ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ; 
ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!



ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΑΧΥΛΗ ΚΑΙ ΦΑΥΛΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΠΑΠΑΤΖΗ.
ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...
ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.
ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ.
ΕΝΑΣ
ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΑΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΥΣ.
ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΑΝ ΣΤΙΣ 2 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΜΑΣΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.
ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ.
ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.
ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ.
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;
ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ