ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Χολυγουντιανό σόου με λαθρομετανάστες στον Ελαιώνα από Ντενίση, Μουζάλα, Καμίνη και Ρέντγκρεηβ

Κανένα ενδιαφέρον για τους Έλληνες!

Νέα προπαγανδιστική παράσταση στήθηκε για να πειστούν οι Έλληνες προκειμένου να αποδεχτούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών. 

Μετά την εκατομμυριούχα Σούζαν Σάραντον, η οποία αποδείχτηκε κάπως... ελαφριά, ήρθε η ώρα για τη «βαριά κουλτούρα».


Στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στον Ελαιώνα βρέθηκαν ο Καμίνης και ο Μουζάλας, συνοδεύοντας την Βρετανίδα ηθοποιό Vanessa Redgrave και τη Μιμή Ντενίση. 

Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν στην Αθήνα, προκειμένου η πρώτη να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση της δεύτερης, όμως η επίσκεψη συνδυάστηκε και με λαθρομεταναστευτική προπαγάνδα.


Αμέσως μετά την ελεγχόμενη περιοδεία οι δύο κυρίες θα οδηγηθούν στο θέατρο και ακολούθως στις βίλες τους, μακριά από την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα

Οι κάτοικοι του Ελαιώνα, όμως, στους οποίους δεν συμπαρίσταται κανείς εξ αυτών των εκατομμυριούχων θα μείνουν με τον καταυλισμό δίπλα τους, την φτώχεια τους και την εγκληματικότητα να μαστίζει τις γειτονιές τους.

Επειδή όλοι αυτοί παριστάνουν τους «ανθρωπιστές», εμείς να επαναφέρουμε την ανθρωπιστική μας πρόταση για αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, ώστε να μην πνίγονται τα παιδάκια στα νερά του Αιγαίου:

Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή, σε συνεργασία με κάποιες μεραρχίες του Ελληνικού Στρατού στα παράλια της Μικράς Ασίας, ώστε να μην μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι των «προσφύγων» προς την Ελλάδα.

Παράλληλη δράση μυστικών υπηρεσιών στις παράλιες περιοχές της τουρκίας ώστε να ξεδοντιαστούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.

Ύψωση φράχτη στον σε ολόκληρο τον Έβρο, ώστε να μηδενιστούν και από εκεί οι ροές.

Εφαρμογή της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας επανεισδοχής για όσους ελάχιστους καταφέρουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ