ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Acta est fabula!

Acta est fabula!


Πληθύνονται περιστασιακά οι διάφοροι ξύπνιοι «Super – Έλληνες», οι τάχα ρεαλιστές και προσγειωμένοι υπερεπαναστάτες του άχρωμου πατριωτισμού, οι οποίοι αποκαλούν το Εθνικιστικό Κίνημα «συμβιβασμένο» με το Σύστημα. Αυτοί οι τραγελαφικοί πολιτικοί ρολίστες που μυκτηρίζουν τον Αγώνα των Χρυσαυγιτών και περιφρονούν την υπετριαντάχρονη πορεία του Κινήματος, θεωρούν ότι υπερφαλαγγίζουν «θεόπνευστα» την ίδια την επώδυνη μεταπολιτευτική πείρα του Εθνικισμού.
Επίσης φρονούν ότι μόνον αυτοί είναι δήθεν ικανοί να ερμηνεύσουν την πραγματικότητα και μάλιστα καθορίζουν την «3 σε 1» (απόλυτη-αδέσμευτη-ασυμβίβαστη), «μία και μοναδική»... αλάνθαστη πατριωτική γραμμή τους. Τέτοιας υφής άνθρωποι είναι οι ποικιλώνυμοι, ανέξοδα φαιδροί φαντασιοκόποι που βαυκαλίζονται πως μάχονται τάχα «το σάπιο και δύσοσμο πολιτικό σύστημα», το οποίο δήθεν υπηρετούν... οι Χρυσαυγίτες!
Οι «Καταραμένοι Χρυσαυγίτες» του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, η «αγέλη» του Αρχηγού των Εθνικιστών, οι «ακραίοι», οι «φασίστες», που σύμφωνα με την βλακώδη εκτίμηση κάποιων... απολωλότων ή αργυρωνήτων επικριτών, κρίθηκε ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να «ταυτισθούν» με το πολιτικό σύστημα, (παρά τα συνεχή βίαια πλήγματα του Εχθρού, τους νεκρούς μας συντρόφους και την άδικη δίωξη και αιχμαλωσία των συναγωνιστών μας).
Χθεσινοί θεσιθήρες και σημερινοί ριγμένοι της αριστεροφιλελεύθερης εξουσίας των μιζαδόρων, οι αχαρακτήριστοι βραχνοί πατριωτικοί «παρτιώτες» (λάτρεις της «πάρτης» τους) ενώ αγωνίζονται «αόκνως και αδιαλείπτως» για την «πατρίς», βρίσκουν πάντοτε άπλετο χρόνο και …..ηθική δύναμη να πλήξουν το Κίνημα. Μάλιστα, σε παροξυσμό φθονερής αναλήθειας, μίλησαν ακόμα και για κάποια βοήθεια που …. τα κόμματα της αριστεράς προσέφεραν στην Χρυσή Αυγή!!
Άραγε πόσες αξιοθρήνητες πατριωτικές και ψευδοεπαναστατικές μικρο-ομαδούλες, πόσοι καθαρολόγοι «αντάρτες», «επαναστάτες», «θεωρητικοί» και κουραφέξαλοι περιφέρονται σαν θλιβερές καντιανές υπάρξεις -που ολοκλήρωσαν την άχαρη βολική ζωή τους αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την αγαπημένη τους γήινη πραγματικότητα- και κοάζουν παροξυντικά, ζαλίζοντας μας με μπαρουφολογίες και τσιτάτα ; Άγνωστο το πλήθος τους, ευδιάκριτο όμως το ήθος τους.
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι συμπαθείς υπερφίαλοι οπαδοί και ποικιλόχρωμοι ακόλουθοι των (συνήθως) εξωνημένων στρατηλατών και αυλαρχών διοικητών και ηγεσιών τουςδεν αντιλαμβάνονται πως αυτή η ίδια η Εθνικιστική θεωρία, στο όνομα της οποίας διαμαρτύρονται και κραυγάζουν ασύστολα, τους απογυμνώνει ολοκληρωτικά από τα επιχειρήματά τους και αποδεικνύει πόσο ασυνάρτητες, έωλες και φρούδες είναι οι προσεγγίσεις και τα «οράματά» τους, σε σχέση με την τρέχουσα Ελληνική πραγματικότητα.
Η Εθνικιστική θεωρία είναι σαφής, απαρτιωμένη και ρωμαλέα. Όμως η σκόπιμα στρεβλή ερμηνεία της (από διαφόρους επαρσιακούς μικρομεσόνοες) είναι συγχυτική, ασύνδετη και πάσχει βαρέως! Εδώ δεν μιλάμε για ανέξοδα λόγια και ατέρμονες συζητήσεις, αλλά για την ιστορική ευκαιρία του Εθνικισμού, μια τελευταία επιβιωτική ευκαιρία του Λαού μας που υπέφερε τα πάνδεινα επί οκτώ χρόνια, πληρώνοντας τα πανωτόκια της μωροφιλοδοξίας και της ευπιστίας του.
Ο Εθνικισμός είναι ζωντανός και αληθινός, όταν και όπου μπορεί ο ίδιος να αναγνωρίζει την ιστορικότητά του και τη δυναμική του, διενεργώντας τον δικό του ιδεολογικοπολιτικό αγώνα.
Η Εθνικιστική κοσμοθεωρία μας δεν είναι ένα απολιθωμένο δόγμα, δεν είναι κάποιος γιακωβίνικος ψευτοπατριωτισμός μασονικής προέλευσης, δεν είναι θολή ρητορεία μιας αντιφυσικής θεοφοβούμενης «μεταφυσικής», αλλά τουναντίον συνιστά μια πληρέστατη και πειθαρχημένη ιδεολογικοπολιτική καθοδήγηση για δράση. Το μεγαλύτερο και κωμικοτραγικότερο λάθος, των λογής – λογής «αδέσμευτων» και «σωφρόνων»… πατριωτών με «κρατική άδεια», (που εξελίσσονται πάντοτε και πρωτίστως σε απόλυτα συνεπείς αντιχρυσαυγίτες), είναι ότι δεν συλλαμβάνουν, ούτε βεβαίως κατανοούν την θεωρητική αλήθεια του Εθνικισμού, ακλόνητη, πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη, αλλά συνάμα ότι είναι ανίκανοι να συνθέσουν, προάγουν και εφαρμόσουν οποιοδήποτε υποκατάστατό της στις επερχόμενες σοβαρές στιγμές της αναγκαίας Εθνικής Επανάστασης του Λαού.
Πιστεύουμε ότι οι στιγμές που βιώνουμε είναι πράγματι κοσμοϊστορικές και ότι οι εγγύς επερχόμενοι καιροί θα είναι αφανιστικοί. Ο καθένας θα αναλάβει -έστω και αναγκαστικά- τις ευθύνες του, καθώς η Iστορία είναι αμείλικτη και η κρίση της αφοριστική.
Όταν κάποιοι άνθρωποι εγκαταλείπουν ένα Έθνος στην αποσύνθεση, στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, ενώ οι ίδιοι βολεύονται ή συμβιβάζονται με αυτήν την κατάσταση, το Έθνος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η δυστυχία του μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την απομάκρυνση αυτών οι οποίοι την προκάλεσαν κι εκείνων που τους ανέχονται. Εμείς οι Εθνικιστές θα καταργήσουμε αυτήν την αθλιότητα μ’ ένα και μόνο τρόπο: Εκτοπίζοντας από το προσκήνιο της εθνικής ζωής τα κόμματα και τους ανθρώπους που την προκάλεσαν. Αυτός είναι ο στόχος του Κινήματος.
Συνεπώς δεν είμαστε καθόλου έκπληκτοι που τα άλλα κόμματα υπεραμύνονται εαυτών. Η κυβερνώσα ξενοκίνητη «αριστεράτζα» με τους πατριδεμπόρους συγκυβερνήτες της, η εθνοφοβική μασονοδεξιά, οι διεθνιστές μπολσεβίκοι και οι βολεμένοι σοσιαλδημοκράτες, βλέπουν ότι το τέλος του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος πλησιάζει. Εύλογα λοιπόν εξακολουθούν παντοιοτρόπως να παραβλάπτουν το Κίνημα και να το πλήττουν με κάθε λογής ψέματα, συκοφαντίες και δολιότητες.
Ο μωρόπιστος κόσμος μας καταράστηκε, μας καθύβρισε, μας χλεύασε, μας ειρωνεύθηκε και γέλασε εις βάρος μας, μας αποκάλεσε ρομαντικούς ουτοπιστές και ανεδαφικούς ονειροπόλους. Έχουμε συκοφαντηθεί, χλευαστεί, ξυλοκοπηθεί, ματώσει, φυλακιστεί και δολοφονηθεί. Όμως παρά ταύτα, ή μάλλον, εξαιτίας αυτών, το Εθνικιστικό Κίνημα δυνάμωσε ακόμη περισσότερο. Οι Χρυσαυγίτες είναι εδώ: Άκαμπτοι, επίμονοι, ξεκάθαροι και Πιστοί!
Οι όποιοι μικρόψυχοι «εθνικόφρονες βιτρίνας», που θρασύνονται και μεγαλοστομούν λέγοντας ότι τάχα αυτοί είναι οι «γνήσιοι πατριώτες», θα καταγραφούν στην ιστορία μόνον ως κάποια φθηνιάρικη και ατελής κακόγουστη φάρσα μιας κακοστημένης προβοκάτσιας ή ως λερό απόνερο ψευδοβοναπαρτικής ανικανότητας κι εγωπαθούς αρχομανίας μερικών «κονομημένων». Αποτελούν απλώς πολιτικά απόβλητα που έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι είναι γεννήματα μιας «νομοτελειακής απαίτησης».
Κανείς δεν τους πιστεύει. Ακούγονται όπως ακριβώς είναι: ψεύτικοι, ρηχοί κι αδύναμοι. Είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία, είτε σε κομπορρήμονα παράκρουση, λειτουργούν ως ενεργούμενα του Καθεστώτος εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος. Μα δεν μας νοιάζει η στενόκαρδη μικροψυχία τους. Όταν κάποιος έχει βρεθεί για πολλά χρόνια σε ντόπια ή ευρωπαϊκά σαλόνια, ξεχνά τη μυρωδιά των μαζών! Το θέατρο του παραλόγου ξόφλησε. Οι μικροπολιτικοί και μεγαλόστομοι θεατρίνοι πρέπει να το συνειδητοποιήσουν: Το έργο τους παίχθηκε!
Ο πολύς Στράβων καταγράφει ότι, οι Ρωμαίοι εχλεύαζαν διότι η κάποτε κραταιά ναυτική δύναμη Κέρκυρα, εξευτελίσθηκε κυβερνώμενη από τυράννους (που παρίσταναν τους …. φιλελευθέρους), ώστε το μόνο που ήσαν ελεύθεροι να κάνουν οι Κερκυραίοι ήταν να … αφοδεύουν όπου θέλουν [«ότι η Κόρκυρα το παλαιόν ευτυχής ην και δύναμιν ναυτικήν πλείστην είχεν, αλλ᾽ υπό πολέμων τινών και τυράννων εφθάρη: και ύστερον υπό Ρωμαίων ελευθερωθείσα ουκ επηνέθη, αλλ᾽ επί λοιδορία παροιμίαν έλαβεν “ελευθέρα Κόρκυρα, χεζ᾽ όπου θέλεις.”» (Στράβωνος «Γεωγραφία», βιβλίο Z’, σπαράγματα, 1.8)]. Κλιμακωτά καθίσταται εφάμιλλη η τωρινή εξαπλούμενη κατάντια του Λαού μας και της Πατρίδας μας.
Α. Κωνσταντίνου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ