ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Δεν μέτρησε το σπριντ του “μπουμπούκου” - Ζητά επανάληψη της κούρσας! ΒΙΝΤΕΟ



Με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο ξεκίνησε η κούρσα διαδοχής στον θίασο της ψοφοδεξιάς. Στην διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος από τους Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα σφήνα θέλησε να μπει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο "μπουμούκος" κατάφερε ασθμαίνοντας την τελευταία στιγμή να μαζέψει τις απαραίτητες 50 υπογραφές των μελών της πολιτικής επιτροπής και έτρεξε το απόγευμα στις Συγγρού να τις καταθέσει, καθώς στις 18:00 έληγε η διορία.

Λίγο η κίνηση στον δρόμο, λίγο η αργοπορία και ο Άδωνις τελικά κατέθεσε τον φάκελο στις 18:08, οκτώ λεπτά δηλαδή μετά την λήξη της διορίας.

Πριν λίγο η Κεντρική εφορευτική επιτροπή απέρριψε ομόφωνα την υποψηφιότητα Γεωργιάδη ως εκπρόθεσμη! 

Κρίμα, για 8 λεπτά χάσαμε έναν ατέλειωτο μαραθώνιο διασκέδασης με τον "μπουμπούκο" να διεκδικεί και αυτός την αρχηγία της ψοφοδεξιάς.

Θα αρκεστούμε στους υπόλοιπους....

























ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ 
Tα κινητά κρύβουν τους εκτελεστές του Αδωνη Γεωργιάδη

Στα κινητά των μελών της Επιτροπής κρύβεται το μυστικό.

Πρόκειται για ένα βλαχομπαρόκ πολιτικό θρίλερ-όπως βλαχομπαρόκ είναι ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία αλλά και το πολιτικό προσωπικό όλων των κομμάτων της Κολομβίας των Βαλκανίων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του όταν κυκλοφόρησε προς τα ΜΜΕ ότι αρχικά η υποψηφιότητα του Αδωνη έγινε δεκτή μέλη της επιτροπής δέχθηκαν έναν καταιγισμό μηνυμάτων στα κινητά τους από συνεργάτες συνοποψηφίων του Γεωργιάδη-οι οποίοι απαιτούσαν να κοπεί ο Αδωνης.
Μην κοιτάτε που προς τα έξω δηλώνουν όλοι οι συνυποψήφιοι αρχηγοί την δυσφορία τους για το κόψιμο του. Στην πραγματικότητα κάποιοι από αυτούς απαίτησαν (αρχικά με μηνύματα στα κινητά των μελών της επιτροπής) να μην κάνει δεκτή την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη.

Αν υπήρχε η δυνατότητα να ζητήσει ο Γεωργιάδης άρση απορρήτου των κινητών της Επιτροπής θα μπορούσε να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με κάποιες διαρροές όταν ο Άδωνις εμφανίστηκε κατά λίγα λεπτά καθυστερημένος με τις πενήντα υπογραφές, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης – ο οποίος είχε δηλώσει στα κανάλια από πριν ότι Άδωνι και Βορίδη δεν ψηφίζει- άρχισε να φωνάζει ότι είναι παράτυπη η υποψηφιότητα του Γεωργιάδη και πρέπει να ερωτηθεί ο Νομικός Σϋμβουλος του κόμματος!


Αμέσως συνηγόρησαν σε αυτή την ενέργεια ο Φ. Ταυρής και ο Κόκκαλης και η εφορευτική επιτροπή πέταξε το μπαλάκι στο νομικό σύμβουλο ο οποίος και απέρριψε για τυπικούς λόγους την υποψηφιότητα Άδωνι.


Ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε ένσταση επί της απόφασης, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε λόγος να απορριφθεί, εφόσον όλοι οι άλλοι υποψήφιοι με δηλώσεις τους τόνισαν ότι πρέπει να είναι και εκείνος υποψήφιος και δεν πρέπει να ισχύσουν τυπολατρικές πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ