ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΟΡΙΔΗΔΩΝ ΣΤΟΝ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ»;

Μετά το μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα του «Μπουμπούκου» από τον… Mykonian Μάκη Βορίδη -μόλις ο πρώτος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για αρχηγός της νουδούλας- ακολουθεί διαδικτυακό ξεφωνητό από την ιστοσελίδα που ελέγχουν οι Σαμαρο-βορίδηδες. Ιδού το «ήθος» τους προς έναν άνθρωπο που μέχρι χθες ήταν «δικός» τους:

Λαγός του Μεϊμαράκη ο Άδωνις;

«… Και στη συνέχεια, μέχρι την Παρασκευή πιθανότατα θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από την διεκδίκηση της προεδρίας αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στον Μεϊμαράκη. Τον Βαγγέλα που με… κομμένη την ανάσα η υφήλιος περιμένει την απόφασή του. Θα μιλήσει η σφίγγα ή όχι; Όμως, ο Άδωνις μέχρι τότε θα έχει κάνει το κομμάτι του. Θα είναι μέχρι το τέλος δήθεν διεκδικητής, θα παίζει ρόλο στα εσωτερικά της ΝΔ, θα τον σέβεται και θα τον υπολήπτεται η ηγεσία, δηλαδή ο Μεϊμαράκης για την «πάσα» που του έκανε και γιατί όχι; Μπορεί ο Γεωργιάδης να φτιάξει και… συνιστώσα στο εσωτερικό του κόμματος χρησιμοποιώντας αυτήν την καταδικασμένη από την αρχή υποψηφιότητα. Όμως, όπως και κάθε περαστικός που θέλει να καθίσει στην καρέκλα που κάθισε κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, έτσι και ο Γεωργιάδης δεν εμέτρησε το μπόι του σωστά. Είτε νομίζει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας τηλεοπτικός αστέρας που κάνει πολιτική καριέρα, χάρη στον Σαμαρά μην το ξεχνάμε, είτε απλά ήταν κι αυτός μέρος του παιχνιδιού που στήθηκε από την αρχή από τις γνωστές ομαδούλες στο κόμμα. Όπως και να έχει ο Άδωνις δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στο κόμμα και θα το διαπιστώσει κι αυτός έπειτα από λίγο καιρό. Ο ρόλος του λαγού δεν του ταιριάζει διότι όπως λέει και ο σοφός λαός: «Λαγός την πτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του». Άλλωστε και στον στίβο οι λαγοί που μπαίνουν μπροστά για να ζοριστεί το φαβορί και να τρέξει καλά, μένουν στην ιστορία απλά ως λαγοί, ως κομπάρσοι και μονίμως ηττημένοι. Ας το καταλάβει αυτό ο Γεωργιάδης γιατί, άλλωστε, η σοβαρότητα στην πολιτική από την γραφικότητα είναι μια στάλα δρόμος».


Λέτε να’ ναι μόνο η ζήλεια του… τσεκουράτου Μάκη για το τόλμημα του Άδωνι, πίσω από το δημοσίευμα, ή μήπως κρύβεται και η χαλάστρα στο σχέδιο Σαμαρά για τη… μεγάλη επιστροφή του; Ήτοι, μια πρόταση-παράκληση στον φον Αντωνάκη από τη γνωστή ομάδα των «σαμαρικών» βουλευτών, στο «παρά πέντε» της λήξης της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων, να θέσει υποψηφιότητα ως «άσσος από το μανίκι» και «σωτήρας» που μόνο αυτός μπορεί «να επανενώσει την παράταξη»;,


Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ