ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τρέμουν ακόμη και την σκιά τους! Παντού Χρυσαυγίτες που τους αποδοκιμάζουν βλέπει ο Κουβέλης

Τρέμουν ακόμη και την σκιά τους! Παντού Χρυσαυγίτες που τους αποδοκιμάζουν βλέπει ο Κουβέλης


Τη γη κάτω από από τα πόδια τους έχουν χάσει οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καθώς όπου σταθούν και βρεθούν σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός τους αποδοκιμάζει λόγω της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι κυβερνητικοί καρεκλοκένταυροι κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται αυτό που συμβαίνει γύρω τους και το χρεώνουν γενικώς και αόριστα σε οργανωμένο σχέδιο από "ναζιστές" και "φασίστες".

Στο ίδιο μήκος κύματος, λοιπόν, κινήθηκε και ο γραφικός Κουβέλης, ο οποίος σε συνέντευξή του στα "Νέα" δήλωσε για τις μαζικές αποδοκιμασίες λόγω της προδοτικής συμφωνίας:

"Προβληματίζομαι καθώς είναι οργανωμένα από τη Χρυσή Αυγή, από ναζιστικές, φασιστικές, ακροδεξιές οργανώσεις που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τα γνήσια πατριωτικά αισθήματα μεγάλης μερίδας των πολιτών".

Μπαρμπά - Φανούρη αν όλος αυτός ο Λαός που σας αποδοκιμάζει είχε ψηφίσει Χρυσή Αυγή, τώρα θα είμαστε κυβέρνηση και δεν θα είχε ξεπουληθεί η Μακεδονία.

Μην αγχώνεσαι, όμως, αργά ή γρήγορα όλος αυτός ο Λαός θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή και εσύ και οι λοιποί και οι εθνομηδενιστές θα βρεθείτε στα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας.

Μπαρμπά - Φανούρη ξύπνα! 
Δεν βρέχει... Σας φτύνουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ