ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥΤΙΝ;

ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥΤΙΝ;


«Υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή δυτική μυστικής υπηρεσίας στην ομάδα που είχε σταλεί για να δολοφονήσει τον Β.Πούτιν». Αυτό είναι που διαρρέεται από την ρωσική πρωτεύουσα λίγες ώρες, μετά την γνωστοποίηση πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Ρώσου ηγέτη.

Από το Κρεμλίνο μάλιστα δεν αποκλείουν την εμπλοκή ακόμα και της Τουρκίας, η οποία αποτελεί σύνηθες καταφύγιο των ισλαμιστών τρομοκρατών του Καυκάσου. Πρόσφατα, άλλωστε, ηγετικά στελέχη του "Εμιράτου του Καυκάσου" εξοντώθηκαν σε ειδική επιχείρηση, προφανώς των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών έξω από ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, όπου διαβούσαν πολυτελώς και οργάνωναν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Μόσχα.

Όπως αναφέρουν πηγές της ρωσικής πρωτεύουσας η ομάδα στήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με κεφάλαια των οποίων η προέλευση είναι πολύ πιθανόν να ήταν «δυτική μυστική υπηρεσία η οποία δεν κατονομάζεται.

Εκεί θα έρχονταν σε επαφή με μία άλλη ομάδα η οποία θα τους εφοδίαζε τα απαραίτητα εκρηκτικά για να δολοφονήσουν με την αποστολή βομβιστή αυτοκτονίας τον Β.Πούτιν.

Το σχέδιο είχε ως εξής: Mετά τις εκλογές της 4ης Μαρτίου σε ανοικτή εκδήλωση, όπου θα ευχαριστούσε τους συμπολίτες του για την επικείμενη εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου.

Οι τρεις άνδρες στρατολογήθηκαν στο Καύκασο από «πράκτορες» (χωρίς να προσδιορίζεται η εθνικότητα και η υπηρεσία τους) και εστάλησαν αρχικά μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Τουρκία. Μετά από μία στάση (πιθανόν στην Κωνσταντινούπολη) αναχώρησαν για Οδησσό για το προτελευταίο σκέλος του ταξιδιού τους.

Το λάθος έγινε εκεί , καθώς ετοίμαζαν τα γιλέκα με τα εκρηκτικά, τα γιλέκα εξερράγησαν και σκότωσαν τον έναν τρομοκράτη. Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν αμέσως και συνέλαβαν και τους άλλους δύο ισλαμιστές τρομοκράτες,που ομολόγησαν αμέσως το σχέδιο...

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει η Ρωσία, καθώς η αποκάλυψη μιας τέτοιας απόπειρας δείχνει πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και το παιχνίδι στην ευρασία, αλλά και γενικότερα στην γεωπολιτική σκακιέρα έχει αρχίσει να χοντραίνει...

ΔΕΥΤΈΡΑ, 3 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011
Ώρα 11:58 π.μ. αναρτήθηκε από MNMKS
Eπιχειρησιακή ομάδα της FSB υπεύθυνη για την εκκαθάριση των τριών Τσετσένων τρομοκρατών στην Πόλη;
Οκταμελής ρωσική επιχειρησιακή ομάδα της FSB ήταν σύμφωνα με τους Τούρκους υπεύθυνη για την εκτέλεση των τριών τρομοκρατών ισλαμιστών του "Εμιράτου του Καυκάσου" που είχαν βρει καταφύγιο στην Κωνσταντινούπολη στις 16 Σεπτεμβρίου.
Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πρόσωπα των εκτελεστών και αυτοί ταυτοποιήθηκαν με άνδρες των ρωσικών μυστικών υπησρεσιών. Οι τρεις Τσετσένοι που σκοτώθηκαν, οι Μουσάεφ, Αλτεμίροφ και Αμρίεφ ηγετικά στελέχη του «εμιράτου του Καυκάσου», το αυτοανακηρυγμένο κράτος των Τσετσένων ανταρτών που έχουν αιματοκυλήσει την περιοχή και έχουν χτυπήσει και αθώους, μέσα στη Ρωσία.
Οι τρεις είχαν καταφύγει στην Τουρκία, η οποία υποθάλπει τη δράση των Τσετσένων τρομοκρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ