ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Θρασύδειλοι «αντιφασίστες» προσβάλλουν ξανά την Μνήμη του Γιώργου και του Μάνου - Τι κάνει ο Εισαγγελέας;

Θρασύδειλοι «αντιφασίστες» προσβάλλουν ξανά την Μνήμη του Γιώργου και του Μάνου 
 Τι κάνει ο Εισαγγελέας;


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 5 χρόνια από το μαύρο απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου, όταν τα Αδέρφια μας Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους φονιάδες του αριστερού παρακράτους, υπό την προστασία του αρχισκευωρού Σαμαρά.

Και ενώ για μια ακόμη φορά θα Τιμήσουμε, ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους Ήρωές μας, κάποιες εξαιρετικά δύσοσμες και βαθύτατα σαπισμένες ψυχικά γραφίδες και φωνές θα επιχειρήσουν ξανά να μολύνουν την Μνήμη τους. Πρόκειται για τα εξευτελισμένα «αντιφασιστικά» ανδρείκελα της γνωστής προστατευόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμορίτικης ΟΡΜΑ, τα οποία γνωρίζοντας ότι έχουν την αβάντα της αντεθνικής και αντιλαϊκής εξουσίας χυδαιολογούν ξανά σε βάρος δύο δολοφονημένων ανθρώπων.

Σε ένα ρυπαρό έντυπο, το οποίο εκδίδουν με τίτλο «Αντιφασιστική φρουρά», μιλούν στο νέο τεύχος τους για «την εκτέλεση δύο καθαρμάτων της ένοπλης περιφρούρησης των γραφείων τους»! Μέσα σε μόλις δέκα λέξεις δείχνουν όλη την ψυχική αθλιότητα που τους διέπει, όταν η δολοφονία μετατρέπεται σε «εκτέλεση», οι δολοφονηθέντες χαρακτηρίζονται ως «καθάρματα», τα οποία μάλιστα ήταν και «ένοπλα»! 

Μέσα σε αυτές τις δέκα λέξεις έχουμε τα αδικήματα της εξύβρισης νεκρών, της συκοφαντικής δυσφήμισης και του εγκωμιασμού εγκλήματος.

Το να ζητήσουμε να ασχοληθούν με το θέμα οι διάφοροι «επαγγελματίες» του «αντιρατσισμού» σαν τον Δημητρά θα ήταν αφέλεια και χάσιμο χρόνου. Ο τύπος αυτός, όταν δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το τι «χλαπακιάζει», δημιουργεί μηνυτήριες αναφορές για τις πλέον απίθανες περιπτώσεις, με μόνη προϋπόθεση τα δικαιώματα τα οποία «θίγονται» να ανήκουν «σε τούρκους της Δυτικής Θράκης», «μέλη της μακεδονικής μειονότητας», «ρομά», «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα» κ.ο.κ.

Οι Εθνικιστές, και ιδίως οι Χρυσαυγίτες, προφανώς δεν έχουν κανένα δικαίωμα για τον τύπο αυτό, επομένως μπορούν να τραμπουκίζονται και να δολοφονούνται, με την μνήμη τους να αποτελεί αντικείμενο σκύλευσης. 

Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για τον υπόλοιπο υποκριτικό θίασο του «δικαιωματισμού». Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτά τα αποβράσματα του «αντιφασισμού» δείχνουν πόσο άνανδροι, δειλοί και τιποτένιοι είναι, με το να βρίζουν νεκρούς.

Σε παλαιότερη έκδοση του ρυπαρού περιοδικού τους έγραφαν ότι «Τα ονόματα των εκτελεσμένων ναζιστών θα ξεχαστούν. Θα μείνουν σαν ανώνυμοι φονιάδες μαζί με τον υπόλοιπο υπόκοσμο»! 

Το άκρον άωτον του θράσους και της αλητείας. Δύο δολοφονημένοι, όχι για κάτι που έκαναν, αλλά για την ιδεολογικοπολιτική τους ταυτότητα, να βαφτίζονται ως «φονιάδες» από κρετίνους που δεν σέβονται τίποτα.

Επίσης, ένα μέλος αυτής της «αντιφασιστικής» συμμορίας, το οποίο αυτοπαρουσιάστηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΤopen ως Αλέξανδρος Γανδής, χαρακτήρισε κι αυτός την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου ως «εκτέλεση των σκουληκιών»

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχει επέμβει κανένας εισαγγελέας για τα όσα ποινικά κολάσιμα έχουν πει και έχουν γράψει αυτοί οι θρασύδειλοι «αντιφασίστες».

Να υποθέσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα; Επειδή κάποιοι υποκριτές αρέσκονται να ομιλούν συχνά πυκνά για «ρητορική μίσους» και «μισαλλοδοξία», τους πληροφορούμε ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί ανταποκρίνονται άμεσα και με ακρίβεια στα λεγόμενα και τα γραφόμενα των «κουραμπιέδων» του «αντιφασισμού», οι οποίοι επειδή είναι πολύ δειλοί για να τα βάλουν με τους ζωντανούς Χρυσαυγίτες, προτιμούν να βρίζουν τους νεκρούς… 

Η ασυλία αυτής της παρακρατικής συμμορίας από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει στο σημείο να ενοχλεί άλλους «αντιφασίστες» για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα. «Αποτυπώματα» αυτών των «καυγάδων» έχουμε δει κατά καιρούς στο διαδίκτυο. Γνωρίζουν, όμως, ότι είναι στο απυρόβλητο, ακριβώς επειδή λαμβάνουν μέρος στην εκτέλεση των σχεδίων του συριζαίικου παρακράτους και επειδή οι σχέσεις τους με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ίσως να είναι πολύ πιο «στενές» από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. 

Διατυπώνοντας ξανά την ερώτηση για το εάν προτίθεται να κάνει κάτι ο εισαγγελέας για τους υβριστές νεκρών, τελειώνουμε λέγοντας ότι τέτοιου είδους θρασύδειλα υποκείμενα, που μιλάνε με τόσο απύθμενο μίσος απέναντι σε δύο δολοφονημένους νέους ανθρώπους, μας οδηγούν σε μεγάλη απορία για την συνολική κατάσταση της ψυχικής τους υγείας…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ