ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Newsweek: «Κίνδυνος η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής» - Πανικός στο παγκόσμιο κατεστημένο

Χρυσαυγιάδα made in USA! Περιοδικό 


Η νέα «Χρυσαυγιάδα» που ξέσπασε στα εγχώρια ΜΜΕ της διαπλοκής τις τελευταίες ημέρες δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, η ναυαρχίδα του διεθνούς οικονομικοπολιτικού κατεστημένου, το περιβόητο Newsweek της Νέας Υόρκης, αφιερώνει δύο σελίδες στην Χρυσή Αυγή, σε ένα τεύχος οχετό κατά του Donald Trump και των ανερχόμενων Πατριωτικών Κινημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία ειδική έκδοσή του, το περιοδικό Newsweek δημοσιεύεται ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στην συνεχή ενίσχυση του εθνικισμού σε χώρες της Ευρώπης και πολιτείες της Βόρειας Αμερικής. Το συγκεκριμένο περιοδικό, όχι τυχαία επιχειρεί έναν άστοχο συσχετισμό με την περίοδο του Β’ ΠΠ σε μία προφανή προσπάθεια να δαιμονοποιήσει οποιαδήποτε εθνική ή πατριωτική φωνή ανά τον κόσμο. Κατάσταση σίγουρα οικεία σε εμάς αφού τις ίδιες ακριβώς μεθόδους χοντροκομμένης προπαγάνδας χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια το εγχώριο σύστημα μαζικής εξαπάτησης και διαπλοκής.

Στα πλαίσια του παραπάνω αφιερώματος σημαίνουσα θέση κατέχει φυσικά και η Χρυσή Αυγή. Βέβαια η εκτεταμένη αναφορά στο κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν αναλώνεται σε «ασήμαντες» πληροφορίες όπως είναι οι θέσεις μας σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρας μας ή τους τεράστιους κινδύνους για την Ελλάδα και την Ευρώπη που απορρέουν από την αθρόα λαθρομετανάστευση. 

Ο συντάκτης του άρθρου προτιμά να κάνει μία ιστορική αναδρομή στο Δίστομο και να εκφράσει την ανησυχία του για τα ολοένα και αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Αδύνατο μάλλον να κατανοήσουν ότι το Kίνημα μας έχει πλέον αγκαλιαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και η δυναμική μας δεν πρόκειται να περιοριστεί με κανέναν τρόπο, πόσο μάλλον με την φαιδρή προπαγάνδα που χρόνια αναμασά το ίδιο διεφθαρμένο σύστημα. 

Το ρεπορτάζ αφού αποτυπώσει τις απαραίτητες ανησυχίες για την ασταμάτητη άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου κλείνει με την ανιστόρητη και κοινότοπη πλέον δήλωση κάποιου υποτιθέμενου κάτοικου της περιοχής: «οι παππούδες μας πολέμησαν τους φασίστες και τα εγγόνια μας τους ψηφίζουν»

Τραγική ειρωνεία αν σκεφτεί κανείς ότι το καθεστώς Μεταξά ήταν αυτό που απέκρουσε την εισβολή του Άξονα και οι πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών σοσιαλιστών και «δημοκρατών» καλούσαν τους Έλληνες να μην πολεμήσουν στο μέτωπο.

Είναι γνωστό ότι το περιοδικό Newsweek αποτελεί ένα εκ των βασικών εντύπων που προάγουν σε ακραίο βαθμό την πολυπολιτισμικότητα και την λογική των ανοιχτών συνόρων. Επίσης αδιαμφισβήτητα εξυπηρετεί τα συμφέροντα συγκεκριμένων σιωνιστικών ομάδων πίεσης. Τα κίνητρα για την συγκεκριμένη έκδοση καθίστανται λοιπόν σαφή. 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπήρξε το μοναδικό περιοδικό στις ΗΠΑ, το οποίο την επαύριο των προεδρικών εκλογών «εκ παραδρομής» διένειμε αρκετές δεκάδες χιλιάδες τεύχη που παρουσίαζαν την Κλίντον ως νέα Πρόεδρο. 

Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως το ίδιο περιοδικό δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ που παρομοίαζε τον Πρόεδρο Trump με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ένα γεγονός που χρήζει όμως ιδιαίτερης προσοχής είναι ότι η έκδοση που εξετάσαμε παραπάνω χρονικά συνέπεσε με την ευρεία αναπαραγωγή κάποιων κατασκευασμένων δήθεν ντοκουμέντων από τα εγχώρια ΜΜΕ που αποκλειστικό σκοπό είχαν την δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής. Ένα κακομονταρισμένο βίντεο που διακίνησε η γνωστή "Εφημερίδα των φωτομοντάζ" αρκούσε για να γίνουμε μάρτυρες νέων λιβελογραφημάτων και πρακτικών καθεστωτικής διαστρέβλωσης της αλήθειας. Για ποιο λόγο όμως η συγκεκριμένη εφημερίδα να διαλέξει την δεδομένη χρονική στιγμή για την δημοσίευση αυτού του υλικού; Λαμβάνοντας υπόψιν τις άριστες σχέσεις που η ΕΦΣΥΝ διατηρεί με την κυβέρνηση Μέρκελ και το γερμανικό ΥΠΕΞ και την τεράστια χρηματοδότηση που λαμβάνει από αυτό μέσω τρίτων «πολιτισμικών ιδρυμάτων», σε συνδυασμό με την ειδική έκδοση του Newsweek συμπεραίνουμε ασφαλώς την αγωνία που διακατέχει το διεθνές κατεστημένο της διαφθοράς όσον αφορά τον εθνικιστικό άνεμο που πνέει στην Ευρώπη.

Δεν μιλάμε λοιπόν απλά για μία ακόμα περίπτωση προπαγάνδας και συκοφαντίας κατά του κινήματος μας αλλά για μία συντονισμένη διεθνή εκστρατεία ενάντια σε κάθε εθνική και πατριωτική πολιτική.

Εν κατακλείδι η Ευρώπη και κατ’ επέκταση ολόκληρος δυτικός κόσμος έχουν ανεπιστρεπτί μπει σε τροχιά ριζικών αλλαγών. Το παλαιό σύστημα ισοπέδωσης των εθνικών και θρησκευτικών αξίων πνέει τα λοίσθια. 

Το πλασματικό και έωλο μοντέλο ευημερίας που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχτισε πάνω σε σαθρά θεμέλια ανύπαρκτων κεφαλαίων και τοκογλυφίας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Το BREXIT και η εκλογή Trump υπήρξαν μοιραία πλήγματα για το σύστημα που μόλις περιγράψαμε. Οι επικείμενες εκλογές σε Ολλανδία αλλά κυρίως σε Γαλλία και Γερμανία πιθανώς να σηματοδοτήσουν και το οριστικό του τέλος.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες διάσωσης ενός καταρρέοντος κατεστημένου. Ενός παγκοσμίου συστήματος που στην πρώτη γραμμή επίθεσης τοποθετεί τους καλοπληρωμένους και κατευθυνόμενους κονδυλοφόρους του και τους διαμορφωτές κοινής γνώμης. Ενός συστήματος ικανού να ορίσει μία παγκόσμια κοινή στρατηγική τόσο σύνθετη που δύναται να συμπεριλάβει από εκδοτικούς κολοσσούς των ΗΠΑ μέχρι και τους εκάστοτε ψαράδες των εγχώριων φυλλάδων. Ενός συστήματος καταδικασμένου όμως να αποτύχει αφού μοναδικό κοινό παρονομαστή για όλους τους παραπάνω αποτελεί η απέχθεια για τις παραδοσιακές-εθνικές αξίες και η τυφλή αφοσίωση στο χρήμα.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ 
ΤΟΥ NEWSWEEK

Ύμνοι στο αποτυχημένο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Χίλαρι Κλίντον:


Τρομολαγνικά σενάρια περί… επιστροφής του Αδόλφου Χίτλερ:


Και ποιος είναι ο νέος Χίτλερ; Μα φυσικά ο Ντόναλντ Τραμπ….