοσιογραφικό δαιμόνιο” δεν μπόρεσε να ανακαλύψει το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων, ενώ είχε την ικανότητα να δημοσιεύει μέχρι και το ακριβές περιεχόμενο (ερωταπαντήσεις) των ανακρίσεων των συλληφθέντων της “Χρυσής Αυγής”…!

Κλείνοντας πρέπει να τονίσουμε πως ο γνωστός καθηγητής κ. Κασιμάτης έχει δηλώσει:

“Η περίπτωση της ΧΑ δεν είναι τίποτε άλλο από την συνέχεια της κατάλυσης του πολιτεύματος από την ψήφιση του μνημονίου. Οι ίδιες κατηγορίες πρέπει να βαρύνουν αυτούς που εκχώρησαν την λαϊκή κυριαρχία μέσω του μνημονίου!”

Στην Ελλάδα έχουμε μία λαϊκή ρήση πολύ χαρακτηριστική: «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα». Και αυτό ήδη συμβαίνει από τους πολιτικούς «ταγούς» και τα παπαγαλάκια τους… Την αγαπημένη κάστα των Δημοσιογράφων!













Παθολογικά ψεύτες ή τρελοί: 
"Σε 11,5 εβδομάδες 
μπαίνουμε στην ανάπτυξη"!

Α.Πατρικαράκος

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.



Tον τελευταίο καιρό και με αφορμή την πρόσφατη ανοδική πορεία της χρυσής Αυγής αρκετοί κύκλοι δηλώνουν ανήσυχοι για την άνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη. 

Σχετικές δηλώσεις είχε κάνει  πρόσφατα και ο πρόεδρος της Ιταλίας Μόντι (μέλος της τριμερούς επιτροπής).Για την Ελλάδα δε και την χρυσή Αυγή υπάρχουν συνεχής αναφορές ρεπορτάζ και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα περισσότερα από αυτά υστερικά και συκοφαντικά.



Είναι δεδομένη πλέον και εκλογικά καταγεγραμμένη σε όλη την Ευρώπη η άνοδος των εθνικιστικών κινημάτων. 

Μία καινούργια διεθνής του Εθνικισμού φαίνεται ότι πάει να δημιουργηθεί σε όλη την Ευρώπη ως απάντηση των Ευρωπαϊκών Εθνών στον εκφυλισμό και την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική.

Αυτή η νέα προοπτική της Εθνικιστικής Ευρώπης τρομάζει κάποιους… 

Όχι δεν τους έπιασε ο πόνος για το άδικα χυμένο αίμα των εθνών της Ευρώπη στους αδιάκοπους πολέμους του παρελθόντος. Άλλωστε ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί να προστατεύουν τα λεφτά τους και τις μετοχές τους ακόμα και με πόλεμο αν χρειαστεί. 

Δεν είναι λοιπόν η πιθανότητα να διαταραχτεί η ειρηνική πορεία της μεταπολεμικής Ευρώπης αυτό που τους τρομάζει στην άνοδο του Εθνικισμού. 

Αυτό που τους τρομάζει είναι η πιθανότητα να διαταραχτεί η πορεία της Ευρώπης προς την ενοποίηση με τον τρόπο που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ σχεδιάζει. 

Αυτό που τους τρομάζει είναι η πιθανότητα να ξυπνήσουν τα Έθνη που συνθλίβονται ανάμεσα στην οικονομική εξαθλίωση και στον Εθνικό εκφυλισμό και να βάλουν φρένο στα σχέδια της Ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Δηλαδή με άλλα λόγια αυτό που δεν θέλουν με τίποτα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης είναι να σταματήσει η διαδικασία διάλυσης των εθνικών κρατών της Ευρώπης και η υπαγωγή των Εθνών σε υπερεθνικούς γραφειοκρατικούς μηχανισμούς. 

Αυτό είναι το σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και των παγκόσμιων τοκογλύφων από τους οποίους παίρνουν εντολές οι ”ηγέτες” της ενωμένης Ευρώπης. Γι αυτό το λόγο θα κάνουν ότι μπορούν για να χτυπήσουν ακόμα και να θέσουν εκτός νόμου τον Ευρωπαϊκό εθνικισμό, προκειμένου να καταστεί ασφαλές το Ευρώ, η Ε.Ε. και το σχέδιο διάλυσης των εθνικών κρατών. 

Προς την κατεύθυνση αυτή επεξεργάζονται ήδη αυστηρότερους νόμους, με πρόσχημα την καταπολέμηση του ρατσισμού, αλλά με απώτερο σκοπό το να βγάλουν εκτός νόμου τα εθνικιστικά κόμματα.

Όμως ο Μόντι εκφράζοντας τις ανησυχίες του για την εθνικιστική άνοδο στη Ευρώπη, φανέρωσε άθελά του και μια άλλη κρυμμένη αλήθεια σχετικά με την Γηραιά Ήπειρο. 

Η αλήθεια είναι ότι η Ευρώπη μετά το 1945 ήταν και παραμένει να είναι μια ηττημένη χώρα. Μια ήπειρος που παρέδωσε τα κλειδιά στους Αμερικάνους, τους Ρώσους και τον κοινό τους πάτρωνα, τον πραγματικό νικητή του πολέμου, τον διεθνή Σιωνισμό.

Ο πραγματικός νικητής του πολέμου επέβαλε στην Ευρώπη την ψυχολογία της ενοχής. Επέβαλε στην Ευρώπη ένα καθεστώς στο οποίο ο εθνικισμός εδιώκετο τόσο ηθικά όσο και ποινικά (τα περίφημα αδικήματα γνώμης που είναι θεσμοθετημένα σε πολλές χώρες και έχουν στείλει αρκετούς στην φυλακή).

Μια καινούργια Ιερά εξέταση επιβλήθηκε στην Ευρώπη και αρκούσε να μιλήσεις για πατρίδα έθνος και φυλή, για να χαρακτηριστείς ως φασίστας η νεοναζί. Αν αμφισβητούσες κάποια πράγματα πήγαινες φυλακή. 

Στην Ευρώπη επιβλήθηκε ένα καθεστώς αντι-εθνικιστικό και αντι-ευρωπαικό, ένα καθεστώς που εξασφάλιζε την σιωπή της Ευρώπης των Εθνών…

Αυτή η επιβεβλημένη μαζική χειραγώγηση έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει. Το ξύπνημα του κοιμισμένου γίγαντα, που ονομάζεται εθνικισμός, τρομάζει τους εντεταλμένους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων. 

Όμως αυτό το ξύπνημα είναι η φυσική αντίδραση της Ευρώπης στην σκλαβιά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…


Σ.Περδικάρης



"H  Χρυσή Αυγή πλανάται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη"

Καθίσταται, πλέον, πασιφανές ότι ανεξάρτητα από ιδεολογία, η ευρωπαϊκή κρίση υπονομεύει σοβαρά την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών.” Δεν είναι η οικονομική κρίση που υπονομεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών, αλλά η στρεβλή αντίληψη περί “αλληλεγγύης” που έχει η λιμπεραλιστική Ε.Ε! 

Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι εξόχως πολιτειακό και θεσμικό! Το μοντέλο της μαζικής δημοκρατίας που της έχει επιβληθεί μεταπολεμικά, έχει οδηγήσει την Ευρώπη στον πολιτικό μαρασμό και αν αναλογιστεί κανείς και την πίεση της τριτοκοσμικής πλημμυρίδα, καταλαβαίνουμε ότι οι λαοί της αντιμετωπίζουν ακόμα και...βιολογική απειλή. 

Μόνη λύση απέναντι σε αυτό το πολυπολιτισμικό έκτρωμα της Ευρώπης των Τραπεζών και των Πωλητών, η Ευρώπη των Εθνών και των Πολιτών, για την οποία αγωνίζονται όλα τα ευρωπαϊκά εθνικολαικά κινήματα, με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία.

Σαρώνουν οι εθνικιστές και στην Γαλλία: 1ο κόμμα !




Στη Γαλλία, αλλά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, ένας άνεμος ανανέωσης φυσάει μετά την πρωτιά που σημείωσε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν σε δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές, αλλά και μετά την επιτυχία του κόμματος σε τοπικές εκλογές.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για το εβδομαδιαίο περιοδικό Nouvel Observateur, το ακροδεξιό κόμμα, του οποίου ηγείται η κόρη του Ζαν-Μαρί Λε Πεν, φτάνει στην κορυφή για πρώτη φορά.

Μην ξεχνάμε ότι Ελλάδα και Γαλλία πάνε πάντα μαζί σε ότι αφορά τις πολιτικές τάσεις...

Οι ψηφοφόροι το οδηγούν στην πρώτη θέση με ποσοστό 24%, με αποτέλεσμα να προηγείται κατά δύο μονάδες του δεξιού Ump και κατά πέντε του κυβερνώντος κόμματος, που συγκεντρώνουν μόλις το 19% των προτιμήσεων των Γάλλων.

Η επέλαση της Λε Πεν δείχνει να τρομοκρατεί τη Γαλλία, με τις ευρωεκλογές να πλησιάζουν, ενώ η επιτυχία του κόμματος στο καντόνι Μπρινιόλ ανησυχεί ακόμα περισσότερο την Ευρώπη, με τον υποψήφιο Λορέν Λοπέζ να συγκεντρώνει το 40,4% των ψήφων.

Μάλιστα, οι γεμάτες ενθουσιασμό δηλώσεις της Λε Πεν ότι είναι έτοιμη για τις προεδρικές εκλογές, παρότι είναι προγραμματισμένες για το 2017, προκαλούν ανησυχία στον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, που βλέπει τα ποσοστά του να κατρακυλούν.

 defencenet.gr




Financial Times: Θύμα πολιτικής δίωξης η Χρυσή Αυγή - Τα ποσοστά της θα ανέβουν!


Πονοκέφαλο και ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει σε πολιτικούς αναλυτές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, όσα τραγελαφικά συμβαίνουν και απορρέουν από την πρωτοφανή και πρωτόγνωρη για τη νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία, πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Σε κύριο άρθρο των Financial Times εκφράζεται ανοιχτά η πεποίθηση πως εξαιτίας των κυβερνητικών αλχημειών στο ζήτημα της πολιτικής δίωξης του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενδέχεται σοβαρά να οδηγήσουν σε αντίθετα από τα προσδοκώμενα για το Καθεστώς αποτελέσματα, καθώς επισημαίνει ο αρθρογράφος 

«για την Ελλάδα ο μεγαλύτερος κίνδυνος ίσως αποδειχθεί η καταστολή του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση. Ο ελληνικός προϋπολογισμός 2014 προβλέπει επιστροφή σε μετριοπαθή οικονομική ανάπτυξη του χρόνου μετά από έξι χρόνια ύφεσης, αλλά η ανεργία θα παραμείνει απελπιστικά υψηλή και η δυσαρέσκεια με τις πολιτικές δυνάμεις θα παραμείνει μεγάλη. 

Αν η κυβέρνηση στραβοπατήσει στην προσπάθεια πάταξης της Χρυσής Αυγής με συλλήψεις και διώξεις, αρκετοί Έλληνες ίσως θεωρήσουν ότι το κόμμα αποτελεί θύμα ενός καθεστώτος, του οποίου η -επικών διαστάσεων- κακοδιαχείριση, ώθησε το έθνος στο χείλος της αβύσσου».


Οι Financial Times τονίζουν το προφανές: η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινής γνώμης δια της νομικά αίολης και συνταγματικά επικίνδυνης καταστολής της Χρυσής Αυγής, θα πέσει στο κενό. 

Η οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού θα συνεχιστεί, ενώ παράλληλα θα αυξάνεται διαρκώς η ήδη ευρεία λαϊκή δυσαρέσκεια προς τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν στη χρεοκοπία. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, τυχόν στραβοπάτημα της κυβέρνησης στην απόπειρα πάταξης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα προκαλέσει δικαίως στον Ελληνικό Λαό την πεποίθηση πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί το θύμα ενός Καθεστώτος(έτσι το ονομάζει ο συντάκτης του άρθρου) του οποίου η διαφθορά οδηγεί το Ελληνικό Έθνος στο χείλος της αβύσσου! 

Πρόκειται επί της ουσίας, για μια μομφή προς την κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία επιχειρεί να κρύψει τις βαρύτατες ευθύνες της για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, υπό το μανδύα της αντισυνταγματικής και παράνομης επιχείρησης εξάλειψης της Χρυσής Αυγής.

Εν κατακλείδι, πέρα από ευφάνταστες ιστορίες περί αμνοεριφίων και χιλιάδων όπλων τις οποίες προβάλλουν τα καταχρεωμένα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφώνως προς τις εντολές του Καθεστώτος, ο Ελληνικός Λαός αναμένεται να βιώσει ακόμη σκληρότερα οικονομικά μέτρα, τα οποία θα τον βυθίσουν πιο βαθιά στην εξαθλίωση και την φτώχεια.

Είναι λοιπόν επόμενο και αναπόφευκτο να στραφεί προς τη μοναδική πολιτική δύναμη που κράτησε ψηλά τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης στις πολιτικές των διεθνών τοκογλύφων, προς την πολιτική δύναμη που σήμερα βιώνει τις παράνομες διώξεις ενός διεφθαρμένου Καθεστώτος. 

Πολύ σύντομα λοιπόν και παρά την τρομοκρατία κυβέρνησης και μέσων ενημέρωσης, ο Ελληνικός Λαός θα ξαναφωνάξει με πάθος και ενθουσιασμό:

Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΠΗΓΗ: zougla.gr