ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύσουμε οριστικά.«Αυτοδυναμία πάση θυσία»



Φτάνει!



Δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτό που το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε μετά από δυο χρόνια Μνημονίου είναι ότι η λύση βρίσκεται κάπου μεταξύ Βενιζέλου και Παπουτσή. 

Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύσουμε οριστικά με τη Μεταπολίτευση.

Περιμένουμε να ανακοινωθεί επιτέλους και μια σοβαρή υποψηφιότητα, περιμένουμε ένα κάλεσμα συσπείρωσης των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του κόμματος. 

Υπάρχει ελπίδα;
ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ


Πάνω από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις βρίσκονται στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά .
Οι στενοί του συνεργάτες εκτιμούν ότι με την πόλωση που θα προκληθεί μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές σε συνδυασμό με την εκλογική πτώση του ΛΑΟΣ μπορούν να οδηγήσουν στην αυτοδυναμία .
Κομβικό σημείο πάντως θεωρείται η ψυχολογία των οπαδών της ΝΔ, η οποία θα πρέπει να ανεβεί . Σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να ερμηνευτεί και η χθεσινή δήλωση Σαμαρά .

«ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ» 



«Χρειάζεται ισχυρή και αποφασιστική κυβέρνηση με σχέδιο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης και όχι παζαρέματα, συμβιβασμούς και αλισβερίσια μεταξύ των κομμάτων»

 η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη.
«Αυτοδυναμία πάση θυσία»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ