ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ… ΕΥΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ… ΕΥΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


Ενώ το μεσημέρι άνθρωποι του προέδρου άδειαζαν το γραφείο του Γ. Παπανδρέου από τα προσωπικά του αντικείμενα, προκειμένου να ελευθερωθεί ο χώρος για τον νέο αρχηγό, άνθρωποι προσκείμενοι στον Ευάγγ. Βενιζέλο όπως οι Πέππας και Τσολιάς με επικεφαλής την Εύα Καϊλη (!!!) άρχισαν να φωνάζουν «τα παίρνετε όλα, ανοίξτε να δούμε τι έχουν μέσα τα κουτιά» και άλλα τέτοια συντροφικά. Μάλιστα η καλλίπυγος νεαρά βουλευτής, επονομαζόμενη και «μικρή τυμπανίστρια» απαίτησε να ανοιχτεί μπροστά της ένα από τα κουτιά. Διαπιστώθηκε ότι το κουτί είχε ομπρέλες από τη Σοσιαλιστική Διεθνή, που πήγαιναν στον πρώτο όροφο. Θυμίζουμε ότι ούτε επί διαδοχής Ανδρέα ούτε επί Σημίτη έγιναν τέτοια «τσίρκουλα», ενδεικτικά της οξύτητας και της εχθρότητας με την οποία άνθρωποι της ερχόμενης ηγεσίας αντιμετωπίζουν την απερχόμενη. Η Εύα Καϊλή (υπό ποία άραγε ιδιότητα;) και τα πρωτοπαλίκαρά της υποστήριζαν ότι μεταφέρεται το λογιστήριο του ΠΑΣΟΚ. Για το γεγονός πριν λίγο ο γενικός διευθυντής της Ιπποκράτους, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Ψευδείς και ανεύθυνες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω αναρτήσεων σε blogs, σχετικά με το περιεχόμενο των κιβωτίων μεταφοράς του προσωπικού αρχείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν στερούνται απλά ίχνους αληθείας αλλά επιχειρούν να τραυματίσουν το κύρος και την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του συνόλου του στελεχιακού του δυναμικού.

Το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τα στελέχη του, σε κάθε περίπτωση, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και το ήθος και τη βούληση να εγγυώνται την αξιοπιστία του συνόλου των πολιτικών και διοικητικών του λειτουργιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ