ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

4 Μαρτίου 2012 :Προεδρικές εκλογές στη Ρωσία

Πούτιν: "Η παγκόσμια κρίση είναι συστημική"

Ο Πούτιν διηγήθηκε 
προς τα πού θα οδηγεί τη χώρα






Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και υποψήφιος για τη προεδρία του ρωσικού κράτους Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τους υποστηρικτές του – εκπροσώπους του Λαϊκού Μετώπου και των περιφερειακών επιτελείων, δημοσιογράφους και πολιτικούς αναλυτές. 
Οι οπαδοί του Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησαν τα προγραμματικά άρθρα του πρωθυπουργού της Ρωσίας.

Η Όλγα Κριστανόφσκαγια, διευθύντρια του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Πολιτικής τόνισε ότι τα άρθρα αυτά περιέχουν όλα – την ακριβή διάγνωση, που είχε κάνει στην κοινωνία, τα συγκεκριμένα προβλήματα και ένα σύνολο μέτρων με σκοπό την ανάπτυξη του οικονομικού και του πολιτικού συστήματος. Λείπει μόνο ένα στοιχείο - τα συμπεράσματα. 

"Αν γίνεστε πρόεδρος, προς τα πού θα οδηγείτε τη Ρωσία;",- ρώτησε τον Πούτιν η Όλγα Κριστανόφσκαγια.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσπάθησε να δώσει απάντηση σε μερικές προτάσεις.

-«Εμείς, θα πρέπει, βέβαια, να ενισχύουμε τους θεσμούς της δημοκρατίας, μάλιστα έτσι, ώστε αυτοί οι δημοκρατικοί θεσμοί να κάνουν την κρατικότητά μας άτρωτη από οποιαδήποτε σοκ, ώστε αυτή η κρατικότητα να είναι σταθερή και να μας εγγυάται την κυριαρχία. Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν εκπληρώσουμε τα καθήκοντα που έχουμε θέσει στον οικονομικό τομέα. Το κύριο απ’ αυτά είναι η εξασφάλιση υψηλών ρυθμών ανάπτυξης της οικονομίας. Για αυτό τον σκοπό χρειάζεται να προσελκύουμε επενδύσεις και πρώτ’ απ’ όλες ιδιωτικές επενδύσεις. Για την προσέλκυση δε των ιδιωτικών επενδύσεων χρειάζεται να βελτιώνουμε το επιχειρηματικό κλίμα. Όλα αυτά μαζί θα πρέπει να οδηγήσουν στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου του κάθε συγκεκριμένου πολίτη της Ρωσίας»,- υπογράμμισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο δικηγόρος Ανατόλι Κουτσερένα αποφάσισε να εντείνει τον τόνο της συζήτησης. 
«Οι επικριτές σας,- είπε ο οπαδός του Βλαντίμιρ Πούτιν, λένε ότι εσείς είχατε στη διάθεσή σας 12 χρόνια και έπρεπε να κάνετε όλους πλούσιους».

«Ήμουν πρόεδρος 8 και όχι 12 χρόνια»,- διόρθωσε τον δικηγόρο ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

-«Τετριμμένη είναι η γνώμη ότι ο Πούτιν κάθεται και διατάσσει τα πάντα. Αυτό δεν είναι έτσι. Θέλω να σας πω ακόμα μία φορά ότι ο πρόεδρος της κυβέρνησης έχει πολλές αρμοδιότητες εξουσίας, ένα μεγάλο σύνολο αρμοδιοτήτων, αλλά δεν είναι πρόεδρος.

Εμείς με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ έχουμε οριοθετήσει τις αρμοδιότητες μας, ή με ακρίβεια τις οριοθέτησε το Σύνταγμα της χώρας. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του»,- παρατήρησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Τις δηλώσεις ότι δεν πρέπει να διεκδικεί το προεδρικό αξίωμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν τις βλέπει ως μία από τις κατευθύνσεις των επιθέσεων των αντιπάλων του. Όπως, εξάλλου, και την ανακήρυξη των εκλογών μη νομίμων ακόμα πριν την διεξαγωγή τους. «Ολα αυτά είναι εργαλεία του πολιτικού αγώνα και τα θεωρώ απαράδεκτα για τη δημοκρατική κοινωνία»,- τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ομολόγησε ότι ήταν έτοιμος για τέτοια θορυβώδικη εκλογική εκστρατεία.

- «Για να είμαι ειλικρινής, πρόβλεπα ότι περίπου έτσι θα έχουν τα πράγματα. Θα σας πω κάτι περισσότερο. Έχω αποφύγει την αλλαγή του Συντάγματος. Δεν ήθελα να μείνω αυτόματα σ’αυτή την εξουσία. Ήξερα ότι τέτοια ακριβώς θα είναι η πολεμική.

Εξάλλου, για να συνεχίσει κανείς περαιτέρω τη δουλειά του, χρειάζεται να εξασφαλίσει την πίστωση εμπιστοσύνης στο νέο περιβάλλον. Χωρίς αυτό, είναι αδύνατο να εργάζεται. Έτσι λοιπόν, είμαι ευτυχής ότι έχουμε μια τέτοια καταιγίδα. Αυτό είναι καλό, αλλά όλοι χρειάζεται να βρίσκονται στα περιθώρια του νόμου. Ναι, έτσι ακριβώς είναι»,- τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.



Ζιρινόφσκι Βλαντίμιρ
Υποψήφιος πρόεδρος της Ρωσίας από το Φιλελεύθερο-Δημοκρατικό Κόμμα Ρωσικής Ομοσπονδίας 
Ζιουγκάνοφ Γκενάντι 
Υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας από μέρους του ΚΚΡΟ  



Μιρόνοφ Σεργκέι
Υποψήφιος πρόεδρος από το κόμμα «Δίκαια Ρωσία»



Πρόχοροφ Μιχαήλ
Ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας



Πούτιν Βλαντίμιρ
Υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας από μέρους του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ