ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ… ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ… ΣΟΥΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ετεροχρονισμένη απάντηση στα λεγόμενα του ντρούλη-χοντρούλη Φίλη (να κάνουν οι συριζαίοι ξεπαρεού τους ψεκασμένους και να νταραβεριστούν με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), έδωκε  ο Καμμένος. 

Όχι ο ελικοπτεράτος υπουργοπάνος, αλλά ο συνονόματός του.

Ο οποίος, έγραψε τα εξής σε ανάρτησή του στο facebook:

«Να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα!! Αναμένω την απάντηση του στην σαφέστατη θέση μου. Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. «τέλος οι τσάμπα μάγκες», όπως έλεγε ο βρώμικος κ. Σημίτης. ΩΣ ΕΔΩ».

Και το όλο θέμα δεν τελειώνει εδώ. Αυτές τις μέρες, άλλος ένας βουλευτής (Τρικάλων) του ΣΥΡΙΖΑ, ονόματι Σάκης Παπαδόπουλος, τα’ βαλε με τον Καμμένο, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ρ.ΛΕΣΧΗΣ 976:

«Ποιος είπε ότι θα τα δώσουμε στον Καμμένο τα 5 δις; Κάναμε συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή και για αυτές τις απαιτήσεις και καταλήξαμε ότι δεν δικαιολογούνται προγράμματα εξοπλισμών από μια χώρα η οποία έχει άλλες προτεραιότητες και πρέπει να αναθερμανθεί η οικονομία της. Δεν θα αναλωθούμε σε εξοπλισμούς επειδή έτσι γουστάρει ο Καμμένος».

Σχολιάζοντας δε την συγκυβέρνηση με τους ψεκασμένους και το ενδεχόμενο να φάνε σουτ από τη συγκυβέρνηση και να τους αντικαταστήσει το κλεφτο- ΠΑΣΟΚ ανέφερε: 

«Έχω ήδη πει ότι ήταν ένας γάμος αμοιβαίου συμφέροντος και έχει φτάσει το τέλος εποχής. Προφανώς και είμαστε πιο κοντά ιδεολογικά με τη Σοσιαλδημοκρατία».

Υπουργοπάνε, κόψε καμμιά βόλτα με το ελικόπτερο όσο… προλαβαίνεις, γιατί τελειώνει ο χρόνος σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ