ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Παίζουν τα ρέστα τους οι ψευτοδημοσκόποι: Ακόμα ένα χαλκευμένο γκάλοπ επιβεβαιώνει το βρώμικο παιχνίδι τους

Παίζουν τα ρέστα τους οι ψευτοδημοσκόποι: Ακόμα ένα χαλκευμένο γκάλοπ επιβεβαιώνει το βρώμικο παιχνίδι τους
Θλιβερά προβλέψιμοι αποδεικνύονται οι συστημικοί δημοσκόποι, οι οποίοι λειτουργούν ως προπαγανδιστές του σαθρού πολιτικού κατεστημένου.
Όπως πολύ ορθά είχαμε προβλέψει και προειδοποιήσει από τις 30 Μαρτίου ενόψει των αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου οι δημοσκόποι θα οργιάσουν, καλλιεργώντας ψεύτικες εντυπώσεις και επιχειρώντας να νεκραναστήσουν το Πασόκ.
Συγκεκριμένα γράφαμε: "Ας περιγράψουμε όμως το παιχνίδι που παίζουν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο. Σε χρόνο πολιτικά νεκρό εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτη και με διαφορά, αλλά όποτε πλησιάζουν οι εκλογές, όπως τώρα καλή ώρα, αρχίζουν οι “διορθώσεις” και ξαφνικά την ίδια ώρα που όλοι οι αρθρογράφοι των εφημερίδων γράφουν για άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλες οι εταιρείες στοιχημάτων εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με υψηλά ποσοστά, αυτοί ανακαλύπτουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… πέφτει!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός διευθυντού εταιρείας δημοσκοπήσεων, ο οποίος έλεγε σε φιλικό του κύκλο δύο ημέρες πριν την παρουσίαση της δημοσκοπήσεώς του ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σταθερά τρίτη με σημαντική διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και δύο ημέρες μετά όταν παρουσίασε την δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν… τέταρτη!!!
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το σύστημα με κάθε τρόπο προσπαθεί να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ που αργοπεθαίνει και του δίνει υψηλά ποσοστά που δεν υπάρχουν ούτε στην φαντασία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ! Απόλυτα σχετικό με αυτό είναι το γεγονός ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιδιώκει αυτό το πράγμα με κάθε τρόπο καθώς και άλλοι σημαντικοί παράγοντες του δημόσιου βίου.
Τι επιδιώκουν με όλα αυτά; Την καλλιέργεια εντυπώσεων, προκειμένου να ρίξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλλιεργώντας αρνητικό κλίμα και θα το κάνουν αυτό μέχρι τις παραμονές των εκλογών όπου ξαφνικά θα ανακαλύψουν άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα δώσουν μία σχετικά κοντινή προς την πραγματικότητα πρόβλεψη."
Επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα γραφόμενα της Χρυσής Αυγής και σε συνέχεια της χαλκευμένης δημοσκόπησης της Mrb για το Star, εμφανίστηκε σήμερα η δημοσκόπηση της Marc για το "Πρώτο Θέμα" που πουλά το ίδιο ακριβώς παραμύθιΈνα Πασόκ να παίρνει τα πάνω του (!) και να ξεπερνά την Χρυσή Αυγή.
Επειδή τα γραπτά μένουν και το μνημονικό μας λειτουργεί άριστα, υπενθυμίζουμε πως το ίδιο ακριβώς παραμύθι πουλούσαν κανάλια, φυλλάδες και δημοσκόποι τον Νοέμβριο του 2017 μετά την εκλογή της Φώφης στην προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Και τότε - ω του θαύματος - το κλεφτοΠασόκ εμφανίστηκε από του πουθενά να ανεβαίνει με αέρα "τρίτου πόλου". Το αφήγημα διατηρήθηκε για λίγους μήνες και μετά το "προοδευτικό κίνημα" που κατέρρευσε, καταγράφηκε ξανά στην 4η και 5η θέση.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα μετά το πρόσφατο συνέδριο του Πασόκ και ενόψει των εκλογών. Επειδή όμως τα ψέμματα τους έχουν πολύ κοντά ποδάρια και επειδή απέχουμε περίπου 40 ημέρες από τις επικείμενες εκλογές, είναι θέμα χρόνου να διαψευστούν πάλι πανηγυρικά και να αναζητούν λαγούμια να κρυφτούν που ξεφτιλίστηκαν για ακόμη μια φορά με τις νοθευμένες εκτιμήσεις τους.