ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ρωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ εναντίον Τζιχαντιστών, αμερικανών και τούρκων στην Συρία

Ρωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ εναντίον Τζιχαντιστών, αμερικανών και τούρκων στην Συρία
Άρχισαν οι αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας κατά των Τζιχαντιστών, ενώ έτοιμοι να συνδράμουν στην όλη υπόθεση είναι και οι μαχητές της Χεζμπολάχ, αλλά και οι φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης. Οι τζιχαντιστές βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή θέση ήδη από τις πρώτες ώρες της ρωσικής παρεμβάσεως.
Επειδή, όμως, οι τζιχαντιστές είναι δημιούργημα των αμερικανοσιωνιστών, ήδη άρχισαν οι γκρίνιες στην νατοϊκή συμμορία. Οι μεν αμερικανοί δηλώνουν την δυσαρέσκειά τους και δηλώνουν ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν ως στόχο την συριακή αντιπολίτευση.
Σε κοινό ανακοινωθέν με τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, Τουρκία και τις συμμαχικές αραβικές χώρες του Κόλπου κάλεσαν σήμερα τη Ρωσία να σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές με στόχο τις δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης και να επικεντρωθεί στη μάχη κατά των τζιχαντιστών.
Θα ήταν αντιληπτή η στάση των συμμάχων του ΝΑΤΟ αν είχαμε να κάνουμε απλώς με έναν εμφύλιο πόλεμο. Όμως αυτό που αποκαλούν ως «συριακή αντιπολίτευση», είναι πράκτορες που έχουν εκπαιδευτεί από την CIA σε τουρκικά στρατόπεδα, πολλοί εκ των οποίων πρόσκεινται σε ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως η Αλ Κάιντα.
Συνεπώς, ακόμα και αν ισχύει αυτό ακριβώς που λέει το νατοϊκό ανακοινωθέν, οι ρώσοι χτυπάνε τζιχαντιστές και μόνο τζιχανιστές. Γεγονός βέβαια που τεκμαίρεται από τα ρωσικά ανακοινωθέντα και την γενικότερη  ειδησεογραφία.



SUKHOI SU-34 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!



Αυτό είναι το καμάρι της Ρωσικής Αεροπορίας Sukhoi_Su-34!

Οχτώ τέτοια δικινητήρια θηρία έχει στείλει ο Πούτιν στην Συρία το κόστος είναι 35 εκ δολάρια για το καθένα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ