ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ, ΣΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑ!


Ενώ διάφοροι πολιτικοί του φίλοι την κάνουν με… ελαφρά πηδηματάκια από τα ψηφοδέλτια του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ο πονηρός Βενιζέλος το χτυπάει εκεί που πονάει!

Σήμερα, λοιπόν, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ, όπου έδωσε την δική του εκδοχή για τα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη με την μαντάμ… Φωτοσόπη.

Αυτά βέβαια είναι αδιάφορα για τον πολύ κόσμο (τα «σου’ πα, μου’ πες» για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας…) και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε μ’ αυτά.

Απ’ όλα αυτά που είπε, θα κρατήσουμε μόνο μια φράση του, που… τρελαίνει το μυαλό των κλεφτοπασοκαράδων

«Αντί να μετέχουμε στο στρατόπεδο της νίκης, πάμε να κρατήσουμε το χέρι του ΣΥΡΙΖΑ για να είμαστε δύο φορείς της αντιπολίτευσης».

Πράγματι, αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα για το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ενόψει των επερχόμενων εκλογών: τι θα κάνει την επόμενη μέρα! Αν θα μπει σε συγκυβέρνηση με τον –προθυμότατο!- Κούλη ή αν θα μείνει εκτός νυμφώνος, για να κρατάει τα… μπόσικα στον Τσίπρα. 

Είναι δεδομένο πως οι κλεφτοπασοκαράδες είναι μαθημένοι στην εξουσία και τη… μαρμίτα και ήδη τέσσερα χρόνια εκτός μάσας τους έχουν… πληγώσει. Πάει πολύ να μείνουν στην απ’ όξω κι άλλα τέσσερα χρόνια! 

Οπότε, εμφανίζοντας ο Βενιζέλος την Φώφη ως ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, που θα κρατήσει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση, δίνει το σύνθημα στα διψασμένα για εξουσία –και μάσα!- στελέχη να εγκαταλείψουν το σκάφος και να κάνουν ατομικές συμφωνίες με τους παράγοντες της Νουδούλας, για «αξιοποίησή» τους στον κρατικό μηχανισμό την «επόμενη μέρα» – συμπαρασύροντας και τους ψηφοφόρους τους. 

Το οποίον σημαίνει, ότι η κλεφτοπασοκαρία θα διαλυθεί εις τα εξ’ ων συνετέθη!

Άντε και καλά… σαράντα!

Αντίοχος