ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Υπάρχουν και σοβαρά κράτη: Η Σουηδία κλείνει τα σύνορα και απελαύνει τους απρόσκλητους που δεν έχουν χαρτιά προσφύγων




Με συνεχείς ελέγχους στα σύνορα όπως και στο εσωτερικό της χώρας, με βαριά πρόστιμα στους μεταφορείς, με άμεσες απελάσεις και φράχτες η κυβέρνηση της Σουηδίας καταφέρνει και μειώνει τον αριθμό των απρόσκλητων. 

Στην Ελλάδα, η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ επαναπαύεται και περιμένει από την τουρκία να τηρήσει την συμφωνία της συνόδου κορυφής για το προσφυγικό, χωρίς να παίρνει κανένα απολύτως μέτρο για τους χιλιάδες απρόσκλητους που εισβάλλουν καθημερινά στην πατρίδα μας.

Η Σουηδία, λοιπόν απαιτεί από τους απρόσκλητους να διαθέτουν ένα έγγραφο ταυτοποίησης για να τους επιτραπεί να διασχίσουν με τρένο ή λεωφορείο τη γέφυρα του Όρεσουντ, την κύρια πύλη εισόδου των προσφύγων στη χώρα.

Εκτός από την ευθύνη που φέρουν οι μεταφορείς στους οποίους μπορούν να επιβληθούν μεγάλα πρόστιμα στην περίπτωση που παραβούν τον κανονισμό αυτόν, συστηματικοί έλεγχοι γίνονται κατόπιν σχετικού μέτρου που τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα στον δανέζικο σταθμό του Κάστρουπ, στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, από όπου αναχωρούν τα τρένα που διασχίζουν τη γέφυρα του Όρεσουντ προς τη Σουηδία. Επίσης έχουν στηθεί περίπου 30 σημεία ελέγχου.

Όλοι οι επιβάτες που θέλουν να μεταβούν στη Σουηδία με το τρένο ή το λεωφορείο θα πρέπει να παρουσιάζουν ένα αναγνωριστικό έγγραφο (διαβατήριο, ταυτότητα, άδεια οδήγησης κλπ). Το μέτρο αυτό αφορά και τα πορθμεία που διασχίζουν τα στενά του Όρεσουντ.


Οι απρόσκλητοι που θα προσπαθούν τώρα να επιβιβαστούν χωρίς αναγνωριστικά έγγραφα θα απελαύνονται αυτομάτως, ακόμη και αυτοί που διέρχονται από τη Σουηδία με προορισμό τη Νορβηγία ή τη Φινλανδία και οι οποίοι αρνούνται να καταθέσουν αίτηση για τη χορήγηση ασύλου εκεί. Οι κανονισμοί αυτοί, σε συνδυασμό με την προσεχή σκλήρυνση των όρων περί δια
μονής, είχαν ένα άμεσο αποτέλεσμα, καθώς ο αριθμός των νέων αφίξεων μειώθηκε σημαντικά από τα μέσα Νοεμβρίου.

Παράλληλα με όλα αυτά ένας φράχτης ύψους δύο μέτρων και μήκους πολλών εκατοντάδων μέτρων κατασκευάστηκε στον σταθμό του Κάστρουπ για να εμποδίζει τους απρόσκλητους που απελαύνονται να εφορμούν στα τρένα που αναχωρούν για τη Σουηδία.


ΤΟ ΙΣΛΑΜ 
ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΞΟ
ΤΟ ΙΣΛΑΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ