ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Βερναρδάκης σε Τσίπρα: «Κάνε τώρα εκλογές! Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα μας έχει περάσει η Χρυσή Αυγή!»


Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί - και επιβεβαιώνει πλήρως όσα λέει εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή - δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο έμπειρος πολιτικός αναλυτής Νίκος Σίμος παρουσιάζει στοιχεία από για τις κλειστές κυβερνητικές συσκέψεις, που τις τελευταίες ημέρες έχουν βάλει φωτιά στο επιτελείο του Τσίπρα.


Ο δημοσκόπος Βερναρδάκης (άριστος γνώστης των πραγματικών ποσοστών των κομμάτων και όχι αυτών που παρουσιάζουν οι πέτσινες έρευνες των καναλιών) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Πιέζει τον Τσίπρα να κάνει εκλογές εδώ και τώρα, γιατί αν καθυστερήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, τότε η Χρυσή Αυγή θα έχει περάσει τον Σύριζα!


Φυσικά, από το άρθρο του Νίκου Σίμου έχουν κοπεί οι λέξεις «Χρυσή Αυγή», καθώς τα «Παραπολιτικά» παίζουν ανοιχτά το παιχνίδι της ΝΔ, που προτιμά να έχει απέναντί της τον ψοφοδεή, εθνομηδενιστικό και μνημονιακό Σύριζα, αντί για το Εθνικιστικό Κίνημα.

Και οι πλέον αδαείς όμως αντιλαμβάνονται πως το κόμμα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση και θα είναι η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση, δεν μπορεί να είναι άλλο παρά η Χρυσή Αυγή. Ακόμα και οι κάλπικες, πληρωμένες δημοσκοπήσεις συμφωνούν ότι είμαστε άνετα τρίτο κόμμα με ανοδικές τάσεις, την ώρα που το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και οι μπολσεβίκοι του Περισσού παραπαίουν. Και διά της ατόπου απαγωγής – αν θέλετε – προκύπτει σαφώς ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι δεύτερο κόμμα αμέσως μετά το καλοκαίρι, οπότε και «ο Σύριζα θα κυλήσει στην τρίτη θέση» (σύμφωνα με τον Βερναρδάκη).


Έτσι εξηγείται και το κύμα με τις νέες «Χρυσαυγιάδες» που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα. Το Σύστημα βρίσκεται σε πανικό λόγω της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής και κάνει βεβιασμένες κινήσεις για να την περιορίσει. Ο άθλιος επικοινωνιακός πόλεμος με τα φωτομοντάζ κακής ποιότητας, τα ψέματα για δήθεν επεισόδια Χρυσαυγιτών και την άρνηση προβολής των απαντήσεών μας στον πόλεμο λάσπης, αποδεικνύουν το αυτονόητο.

Ζούμε ημέρες του 2013, όταν η Χρυσή Αυγή ενισχυόταν ραγδαία και το Σύστημα κλιμάκωνε την βρώμικη πολεμική του σε βάρος μας. Οι δολοφονίες, οι φυλακίσεις, οι σκευωρίες και η προπαγάνδα, μπορεί να ανέκοψαν πρόσκαιρα την πορεία μας προς την εξουσία, στο τέλος όμως απέτυχαν παταγωδώς. Αυτές τις κρίσιμες ώρες που διανύει η Πατρίδα μας απαιτείται σύνεση, ψυχραιμία και ακμαίο αγωνιστικό πνεύμα από όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος.

Το αύριο ανήκει στην Χρυσή Αυγή και αυτή την φορά δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν!

Η.Κ.