ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Υπεύθυνη και για το μακελειό του Βελγίου η επικίνδυνη κυβέρνηση: Ο βομβιστής των Βρυξελλών πέρασε από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα

Υπεύθυνη και για το μακελειό του Βελγίου η επικίνδυνη κυβέρνηση: Ο βομβιστής των Βρυξελλών πέρασε από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα


Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι συνεχείς προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής προς την επικίνδυνη κυβέρνηση ότι η ανθελληνική πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Τσίπρα έχει μετατρέψει την χώρα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών και πέρασμα τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου" ο κατασκευαστής βομβών των τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν Παρίσι και Βρυξέλλες, ο Ναζίμ Λαχράουι είχε περάσει από την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2015.

Όπως εκτιμούν οι αρμόδιες αρχές, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει στην Πάτρα μέσω Μπάρι και παρέλαβε τον Λαχράουι που επέστρεφε από το μέτωπο της Συρίας.

Ο Ναζίμ Λαχράουι εκπαιδεύτηκε στο Ισλαμικό Κράτος στην κατασκευή βομβών και κατασκεύασε τους μηχανισμούς που σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Επιπλέον, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι από την Ελλάδα πέρασε και Ιμπραήμ Μπακράουι, ένα από τα δύο αδέρφια - βομβιστές που ανατινάχτηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στις αρχές του 2015 πέρασε από την Ελλάδα για την Συρία.

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι η ανθελληνική και επικίνδυνη κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη για την ανενόχλητη δράση των τζιχαντιστών, αφού έχει αφήσει τα ελληνικά σύνορα ξέφραγο αμπέλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ