ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Άρχισε να τάζει ο Βενιζέλος»

ΝΔ: «Άρχισε να τάζει ο Βενιζέλος»


ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! 

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!





Ανεβαίνουν οι προεκλογικοί τόνοι μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Μιχελάκης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε πως «δεν διαφέρει από τον κ. Παπανδρέου»

Αφορμή για την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ των δύο κομμάτων ήταν μια χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο Ευ. Βενιζέλος για την μοναδική υπόσχεση που έχει δώσει ο Αντώνης Σαμαράς. «Ακούω τη ΝΔ που λέει εμείς δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε τα πολυτεκνικά επιδόματα και να αναπληρώσουμε τις συντάξεις μέχρι 700 ευρώ. Το βρίσκω τραγικά λίγο αυτό. Γιατί μόνο αυτό; Εγώ έχω πονέσει και έχω λυπηθεί, όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για πολλές άλλες περικοπές. Και όλες πρέπει να αποκατασταθούν» υποστήριξε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ απάντησε λέγοντας πως ο Ευ. Βενιζέλος ακολουθεί την πεπατημένη του Γ. Παπανδρέου και πριν εκλεγεί ακόμα πρόεδρος άρχισε να μοιράζει υποσχέσεις. 

«Πραγματικά, πόση απόσταση έχουν αυτά που είπε, σήμερα, ο κ. Βενιζέλος από το “λεφτά υπάρχουν”του κ. Παπανδρέου; Προτού καν αναδειχθεί και επίσημα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να τάζει στους πάντες τα πάντα, υποσχόμενος αποκατάσταση όλων των αδικιών που έκαναν, για δύο χρόνια, ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τελικά, ο κ. Βενιζέλος επιβεβαιώνει ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Παπανδρέου» δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης.


ΟΜΩΣ




Αυτά που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν τελειωμό! 
Τις τελευταίες ημέρες και δη από το Εθνικό Συμβούλιο και μετά, έρχονται στο Κίνημα, κύμα παραιτήσεων χωρίς να υπάρχει φραγμός!

Στην Ιπποκράτους, έχουν... σοκαριστεί, το σοκ όμως είναι μεγαλύτερο στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς έρχονται και οι εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή, χωρίς κανένας να μην γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί.

Σήμερα, την παραίτησή του από τη θέση του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου έστειλε οΔημήτρης Πιπεργιάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «...Το ΠΑΣΟΚ, ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται και αποξενωμένο από τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν και το ανέδειξαν σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων της μεταπολιτευτικής περιόδου, έχει καταντήσει ΄΄άδειο πουκάμισο΄΄».

Παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ και ο Θέμης Τζήμας, που παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο τονίζοντας τα εξής: «Στο τελευταίο Εθνικό Συμβούλιο περάσαμε σε ένα νέο στάδιο: στην ολοκληρωτική φίμωση της άλλης άποψης, της όποιας αριστερής, αντινεοφιλελεύθερης φωνής. Μέσα από επιλεκτική και όχι πλήρη εφαρμογή των προβλέψεων του καταστατικού- αλήθεια και για παράδειγμα, που είναι η λίστα των μελών του ΠΑΣΟΚ και σε ποιους υποψήφιους τη δώσατε ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν υπογραφές από τη βάση μέσα από τη διατήρηση οργάνων των οποίων η θητεία είχε λήξει, μέσα από πιέσεις και μέσα από συνθήκες τηλεοπτικής χούντας, όπου συγκεκριμένος υποψήφιος δεν αναφερόταν καν ως υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς ποτέ κανείς σας να διαμαρτυρηθεί όπως είχατε υποχρέωση για την τήρηση των κανόνων περί αντικειμενικής ενημέρωσης και ισότιμης συμμετοχής οδηγηθήκαμε στη φοβική επιλογή της μιας και μόνης υποψηφιότητας...».

Παραιτήθηκε τέλος και ο Σταμάτης Δημητρίου από μέλους της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αθήνας λέγοντας τα εξής: « Δυστυχώς τα τελευταία 2 χρόνια, παρακολουθώ όπως όλοι μας το βαθύ ρήγμα που δημιουργήσαμε στην Κοινωνία, την απομάκρυνσή μας από αυτήν, καθώς και την βαθιά Ιδεολογική και Πολιτική μας ήττα. Οι τελευταίες δε πολιτικές εξελίξεις της Κυριακής, με αναγκάζουν να σας υποβάλλω την παραίτησή μου, από μέλος του ΠΑΣΟΚ - και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνα



ΠΑΣΟΚ  



ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ 


               
                                    +


                             ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ