ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ., ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ:

ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ"

 ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ., 

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ:

 
ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...!!!

Προσέξτε πως οι "Ναυλωμένες Ουκρανέζες'' των ΜΜΕ, με τα δημοσιογραφικά τους σαπρόφυτα, κυρίως περιφερειακών --περιθωρειακών τηλεοπτικών σταθμών παραπλανούν "εργολαβικά" τον κόσμο...!!!

"Κακαρίζουν" ως κότες λυράτες την δημοσκοπική πτώση της ΝΔ και την παρουσιάζουν περίπου ως συντριβή.
Αν έχετε προσέξει, εμείς οσάκις δημοσιεύουμε δημοσκόπηση, πάντα βάζουμε δίπλα και την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας, γιά να μπορεί ο αναγνώστης να κάνει τις συγκρίσεις .
Τό ίδιο κάνουμε και τώρα:
Δημοσιεύουμε τον πίνακα της Pulse με την σημερινή δημοσκόπηση και τον πίνακα με την προηγούμενη.
Η ΝΔ παρά την αντιδημοφιλή απόφαση γιά στήριξη της Κυβέρνησης Παπαδήμου την διαγραφή 21 Βουλευτών και την δημιουργία κόμματος από τον Καμμένο, χάνει μόλις... 2%...!!!
Άν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό είναι η σαφής άνοδος της Χρυσής Αυγής πού προκύπτει ότι θα μπεί στη Βουλή, τό ποσοστό του Καμμένου πού μπορεί σήμερα να έχει μια δημοσκοπική έξαρση, κατά την αποψή μας προσκαιρη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ξεπεράσει τό όριο του 3% και η κάθετη μέχρι συντριβής πτώση τού Καρατζαφέρη πού φαίνεται να δικαιώνει όσους λένε ότι σήμερα το πραγματικό του ποσοστό είναι 2% και θα αποχαιρετήσει την Βουλή άπαξ διά παντός.
Συγκρίνατε τις δύο δημοσκοπήσεις και θα δείτε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας... 

*************************************************************************************************************

Χάρτης των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και το ιστορικό των περιοχών. Το ΠΑΣΟΚ χάνει το Ρέθυμνο στην Κρήτη και το ΚΚΕ παίρνει.........Ικαρία-Σάμο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ