ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Αριστεριστές ΚΕΕΡΦΑ- ANTARCIA & ΠΡΕΣΒΕΙΑ προετοιμάζουν εξέγερση λαθρομεταναστών.



Αρισεριστές της γνωστής ΚΕΕΡΦΑ(συνιστώσας
της ANTARCIA και της… πρεσβείας)
και των Λαφαζανίστας, οι μεν στην Θεσσαλονίκη και οι δε στον Πειραιά, ξεσηκώνουν τα «προσφυγάκια», με εμπροσθοφυλακή τους Αφγανούς - Τουρκομάνους προερχομένους από το βόρειο Αφγανιστάν…

Έτσι, 100 «προσφυγάκια» από τα Διαβατά έκαναν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με σημαίες της ΚΕΕΡΦΑ και κατέληξαν στην πλατεία Αριστοτέλους, γύρω από το άγαλμα του Βενιζέλου, όπου… κατασκήνωσαν.

Στον Πειραιά, μετέβη ο ίδιος ο Λαφαζάνης με στελέχη του, άνοιξαν ένα πανό κι αφού μάζεψαν διάφορα πρόθυμα «προσφυγάκια» έκαναν πορεία στο λιμάνι, φωνάζοντας εμπρηστικά συνθήματα.

Το πού το πάνε οι αριστεριστές και για λογαριασμό ποιών, είναι τόσο εμφανές που δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ
ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ!


Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την απαίτηση του Πάνου Καμμένου να παραιτηθεί ο υπουργός Μετανάστευσης κύριος Μουζάλας για την ηθελημένη του προσφώνηση των Σκοπιανών με το κλεμμένο όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, ετοίμασε την εκδίκησή του με ένα όνομα έκπληξη, που θα κάνει πάταγο σε όλα τα εθνίκια!

Ο αντικαταστάτης του Μουζάλα λοιπόν, είναι ο γνωστός οπαδός-υποστηρικτής των μουσουλμάνων, ο πολύς κύριος ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου!

Ο κύριος Κωνσταντίνου ξέρετε πόσες ΜΚΟ έχει;

Ο κύριος Κωνσταντίνου, γνωρίζει η αστυνομία, ήταν πίσω από την καθιστική διαμαρτυρία των μεταναστών στη γέφυρα του Πολυκάστρου προχθές.

Η αστυνομία και η αντιτρομοκρατική, έχει ψάξει τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις φωτοτυπίες που μοιράστηκαν στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ πριν από μέρες και ξεσήκωσαν τους μετανάστες για να περάσουν τα σύνορα προς τα Σκόπια απ τα μονοπάτια;

Αυτόν λοιπόν τον κύριο, προορίζει ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ για αντικαταστάτη του ΜΟΥΖΑΛΑ!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;

ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ;

ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ, ΕΧΕΙ Ο Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;

Δείτε εδώ αυτό το ΒΙΝΤΕΟ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ