ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: "Δεν βρήκαμε τίποτα που να συνδέει ΧΑ και φονιά"

ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... 
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ 
ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 
ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ "ΚΟΥΤΙ" 
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ...!!!


Μεγάλες δυσχέρειες αντιμετωπίζει η προσπάθεια σύνδεσης του δολοφόνου του 34χρονου ράπερ Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο εργαζόμενο στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, Γιώργο Ρουπακιά με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, κανένα στοιχείο, ούτε καν αποχρωσες ενδείξεις δεν υπάρχουν που να δίνουν στο έγκλημα πολιτική χροιά ή ότι το αίτιο του εγκλήματος ήταν πολιτική αντιδικία. Το παραμικρό στοιχείο δεν υπάρχει που να χαρακτηρίζει τον Γ.Ρουπακιώτη ως "μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου"

Δεν βρέθηκαν φυλλάδια, δεν βρέθηκε κομματική ταυτότητα, δεν βρέθηκε τίποτα.

Και αν εξαιρέσουμε τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών και ραδιοφώνων και τις ανακοινώσεις των κομμάτων, πρόκειται για ένα έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου.

Το περίεργο είναι ότι συνελήφθη η ... σύζυγος του δράστη! Γιατί; Για ψευδορκία! Συγκεκριμένα "Γιατί στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν ψευδώς, αναφορικά με αντικείμενα που φέρεται ότι απομακρύνθηκαν από το σπίτι του δράστη"! Ενώ δεν απομακρύνθηκε τίποτα.

Είχαν διαρρεύσει όμως προηγουμένως ψευδώς, κάποιες κυβερνητικές πηγές ότι η σύζυγος είπε πως την πήρε τηλέφωνο "για να πετάξει την κομματική του ταυτότητα και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής".

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε ποτέ και πώς αλήθεια θα μπορούσε να της τηλεφωνήσει ο σύζυγός της, αφού είχε συλληφθεί σχεδόν την ΄Iδια στιγμή που είχε διαπράξει το έγκλημα;

Στην ανακοίνωση περιέχονται και πολλά άλλα διαφωτιστικά σε ότι αφορά τις συνθήκες του εγκλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:

"Η πρώτη ενημέρωση των Αστυνομικών Αρχών έγινε τηλεφωνικά την 23:57:42 ώρα χθες, από ιδιώτη ο οποίος ενημέρωσε το Κέντρο της Αμέσου Δράσεως, ότι πενήντα (50) άτομα με ρόπαλα βρίσκονταν στην συμβολή των οδών Ιφιγενείας και Λ. Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι και κατευθύνονταν σε κατάστημα-καφετέρια με την επωνυμία «ΚΟΡΑΛΙ».

Ύστερα από ενάμιση λεπτό περίπου και συγκεκριμένα την 23:59:19 ώρα, ανατέθηκε από το Κέντρο, αρχικά σε δύο (2) ομάδες ΔΙ.ΑΣ. με οχτώ (8) αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο.

Όταν έφθασαν οι Αστυνομικοί, αναζητώντας τα άτομα, διαπίστωσαν ότι στην περιοχή δεν υπάρχει οδός Ιφιγενείας και μετέβησαν στο κατάστημα-καφετέρια «ΚΟΡΑΛΙ», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά 21 και Κεφαλληνίας, όπου διαπίστωσαν ότι εξωτερικά υπήρχαν περίπου τριάντα (30) άτομα.

Κάποια από τα άτομα αυτά κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς την οδό Τσαλδάρη. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και όταν έφθασαν στο ύψος του αριθμού 60, αντιλήφθηκαν δυο άνδρες να συμπλέκονται.

Κατά την επέμβαση των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ένας ήταν αιμόφυρτος και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Ο τραυματίας, ενώ διατηρούσε ακόμα τις αισθήσεις του, δήλωσε και υπέδειξε ως δράστη το άλλο άτομο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το μαχαίρι το οποίο είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει προηγουμένως στο σημείο.

Όταν οι αστυνομικοί ανέφεραν την σύλληψη του δράστη, η ώρα ήταν 00:08:53.

Παράλληλα, από το κέντρο της Αμέσου Δράσεως δόθηκε εντολή και μετέβησαν στο σημείο και άλλες δυνάμεις, συγκεκριμένα δύο περιπολικά της Αμέσου Δράσεως, τρία περιπολικά τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων, ένας σταθμός της Ασφάλειας και μια ακόμα ομάδα ΔΙ.ΑΣ., δηλαδή συνολικά πάνω από δεκαέξι (16) αστυνομικοί.

Όπως προέκυψε προανακριτικά, πριν την ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών, είχε προηγηθεί εντός του καταστήματος «ΚΟΡΑΛΙ» ένταση ανάμεσα σε δύο παρέες, με έξι (6) περίπου άτομα.

Στη συνέχεια τα άτομα εξήλθαν του καταστήματος, όπου ήταν συγκεντρωμένα άλλα (20) περίπου άτομα και προκλήθηκαν μεταξύ τους αντεγκλήσεις και φραστικές αντιπαραθέσεις.

Ακολούθως, τα άτομα αποχώρησαν από το χώρο εξωτερικά του καταστήματος και το περιστατικό εξελίχθηκε σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.

Επιπλέον, όπως προκύπτει προανακριτικά, ο δράστης δεν βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και κατέφθασε στο σημείο του θανάσιμου τραυματισμού, με το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης οδηγήθηκε αρχικά στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου, και μετά την αρχική του εξέταση, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Κατά τον χρόνο παραμονής του στο Αστυνομικό Τμήμα, δεν αναφέρθηκαν επεισόδια ή αντεγκλήσεις.

Επιπλέον, στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα προσήχθησαν από την ευρύτερη περιοχή άλλα εννέα (9) άτομα, για τα οποία δεν προέκυψε εμπλοκή τους στην υπόθεση και αποχώρησαν.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν για ψευδορκία, η σύζυγος του δράστη και άλλη μια ημεδαπή, γιατί στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν ψευδώς, αναφορικά με αντικείμενα που φέρεται ότι απομακρύνθηκαν από το σπίτι του δράστη.

Επιπλέον, συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά, καθώς από τις έρευνες που έγιναν στους χώρους των γραφείων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ".

defencenet.gr

Η αλήθεια θα νικήσει τη λάσπη του καθεστώτος


Έχουν κάθε λόγο τα κόμματα του καθεστωτικού «συνταγματικού τόξου» να φροντίζουν να συσκοτίζουν και να παραπληροφορούν γύρω από το περιστατικό της δολοφονίας στην Αμφιάλη χθες τα μεσάνυχτα. 




Πήραν ένα τραγικό συμβάν και το πολιτικοποίησαν έντονα, με σαφή πρόθεση να ενοχοποιήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που το στηρίζουν.

Η Ν.Δ., έντρομη που η βάση της φυλλοροεί και υποστηρίζει ολοένα και περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντιλαμβάνεται το όλο ζήτημα με ψηφοθηρική διάθεση, καθώς το ενδεχόμενο να υποσκελίζεται ήδη από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Το ΠΑΣΟΚ, το θλιβερό απόκομμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, γνωρίζει ότι η ανάληψη της εξουσίας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει και την εμπεριστατωμένη έρευνα για τα σκάνδαλα που έγιναν κατά την περίοδο της κυβερνητικής παντοδυναμίας του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μια αντιλαμβάνεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κερδίσει την μερίδα του λέοντος στην διάθεση των Ελλήνων που έχουν ξεκάθαρη αντισυστημική και αντιμνημονιακή συμπεριφορά, ενώ από την άλλη γνωρίζει ότι είμαστε η μόνη σοβαρή αντίσταση στα εθνομηδενιστικά παγκοσμιοποιητικά του σχέδια. Από κοντά και οι λοιπές συστημικές δυνάμεις...

Ας γνωρίζουν όλοι τους ότι η γνώριμη μέθοδος της προβοκάτσιας, της παραμόρφωσης των γεγονότων και της χρησιμοποίησης ανήθικων μεθόδων εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και στο παρελθόν. 

Πάντοτε, όμως, η Αλήθεια θριάμβευε. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, με την αλήθεια να γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της λάσπης και της συσσώρευσης ψευδών.


Γιώργος Μάστορας




Η πολιτική των "δύο άκρων" ανθίζει: Ξεκίνησε η επίθεση του Συνταγματικού Τόξου.


Ήταν αναμενόμενο. Όλα έδειχναν προς τα εκεί. Ένα έγκλημα χρησιμοποιείται σε αγαστή συνεργασία από τα μήντια, τους αντιεξουσιαστές, την αριστερά και φυσικά την κυβέρνηση και την αστυνομία, ως μοναδική ευκαιρία ποινικοποίησης του εθνικισμού. Στο στόχαστρο της αστυνομίας μπαίνει η Χρυσή Αυγή με ταυτόχρονες εφόδους στα γραφεία της. Στην πραγματικότητα όμως η επίθεση γίνεται σε όλους τους εθνικιστές. Μια ποινικοποίηση δίχως προηγούμενο, με ταυτόχρονες απειλές από παντού κατά όποιου δηλώνει εθνικιστής. Δεν είναι πρωτοφανές. Είναι ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών που ξεκινά.

Ο τρόπος απλός. Τα πάθη διεγείρονται, προκειμένου να επιτευχθεί ένας πολιτικός στόχος. Δακρύβρεχτες εκφράσεις στα μήντια, δίπλα σε γενικούς αφορισμούς, περί χρυσαυγιτών. Επικέντρωση σε μια ιδιότητα του δράστη, αυτή του φίλου ή οπαδού της Χρυσής Αυγής. Λές και όλοι οι χρυσαυγίτες μαζί κρατούσαν το μαχαίρι, ή λές και υπάρχει περίπτωση ο Ν. Μιχαλολιάκος να πήρε τηλέφωνο τον δράστη και να του είπε "πήγαινε να κάνεις αυτό". Τρόποι που δεν αντέχουν στην εξέταση της κοινής λογικής, αλλά πετυχαίνουν στην υπερφόρτωση ενός συναισθηματισμού. 

Ο οποίος συναισθηματισμός είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε περαιτέρω εμφυλιακό κλίμα, σε περαιτέρω βία. Έτσι παίρνουμε κάτι το οποίο ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο, χύθηκε στα πολιτικά και το κάνουμε ένα κατ' εξοχήν πολιτικό ζήτημα.

Ανθίζει η πολιτική των δύο άκρων

Όλα αυτά δεν είναι μόνον αποδεκτά αλλά και τα ζητούμενα γι' αυτούς που καλλιεργούν αυτό το κλίμα. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για το σύστημα να σπιλώσει/απαγορεύσει/γκρεμίσει/καταστήσει ταμπού όχι μόνον την Χρυσή Αυγή, αλλά και κάθε έναν που επιζητά να αμφισβητήσει τις δομές της μεταπολίτευσης, είτε αυτές εκφράζονται από τα αριστερά, είτε από τα δεξιά. 

Η πολιτική των "δύο άκρων" ανθίζει. Η επίθεση του "συνταγματικού τόξου" ξεκινά. Μετά από ένα έγκλημα. Για να προχωρήσει σε ένα άλλο έγκλημα. 

Οι αριστεροί που θεωρούν τον "αντιφασιστικό αγώνα" ως δίκαιο μέρος του αγώνα τους χαίρονται. Χαίρονται όμως και στα κυβερνητικά έδρανα. Γιατί έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν την ομαλότητα. 

Και όταν σε λίγο μανιασμένοι αντιφασίστες, συναισθηματικά ντοπαρισμένοι από πρωτοσέλιδα και δακρύβρεχτες δηλώσεις λυντσάρουν έναν χρυσαυγίτη, αυτοί θα κρυφοχαίρονται. Γιατί θα εξασφαλίζουν την πολιτική τους επιβίωση. Εδώ και καιρό το έγραφα. Το σύστημα περιμένει κάποιον νεκρό, από την μία ή την άλλη πλευρά για να ξεκινήσει τις διαδικασίες του.

Είναι δραματική η μέρα που ξημερώνει στην χώρα μας. Είναι δραματικό όταν ένα έγκλημα χρησιμοποιείται για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες. Η ανάδειξη κάποιου είδους συλλογικής ευθύνης για τις πράξεις ενός ατόμου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες θα γίνει πραγματικότητα. 

Όσοι συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, όσοι υιοθετούν τις άναρθρες κραυγές κάποιων για εκδίκηση και αίμα, όσοι δεν διστάζουν για χάρη της τηλεθέασης ή της επισκεψιμότητας να κάνουν αυτού του είδους τους παράλογους συνειρμούς θα έχουν στα χέρια τους το όποιο αίμα χυθει.

Άρθρο του Δ. Παπαγεωργίου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΟΥ’ ΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΙ ΑΤΑΦΗ!



Είμαι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του μαρτυρικού Μελιγαλά και συγγενής 3 θυμάτων (τα 3 αδέρφια του πατέρα μου). 

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους 14 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και στις χιλιάδες των χρυσαυγιτών που με την παρουσία τους ξαναζωντάνεψαν μια εθνική εκδήλωση τιμής και μνήμης που χρόνο με το χρόνο έσβηνε. 

Δεύτερον, θέλω να συγχαρώ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που αντέδρασαν ακαριαία στη βεβήλωση της μνήμης των νεκρών («σφετεριστών της εξουσίας», όπως τους αποκάλεσε!!!) από τον ανεκδιήγητο δήμαρχο.
  
Θέλω, επίσης, να γνωρίζετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σκέπτεται κατά τον ίδιο τρόπο.


Επίσης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα κυκλοφόρησε στην περιοχή η φήμη, ότι η επίσης νεοδημοκράτισσα επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου, Ε. Αλειφέρη, θα φέρει πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για να… ξαναγίνει την ερχόμενη Κυριακή η εκδήλωση, με την παρουσία των εγκαθέτων . 

Δεν ξέρω αν θα εγκριθεί ή όχι η πρότασή της, αλλά το μόνο μνημόσυνο που πρέπει και μπορούν να κάνουν οι εγκάθετοι, είναι του κόμματός τους που είναι προ πολλού… πεθαμένο κι άταφο! 

Ας αφήσουν τους νεκρούς μας στην ησυχία τους, δεν δικαιούνται να τους τιμούν αυτοί που πρώτοι έκαναν μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη!

Γιώργος

ΣΕ ΑΜΥΝΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ; ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ!



Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να δικαιώσουμε ή να δικαιολογήσουμε κανέναν που διέπραξε ή συμμετείχε ή οτιδήποτε άλλο σε μια αποτρόπαια πράξη, όπως είναι η δολοφονία! 

Οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!! Ίσα ίσα! 

Σκοπός μας είναι η αλήθεια! Η ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ! 

Και η αλήθεια δεν είναι αυτή που αποσπάται με “δύσκολους” τρόπους σε ένα ανακριτικό γραφείο, η η αλήθεια των καναλιών, αλλά αυτή που βιώνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες! 

Δείτε κι ακούστε το ηχητικό απόσπασμα – μαρτυρία όπου παραδέχεται ο φίλος του Φύσσα, ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, πως ο δράστης προσπαθούσε να απεμπλακεί, τον έδερνε δηλαδή ο Φύσσας, και γιαυτό έγινε ότι έγινε! 

ΓΙΑ ΠΟΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΌΠΩΣ ΛΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 
ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ;;;;;;

ΣΤΟΡΓΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΚΕ.ΤΑ ΚΝΑΤ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ



Οι άνθρωποι του κόμματος δεν ασκούν βία. Aν τους στενοχωρήσετε, το πολύ πολύ να πούνε «γούτσου γούτσου» με κάπως ψυχρό ύφος

Ακους εκεί «τραμπούκοι», «ΚΝΑΤ», μαδέρια, λοστάρια, μπερντάχι σε δεξιούς, αριστερούς, αριστερότερους και αναρχικούς! 

Μα είναι δυνατόν να ισχυρίζονται οι φαρμακόγλωσσες του κατεστημένου ότι η φιλανθρωπική οργάνωση ΟΠΛΑ έκανε εγκλήματα την περίοδο των Δεκεμβριανών και του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου και δεν συμμαζεύεται «γύρου» (με πίτα, βασιλόφρονα ντονέρ και απ’ όλα). 

Αυτοί, βρε, ήτανε ψυχούλες, άκακοι, καρδιά αγκινάρα που χωρούσε όλον τον κόσμο (αρκεί να φαινόταν ολιγαρκής, νομιμόφρων στο κόμμα και να ήταν -κατά προτίμηση- αλυσοδεμένος).

Εβλεπαν μυρμήγκι στην πλατεία της Πράγας και έστριβαν το... τιμόνι του ρωσικού τανκ 180 μοίρες, για να μην το πατήσουν. 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σκέφτονταν το εξής: «Καλύτερα να τσαλακώναμε 2-3 χιλιάδες αντιδραστικούς παρά τον ταξικό σύμμαχο μέρμηγκα, που δουλεύει σαν σταχανοβίτης εργάτης για να οικοδομήσει τον σοσιαλισμό της συντρόφισσας βασίλισσας, Γενικής Γραμματέως της φωλέας». 

Αντίκριζαν συγγραφέα με κρυολόγημα και τον έστελναν ντουγρού στη Σιβηρία να σπάει πάγους για ομοιοπαθητική θεραπεία. 

Στα κομμουνιστικά καθεστώτα (λίγα μεν αλλά βαρβάτα) είναι ακόμα τόσο καλοί οι κομισάριοι, που έχουν καταργήσει το αίσθημα της μοναξιάς. Το κράτος σε παρακολουθεί συνέχεια, για να δει αν σου λείπει τίποτα.



Στις (παραπάνω) φωτογραφίες που κοσμούν το παρόν βλέπουμε κλιμάκια αγωνιστών του κόμματος εξοπλισμένα με είδη πρώτης ανάγκης (σημαίες, μαδέρια, κράνη και στειλιάρια), για να τα προσφέρουν σε όλους όσοι τα χρειάζονται. 

Τέτοιες δράσεις, κατά παράδοση, λαμβάνουν χώρα στα μετερίζια του ειρηνικού αγώνα του κόμματος που κατάφερε την πρώτη ιδιωτικοποίηση κρατικής ιδιοκτησίας, της συχνότητας του 902, σε υπεράκτιο αγοραστή.

Για να τιμηθεί η (προ)χθεσινή επέτειος της ΚΝΕ (ιδρύθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1968),η στήλη διοργανώνει μεγάλη δωροθεσία με πλούσια δώρα. 

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους τους αναγνώστες, αρκεί να απαντήσουν σωστά σ’ ένα απλό κουίζ. 

Στην κάθετη φωτογραφία πρωταγωνιστεί ένας κύριος (με τον κόκκινο κύκλο γύρω από το γαλήνιο πρόσωπό του) την ώρα που εξηγεί με δυναμικό τρόπο το εσφαλμένο των επιχειρημάτων ενός αντιδραστικού, ο οποίος βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. 

Τι είναι τούτος ο λεβέντης; 
Ντελιβεράς κονταριών; 
Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; 
Συλλέκτης δακρύων αντιφρονούντων; 
Ενεργειακός ψυχοθεραπευτής; 
Δάσκαλος του αϊκίντο; 
Οποιος το βρει κερδίζει ισόβια συνδρομή 
στη βδομαδιάτικη εφημερίδα 
«Κατσαπλιάς ΓουίκλιΤρίμπιουν». 

redskywarning.gr

Δίνουν εντολές οι διεθνείς τοκογλύφοι: Βγάλτε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!

Ποιοι θέλουν εμφύλιο και αίμα στην χώρα;

Ποιοι θέλουν μία ορθή επανάληψη του 2009;;;;


Δίνουν εντολές οι διεθνείς τοκογλύφοι: Βγάλτε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!
Στον χορό της προβοκάτσιας και των επιθέσεων κράτους και παρακράτους εναντίον της Χρυσής Αυγής μπήκαν τώρα και οι εντολοδότες των Βρυξελλών. Με αφορμή το καταδικαστέο γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου στο Κερατσίνι - που δεν εμπεριείχε καμία πολιτική χροιά, αλλά ήταν μια τραγική κατάληξη μιας οπαδικής αντιδικίας - ο αυστριακός ευρωβουλευτής και επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών Χανς Σβόμποντα προτρέπει τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία να λάβει "αυστηρά μέτρα" κατά της Χρυσής Αυγής.
Προειδοποίησε ακόμη την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό πως "αν δεν βάλουν ένα τέλος στην συμπεριφορά μίσους της Χρυσής Αυγής και των άλλων φασιστικών ομάδων τότε η ελληνική προεδρία θα είναι μια απαράδεκτη προεδρία που δεν θα επιφέρει καμία πρόοδο ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Ευρώπη".
Όπως αποδεικνύεται από τα τεκταινόμενα οι υποτακτικοί του Μνημονίου τηρούν κατά γράμμα τις άνωθεν εντολές των Βρυξελλών και έχουν εξαπολύσει ένα πρωτοφανή επικοινωνιακό πόλεμο ψευδών και συκοφαντίας κατά της Χρυσής Αυγής. Οι εντολές είναι ξεκάθαρες για ανάσχεση του Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς τα δυσθεώρητα ποσοστά στις μυστικές δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει πανικό σε όλη την Ευρώπη.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι εκβιάζουν πως αν η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν πάρει δραστικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, θα επέλθει σε νέο αδιέξοδο το ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και θα καθυστερήσει η έξοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές ομολόγων. Δεν θα συμμετέχουμε στην προσπάθεια των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να πολιτικολογήσουν πάνω σε ένα τραγικό γεγονός
Η ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ...
"Νύχτα των Κρυστάλλων" και διχασμός ενώ η τρόϊκα "τρίβει τα χέρια της"...






ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ...





ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ...

Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου


"Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι και διαψεύδει κάθε εμπλοκή του κόμματος. 

Όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα, δίνοντας πολιτικό χαρακτήρα σε ένα τραγικό συμβάν".

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ : ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ........& ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΚΟ


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ- ΕΚΤΡΩΜΑ 

ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 
ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 




Συνάντηση έχουν σήμερα οι δύο μνημονιακοί-κυβερνητικοί εταίροι, δηλαδή Σαμαράς-Βενιζέλος. 


Ιδού τι θα συζητήσουν, σύμφωνα με καθεστωτική ιστοσελίδα:

“Στη συνάντηση που θα έχουν την Τετάρτη ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που ενδέχεται να εφαρμοστούν από το καλοκαίρι του 2014 στις δημοτικές εκλογές. 

Βασικό θέμα της συζήτησης αναμένεται να είναι και ο προωθούμενος «Κώδικας Μετανάστευσης» ο οποίος αναμένεται να ξεκαθαρίσει και να απλοποιήσει τις διαδικασίες νομιμοποίησης των μεταναστών. 

Με τον εν λόγω «Κώδικα» η κυβέρνηση στοχεύει να ξεπεράσει το «αγκάθι» του νόμου περί ιθαγένειας που είχε προκαλέσει τριγμούς προ μηνών και να εξασφαλίσει τη συναίνεση όχι μόνο της ΔΗΜΑΡ, αλλά και των κομμάτων του υπόλοιπου συνταγματικού τόξου”.

Έρχεται, λοιπόν, ο «Κώδικας Μεταναστών», που θα κάνει την νομιμοποίησή τους… παιχνιδάκι. 

Θα τον δούμε βέβαια και θα τον κρίνουμε μόλις κατατεθεί, αλλά για να γράφει το καθεστωτικό παπαγαλάκι πως σκοπός της συγκυβέρνησης είναι «να εξασφαλίσει τη συναίνεση όχι μόνο της ΔΗΜΑΡ, αλλά και των κομμάτων του υπόλοιπου συνταγματικού τόξου» (εδώ προφανώς εννοούν του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ…) φαντάζεστε τι έκτρωμα θα είναι!

ANTINEWS: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 20% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!! - ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ... "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ...!!!


Όπως είναι γνωστό, η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Έτσι γίνεται και στη ΝΔ, στην οποία η γκρίνια έχει πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της συνεχούς απώλειας τιμίων Ελλήνων ψηφοφόρων, που συρρέουν στην Χρυσή Αυγή. 
Πολλοί, λοιπόν, είναι αυτοί που βλέποντας να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, έχουν αναλάβει το ρόλο του… συμβουλάτορα. Μεταξύ αυτών και το βαρύ πυροβολικό του σαμαρισμού (κι όχι μόνο της ΝΔ), το antinews, που αποφαίνεται ότι «Με πολιτικές του Κολωνακίου και της Εκάλης δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή». Πάρτε μια γεύση:

«…Όταν οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα του Μιχαλολιάκου 13%-15% ενώ τα κρυφά στοιχεία λένε ότι μπορεί να φτάνει και το 18%, τότε μιλάμε για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες. Ας σκεφτούμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Είναι γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, δηλαδή τα «λευκά κολάρα». Αλλά είναι και εργάτες, εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και κυρίως άνεργοι που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Όποιος λοιπόν μείνει κολλημένος στο ότι η ακροδεξιά οργάνωση είναι απλά ένα περιθωριακό κόμμα, έχει χάσει την ουσία. Κι αυτό το λέμε τόσο για την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου… συνταγματικού τόξου, όσο και για τα μέσα ενημέρωσης. Όλοι αυτοί που βάζουν σκόρδα για να φεύγουν οι… αντίχριστοι, που τους έχουν κόψει από την ενημέρωση, επομένως και από την έκθεσή τους στα παράθυρα, εκεί που θα απομυθοποιηθούν την ίδια ώρα. Και το «ημιπαράνομο» κόμμα του Μιχαλολιάκου γιγαντώνεται… Γιατί είναι η απάντηση που πρέπει να δοθεί.

Υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις. Όπως για παράδειγμα ότι με πολιτικές του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων προκοπή δε γίνεται. Αποφάσεις που μυρίζουν ναφθαλίνη και μεταπολιτευτική αηδία είναι αυτές που στρώνουν το χαλί στην «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή.  
Όσο ο κόσμος βλέπει ότι η διαπλοκή ζει και βασιλεύει και μοιράζει, αν όχι λεφτά, καρέκλες εξουσίας, τόσο θα στρέφεται στο άγνωστο, όσο αποκρουστικό κι αν είναι. 
Όσο ο κόσμος δε βλέπει από το πολιτικό σύστημα κινήσεις ανατροπής και απομάκρυνσης της «μούχλας», τόσο θα τιμωρεί. 
Κι όσο οι πολίτες τρέμουν στην ιδέα ότι δεν έχουν μέλλον, τόσο θα κάνουν το κομμάτι τους. 
Αν λοιπόν η κυβέρνηση και τα δύο κόμματα θέλουν να απομακρύνουν τον κίνδυνο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και η Χρυσή Αυγή στα κάτω έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε ας αλλάξουν ρότα. Προτού είναι αργά να σκεφτούν ότι ο κόσμος μπούχτισε».
 
Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Ακόμα και στη Ν.Δ ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή έχει αυτή τη στιγμή ποσοστά γύρω στο 20%, την ίδια ώρα που ξεφτιλισμένες εταίρες δημοσκοπήσεων της δίνουν μέχρι και… 8,3%!!!

2ον) Ο μεγάλος φόβος του συστήματος –και ειδικά της ΝΔ- είναι ότι η Χρυσή Αυγή μετά τις επόμενες εκλογές θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Η περίπτωση αυτή είναι πολύ πιθανή, όπως ομολογείται και παραπάνω.

3ον) Τι άλλο εκτός από πολιτική Κολωνακίου και Εκάλης μπορούν να ασκήσουν οι κατοικοεδρεύοντες στις συγκεκριμένες περιοχές;

ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!


1270636_217171315114485_384349440_o

Ο Εκδότης των New York Times, John Swinton, είχε πει για τα ΜΜΕ: 
”Δεν υπάρχει ανεξάρτητος τύπος στην Αμερική. Ούτε ένας ανάμεσα σας τολμά να πει την ειλικρινή του άποψη. Ξέρετε εκ των προτέρων οτι δεν θα δημοσιευτεί ποτέ. Είναι καθήκον των δημοσιογράφων της Νέας Υόρκης να λένε ψέματα και να ξαπλώνουν στα πόδια του χρήματος και να ΠΟΥΛΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΦΥΛΗ τους για το χρήμα. Είμαστε τα υποχείρια όργανα και τα τσιράκια των πλουσίων που μας κινούν από τα παρασκήνια. Είμαστε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε. Ο χρόνος μας, τα ταλέντα μας, οι ζωές μας και οι ικανότητες μας βρίσκονται στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ οι πιο ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ πνευματικές ΠΟΡΝΕΣ”
  Φυσικά κάθε ομοιότητα με την σημερινή εποχή φαντάζει καθαρή σύμπτωση(!!!!!)
Ο καθεστωτικός και φανατικός υποστηρικτής του Μνημονίου, κ. Παπαδημητρίου έκανε τις γνωστές δηλώσεις σχετικά με  την προοπτική συνεργασίας(!) της ΝΔ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που μόνο στα μυαλά του υπάρχει!
Πρόσφατα γεγονότα ήρθαν να επιβεβαιώσουν την αίσθηση μας, ότι όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι.Ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια του συστήματος, να θολωθεί το κλίμα, να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις, να συζητηθεί πως ρίχνεται μια ”γέφυρα” προς την ΧΑ, στην αγωνιώδη προσπάθεια του ψευτορωμαίϊκου να περισώσει ότι μπορεί από την επερχόμενη ολοκληρωτική συντριβή του! Ήταν άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια της ελαφροδεξιούλας να πάρει λίγη απο την αίγλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Μετά την αποστομωτική απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη και την λεβέντικη απάντηση του αρχηγού μας στις Θερμοπύλες, ακούστηκε η “πάρε-δώσε-συνεντεύξεις”  με τον Burberry Τσίπρα, η κ.Παναγιωταρέα να αναφωνεί..””Φοβήθηκα …..! …Σε λίγο η χρυσή αυγη θα καίει και ανθρώπους !!
  Και δείτε τώρα σύμπτωση…

Ακολουθεί το Πέραμα.
Οι ”βάρα μας Μαλάμη” του χημείου, επίγονοι των Κ.Ν.Α.Τ, που τόσο όμορφα έχουν συνεργαστεί με τα κρατικά ΜΑΤ το 1998 και το 2012, δέχθηκαν επίθεση!!!!
ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΕ ΌΜΩΣ;;; Η ερώτηση είναι απλή. Ας αναρωτηθούμε λίγο! Ποιο το κέρδος της ΧΑ να προκαλέσει ή να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο;
Είναι τουλάχιστον ανόητο, ένα κίνημα,που ανεβαίνει συνέχεια στην εκτίμηση και έχει την αποδοχή του κόσμου, που συνεχώς ανεβαίνει σε οργανωτικό και ποιοτικό επίπεδο, που έχει σχεδόν την πλήρη υποστήριξη των Ελλήνων εργαζομένων, να προβοκάρει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο. ΓΙΑΤΙ “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ” ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ!!!
 Το ΚΚΕ από την άλλη χάνει συνεχεία έδαφος! Τα παλιά του προπύργια, τώρα πια προπύργια των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακόμη και παλιοί κομμουνιστές, ψημένοι στο κοινωνικό ζήτημα και στην διακδίκηση, αποδέχονται τον πρωτοπόρο ρόλο του κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως το πλέον αυθεντικό και ικανό να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ελλήνων Εργατών!
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ λοιπόν κάτι και το χρειάζονται σύντομα για να εμποδίσουν την αιμορραγία οπαδών του ΚΚΕ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
Και ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το συναισθηματικό μίσος, που θολώνει την κρίση και περιχαρακώνει με ατελέσφορους συναισθηματισμούς και δαιμονοληψίες τις ψυχές, συνταγή που γνωρίζει καλά το ΚΚΕ και εφαρμόζεο συχνά!
  Ένα είναι σίγουρο! Έχουν πανικοβληθεί.
Ο λόγος;
ΞΕΡΟΥΝ…
Ξέρουν πολύ καλά ότι όταν το κοινωνικό ζήτημα συναντηθεί με τον προορισμό της φυλής, τα παράσιτα του Έθνους, οι πλουτοκράτες, τα δεκανίκια του καθεστώτος, οι εχθροί του Εθνικισμού, πολιτικά θα σαρωθούν.
Και αυτό συμβαίνει! Ένα είναι σίγουρο! Οι Έλληνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι ”ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ”. Έχουν εμπράκτως αποδείξει ότι είναι μπροστά σε κάθε αγώνα εθνικό, κοινωνικό και εργατικό, δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο Έλληνα και απέναντι στους οικονομικούς εισβολείς της Ε.Ε και στις ορδές των λαθρομεταναστών.
Με μπροστάρη τον Αρχηγό δεν χωράει κανένας συμβιβασμός με το ψευτορωμαίικο.
Με ΕΚΕΙΝΟΝ και με τους υπόλοιπους συναγωνιστές, εντός κι εκτός Βουλής, έτοιμους να πατάξουν κάθε εχθρό του έθνους στο κοινοβούλιο και τους χιλιάδες υποστηρικτές μας στο πλευρό του  ελληνικού λαού, τίποτα δεν μας σταματά…

Πειθαρχία.
Διάδοση ιδεών.
Συσπείρωση δυνάμεων… Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ