ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Άγριο κράξιμο πλημμυροπαθών της Μάνδρας σε κλεφτοπασόκους: “Τολμάτε κι έρχεστε εδώ;” ΒΙΝΤΕΟ

 “Τολμάτε κι έρχεστε εδώ;” ΒΙΝΤΕΟΤην αγανάκτηση τους εξέφρασαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο οι κάτοικοι της Μάνδρας απέναντι σε κλεφτοπασόκους βουλευτές που πήγαν στην πολυπληγείσα περιοχή για να μαζέψουν ψηφαλάκια!

Οι πολίτες της Μάνδρας "στόλισαν" με τον κατάλληλο τρόπο τον Μανιάτη, την Χριστοφιλοπούλου και τον Χριστοδουλάκη που τόλμησαν να πουλήσουν μικροπολιτική στους κατοίκους, την στιγμή που το κλεφτοΠασόκ κυβερνούσε τα τελευταία 20 χρόνια! 

Όπως τους είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά καταστράφηκε η περιουσία μου το 1995. Το 1995! Κι εσείς ως κυβέρνηση δεν κάνατε τίποτα. 

Και τολμάτε να έρχεστε τώρα εδώ να πουλήσετε μικροπολιτική πάνω στον πόνο μας;».