ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

    Μάταια προσπαθούν να σταματήσουν το μοιραίο
“ … Κι είναι γραμμένη του χαμού ἡ Πολιτεία,
εχτὸς αν πρί ο καινούργιος ήλιος ανατείλει
κάμει το θάμα του ὁ ουρανός και στ’ άωρα της νυχτός
μακρόθυμος τον κεραυνό του στείλει …” ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ – «ΕΣΤΙΑΔΕΣ»


Ποιος αλήθεια Έλληνας μαθητής γνωρίζει επειδή το διδάχτηκε σήμερα το ποίημα “Εστιάδες” του Ιωάννη Γρυπάρη; Ασφαλώς κανένας! Σε ανείπωτα χάλια έχει καταντήσει την Παιδεία η γενιά του Πολυτεχνείου και έρχονται χειρότερα από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους νεοφιλελεύθερους της Ν.Δ., που μισούν την Ιστορία, γιατί γι’ αυτούς κάθε τι αυθεντικά και μοναδικά Ελληνικό είναι επικίνδυνο στον καιρό της παγκοσμιοποίησης, την οποία με συνέπεια υπηρετούν.

Είναι “γραμμένη του χαμού η Πολιτεία”, μας λέει ο ποιητής, και η Πολιτεία επί του προκειμένου είναι αυτό το τοκογλυφικό εμπορικό κονσόρτσιουμ που ονομάζουν Ευρωπαϊκή Ένωση και το οποίο μέλει να βυθιστεί. Όποιος προλάβει και φύγει από τον “Τιτανικό” του ευρώ, που ήδη έχει συγκρουστεί με το παγόβουνο, μπορεί να σωθεί. Το σίγουρο είναι πως όποιος μείνει στο πλοίο σίγουρα θα πνιγεί.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ: ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ

Σε πρόσφατη τηλεοπτική μου συνέντευξη, από τις ελάχιστες στις οποίες μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω δημόσια τον λόγο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ερωτήθηκα γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι τόσο… φιλελεύθερη όσο το κόμμα της Μαρίν Λεπέν. Απήντησα και απαντώ και σε όσους θέτουν το ερώτημα γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει ανάλογη άνοδο με το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ της Γαλλίας ότι άλλο η Γαλλία και άλλο η Ελλάδα και επί πλέον, υπάρχει ένας λόγος εξαιρετικά σοβαρός για τον οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα δεν έχει τα ανάλογα ποσοστά, αλλά δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να καθυστερούν το μοιραίο που όσο και εάν δεν το θέλουν έρχεται.

Ο σοβαρός αυτός λόγος είναι η πολιτική δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και διά του  λόγου το αληθές τι έγραψε μόλις πριν λίγες ημέρες το “ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”:

Ερευνητές εκτιμούν μιλώντας προς το «Βήμα» ότι η πορεία της Χρυσής Αυγής είναι σταθερή, πλην όμως στάσιμη, κινούμενη σε ποσοστά κάτω του 10% (με την αναγωγή και της αδιευκρίνιστης ψήφου), σημειώνοντας ότι θα ήταν εκρηκτικά ανοδική, αν δεν είχαν μεσολαβήσει η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η σύλληψη, η προφυλάκιση και η παραπομπή σε δίκη βουλευτών του κόμματος. «Η κατάσταση σήμερα θα θύμιζε εν πολλοίς Ουγγαρία, αν η δολοφονία Φύσσα δεν είχε ταράξει τα νερά» λένε χαρακτηριστικά. «Ήταν τόσο μεγάλη η οργή για το παλαιό κατεστημένο που δεν χρειαζόταν καμία περισπούδαστη πρόβλεψη για να διαγνώσει κανείς την απειλή της Χρυσής Αυγής. Ακόμη και σήμερα θεωρείται επικίνδυνη, αν και σε υπολανθάνουσα μορφή”.

Το ίδιο το σύστημα ομολογεί ότι με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό προχώρησε σε μία πολιτική δίωξη με βάση τον απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης, γιατί πολύ απλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν επικίνδυνη για το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα και συγκεκριμένα επικίνδυνη πολιτικά με την διευρυμένη απήχησή της στον Λαό και όχι επειδή θα έκανε κάποιο πραξικόπημα…

ΤΟ “ΠΑΡΙΣΙ” ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΙΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Εκλογές στην Γαλλία την Κυριακή, στις οποίες όλα δείχνουν ότι πρόεδρος θα αναδειχθεί ο τραπεζίτης Μακρόν, του οίκου Ρότσιλντ, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει από την ιστορία το απρόβλεπτο. Λαβαίνοντας αφορμή από τον πρώτο γύρο των εκλογών θα σταθώ στο γεγονός ότι ενώ στην επαρχεία της Γαλλίας το Εθνικό Μέτωπο πήρε ποσοστά που ξεπερνούσαν το 30%, στο Παρίσι πήρε μόλις… 5%! Στο Παρίσι που γέννησε την νέα αριστερά, τον περίφημο γαλλικό Μάη και παλαιότερα για να μη ξεχνούμε την Ιστορία, τις γκιλοτίνες του Ροβεσπιέρου.

Ας δούμε λοιπόν τι γράφει γι’ αυτές τις κοσμοπόλεις με τον τεράστιο πληθυσμό, τον απρόσωπο πληθυσμό χωρίς εθνική ψυχή, ο μεγάλος φιλόσοφος της Ιστορίας Όσβλαντ Σπένγκλερ, στο βιβλίο του “Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ” και στο κεφάλαιο “Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”:

Ο αγροτικός κόσμος γέννησε κάποτε την αγορά, την περιφερειακή πόλη, και την έθρεψε με το καλύτερο αίμα του. Τώρα η γιγαντιαία πόλη ξεζουμίζει την ύπαιθρο, αχόρταγη, απαιτώντας και καταπίνοντας συνεχώς νέα ρεύματα ανθρώπων, ώσπου θα αποκάμει και θα πεθάνει μέσα σε μία σχεδόν ακατοίκητη πια έρημο. Όποιος έχει υποκύψει μια φορά σε όλη την αμαρτωλή ομορφιά αυτού του τελευταίου θαύματος ολόκληρης της ιστορίας δεν πρόκειται να απελευθερωθεί από αυτή. Πρωτογενείς λαοί μπορούν να αποδεσμευθούν από τη γη τους και να ξενητευθούν . Οι πνευματικοί νομάδες δεν μπορούν να το κάνουν πια. Η νοσταλγία για τη μεγάλη πόλη είναι ίσως πιο έντονη από κάθε άλλη. Πατρίδα είναι γι’ αυτούς κάθε μεγαλούπολη, ξενητειά είναι ήδη το επόμενο χωριό. Προτιμούν να πεθάνουν στο οδόστρωμα παρά να επιστρέψουν στην ύπαιθρο.” 

Προτιμούν λοιπόν, οι πνευματικοί νομάδες ψηφοφόροι του Μακρόν να πεθάνουν στο οδόστρωμα παρά να επιστρέψουν στην Πατρίδα. Λογικό το ποσοστό λοιπόν του Εθνικού Μετώπου στο διεφθαρμένο Παρίσι, που συμβολίζει ένα κόσμο που πεθαίνει, τον κόσμο του καπιταλισμού, που μέσα στην απληστία του, προσπαθώντας να κτίσει την Βαβέλ της παγκοσμιοποίησης, μέλει να καταστραφεί.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ: Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο Μακρόν και οι εργάτες που απεργούσαν τον γιουχάρανε και φώναζαν “Μαρίν πρόεδρος”! Μη σας ξενίζει το γεγονός αυτό, αφού τα στατιστικά δεδομένα από την πρώτη εκλογή είναι τραγικά για τον εκλεκτό της χούντας του ευρώ, τον Μακρόν. Στους βιομηχανικούς εργάτες η Λεπέν πήρε 37%, ενώ 24% πήρε ο Μελανσόν της Ανυπότακτης Γαλλίας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι εάν η εθνικιστική παράταξη ήταν δυνατόν να έχει μια κοινή συνισταμένη με το τμήμα εκείνο της αριστεράς, το οποίο δεν έχει υποταχθεί στην παγκοσμιοποίηση, τότε η νίκη θα ήταν σίγουρα στο πλευρό των πατριωτικών δυνάμεων.

Χαρακτηριστικό επίσης της μορφής των εκλογών αυτών είναι και το γεγονός ότι ο σοσιαλιστής αλλά και εκλεκτός του κεφαλαίου ταυτόχρονα (και μη απορείτε γιατί αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα), δηλαδή ο Μακρόν, ήλθε πρώτος με 32% σε όσους έχουν εισόδημα άνω των 3.000 ευρώ το μήνα, ενώ αντίθετα το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ήλθε πρώτο με 32% σε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα κάτω των 1.250 ευρώ. Και αν υπολογίσουμε ότι σε αυτήν την κατηγορία των πτωχών ανήκουν και εκατομμύρια αλλοδαπών, τα οποία καταψηφίζουν την Λεπέν, τότε το πραγματικό ποσοστό του Λαού με χαμηλά εισοδήματα που ψήφισε το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ίσως και να πλησιάζει το 50%!

Τα στοιχεία που παρέθεσα παραπάνω συντρίβουν κυριολεκτικά κάθε ιδεολόγημα της αριστεράς και δείχνουν ότι ο Εθνικισμός είναι η αληθινή και πραγματική πίστη του Λαού. Την Κυριακή που έρχεται γίνονται στην Γαλλία εκλογές και θέση μας είναι ότι το “Παρίσι”  πρέπει να πέσει και εάν δεν πέσει την επόμενη Κυριακή θα πέσει στις ημέρες που έρχονται, ημέρες επικές και συνάμα τραγικές, ημέρες που θα σημάνουν την επιστροφή των Πατρίδων και το τέλος των τοκογλύφων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή